Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senindemi çok ağrın oluyor canım ? ağzı kesici almak iyi değil diyorlar ama napayım almadanda geçmiyor.
benim koçiş işyerine gitti bi görüşmesi vardı ama hala gelmedi sen napıyorsun canımcım?

ayyy ne sıkıcı bir pazar nefret ediyorum pazar günlerinden hiç durmadan şakır şakır yagmur yagıyor evde esir kaldık biyerede çıkamadık can sıkıntısından misafir çagırdık gelecekler bari vakit geçer ...

izin oranında yağmuru meşhur biz bi kere tatile gittiğimizde hep yağmur yağmıştı.
bu pazar benimde çok sıkıcı geçyor eşim işyerine gitti onu bekliyorum.
arkadaşlarınız gelsin ne gzel oturursunuz artık bu pazarda öyle geçer..

tünaydın bebekim akşam oluyor kız ne günaydını
ben bildiğin gibi temizliğe devam dinlene dinlene yapıyorum
ahhh canım keşke bende olsam benimde 9 gün gecikti sinir oluyorum
ee dün akşam nasıl geçti düğünde eğlendiniz mi

temizlign bitmedi mi kolay gelsin

saol daha bitmedi yavaş yavaş yapıyorum acelem yok

canım benim antalyanın yağmuru felaket olur çok iyi bilirim...
iyi bari misafirlerinizle güzel bi pazar geçirin artık...

sabah kalktım ağrı ile sonra bişi yiyip yine yattım ağrı kesici almak için snra yine uyumuşum.
kolay gelsin canım sanada
valla olsan bi dert olmasan bi dert işte bende hep bu ay belki olmam diye bekliyorum umut ediyorum olunca moralim bozulyor ama napalım....
dün güzeldi gelin 17 yaşındaymış şaşırdım kaldım kaçmış bildiğin çocuk yani tavırları oynaması filan .
düğün salonu bizim eve yakındı babamlarda dğündeydi sonra onları bize getirdik bi çay içelim diye onlarda 1-2 saat oturduk sonra film almaya gittik sabaha kadar film izledik nerdeyse

canım evlendikten sonra agrılar başladı bekarken agrı çekme ne bilmezdm bu yetmezmiş gibi eşimi beklerim offf bunların ne işi biter ne gücü hafta sonu bile evde onu beklerim

benim evlenmeden öncede oluyordu hala oluyor sadece düzenli olmaya başladı evlenince eskiden düzeni yoktu.
adet olmayayım diye bekliyorum ama oluncada moralim bozuluyor..
benimki normal da pazar günleri gitmiyor işe ama bi görüşmesi vardı o yüzdne işyerini açmak zorunda kaldı bende onu bekliyorum gelse dışarı çıkacaz.
zaten bütün hafta evdeyiz hafta sonu bari dışarı çıkıp hava alalım kocişlerle.

geçmiş olsun bebekimm benim allaha şükür hiç ağrılı geçmez...
17 yaşında derdi neymiş garip ya allah gençlerimize akıl fikir versin...
okuyup bi meslek sahibi olmak yerine koca derdindeler
sinema keyfi haa iyi etmişsiniz bebekim...

lisede okurken kaçmış bende şaşırdım hani eskiden erken evlinirlermişya şimdide gördüğüm insanlar 20 yaşında başlıyorlar evlenme derdine düşmeye. okuyup meslek sahibi olmayı düşünmüyorlar.
ha bide noldu benim kendi öp öz halam tabi bzim durumumuzu bilmiyor düğünde bebk vardı bi akrabanın 2 aylık filan bizim masaya getiridler bana al kucağına diyor napayım alıp ta deidm almayayım deidm al al diyor alış diyor. al artık ne bekleyip durup duruyon diyo genç anne olursun diyo onla beraber zamn çabuk geçer filan klasik hep söylerler ya yanımda oturuyordu bide ikide bir dürdüp dürdüp söyledi sinirden deliye döndüm annemde gördü oda halama ne sıkıştıryon dedi istediği zamn alır napcan sen dedi. sonra sustu.
valla film izlenmeye bayılırz hatta izlediğimiz eski filmleri tekrar izlemeyede bayılırız. bide mısır tam sinema keyfi

canım tekrar eskiye dönüş var çocuk denilecek kızlar evden kaçıp koca peşine düşüyorlar...
sonrada görüyoruz ekranlarda ne perişan haldeler...
insan önce meslek edinmeli kendi ayakları üzerinde durmalı ondan sonra kendi yolunu çizmeli ama nerdeee...
diyorum ya allah akıl fikir versin gençlerimize...
aman yaaa her yerde çıkıyor bi densiz
hem siz daha yeni evli sayılırsınız ne çabul başladılar bebek bebek diye
işte güzel bi ortama çıkıyorsun mutlaka söz dönüp dolaşıp bebeğe geliyor yeter artık ya
allahım inş en kısa zamanda bebişlerinizi verirde
herkesin ağzı kapanır söylediklerine pişman olurlar...
biz de çok severiz film izlemeyi sinemayada çok gideriz evde de izleriz...
hatta bugün ben temizliğe devam edicem kociş film izliyelim diye tutturdu zor ikna ettim
sonrada işi çıktı gitti ben yalnızım yine
bi mutfakla banyo kaldı onlarıda bitiricem biraz sonra...

insanlar böyle canım 9 ay geçtikten sonra başlıyorlar sormaya sene beklemiyorlar ki !!!
iyi bari canım snein işlerde bitmiş sayılır. gelsin eşin sizde bi sinemay keyfi yapın hem bu arada sende dinlenirsin.

insanlar böyle canım 9 ay geçtikten sonra başlıyorlar sormaya sene beklemiyorlar ki !!!
iyi bari canım snein işlerde bitmiş sayılır. gelsin eşin sizde bi sinemay keyfi yapın hem bu arada sende dinlenirsin.

o gelene kadar bitiririm işleri sonrada bütün akşam dinlenirim artık...
malum yarın hafta başı ve ben kuzucuklarımla başedebilmek için enerji depolamalıyım

bebekimm benim kociş beklediğimden erken geldi ben çıkıyorum görüşürüz sonra

kızlarrrrrrrrrrrrr merhaba ben geldimm :) nasılsınız keyifler nasıl???

lamlay canım ne var ne yok tedavi ne aşamada neler kullanıyosunuz Kaan hoca size neler verdi?
canim ne olsun ayniyiz tedaviye devam,en son 2 ay once nebido igneyi olmustu esim o zamandan beri sadece proxeed kullaniyodu,simdi tahlil yaptirdi yeni sonuclari mail attim kaan hocaya cevabini bekliyoruz,bakalim ne diyecek...bitkiselleri kullanmaya devam ediyoruz kurler iste..
sen neler yapiyosun sizin tedavi nasil??

ya ben stresleniyorum ne yapayim elimde degil...bir basarisiz tese...nerdeyse 2 yildir tedavideyiz...ne bilyeim belki onlari kullansak birseyler duzelirmi diye umut ediyorumbizede cevap yazsinda hormon sonuclarindan sonra bende ona sormayi dusunuyodum o ilaclari,ama biz zaten m sureyi alamadik pahali geldi ,oyuzden digerlerini baslasak dedik

yesilexi alicam internetten aiyolar bir siteden...ginko blobayi da GNC MAGAZASINDAN.oldugum yerde var orasi guvenilirr..alicam yerleri biliyomda kaan beyden cevap bekliyorum hemen alicam is ok derse
ins canim hepimiz anne oluruz yakinda

yesilexi alicam internetten aiyolar bir siteden...ginko blobayi da GNC MAGAZASINDAN.oldugum yerde var orasi guvenilirr..alicam yerleri biliyomda kaan beyden cevap bekliyorum hemen alicam is ok derse
ins canim hepimiz anne oluruz yakinda

sağol canım . gnc ye bende baktım bugün ama netten almıycam bize yakın bi eczanede varmış ürünleri ordan almayı düşünüyorum ...şimdilik sadece ginko blobayı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…