Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bacım içinde kalıyor sakın atma digerlerindede kalcak enson hepsini bilertiriyorsun 1 300 lükte öyle çıkıyor bana hemşire demişti hakkatende kaldı en son onu yaptım zaten

kızlar bügün çok yoruldum salonu temizledim cam perde vitrin içi derken arada birde ütü yemek çok yoruldum daha şimdi oturdum

ben hala tembel tembel oturuyorum yarın bende yapıcam temizlik kıskandırdınızz beniii

sevgidolu inşallah bebişim bu sefer.. olur bütün iyi dileklerini bizden esirgemeyen arkadaşlarada teşekkür ediyoruz en kısa zamadna sperm diliyoruzz inşallahhhh

sevgidolu ben 300 'lük alıyorum 100lük vuruluyorum cabnım canım 300lükleirn iinden 420 çıkıyor 600dende mutlaka daha fazla çıkar arkadaşların dedi gibi atma onları sonra birleştirirsin yarın benimde kontrolüm var

buyurun gelin kızlar hepinize pasta ikram edebilirim canlarım amma pastayı yapmadım polkek yapacaktım görüntüsü ve içindeki malzemeler çok hoşuma gitti evde reçel olmayınca vazgeçtim markete gitmeyede üşendim yarın pazar var gidecem zaten ordan çilek alıp reçel yapacağım hiç değilse mis gibi kokar pastam kendi yaptığım reçelle emmmeeee evvelsi gün yaptığım un kurabiyelerimle poğaçalarım duruyor halada taptazeler buyurun gelin şekerler çayda demliyorum:içelim:

bacım içinde kalıyor sakın atma digerlerindede kalcak enson hepsini bilertiriyorsun 1 300 lükte öyle çıkıyor bana hemşire demişti hakkatende kaldı en son onu yaptım zaten
canım ben günde 300 yapıyorum doktor 600 lük puregon üç kutu verdi her kutuda iki iğne var artanlara iğneyi nerden bulcam

kısssssssss gülen kıskandım kelimesini kullanma krize neden oluyor ona göre bu topikte kilitlenmesin canım ne yaparız sonra.........ben dün sabah erken kalktım eşim eve gelmeden bütün temizliğimi bitirdim bugünde sadece evi silip toz aldım zaten dağıtan kirleten yok bende pc başından kalkıpta dağıtamıyorum haftada birgün tam bir temizlik yetiyor artıyor bile.....zamancım sende dinlenirsin işte bir kaç gün acısını çıkartırsın güzelim.................sevgidolu canım arkadaşların dediği gibi canım artan ilaçları bişleştirip tekrar vuruluyorsun bak hepimizin başına gelmiş canımcım......nzymhn canım polkek yapacağım tarifi sitede var canım istersen oraya bir göz at orada çok güzel denenmiş resimli yorumlu pastalar var ben artık oradan tarif bulup yapıyorum çokda güzel oluyorlar herkes beğeniyor yaptığına yorulduğuna deyiyor canım ...zaten yapılan yorumlar insanı daha çok etkiliyor pastanın iyi yada kötü olduğu hakkında seni yönlendiriyor hadi hadi üşenme bir süpriz yap kocişe değişik bilmediği bir tad dene uyuşuk karu seni naniknanik kaydirigubbakcemile3

harzem şekerim vallah özendirdin benide bende yarın yapcam malum pazar gecesi kısmetse yola çıkcaz orda bol bol yeriz canım artan ilaçları nasıl kullancamkiiğne ucu ilaçlara göre konulmuş fazla iğne yokki

ne zaman girsem anam topik boş kalıyo bendemi var bişe acep gündüzleri gşremiyom akşam eve gelir gelemz başına oturuyom maşallah kimseler yok

bide arkadaşlar eşleriiz tese işlemi ne kadar sürdü ve normal hayatlarına kaç gün sonrav döndüler

iğne uçları satılıyor canım yada hemşireler tedarik ediyor sen merak etme canım sen bir hastaneye adımını at gerisi kolay....yap canım pastalar yap daha sonra yapamayacaksın zaten eşin uzun süüre senin yaptığın pastaları yiyemeyecek canım malum hamiş olunca dinleneceksin ayağa fazla kalkmayacaksın......canım benim eşim teseden önce hiç bir ilaç kullanmadı canım sadece cinsel pehrizi vardı zaten tedavi boyunca yanımda değildi tese günü geldi yanıma cinsel ilşki falanda olmadı bide saat 10 dan sonra hiç bir şey yedirip içirmiyolar ameliyat olana kadar canım inşallah hayırlı haberlerle hamiş hamiş dönersiniz güzelim peki sen kismet olursa transferden sonraki günlerde nerede kalacaksın o 12 günlük bekleme süresini ankaradamı geçireceksin yer ayarladınızmı canım yoksa transferden sonra evinemi döneceksin

canım benim eşimin tese ameliyatı biraz zor geçti çok parça alınmış baya canı yandı o zamanlar microtese yoktu tabi yaklaşık bir yarım saat sürdü 2 saat gözetim altında tuttular sonra postaladılar pansuman için 2 gün sonra gelin dediler...dr ların bize ilk anlattığı ameliyatın çok küçük bir şey olduğunu fazla canının yanmayacağını hatta biraz dinlendikten sonra normal hayatına döneceğini araba kullanabileceğini söylediler zannedersinki sadece iğne vurup gönderecekjler ama bilmiyoruzki başımıza daha önce böyle birşey gelmedi duymadıkta amam malesef dedikleri gibi olmadı eşimin ağrıları baya oldu yürüyemedi bile birde sanki harputlamışlar gibiydi testislerini bezli çocuklar gibiydi bizde arabamızla gitmiştik hastaneye dönerken yavvaş yavaş gideriz diyorduk arabayı hastanenin otoparkında bıraktık taksi tuttuk kaldığımız yere gittik 3 gün boyunca eşim doğru düzgün hareket edemedi 3 günün sonunda pansumamımızı yaptırdık yola çıktık tabi 8 9 saatlik yolu eşim hemen gelelim diye 7 saatten az bir sürede bitirdi hızlı geldik eve kendimizi zor attık ben şiş o ağrılar içinde tam 1.5 ayda düzeldik atbi bu her hastanın başına gelmiyor....o kadar uğraştan sonra eşimin dr bulduk bide teseyi o yapmamış yardımcısına yaptırmış beyefendi gelip bir bilgi bile vermedi kendinide zorla bulduk sonuçları gösterdik muayene etti utanma belası her hastanın durumu farklı olabiliyor sizde malesef böyle olmuşsunuz 1 ay gibi sürede tamamen düzelirsiniz isterseniz 6 ay sonra gelin tekrar son bir kez daha denersiniz dedi çok zorrrrr bir daha onlara gitmem.....ama canım herkesin dediği gibi farklı olabiliyor bizimki buydu ...1.5 ay cinsel ilişkiye girmedik eşimin ondan sonrada arada sırada 2 haftada bir falan oluyordu hem psikolojik olarakta yıkımda olunca cinsel hayatımız biraz değişti tabi bir kaç ay sonra düzene girdi ama 2.5 yıl boyunca eşim ameliyat yeri sızlıyor soğukta ağrı yapıyor deyip sızlanıyor bende iyikine bir yardırdın ne kadar kiymetli şeyin varmış deyip kızıyom kendine oda bana kızıyor bi dahakine seninkini yardıralım diyor

harzemcigim bizde 3 yil once tese yaptirmisdik ama sonuc sifir tabiki esimin agrisi fazla olmamisdi 1 haftada iyilemisdi ben merak ettim siz tese ameliyatinda sonra microtese yaptirdinizmi eski sayfalara bakmadim burdan sorayim dedim biz bu yaz kaan aydosa gidecegiz emailde microtese dedi bize ama cikacagini da hic zannetmiyorum

ah canım benim ya ne güzel şeyler yazmışsın inşallah bitanem allahım bu duyguyu inşallah hepimiz yaşarız canım transferden sonra eve döncez bend ezaten 10 günlük izin aldım işim fazla yorucu değil dinlenirim bol bol seni kocaman öptüm canım benimmmmmmmmm

kız olur mu hemen dönmek.............senin yolun kaç saat sürüyo ki..yanlış hatırlamıyosam baya vardı.........yatman lazım 3 gün

nzmyhn arkadasım sen haftada 2demek istedin heralde degilmi yok sa bi yapıştamı neyse bu konu uzadı boşverelim elimizdekiyle yetinelim napalım

((harzemim dedigin pastaya bi bakayım dur....)) ameliyat sonrası bile yazdıklarınla güldürdün beni kız.............benimkide varikosel ameliyatı olmuştu teeeeee bi zamanlar....ama hala oda senin kocanın dedigi şeyleri söylüyü bazen yani tam bi iyileşme olmadı...bizede 15-20 dk. dediler tam 2 saat sürdü....ne zor günlerdi....elemi gitti rahatı kaldı çok şükür........

nzmyhn arkadasım sen haftada 2demek istedin heralde degilmi yok sa bi yapıştamı neyse bu konu uzadı boşverelim elimizdekiyle yetinelim napalım

evet canım haftada 2(benim kocişin azmadıgı zamanlarda))................gerçi anladıgın halide dogruymuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…