Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadasım anladıgım kadarıyla maddi sıkıntınız yok ama en az 6 ay beklemniz gerekiyo hemde manevi acıdan biraz moralinizide düzeltin allaha sıgının iyi bir mekez secmek için calışın olur inşallah kısmetse bizim hiç umudumuz yoktu ama rabbim ol deyince oluyo her doktorun söyledigine inanmayın ama burdakiler zten hepsi umut garibanları içini ferah tut sen eşine de gecmiş olsun

sabırlı bekleyiş senin ebbişin oldu ama dimi ? inmemiş testisden dolayımı sizinde ??
ruh üflenmemiş evet ama ne fark ederki.. o embriylaırn cinsiyetleri dahi belliydi.. ben cennette kavuşacağımıza inanıyorum..

ama sperm bulundu bizde bende önemi oldunu sanmam

arkadasım bu işler belli olmuyo boyutu normal olanlarda cıkmıyo ama küçük olanda cıkıyo kafana takma nasip olursa cıkar hastaya göreye degişir ne kadar küçük sizinki

kızlar bu gece ne güzel çok kalabalıgız
ben bugün temizlige başladım çok yoruldum
size iyi muhabbetler sabah okurum artık
hayırlı geceler

evet bir oğlum var,inmemiş testis yok,eşim bana nedenini bile söylemedi aslında,emre bey ile hep kendisi konuştu. aslında o da tam olarak bilmiyor. emre bey direk mikrotese demişti,bizde sorgulamadan kabul ettik. sperm bulununcada eşim konunun açılmasını pek istemedi ama ben araştırıyorum

n e bilim kıs doktor biraz küçük demişti ee dogal 13 yaşına kadar testisler kasıklardan indirilmiş orada kalmış büyüyememiştir tabi ama küçük bebeklerin kadar değil.. başka erkek görmedimdende kıyaslıyamıyom

2. bebek istiyormusunuz canım *

neden araştırıyon cnaım aklını karıştıran bişilermi var canm

2. bebek istiyormusunuz canım *

neden araştırıyon cnaım aklını karıştıran bişilermi var canm

2.bebek düşünüyoruz. ama sonuçta bu da bir hastalık bana göre. aslında arkadaşlarıma da özeniyorum, çocuk yapmayı planlıyoruz diyorlar bir bakıyorsun 2.ay hamileler. hamileliğim boyunca 4 ay boyınca iğne yedim. oturamaz hale gelmiştim. öyle işte.

ArkadaŞlar bÜyÜk harflerle yazacaĞım,
hepınıze teŞekkÜr edıyoruz, eŞım ve ben...ınanın hepınızın onlıne olduĞunu ve bıze bır umut ve bır moral verdıĞınızı hıssettım, ınan Çok teŞekkÜr ederım...

Ben yoruldum arkadaŞlar, hepınıze ıyı geceler dılıyorum,
allah dualarımızı kabul ettsın ınŞallah....hoŞÇakalın......:))

umutolsun sizin kacıncı denemede oldu ?
sabırlı bekleyiş., haklısın bizimkiler nazlı zorlu yollardn geliyolar canım Ömermiydi oglunun adı ömürmüydü canım ??

vardı ama sorma sabah 2 akiam 2 vurulcakmış biz heömşireyee sabah 1 akşam 1 vurdurmuşuz

günaydın kızlar sabırlı bekleyiş arkadasım ne kadar şanslısın ne güzel bir oglun olmuş allahımdan daha neistersin cok şükür darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…