Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne kadar zormuş bu acıyı yaşamak hep sessizce aglıyorum içim yanıyo yaa bagırıp çağırmak istiyorum.Kimseye birşey söyleyememek beklemek cıldırtıyor beni. İsyan etmiyorum rabbim vardır bir bildigin diyorum ama hakim olamıyorum gözyaşlarıma benim ile birlikte evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu kıskanmıyorum onları yanlış anlamayın beni ama bende istiyorum ya çok mu şey istiyorum yaaaaDeliricem bir an bile aklımdan çıkmıyo son bir aydır ne kadar çok şey yaşadım ölee bir türlü kabullenemiyorum.neden ben ya bunuda mı ben yşamalıyım herşey benim için zor mu olmalı.Arkadaşlarımın çocuklarını bile sevmek istemiyorum hamile bir kadın bile görmek istemiyorum ben bencil biri degilim ama dayanamıyorummm yaaa.bende istiyorum bebişim karnımda olsun ben de istiyorum kucagıma alıp kokusunu içime çekmeyi onu aramıza yatırıp uyumayı. Hayat çok mu şey istiyorum sendennnnn

zor olmazmı çok zor ama ne yapalım başımıza geldi çekiyoruz bizim imtihanımız da bu.. senin yaşadıkları hepimiz yaşıyoruz kimi zaman ümitsiz bi haldeyiz herşey boş geliyo kimi zamanda ümit ederek mücadeleye devam ediyoruz... sende pes etme sakın güçlü olmaya çalış bizler varız aynı kaderi paylaşan arkadaşların unutma...inşallah Rabbim bizlere öyle güzel evlatlar nasip edecekki bu çektiklerimizde ahiretimiz için hazırlık olmuş olacak...

ah tatlım ah...
bende yaklaşık 1 aydır burdayım.
her hafta muhakkak 2 kişi en az aramıza katılıyo.
inşallah bundan sonra çok katılan olmaz.
inanki senin yaşadıklarının aynısını bizde yaşadık.
tek fark biz özel bi hastanede yaptırmıştık spermiyogramı ,yanında hemen devlet hastanesi vardı.
zaten sonucu alınca biz bu durumun bu kadar ciddi olduğunu anlayamadık....
:
devlet hastanesindeki ürolaga gittik hemen.
o da muayeneyi bitirmişti biz girdik durumumuzu anlattık.
çok sağolsun ilgilendi.
bizi teselli etti
sonra bi hafta sonra bi testte orda yaptırdık.
sonuç aynı çıktı. ve bizde kabullendik.
biz bunları geçen sene mart başında öğrndik.
yazın tıpa gittik orda direk tese dediler.
kaan hocaya ulaştık oda ilaç önerdi kullanın sonra gelin dedi.
24 ekimde ilk randevumuz var.
bende amma çok konuştum.çenem düştü...
ama üüzülme tatlım.
inşallah biz bu sınavı atlatacağız.
sende atlattacaksın.
er geç hepimiz anneeeeeeee olcaz taaaammmmıııı.....

bende 4 tane istiyordum..
ah ah...
Allah verir inşallah.
niye vermesin ama demi.
iki tane ikiz doğurursam olur...

ya yine duygusala bağlamışınız.
bende üzülüyorum yaaaa...
üzülmeyin yaaaa.
insan neler yaşıyo başkaları hiç anlamıyo
söylediklerinin bizim içimizi nasıl kanattığını anlamıyorlar.
ama benim samimi arkadaşlarım hep bana destek oluyolar dualar ediyorlar Allah razı olsun.
hemde birisi yeni doğum yaptı.
bi sevimli ki oğluşu..
gidip onu seviyorum napimm..
ama bu sene acayip bi hamile patlaması var..
herkes hamile...
ama bizde olcaz.
göbişlerimiz şişcek...
olcaz....

canımmmmm üzülme tatlımmmmmmm
bizde anne olcazzzzzzzz....
zaten beni de ağlattın...........
cocuklar çok güzel kokuyo demi...........

canımmmmm üzülme tatlımmmmmmm
bizde anne olcazzzzzzzz....
zaten beni de ağlattın...........
cocuklar çok güzel kokuyo demi...........

üzülüyor insan ama biz bu durumu kabullendik allahtan geldi allah bize böyle bir sınava tabii tuttu. bizde inşallah allahın izniyle geçicez bu sınavı.
off ağlama ya... dün eşimin yanında ağlamak istemedim ama durup duruken eşime bakıp bakıp durdum sonra yaşlar akıverdi. oda nie ağlıyorsun dedi haftaya yurtdışıan çıkacak bende sen gideceksin ya ondan deidm. tabi oda anladı biliyorum neden ağladığını dedi durgunlaştık. içimzide fırtınalar koptu.
çok güzel kokuyorlar canım ya yok böyle bir koku allah bizede o kokuyu duymak naisp etsin inşallah.

kzlar gunaydinmi diyim tunaydinmi bilemiyorum..su yazilarinizi okudum yaa iyice bittimnapalim kader arkadasilarim rabbim buyuk isyan etmek istemiyorum..her namaz kilisimda agliyorum dua ederken sizleride soyluyorum hep duamdasiniz kizlarr..rabbim diyorum bizi evlat hasretiyle bitirme tuketme gozlerimizi yollarda koyma bir evlattan bizi analik babalik duygusunu mahrum etme diyorum hep agliyorum rabbim duysun biz garipleri gozu yaslilari..belki allahiminda bir bildiyi vardir belki bizi birseylerden koruyor onuda dusunuyorum ama gonlume goz yaslarima dur diyemiyorum..eslerimiz sagolsun allah basimizdan eksik etmesin..

gecen gece hic uyumadim nedeni esimin bana evlatlik alalim daha sonra yine tedavimize bas vuralim demesi ..adama kzdim benim umitlerimi bitiriyorsun hersey den benim istahimi gesiyon diye ..oda canim benim ozur dilemketen bir hal old..ben bir evlat istiyorum kanimdan canimdan bedenimden istiyorum tabbi onlarda bebek ama yapacak birseyim kalmazsa mecburen bas vurucam ama simdi deyil sizin anliycaniz dun kendimde deyildim..rabbim deim verene yagdiriyon vermeyenide boyle surunduruyon dedim kendi kendime isyanmi ettim ama bilmiyorum rabbim af etsin insallah bizleri dyuysun kucaklarimiz doldursun kizlar..merak etmeyin yine biz kendimize yapariz allahtan sabir ve bu yolda ilerlemek ve yavrumuza kavusmak icin guc kuvvet ve saglikla birlikta hayirli uzun omur versin bizlere ve eslarimize insallahh..senvgiyle kalin duaya devammm..

canım kızkardesım dogum yapınca yanına hastaneye gıttım bebıs gelınce kardesım bana bakıp sakın aglama der gıbı baktı
o an onu kucagıma alınca ........
ıcım feryad edıp benım kucagımda dolmalı o kokuyu bende duymalıyım dedım ıcıme sokasım geldı bebısı
yegenlerımı her kucagıma alısımda benım bebegım nerde gelecek mı onun kokusu bunlardan dahamı guzel dıyorum
dayanmak zor ama elden ne gelır yaa sabır ya erhamerrahımın demekten baska arkadaslar

bebekiiiiimmmm ben geldim ama hala çok hastayım
dün bütün gün yattım hala toparlayamadım kendimi
pazartesiye kadar paso yatıcam atlatamıycam diye çok korkuyorum...
allaha şükür sen toparlamışsın inş bidaha hastalanmazsın
dua et bebekim benim için hemen iyileşiyim

ahhhh bebekimmm kıyamam ya demek çok mu üzüldün
ne yapcaksın bazen mecbur kalıyorsun en yakın arkadaşın sonuçta...
arkdaşın adına da çok sevindim ayrıca rabbim sağlıkla bebişini büyütebileyi nasip etsin...
darısı bizim başımıza artık
öyle çok istiyoruz ki allah görüyor...
inş bizede yaşatacak bu mutluluğu

canım dr filan gittinmi aialç filan kullanırsan daha çabuk iyileşirsin. vitamin filan almayıda ihmal etme. sen çok kötü üşütmüşün yada eşinden geçti sanada. allah şifa versin bebekim benim.

bebekimmm dün gittim dra ilaç kullanıyorum ama gerçekten çok kötü üşütmüşüm
toparlanmam zor olacak...
bide üstüne yirmilik dişler öyle bir ağrı yapıyorki anlatamam
bugün diş hastanesine gittik hemen ameliyatla alınması gerekiyor dediler...
1 tanesinde iltihap da başlamış antibiyatik verdiler...
o bittikten sonra ameliyat olacakmışım...
bi dünya ilaç oldu valla
önce idrar yolu iltihabı sonra soğuk algınlığı şimdide diş iltihabı bittim valla
kociş şimdi bütün ilaçlarımı topladı tekrar eczaneye gitti birarada kullanmak doğru mu diye

canlarım yine aglama krizi mi geldi bebeklerim benim aglamaktan yoruldum illerin çocuklarını sevmekten bıktmmmmmmmmmmmmm

günaydınnn baharcım kız sende nazar olmasın kendini kocana okuttur

bilmiyorum tatlım nazar mı kendime bakmamam mı anlayamadım valla :26:
resmen ilaç deposuna döndüm :26:kendimi kaybettim iyice
idrar yolu iltihabı, grip, diş iltihabı
dua edin bana nolurrr hemen iyileşeyim

bahar bahar hayatta mısın alooooo

bu arada şimdi ameliyat tarihimde belli oldu haftaya perşembe yirmilikler alınacak bakalım nasıl geçecek???

dua ediyorum bebekim senin için hemen iyileş diye. allah şifa versin tez zamnda iyiileş hayatım.
valla çok fazla ilaç olmuş canım vitaminler almaya çalış bol bol meyve tüket ilaçlarda bi tarafı iyi yaparken diğer tarafı bozuyor.
valla canım dün öyle oldu işte içim gitti. ama napalım kaderimiz böyle isyan etmiyorum. hayırlı zmanda bizmde olacak inşallah. ama işte böyle oluncada insan tutamıoyor kendini.

inşallah canım bizde duyacağız o mis kokulu yavrularımızn kokusunu. allah bizlerede nasip edecek inşallah. ama zamnı gelmedi daha bekliyoruz dua ediyoruz başka yaptığımız bişey yok. elden bişey gelmiyor.

canım gecmıs olsun ya nedır bu senın hastalıktan cektıgın
kendıne dıkkat et tatlım

saol canım benim allah razı olsun...
dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra biraz geç oldu ama :26:

canım kıyamam sana ya ne gıcık bı hastalık bu ya
aaaaaaaaabırak arkadasımın yakasını beeeeeeeeee :)

tatlım yapıştı yakama bi türlü bırakmıyor bu hastalıklar beni

canım benim kıyamam sana ALLAHIM NE OLUR VER RABBİM
NE OLUR SEN KURU AĞAÇA CAN VEREN SENSİN BİZE VER

geçmiş olsun salgın var bu aralar harkes kırılıyo hastalıktan

tatlişkom geçmiş olsun tekrardan.
yat dinlen bakalım.

geçmış olsun bıran önce ıyıleşırsın ınnşallah

baharcım ğeçmiş olsun doktora gitsene havalar degişti dikkat et kendine allah şifanı versin ..

çok geçmiş olsun baharcım. istirahat etmezsen geçmez bu hastalık.tez zamanda iyileşirsin inşallah.

canlarım allah razı olsun hepinizden
baya kötü oldum dinlenmeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil
aman nolur sizde dikkat edin kendinize sakın şifayı kapmayın benim gibi...
bizimde nette bi sorun var dün hiç giremedim kafayı yedim resmen...
hala düzeltilemedi ev sahibimin vaylısını kullanıyoruz...
bizim hatla onların ki farklıymış onlarda bi sorun yok ne sinir bozucu bi durum
hepinizi öyle çok özledim ki anlatamam hepinizi çoooooookkk seviyorum

masalım tekrar tekrar geçmiş olsun...
dualarımız sizinle rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş...
canım benim rabbim sana da verecek mucizeni ben inanıyorum buna...
bebişini kucağına alınca tüm acıların silinip gidicek allahın izniyle

canım benim size de çok geçmiş olsun...
rabbim kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın...
allah annene şifa versin inş...

amin inşallah..
bugün bende bi tuhafım.
ağlayasım geliyo...

dualarımdasınız hepiniz.
namazlarımdan sonra sizleride içimden geçiriyorum.
Rabbim hayırlısıysa hakkımızda bizede salih evlatlar nasip et diyorum.
belki hakkımızda hayırlı değildir evladımzın olması.
kim bilebilirki...

baharcım bizde seni çok seviyoruz.
çok geçmiş olsun.
bi anönce iyileşirsin inşAllah..

canım senin nasibinde varsa anne olmak bu eşinleyken de olur başkasıylayken de...
eğer nasibinde yoksa başkasıyla evlensende olmaz...
bak ne güzel anlaşıyormuşsunuz sırf bu sebeple insan sevdiğinden vazgeçer mi???
benim eşimle ilişkimizi ilk başlarda iki ailede istememişti...
sonra eşim mecbur kaldı ve benden ayrıldı...
tam 6 ay sonra lenf kanserine yakalandığını duydum...
öyle perişan oldum ki anlatamam...
eşimde hastalığını öğrendikten sonra annesiyle tartışmış hep senin yüzünden oldu beni sevdiğimden ayırdın diye...
sonra ben onu bidaha hiç bırakmadım...
ailem evlenmemize izin vermedi yine de evlendim bırakmadım elini...
düğünümüzden 1 ay sonra hastalığı tekrarladı 1,5 senelik tedavi sonrasında allaha şükür hastalığı atlattı
bu tedaviler sonucunda azosperm oldu...
ama benim için en öncelikli eşimin aşkımın sağlıklı bi şekilde yanımda olması...
ben eşimden asla vazgeçemem nasibimizde varsa bebeğimiz olur...
yoksa bize ihtiyacı olan başka bi bebeğin annesi babası oluruz...
sen önce kendine iyice sor ben bu kişiyi herşeyle mücadele edebilecek kadar çok seviyorum mu diye...
eğer gerçekten seviyorsan asla vazgeçmezsin zaten...
inş hakkında en hayırrlı olacak kararı verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…