Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrrr merhaba ben geldimm :) nasılsınız keyifler nasıl???

hoşgeldinnnnn canım benimmm
balayını bitiremediniz tatlım
umarım evliliğiniz bi ömür balayı tadında geçer
eee haberler sende nasıl geçti düğününüz
bizde durumlar aynı değişe bişey yok tatlım...
bundan sonra ara ara girde özletme bizi tamam mı

canım umutsuzluğa kapılma elinizden geleni yapıyorsunuz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmayacak inş...
kaan hoca proxeed plus ve m-surenin içinde hepsi var onları kullanın dedi...
ama siz m-sureyi kullanmıyorsanız almanızda yarar olur belki...
ben yeşilexi almayı çok düşünüyordum ama gelecek ay bi gelsin de...
bakalım kaan hoca hangi ilaçları verecek ona göre ek bitkisellere karar veririz artık :97:

bugun arkadaslarla bir aradydik malum hepsi ya cocuklu ya hamileler...bense gariban,hep aglayasim geldiii
onlarla bir arada olunca cok daraliyorum,cocuklari ni cok seviyorum ama habire onlarin cocuktan konusmasi...off ya bu dertler bitseee....
bir bayan daha liseden yeni cikmis bu haziranda kiz simdi 4 aylik hamile...ne sanslilar ...hic aramadan beklemeden bebekler...

iins canim sizlerele konusunca umitlerm tazeleniyor ama su cocuklu baynalarla birarada kalinca tamamen negatif olup geliyorum

hoşgeldin canım bizim keyifler bildiğin gibi canım yine de şükür bugünümüze
asıl sen neler yaptın anlat bakalım uzun uzun düğününü:90:
Allah mutlu etsin canım hep mutlu olun inşallah.

Hayırlı günler diliyorum herkese.ben bayağıdır giremiyordum internete.ev taşıdık.yeni bağlandı internet.artık sık sık girerim.ben bu ay adet dönemimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorum.bir o kadar da heyecanlıyım ve korkuyorum.yumurta toplama ve iğne olayları beni korkutuyor.tutup tutmayacağını düşünmüyorum şimdiden.hayırlısı olsun artık.ben bursada yaşıyorum.bursada başlıcam tüp bebek tedavisine.bursadan yazanlar bana buradaki tüp bebek merkezleri ile ilgili öneri ve görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim.hala kararsızım nerede olacağı ile ilgili.

Günaydın arkadaşım bende buraya yeni katılanlardanım. tedavin hayırlı olsun inş güzel sonuçlar bebeğini kuçağına alırsın. ilk denemen herhalde iğnelerden korkuyosun hiç korkma , yumarta toplamayı aneztesi altınta yapıyolar bişey hissetmiyosun 2 kere denemiş biri olarak söylüyorum, bide stres yapma diycem ama bu maalesef olmuyo düşünüyosun tutucakmı tutmuycakmı herşeyin hayırlısı canım nerde yapman konusunda bişey diyemiycem ben istanbulda yaşıyorum eğer bi daha yaparsam tüp bebek Umt tüp bebek te yaptırmayı düşünüyorum ...ne zaman başlıyosun tedaviye inş. iyi olur.bende şimdi o tedavi günlerimi hatırladım biz tedaviyi bırakalı 4 sene oldu ara verdik inş. yakında başlıycağız ..kaç senelik evlisin ...

günaydın arkadaşım.ben 5 yıllık evliyim.1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz.4 ay önce eşimin azospermi olduğu ortaya çıktı.tesa yapıldı.spermler donduruldu.tedaviye ekim sonu gibi başlıcaz. mesajın beni çok rahatlattı . stres yapmamak benim de pek elimde değildir.bakalım artık. sana da yeni tedavi sürecinde olumlu, güzel haberler dilerim.4 yıl çok ara vermişsin.hemen tüp tedavisine mi başlıcaksın yine?bi de çok fazla ilaç kullanılıyo o dönemde.yan etkileri oluyor mu?h

merhabalar canım düğünün çok güzel istediğin gibi geçmiştir umarım.
balayınızda da güzelce dinlenmişinizdir. bizler aynıyız burdayız değişik bişey yok.
sen nasılsın düğün nasıl geçti ?? haberler sende

hayırlı uğurlu olsun canım iğnler o kadar da can yakıcı değil sonucunu düşününce hele düşünmüyorsun bile. iğneleri kullandım o dönemi geçirdim.
yumurta toplama işleminide hiç hissetmediğini söylüyorlar ben yaşayamadım o dönemi anestesi altında bişey hissetmezsin.
bebeğin sana tutunur bunu düşün rahat ol. sonunu düşün bebeğini kucağını alacağın günü düşün herşey çok güzel olacak bizide sevindireceksin.
allah hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin canım.

Çooook teşekkür ederim eseslim arkadaşım.söylediklerini dinlicem.umarım dediğin gibi olur.ve güzel haberlerimizi burada paylaşırız canım.

hayırlı gunler canım ınsallah tup bebek tedavın daım olurda sonunda nur topu gıbı bebısın olur
sen ıgnelerden falan sıkma kendını bende o evreden gectım hıc acımıyor unutma
sonunda bebısın olacagını dusun(inşallah) bız kadınlar herseyın ustesınden gelırız evellallah

ay ay ay kım gelmıs yenı gelın gelmıs
nasılsın hayalımm dugun kına nasıl gectı
mutlulugun daım olsun tatlım

MASALIMdan haber varmı yaaaa ben hem dua eduyorum hemde cok merak edıoyorum
allah annesının hastalıgının sonucunu saglık ve sıhhatle nasıp eder

ne güzel canım sizin spermler çıkmış bizim o bile yok eşim azo spermi olduğu için ilk tese de11 tane zor buldular, 2.sinde hiç bulamadılar . bu tedaviler yıpratıyo insanı bizde o yüzden ara verdik eşim bu arada varikosel ameliyatı oldu onun düzelmesini bekleyelim derken geçti 4 sene şimdi eşimi tedavi ye başlamak için ikna edebilirsem inş. çünkü bidaha tese olmak istemiyo , bende bitkisel ilaçlar almayı düşünüyorum belki faydası olur . gün geçtikçe çoçuk özlemim dahada artıyo bi an önce olsun istiyorum ama herşey allahtan hayırlsı olsun artık , tedavideki ilaçlar önceden fazlaydı ama şimdi az ilaç veriyolarmış bilmiyorum ben epey ara verdiğim için bide biz üniv. hast. yapmıştık bir sürüilaç aldırttılar , çoğuda elimizde kaldı .. yanii özeller bu kadarilaç vermiyodur belki , bende ilaçların öyle belirgin bi yan etkisi olmadı..biz 8 senelik evliyiz hatta 8 bitti. inan ilaçları ben hiç düşünmüyorum eşimin testinde 1 tane bile sperm olsada keşke ben bir sürü ilaç kullanmışım hiç düşünmüyorum...

kızlar sizinle birkaç hadis paylaşmak istiyorum.

Aişe(ra) annemizden aktarılan bir hadiste, Allah'ın Sevgili Peygamber'i şöyle demiştir.:
'' Sakınmak kadere yaramaz, yani önlem almak Allah'ın belirlemesini bozmaz.
Dua inen ve inmeyen herşeye yarar, başa gelen belayı kaldırır, hastalığı iyileştirir, kötülüğü defeder.
Kuşkusuz dua ile bela kalkış gününe değin birbiryle savaşırlar.

Dua, gökten inen belayı karşılar ve onu yere düşmeden geri çevirir.

kaderden sakınmak kaderi def etmez.
Fakat güzel eylem sahiplerinin duası, inmiş ve inecek olan musibeti kaldırmaya neden olur.
İş böyle olunca Ey Allah'ın kulları, dua ediniz..''

dua edelim canlarım..bıkmadan usanmadan kalbimize şüphe düşmeden...
birbirimiz içinde dua edlim...
Rabbim kabul eder inşAllah...

Enes İbn Malik(ra) aktarıyor:

Allah'ın elçisi(sav) şöyle buyurdu:

'Canım elinde olan Allah'a and içerim ki, Allah(cc) yakarışına cevap vermeyacaği bir kula dua etmeyi bağışlamaz.'

Yani, Allah tüm dualara cevap verir. Ama biz, O'nun hakkımızda neyi belirlediğini bilmeyiz. Dileğimizi aynen kabul etmez deAllah, bize gerekli ve hayırlı olanı takdir eder. bu yüzden bizim ödevimiz yakarmaktır.
Allah'ın Rahmet eşiğine yüz sürmektir. Duanın kabul edilip edilmeyeceğini sadece Rabbimiz bilir.
Bize düşen O'nunla aramızdaki engelleri ortadan kaldırmak ve O'na hakkıyla şükür ve hamd etmektir.

selincim senin adına çok sevindim.
Rabbim yavrucuğunuzu kucağınıza almanızı da nasip eder inşAllah.
tese ile tesa ayrı ameliiyatlar sanırım değilmii siz tesa mı yaptırdınız?:44:
ben hiç tüp bebek tedavisi görmediğim için kullanacağın ilaçlar için bi fikrim yok..
Ama hepimiz o yollardan geçeceğiz heralde..
Allah yardımcınız olsun.
neler yaşadıklarını paylaşırsan bu süreçte bizde fikir edinmiş oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…