ben geldim canim nasilsin
hoşbulduk canım hayatımızda azo konusunda bir değişiklik yok ama kaybettiğim özgüvenime tekrar kavuştum şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim azoyu kabullendim.ümitliyim daha mutluyum tatlım Allah bu yolda hepimizi güçlü eylesin siz neler yaptınız sende hoşgeldin
cicekciğim sen ne yapıyorun nasılsın
aksatma canım sen ilacını bak eşinden de güzel haberler aldınız inşallah en yakın zamanda bebiş haberini de verirsin bize
baharcım aslan pençesi civan perçemi iç yeşil çay bile çok faydalı bunları yap nasıl düzeliyor görürsün yumurta tembelliğinin tüp bebekte bir sıkıntısı yok yeterki yumurta olsun ve yumurtanın kalitesi önemli bendede aynı sorun var iki tüp bebek denemesindede hiç zorlanmadan büssürü yumurtam oluştu eşlerimizde bu sorun olmasa normal yollada olur çok böyle adet düzensizliği olup hamile olan ..
AZO ICIN kulanilan su bitkiseller ilgimi cekti genelde fayda gormuslerANAX,YESILEX,GINKO BLOBA....
once yesilexi almaya karar vermistim,sonra ginko blobayi almaya karar verdim,simdide panaxi duydum,hepsi birarada cok fazla olur bence tehlikeli olabilir...birini alicammda ???ama hangisini??kaan beye bir sorucam bakalim bir cevap yazsinda hormon sonuclarimiza
aman yaaa sabana dondumasagi tukursen sakal yukari biyikkk
baharcim sogan kurunu deneyebilirsin birsuru seye faydasi varmis sanada fayda edebilir
kizlar kimse soruma cvb vermedi.benim esimin sperim sonucunda meni miktari 1 ml cikmis burdaki prof bu hic iyi birsey degil dedi bize ondan sordum lutfen cvb yazin cok mrk ediyorum yani bu ne anlama geliyor:26::26::26::26:
kizlar kimse soruma cvb vermedi.benim esimin sperim sonucunda meni miktari 1 ml cikmis burdaki prof bu hic iyi birsey degil dedi bize ondan sordum lutfen cvb yazin cok mrk ediyorum yani bu ne anlama geliyor:26::26::26::26:
canım senin için söylediğim topiğe baktım orada şöyle yazıyor:
"Volüm (Hacim): WHO kriterlerine göre semen 2 ml- 6 ml arasında olmalıdır. 6mlden fazla olan semen hiperspermik, 1 ml veya daha az ise hipospermik olarak isimlendirilir. Gebelik açısından her iki durumun da olması istenmez."
canim cok tesekkur ederim benim esimde 1 ml gecen sene verdigimiz tahlil sonucuyla birliktde getdik doktora iyi olmadigini soyledi hem azo hemde 1 ml napicagimi bilmiyorum:26::26::26:
canım benim bozma moralini allahın izniyle sizinde normale dönücek değerleriniz...
bak eşi azo olan biçok arkadaştan sperm çıkışı olduğunu duyduk...
rabbim bu mutluluğu bizede yaşatacak...
bugün böyle çıkar sonuçlar yarın değişir yeterki rabbim ol desin tatlım...
haklisin baharcim allah bizde o mutlulugu yasatsin insallah
canım ben çıkıyorum sana iyi geceler allah rahatlık versin
AZO ICIN kulanilan su bitkiseller ilgimi cekti genelde fayda gormuslerANAX,YESILEX,GINKO BLOBA....
once yesilexi almaya karar vermistim,sonra ginko blobayi almaya karar verdim,simdide panaxi duydum,hepsi birarada cok fazla olur bence tehlikeli olabilir...birini alicammda ???ama hangisini??kaan beye bir sorucam bakalim bir cevap yazsinda hormon sonuclarimiza
aman yaaa sabana dondumasagi tukursen sakal yukari biyikkk
günaydın kızlar
ben de yeni kalktım siz nerelerdesiniz[/QUOT asıl sen nerdesin
asıl sen nerdesin
hepinize günaydın kızlar
nasılsınız bugün ???
burda hava o kadra rüzgarlı ki dışarı çıksam beni uçuracak o derecede
bide sabah adet olmuşum bi ağrım oldu kıvrandım resmen :2:
ağrı kesici aldım şimdi kendime geldim.
baktım kimse yok bende çıktım temizliğe başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?