Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gülencin ben 1 yıl önce düşük yaptım arkadasım şimdide yok ben gecmişten bahsediyorum

birde biz ameliyat işi bitince moraller alt üst oldu, ben ve eşim ağlamaktan mahvolduk,, birde ameliyattan 3 ay önce eşime testesteron hormonunun yükselmesi için ARıMıDEX 1MG. diye bir ilaç verdiler, bu ilaç ta TESTESTERON hormununu yaptırttığımız tahliller sonucunda öğrendikki artırmışş,,

Bize neden böyle bişi dediklerini halen daha akıl sır erdiremedik, bugünün şartları itiberiyle elimizden geleni yaptık, ileriki dönemlerde belki olur dediler....

Siz kaç defa TESE ameliyatı oldunuz? ve birdefasında mı bulundu? kaç defa daha TESE ameliyatı yaptırılabiliniyor????
yaaa varya benim bu foruma inanasım gelmiyor, sanki kandırılıyorum gibi, sanki burada her konuşan şahıslar biryerin beir hastanenin hemşiresiymiş gibi geliyor bana...((((((

gecmiş olsun umutolsun bende ücüzleirmi kaybettim gecen sene.. umaırm bu sene fire vermem

ah keşke bi olsa sende ne var gülencim önceden burda liste vardı herkesin sorunu yazıyodu şimdi neden yok

banada öyle gelirdi olamaz sanırdım ama öyle değilmiş istersen hastaneden resimleri koyabilirim ben bahcecide yaptırdım mikrotese eşimde bulundu
kuenimde bulunmadı
kuzenimde 2 kişi da vardı onlar da öcneden başka yerlerde denemişler bulunamamış orada bulundu kuzenimde bulunamadı ama bizim içinde üzüntü oldu

benim eşim 13 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş canım 1 senelik evliyken öğrendik.. 2007'de
2008de mikrotese oldu 3 tane bebiş kondu ama tutmadı ücüzlerim olacaktı yavrularım benim..
gecende gittimde o embriyoların resimlerini gördüm canım acıdı
şimdi tekrar deniyoruz bakalım sonuc ne olacak

siss arkadasım 2 defa tese oldu 2sindede bulundu sen ister inan isterinanma ben sana doktor övmüyorum sabırlı olmaya calış 2 taraftan mmı tese oldu tek taraftanmı ayrıca 5 tane tese amaliyatı olan biliyorum

gülencim siz kac defa tese amaliyatı oldunuz testis boyutları nasıldı

testis boyutlarının biraz küçük oldunu söyledi tansel bey
bi kere oldu tese eşimden parca alamışlar ama sperm yuvası gibi bişi görmüşpler hemen onları almış canım , actıkları yerden hemen almışlar
kuzenimde çift taraf oldu testisleri yerinden çıkarmışlar ama bulunamadı buna ragmen parca alınıp incelemeye gitti bir tane bile bulunamadı ..

güzelim inanıp inanmamak senin elinde ama ama burdaki bacıların hiç biri bir hastahanenin hemşiresi degil bende ilk başta öyle adı sanı duyulmadık bir yerde tedavi olduk ama sonuç sıfır yıkılmıştım ve burayada öyle üye oldum daha sonra dr lardan ögrenemediğim bilgiyi buradn ögrendim ve bende sana derimki üzülme allah büyük gülencimin dediği gibi kaan aydos çok iyibir dr kendisi ankarada birde istanbulda emre bakırcıoglu var istersen onlara mail at cevap veriyorlar bunu sana kandırmak için degil yardım için söylüyoruz yok ben almıyım diyorsan sen blirsin

canım senin transfer yapıldı ama tutmadı degilmi .......yoksa düşükle mi kaybettin
tutmadı , ama olsun kaybettim onlar dogmamış bile olsalar bütün özellikleri DNA'ları herşeyleri belliydi onlarla cennette kavuşacağım.. isimleri yok ama koyacağım.. Beni bulamazlar diye korkuyorumbenneyaptımki

siss arkadasım 2 defa tese oldu 2sindede bulundu sen ister inan isterinanma ben sana doktor övmüyorum sabırlı olmaya calış 2 taraftan mmı tese oldu tek taraftanmı ayrıca 5 tane tese amaliyatı olan biliyorum

Teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlara, şimdi ben bu yazılarımı eşimle paylaşarak okuyoruz ve sizinle paylaşıyoruz, ve bize moral oldu anlattıklarınız.....Biz acele ettik ve İzmir de kalma sorunumuz olmadığından ve bize yakın olduğundan İZMİR i seçtik,
-----2 taraftanda testisleri açmışlar her ikisinede bakmışlar.....
04.haziran 2009 öğle arası gerçekleşti bizim tese ameliyatı, koçam çok acı çektiğini söyledi, yapılan iğnelerin kendini çok zorladığını söyledi, şuan biz Denizli ye gelmiş bulunmaktayız....Şimdi biz yeniden TESE ameliyatı yaptırtmak istesek ne zaman yaptıralım, bu ameliyatın ardından acaba? bizim ekonomik sıkıntımız yok o yüzden diyoruz....
TEŞEKKÜR EDERİM....vereliniortak

bende çok uzun süre gerçekten öyle sanıyodum kandırmaca sanıyodum mesela bitkisel ilac isimleri verenler vardı çocukistiyorum.comda özellikle azospermle savaş bölümünde diyodum kesin o firmadan birileri bitkiselleri satılsın diye yapıyolar ama yanılmışım.. Bende gerçeğim.. ama tabi.. baya önyargı var dogal karşıladım ben.. banada kızdı galiba keşke yazmasaydım

6 ay gecmesi gerekiyormuş..siss benden tavsiye sigara kullanıyosa bıraksın ve kilosu varsa versin inan çok etkisi oluyor.. Alah kolaylık versin ınşallah sizlerdede bulunur sperm , kimde çıkmadıysa hepinizde çıksın inşallah Allahım yardım etsin sizlere

aslında bazen bende senin gibi düşünüyorum.........bende 2tane konulmuştu onlar için.........ama şöyle bi durum var oda=daha onlara ruh üflenmedigi için bi bebek olarak sayılırlar mı bilemiyorum.........

6 ay sonra yeniden deniye bilirsiniz ama unutma Alah büyük ne olmaz denilenlerin artık git evlatlık al denilenlerin bebişleri oldu üzülme 6 ay sonra daha kapsamlı bir yerde denersiniz inşallah bu sefferde olur Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…