Ne kadar zormuş bu acıyı yaşamak hep sessizce aglıyorum içim yanıyo yaa bagırıp çağırmak istiyorum.Kimseye birşey söyleyememek beklemek cıldırtıyor beni. İsyan etmiyorum rabbim vardır bir bildigin diyorum ama hakim olamıyorum gözyaşlarıma benim ile birlikte evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu kıskanmıyorum onları yanlış anlamayın beni ama bende istiyorum ya çok mu şey istiyorum yaaaaDeliricem bir an bile aklımdan çıkmıyo son bir aydır ne kadar çok şey yaşadım ölee bir türlü kabullenemiyorum.neden ben ya bunuda mı ben yşamalıyım herşey benim için zor mu olmalı.Arkadaşlarımın çocuklarını bile sevmek istemiyorum hamile bir kadın bile görmek istemiyorum ben bencil biri degilim ama dayanamıyorummm yaaa. bende istiyorum bebişim karnımda olsun ben de istiyorum kucagıma alıp kokusunu içime çekmeyi onu aramıza yatırıp uyumayı. Hayat çok mu şey istiyorum sendennnnn
ah tatlım ah...merhaba arkadaşlar. biz 2.5 yıllık evliyiz. 4 senelik nişanlılık sürecinden sonra evlenebildik. ben 32.5 yaşındayım. geçen yıl istemememize rağmen bebek sahibi olamayınca ben doktora gittim. doktor her seferinde 'herşey normal ilişkiye girin' diyordu. aylar geçti ve hiçbir sonuç alamadık. en sonunda ertelediğimiz spermiogram testini yaptırdık. başka arkadaşların da bahsettiği gibi test sonucunu veren kişi şaşkın şaşkın ve tuhaf bi ifadeyle bize bakıyordu.bi terslik olduğunu anlamıştık. daha önce yaptırıp yaptırmadığımızı sordu hayır dedik. tekrar yaptırın testi dedi ve bize sonuç kağıdını uzattı. canım eşim o anda neredeyse bayılacaktı. ikimiz de yıkılmıştık. nasıl olabilir? acaba sonuç doğru mu? gibi düşünceler içindeydik. takip eden süreçte bir yıl boyunca hiçbirşey yapmadık. eşim bu konuda konuşmak istemiyordu. ben de onu üzmemek için hiç açmadım konuyu. taki birkaç hafta öncesine kadar. geceleri uyku tutmuyor beni ne kadar bastırmak istesem de anne olma isteğiyle yanıp tutuşuyorum. üstelik yaşım da ilerliyor. neyse sonunda eşimle konuştuk ve testi tekrar edip sonrasında doktora gitmeye karar verdik.
böyle bir konuda benzer sorunları yaşamış ve bebek sahibi olmuş insanlar da olduğunu görmek beni mutlu etti. bu siteyle birlikte umutlanmaya başladım ve hemen üye oldum.
dilerim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. dualarım sizlerle..
hakikatten zor bir durum. bazen kendime kızıyorum evlenmeden önce bebeklere deli oluyordum...
tutturdum 3 çocuk istiyorum, 3 çocuk yapacağım diye.
evlendim ve bir çocuğa hasret kaldım
arkadaşlarım ikincileri büyütüyo ben daha bitanesine sahip olamadım ve daha da kötüsü sahip olabilecek miyim bilmiyorum..
büyük konuştuğum için kendime kızıyorum açıkçası..
Ne kadar zormuş bu acıyı yaşamak hep sessizce aglıyorum içim yanıyo yaa bagırıp çağırmak istiyorum.Kimseye birşey söyleyememek beklemek cıldırtıyor beni. İsyan etmiyorum rabbim vardır bir bildigin diyorum ama hakim olamıyorum gözyaşlarıma benim ile birlikte evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu kıskanmıyorum onları yanlış anlamayın beni ama bende istiyorum ya çok mu şey istiyorum yaaaaDeliricem bir an bile aklımdan çıkmıyo son bir aydır ne kadar çok şey yaşadım ölee bir türlü kabullenemiyorum.neden ben ya bunuda mı ben yşamalıyım herşey benim için zor mu olmalı.Arkadaşlarımın çocuklarını bile sevmek istemiyorum hamile bir kadın bile görmek istemiyorum ben bencil biri degilim ama dayanamıyorummm yaaa. bende istiyorum bebişim karnımda olsun ben de istiyorum kucagıma alıp kokusunu içime çekmeyi onu aramıza yatırıp uyumayı. Hayat çok mu şey istiyorum sendennnnn
zor olmazmı çok zor ama ne yapalım başımıza geldi çekiyoruz bizim imtihanımız da bu.. senin yaşadıkları hepimiz yaşıyoruz kimi zaman ümitsiz bi haldeyiz herşey boş geliyo kimi zamanda ümit ederek mücadeleye devam ediyoruz... sende pes etme sakın güçlü olmaya çalış bizler varız aynı kaderi paylaşan arkadaşların unutma...inşallah Rabbim bizlere öyle güzel evlatlar nasip edecekki bu çektiklerimizde ahiretimiz için hazırlık olmuş olacak...
merhaba canlar nasılsınız???
ben bugün yoktum giremedim kaynatmışınız yine yeni gelen arkadaşlar allah hepinize şifa versin inşallah.
ben bugün çook yakın bir arkadaşımın yanındaydım doğum yaptı çok güzel bir kız oldu onun yüzüne bakmaya dayanamadım durumumu biliyor tabi arkadaşım bana çok dua etti. allah razı olsun.
sezaryanla doğum yaptı çok ağrısı vardı ama bebeğini görünce ağrılarını unuttu.
tam kendi doğum gününde kıznı doğurdu çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu. onun için inanın çok sevindim diğer yandan bende anne olabilecekmiyim dedim
doğum yaptı ayılır ayılmaz beni aradı oturdum ağladım bende hem sevinçten hem kendime üzülmekten.RABBİM bizede o günleri gösterir inşallah. inaın o bebeğin o kukusunu duyunca çok duygulandım. allah bizlerede nasip etsin kızlar bugün çok duygusalım. ağlamak istemiyorum ama elimde değil. eşimin yanındada ağlamam umarım.
canımmmmm üzülme tatlımmmmmmm
bizde anne olcazzzzzzzz....
zaten beni de ağlattın...........
cocuklar çok güzel kokuyo demi...........
üzülüyor insan ama biz bu durumu kabullendik allahtan geldi allah bize böyle bir sınava tabii tuttu. bizde inşallah allahın izniyle geçicez bu sınavı.
off ağlama ya... dün eşimin yanında ağlamak istemedim ama durup duruken eşime bakıp bakıp durdum sonra yaşlar akıverdi. oda nie ağlıyorsun dedi haftaya yurtdışıan çıkacak bende sen gideceksin ya ondan deidm. tabi oda anladı biliyorum neden ağladığını dedi durgunlaştık. içimzide fırtınalar koptu.
çok güzel kokuyorlar canım ya yok böyle bir koku allah bizede o kokuyu duymak naisp etsin inşallah.
bebekim kıyamam sana demek çok hasta oldun.
bi güzel dinlende hemen iyileş bitanem.
yoksa ben çok üzülürüm ben bugün biarz daha iyiim dündü gibi değilim.allaha şükür. sende hemen iyileşirsin canım allahın izniyle. dua ediyorum senin için.
merhaba canlar nasılsınız???
ben bugün yoktum giremedim kaynatmışınız yine yeni gelen arkadaşlar allah hepinize şifa versin inşallah.
ben bugün çook yakın bir arkadaşımın yanındaydım doğum yaptı çok güzel bir kız oldu onun yüzüne bakmaya dayanamadım durumumu biliyor tabi arkadaşım bana çok dua etti. allah razı olsun.
sezaryanla doğum yaptı çok ağrısı vardı ama bebeğini görünce ağrılarını unuttu.
tam kendi doğum gününde kıznı doğurdu çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu. onun için inanın çok sevindim diğer yandan bende anne olabilecekmiyim dedim
doğum yaptı ayılır ayılmaz beni aradı oturdum ağladım bende hem sevinçten hem kendime üzülmekten.RABBİM bizede o günleri gösterir inşallah. inaın o bebeğin o kukusunu duyunca çok duygulandım. allah bizlerede nasip etsin kızlar bugün çok duygusalım. ağlamak istemiyorum ama elimde değil. eşimin yanındada ağlamam umarım.
canım dr filan gittinmi aialç filan kullanırsan daha çabuk iyileşirsin. vitamin filan almayıda ihmal etme. sen çok kötü üşütmüşün yada eşinden geçti sanada. allah şifa versin bebekim benim.
günaydınnn baharcım kız sende nazar olmasın kendini kocana okuttur
bahar bahar hayatta mısın alooooo
bebekiiiiimmmm ben geldim ama hala çok hastayım
dün bütün gün yattım hala toparlayamadım kendimi
pazartesiye kadar paso yatıcam atlatamıycam diye çok korkuyorum...
allaha şükür sen toparlamışsın inş bidaha hastalanmazsın
dua et bebekim benim için hemen iyileşiyim
ahhhh bebekimmm kıyamam ya demek çok mu üzüldün
ne yapcaksın bazen mecbur kalıyorsun en yakın arkadaşın sonuçta...
arkdaşın adına da çok sevindim ayrıca rabbim sağlıkla bebişini büyütebileyi nasip etsin...
darısı bizim başımıza artık
öyle çok istiyoruz ki allah görüyor...
inş bizede yaşatacak bu mutluluğu
bebekimmm dün gittim dra ilaç kullanıyorum ama gerçekten çok kötü üşütmüşüm
toparlanmam zor olacak...
bide üstüne yirmilik dişler öyle bir ağrı yapıyorki anlatamam
bugün diş hastanesine gittik hemen ameliyatla alınması gerekiyor dediler...
1 tanesinde iltihap da başlamış antibiyatik verdiler...
o bittikten sonra ameliyat olacakmışım...
bi dünya ilaç oldu valla
önce idrar yolu iltihabı sonra soğuk algınlığı şimdide diş iltihabı bittim valla
kociş şimdi bütün ilaçlarımı topladı tekrar eczaneye gitti birarada kullanmak doğru mu diye
canım kızkardesım dogum yapınca yanına hastaneye gıttım bebıs gelınce kardesım bana bakıp sakın aglama der gıbı baktı
o an onu kucagıma alınca ........
ıcım feryad edıp benım kucagımda dolmalı o kokuyu bende duymalıyım dedım ıcıme sokasım geldı bebısı
yegenlerımı her kucagıma alısımda benım bebegım nerde gelecek mı onun kokusu bunlardan dahamı guzel dıyorum
dayanmak zor ama elden ne gelır yaa sabır ya erhamerrahımın demekten baska arkadaslar
canım gecmıs olsun ya nedır bu senın hastalıktan cektıgın
kendıne dıkkat et tatlım
canım kıyamam sana ya ne gıcık bı hastalık bu ya
aaaaaaaaabırak arkadasımın yakasını beeeeeeeeee :)
canım benim kıyamam sana ALLAHIM NE OLUR VER RABBİMkzlar gunaydinmi diyim tunaydinmi bilemiyorum..su yazilarinizi okudum yaa iyice bittimnapalim kader arkadasilarim rabbim buyuk isyan etmek istemiyorum..her namaz kilisimda agliyorum dua ederken sizleride soyluyorum hep duamdasiniz kizlarr..rabbim diyorum bizi evlat hasretiyle bitirme tuketme gozlerimizi yollarda koyma bir evlattan bizi analik babalik duygusunu mahrum etme diyorum hep agliyorum rabbim duysun biz garipleri gozu yaslilari..belki allahiminda bir bildiyi vardir belki bizi birseylerden koruyor onuda dusunuyorum ama gonlume goz yaslarima dur diyemiyorum..eslerimiz sagolsun allah basimizdan eksik etmesin..
gecen gece hic uyumadim nedeni esimin bana evlatlik alalim daha sonra yine tedavimize bas vuralim demesi ..adama kzdim benim umitlerimi bitiriyorsun hersey den benim istahimi gesiyon diye ..oda canim benim ozur dilemketen bir hal old..ben bir evlat istiyorum kanimdan canimdan bedenimden istiyorum tabbi onlarda bebek ama yapacak birseyim kalmazsa mecburen bas vurucam ama simdi deyil sizin anliycaniz dun kendimde deyildim..rabbim deim verene yagdiriyon vermeyenide boyle surunduruyon dedim kendi kendime isyanmi ettim ama bilmiyorum rabbim af etsin insallah bizleri dyuysun kucaklarimiz doldursun kizlar..merak etmeyin yine biz kendimize yapariz allahtan sabir ve bu yolda ilerlemek ve yavrumuza kavusmak icin guc kuvvet ve saglikla birlikta hayirli uzun omur versin bizlere ve eslarimize insallahh..senvgiyle kalin duaya devammm..
geçmiş olsun salgın var bu aralar harkes kırılıyo hastalıktan
tatlişkom geçmiş olsun tekrardan.
yat dinlen bakalım.
geçmış olsun bıran önce ıyıleşırsın ınnşallah
baharcım ğeçmiş olsun doktora gitsene havalar degişti dikkat et kendine allah şifanı versin ..
çok geçmiş olsun baharcım. istirahat etmezsen geçmez bu hastalık.tez zamanda iyileşirsin inşallah.
annem şu an ilaç kullanıyor ameliyat olabillir tekrardan...beklemedeyiz anlayacağınız.ama şu an iyi annem alhamdülillah.
ben de kendimi toplama gayretindeyim...
bugünlerde kaç hamile haberi aldım..dün bi arkadaşımı gördüm hamileydi karnı kocamandı..
o an kendi halime baktım boynum bükük kaldım resmen.
rüyamda teyzem bana çocuk yap diyordu:)
ben de anne olmak istiyorum kızlar....
Allah nasipeder mi ki bana anneliği.................
MASAL canım hoş geldin annene de çok geçmiş olsun rabbim şifasını rüzgar hızıyla göndersin inşallah seni şimdi en iyi ben anlarım insanın canından can gidiyor.bende bir sene önce annemin hastalığıyla yıkılmıştım ayağında yumuşak doku kanseri oluşmuş o parça alındı şimdide dalağına ciğerine atmış dedi doktor .şimdide evinde sorun çıkınca kendini çok üzdü inşallah hastalığı ilerlememiştir.rabbim annelerimize sağlık versin onların eksikliklerini göstermesin inşallah
amin inşallah..üzülüyor insan ama biz bu durumu kabullendik allahtan geldi allah bize böyle bir sınava tabii tuttu. bizde inşallah allahın izniyle geçicez bu sınavı.
off ağlama ya... dün eşimin yanında ağlamak istemedim ama durup duruken eşime bakıp bakıp durdum sonra yaşlar akıverdi. oda nie ağlıyorsun dedi haftaya yurtdışıan çıkacak bende sen gideceksin ya ondan deidm. tabi oda anladı biliyorum neden ağladığını dedi durgunlaştık. içimzide fırtınalar koptu.
çok güzel kokuyorlar canım ya yok böyle bir koku allah bizede o kokuyu duymak naisp etsin inşallah.
kzlar gunaydinmi diyim tunaydinmi bilemiyorum..su yazilarinizi okudum yaa iyice bittimnapalim kader arkadasilarim rabbim buyuk isyan etmek istemiyorum..her namaz kilisimda agliyorum dua ederken sizleride soyluyorum hep duamdasiniz kizlarr..rabbim diyorum bizi evlat hasretiyle bitirme tuketme gozlerimizi yollarda koyma bir evlattan bizi analik babalik duygusunu mahrum etme diyorum hep agliyorum rabbim duysun biz garipleri gozu yaslilari..belki allahiminda bir bildiyi vardir belki bizi birseylerden koruyor onuda dusunuyorum ama gonlume goz yaslarima dur diyemiyorum..eslerimiz sagolsun allah basimizdan eksik etmesin..
gecen gece hic uyumadim nedeni esimin bana evlatlik alalim daha sonra yine tedavimize bas vuralim demesi ..adama kzdim benim umitlerimi bitiriyorsun hersey den benim istahimi gesiyon diye ..oda canim benim ozur dilemketen bir hal old..ben bir evlat istiyorum kanimdan canimdan bedenimden istiyorum tabbi onlarda bebek ama yapacak birseyim kalmazsa mecburen bas vurucam ama simdi deyil sizin anliycaniz dun kendimde deyildim..rabbim deim verene yagdiriyon vermeyenide boyle surunduruyon dedim kendi kendime isyanmi ettim ama bilmiyorum rabbim af etsin insallah bizleri dyuysun kucaklarimiz doldursun kizlar..merak etmeyin yine biz kendimize yapariz allahtan sabir ve bu yolda ilerlemek ve yavrumuza kavusmak icin guc kuvvet ve saglikla birlikta hayirli uzun omur versin bizlere ve eslarimize insallahh..senvgiyle kalin duaya devammm..
canlarım allah razı olsun hepinizden
baya kötü oldum dinlenmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil
aman nolur sizde dikkat edin kendinize sakın şifayı kapmayın benim gibi...
bizimde nette bi sorun var dün hiç giremedim kafayı yedim resmen...
hala düzeltilemedi ev sahibimin vaylısını kullanıyoruz...
bizim hatla onların ki farklıymış onlarda bi sorun yok ne sinir bozucu bi durum
hepinizi öyle çok özledim ki anlatamam hepinizi çoooooookkk seviyorum
aranıza yeni katıldım benim bir konuda görüşünüze ihtiyacım olacak erkek arkadaşım çocuğunun olamayacağını söyledi anladığım kadarıyla çocuk sahibi olması imkansız gibi bir şey
yaşımız itibariyle de evliliğe yönelik olan bir ilişkimiz var o durumunu bana daha 2. görüşmemizde söyledi önceleri bir çözüm bulabileceğimizi düşündüm ama araştırdıkça süreçlerin çok zorlayıcı olduğunu düşünüyorum daha aramızda evlilik gibi bir bağ yokken yol yakınken bu işten vazmıgeçsem gerçi vazgeçmekte çok insalcıl gelmiyor iyi anlaşıyoruz ve keyifli bir birlikteliğimiz var bu durumu yaşayanlar bir fikir verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?