kızlarrrrrrrrrrrrr merhaba ben geldimm :) nasılsınız keyifler nasıl???
ya ben stresleniyorum ne yapayim elimde degil...bir basarisiz tese...nerdeyse 2 yildir tedavideyiz...ne bilyeim belki onlari kullansak birseyler duzelirmi diye umut ediyorumbizede cevap yazsinda hormon sonuclarindan sonra bende ona sormayi dusunuyodum o ilaclari,ama biz zaten m sureyi alamadik pahali geldi ,oyuzden digerlerini baslasak dedik
canım umutsuzluğa kapılma elinizden geleni yapıyorsunuz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmayacak inş...
kaan hoca proxeed plus ve m-surenin içinde hepsi var onları kullanın dedi...
ama siz m-sureyi kullanmıyorsanız almanızda yarar olur belki...
ben yeşilexi almayı çok düşünüyordum ama gelecek ay bi gelsin de...
bakalım kaan hoca hangi ilaçları verecek ona göre ek bitkisellere karar veririz artık :97:
Hayırlı günler diliyorum herkese.ben bayağıdır giremiyordum internete.ev taşıdık.yeni bağlandı internet.artık sık sık girerim.ben bu ay adet dönemimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorum.bir o kadar da heyecanlıyım ve korkuyorum.yumurta toplama ve iğne olayları beni korkutuyor.tutup tutmayacağını düşünmüyorum şimdiden.hayırlısı olsun artık.ben bursada yaşıyorum.bursada başlıcam tüp bebek tedavisine.bursadan yazanlar bana buradaki tüp bebek merkezleri ile ilgili öneri ve görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim.hala kararsızım nerede olacağı ile ilgili.
günaydın arkadaşım.ben 5 yıllık evliyim.1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz.4 ay önce eşimin azospermi olduğu ortaya çıktı.tesa yapıldı.spermler donduruldu.tedaviye ekim sonu gibi başlıcaz. mesajın beni çok rahatlattı . stres yapmamak benim de pek elimde değildir.bakalım artık. sana da yeni tedavi sürecinde olumlu, güzel haberler dilerim.4 yıl çok ara vermişsin.hemen tüp tedavisine mi başlıcaksın yine?bi de çok fazla ilaç kullanılıyo o dönemde.yan etkileri oluyor mu?hGünaydın arkadaşım bende buraya yeni katılanlardanım. tedavin hayırlı olsun inş güzel sonuçlar bebeğini kuçağına alırsın. ilk denemen herhalde iğnelerden korkuyosun hiç korkma , yumarta toplamayı aneztesi altınta yapıyolar bişey hissetmiyosun 2 kere denemiş biri olarak söylüyorum, bide stres yapma diycem ama bu maalesef olmuyo düşünüyosun tutucakmı tutmuycakmı herşeyin hayırlısı canım nerde yapman konusunda bişey diyemiycem ben istanbulda yaşıyorum eğer bi daha yaparsam tüp bebek Umt tüp bebek te yaptırmayı düşünüyorum ...ne zaman başlıyosun tedaviye inş. iyi olur.bende şimdi o tedavi günlerimi hatırladım biz tedaviyi bırakalı 4 sene oldu ara verdik inş. yakında başlıycağız ..kaç senelik evlisin ...
Hayırlı günler diliyorum herkese.ben bayağıdır giremiyordum internete.ev taşıdık.yeni bağlandı internet.artık sık sık girerim.ben bu ay adet dönemimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorum.bir o kadar da heyecanlıyım ve korkuyorum.yumurta toplama ve iğne olayları beni korkutuyor.tutup tutmayacağını düşünmüyorum şimdiden.hayırlısı olsun artık.ben bursada yaşıyorum.bursada başlıcam tüp bebek tedavisine.bursadan yazanlar bana buradaki tüp bebek merkezleri ile ilgili öneri ve görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim.hala kararsızım nerede olacağı ile ilgili.
günaydın arkadaşım.ben 5 yıllık evliyim.1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz.4 ay önce eşimin azospermi olduğu ortaya çıktı.tesa yapıldı.spermler donduruldu.tedaviye ekim sonu gibi başlıcaz. mesajın beni çok rahatlattı . stres yapmamak benim de pek elimde değildir.bakalım artık. sana da yeni tedavi sürecinde olumlu, güzel haberler dilerim.4 yıl çok ara vermişsin.hemen tüp tedavisine mi başlıcaksın yine?bi de çok fazla ilaç kullanılıyo o dönemde.yan etkileri oluyor mu?h
günaydın kızlar..
2 gündür giremiyordum.
neler var neler yok?
herkes iyidir umarm...
günaydın arkadaşım.ben 5 yıllık evliyim.1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz.4 ay önce eşimin azospermi olduğu ortaya çıktı.tesa yapıldı.spermler donduruldu.tedaviye ekim sonu gibi başlıcaz. mesajın beni çok rahatlattı . stres yapmamak benim de pek elimde değildir.bakalım artık. sana da yeni tedavi sürecinde olumlu, güzel haberler dilerim.4 yıl çok ara vermişsin.hemen tüp tedavisine mi başlıcaksın yine?bi de çok fazla ilaç kullanılıyo o dönemde.yan etkileri oluyor mu?h
günaydın tatlım
iyi ne olsun bir değişiklik yok sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?