bende gayet iyiym.
sabah tembellik yapıp 11,30 a kadar yattım.
yeni kalktım sayıılır
içimde umut var eseslim...mutluyum yani...
Rabbim yanıltmasın..
canım merhama yeni mi öğrendinizSelam kızlar,
Eşimin sperm sayısı 0 oldugundan hergün ona keçi boynuzu kürü yapıp içiyorum.Bunun haricinde bana önerebileceginiz birşeyler var mı.
Selam kızlar,
Eşimin sperm sayısı 0 oldugundan hergün ona keçi boynuzu kürü yapıp içiyorum.Bunun haricinde bana önerebileceginiz birşeyler var mı.
valla bugün benimde eşim işe biraz geç gitti 10 kadar yattık bizde
hafta sonundan çıkınca kalkmak zor oluyor.
allah mutluluğunu daim etsin canım. umudun hiççç bitmesin inşallahh....
canım merhama yeni mi öğrendiniz
merhaba deniz..
incir kürü, arısütü,bal,polen karışımı, nohut kürü gibi bitkisel kürler var.
biz marankinin azosperm kürünü uyguladık ama kaan hocanın ilaçlara başlayınca onu bıraktı.
daha yolun başındayım ama bi şu sonuçlar çıksa nerden başlayacagımızı bir anlasak daha iyi olucak. Beklemek çok sıkıcı bir durum Rabbim inşallah hepimize bebişler verir:)
Selam kızlar,
Amin yarabbim inşallah. Eşim ile evlenmeden önce adak adamıştık olur da evlenirsek diye. Hafta sonu adagı kestik ve yarabbim dedim ben senin yoluna bu adagı kesiyorum sen de bana hayırlı evlat nasip eyle dedim.İnsan uzun bir süre yaşadığı şoku atlatamıyorum.Devam edemiyorsun hayatına oldugu gibi hamile bayanları görüyorum bir onların karınlarına bakıyorum bir de kendimin acaba benim de karnım böyle olur mu diyorum.Bazen sebebsiz yere aglamak istiyorum.Hani hep derler ya zaman herşeyin ilacı sanırım dogru zamanla alışıp kabulleniyorsun başlıyorsun savaşmaya sonra diyorum kendime sen çok güçlü birisin kaldırabilecegim yükü verdi rabbim diye. Sizin tedavi nasıl benim gibi başındamısınız yoksa
Hayırlı günler diliyorum herkese.ben bayağıdır giremiyordum internete.ev taşıdık.yeni bağlandı internet.artık sık sık girerim.ben bu ay adet dönemimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyorum.bir o kadar da heyecanlıyım ve korkuyorum.yumurta toplama ve iğne olayları beni korkutuyor.tutup tutmayacağını düşünmüyorum şimdiden.hayırlısı olsun artık.ben bursada yaşıyorum.bursada başlıcam tüp bebek tedavisine.bursadan yazanlar bana buradaki tüp bebek merkezleri ile ilgili öneri ve görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim.hala kararsızım nerede olacağı ile ilgili.
Selam kızlar,
tekrardan merhaba kızlar??
aynı bıraktığım gibisiniz.
muhabbete doyum olmamış yani
betülcüm siz yenimi öğrendiniz durumunuzu?
azo musunuz sizde?:44::44:
hoşgeldin baharcım..
nasılsın bakalım..
Amin inşallah.
Burdaki herkez sanırım kaan bey'in hastası bilmediğim için sormak istiyorum. Sperm sayısı 0 olan birini ilaç yolu ile veya tüp bebek ile tedavimi ediyor ve olumlu olarak sonuç alanlar var mı?
canım biz yeni ögrendik daha eşim bile kabul etmiyor ben zorlamasam bile kaan hocaya bile mail atmıyor off işte senin durumun ne
hoşbulduk canım
hadtayım ya çok kötü üşütmüşüm
kociş daha yeni toparlamaya çalışıyor kendini şimdide ben hasta oldum
bide üstüne yirmilik dişlerim çıkmaya başlamıştı uzun süre önce...
ara ara sancısı oluyor sonra geçiyordu...
ameliyat olmak gerekiyor ben de hep eteliyordum...
hafta sonunu zehir etti bana böyle bi ağrı yok
ameliyat olunca 2-3 gün konuşmakta zorlanıyormuşsun dayanılıcak gibi değil...
bi aksilik olmazsa bu hafta yaptırcam bakalım
sen nasılsın bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?