Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siss 20 hoş geldin nasılsın görüşmeyeli iyimisin ne oldu en son gelişmeleri yazarmısın

sevgidoluu hmm şimdi
1-benim daha toplama belli değil 5.iğnemi daha bu akşam vurdum yarın kontrol var hafta içi olur ama hangi gün bilemiyorum canım senin bellimi ?
2-benim eşim ne btkisel ve ilac bişi kullanmadı öncesi ve sonrasında
3-benim eşimin ameliyata girmesi ve çıkması arasında 20 dk var ama girdikten 10 dk sonra haber geldi bulundu haberi ve sonraki gün kurban kesmeye gittik 5.günde işe başladı

Arkadaşlar merhabalar, tedavimiz perşembe günü İZMİR İRENBE tüp Bebek hastanesinde mikroTESE ameliyatı ile başlamıştır, mikroTese ameliyatı 2100.00 TL. tuttu eşime tese ameliyatı yapıldı fakat eşimde doğuştan genetik bozukluk olan 47 kromozom ve buna bağlı olarak olan KLİNEFELTER SENDRONOMU sorunu ile bağlantılı testislerinde sperm üretimi yapan bir hücre olmadığını belirttiler, incelendi parça alındı ve ameliyatı sonlandırdılar,,,,Şimdi sizlerden istediğim eşlerinizde doğuştan 47 kromozom bozukluğu olupta tese ameliyatından sonra sperm bulunup bulunmadığı ve bize denen şeylerin sizlerede böyle bişi dedilermi ?
HERKES BU MESAJIMA LÜTFEN 47 kromozom bozukluğu olan eşleriniz ve siz YORUM YAPmasını istiyorum, ARKADAŞLAR..... MORALİMİZ EŞİM VE BENİM BERBAT,ama Yüce Allah'tan ümit kesilmez.....Sağlıcakla kalın..

kızlar benim eşimden parca almadılar ,,
ben kuzenimin ameliyatı zor oldu 1 saat kaldı miktotesede parca alındı ama malesef hiç bulunamadı sperm dikişleir patladı 10 tanedne fazla dikişi vardı tansel bey yaptı oysa benim eşimin tek dikişi vardı herkeznin farklı oluyor

siz hala o konudamısınız ::) bizim hafta 7 o iş 8 :jeyyar:

yaş 22

siss arkadasım rabbim yardımcınız olsun sabrınızı bol versin şimdi ne olacak hersey sonlandımı yani bizede ne karamsar seyler söylediler ama bulunduda bebek bile oldu bizde klinifelterliydik

canım anlayamadım yani hücre olmaması sperm hiç bir zaman olmamış ve olmayacakta mı oluyor bu.....bizimkide kromozom delesyonu ama hiç böyle bişey duymadım......lütfen bu kadar karamsar olmayın...gün dogmadan neler dogar diye bi söz yokmu......hem Allah varsa herşey var demektir.......bizdede y kromozom delesyonu var..o sebepten azospermmişiz

siss arkadasım rabbim yardımcınız olsun sabrınızı bol versin şimdi ne olacak hersey sonlandımı yani bizede ne karamsar seyler söylediler ama bulunduda bebek bile oldu bizde klinifelterliydik
,
ÇOK ÖNEMLİ
Umutolsun arkadaşım, bize dedilerki " eşimin testislerinizde sperm üreten hücre olmadığını söylediler, sizde nasıl bulundu ve nerede yaptırttınız,,,,

merhaba siss20,ilk sayfalarda liste vardı. herkesin sorunu yazıyordu,istersen ona bakabilirsin,ama bence umudunuzu kaybetmeyin. ne mucizeler duyuyoruz.

umutolsun , s,zn bebek varmııı ben bilmiyoduummm

siss, bende bişeyler yazmak istedim sen 47 sendromlular yazsın demişsin ben affına sıgınarak yazıyorum benim eşimde azolu inmemiş testis ameliyatından dolayı gec kalınmış bi ameliyat.. 46xy'li eşim.. ama ben bunun olumlu yada olumsuz etkisine inanmıyorum bzede bulunmaz dediler 13 yaşında olamuş eşim ameliyatı ve hormonlarıda normal değil yüksektii.
oysaki kuzenimde azosperm oda behcetten dolayı.. oda 46xyli ama hormonları normal doktor onlara bizden çok şans tanıdı ama onlarda bulunmaadı.. şans işi biraz.. birde doktor maharetli olmalı..
keşke iyi bir klinik secseydniz(bahsettiniz kliniği bilmiyorum ama mikrotesede en sivrilmiş yer alman - memorial ve kaan aydos idir) %49 sperm bulmuşlar genellemede büyük başarı.. kendinizi toparlayıp en kısa zamanda iyi bi hastanede tekrar miktotese olabilirsniz hatta mustafa bahceci ile görüşebilrisiniz..
kuzenimde çıkmayınca gittik dediki' başka klinikte olsaydı tekrar yapalım derdim ama bizim klinikin aletleri başka merkezde yok sonuc net demişti ' umarım sizi kızdırmamışımdır bunları yazarak

siss arkadasım öncelikle msn ni ac detaylı yazışalım acamazsanda centrum clinicte yaptırdık 0 bizr ümitle ama rabbim ol deyince oluyor o bide doktorun tecrübesine kalmış bişey

sperm üreten hücre değil bence , sperm hücresi bulunamadını söylemiştir doktorları ..
sperm üreten hücrede neymiş öyle.. ben hiç duymadım benim bu iş için bi aya çıkmadım kaldı size da öncedende anlattım gitmedim yer göndermedimiz doktor kalmadı(sonucları)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…