merhaba arkadaşlar. biz 2.5 yıllık evliyiz. 4 senelik nişanlılık sürecinden sonra evlenebildik. ben 32.5 yaşındayım. geçen yıl istemememize rağmen bebek sahibi olamayınca ben doktora gittim. doktor her seferinde 'herşey normal ilişkiye girin' diyordu. aylar geçti ve hiçbir sonuç alamadık. en sonunda ertelediğimiz spermiogram testini yaptırdık. başka arkadaşların da bahsettiği gibi test sonucunu veren kişi şaşkın şaşkın ve tuhaf bi ifadeyle bize bakıyordu.bi terslik olduğunu anlamıştık. daha önce yaptırıp yaptırmadığımızı sordu hayır dedik. tekrar yaptırın testi dedi ve bize sonuç kağıdını uzattı. canım eşim o anda neredeyse bayılacaktı. ikimiz de yıkılmıştık. nasıl olabilir? acaba sonuç doğru mu? gibi düşünceler içindeydik. takip eden süreçte bir yıl boyunca hiçbirşey yapmadık. eşim bu konuda konuşmak istemiyordu. ben de onu üzmemek için hiç açmadım konuyu. taki birkaç hafta öncesine kadar. geceleri uyku tutmuyor beni ne kadar bastırmak istesem de anne olma isteğiyle yanıp tutuşuyorum. üstelik yaşım da ilerliyor. neyse sonunda eşimle konuştuk ve testi tekrar edip sonrasında doktora gitmeye karar verdik.
böyle bir konuda benzer sorunları yaşamış ve bebek sahibi olmuş insanlar da olduğunu görmek beni mutlu etti. bu siteyle birlikte umutlanmaya başladım ve hemen üye oldum.
dilerim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. dualarım sizlerle..
dua ediyorum bebekim senin için hemen iyileş diye. allah şifa versin tez zamnda iyiileş hayatım.
valla çok fazla ilaç olmuş canım vitaminler almaya çalış bol bol meyve tüket ilaçlarda bi tarafı iyi yaparken diğer tarafı bozuyor.
valla canım dün öyle oldu işte içim gitti. ama napalım kaderimiz böyle isyan etmiyorum. hayırlı zmanda bizmde olacak inşallah. ama işte böyle oluncada insan tutamıoyor kendini.
kız ben dün nasıl koktum bu dedim hastanelik mi oldu şimdi nasılsın canım
kızlarrrrrrrrrrr çok güzel bi haber alldım.
tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşım hamileymişşşşşşşşşşşşşşş.............hemde 3 tane embriyo koymuşlar.
kaçının tuttuğu belli değil
aramızdan biri daha kurtulduuuuuuuuuuuuuu................
eşinin problemini tam olarak bilmiyorum ama sanırım azoydu.söylemedide kimseye...
Ayyyysuper darisi basimiza
baharcım bizde seni çok seviyoruz.
çok geçmiş olsun.
bi anönce iyileşirsin inşAllah..
kızlarrrrrrrrrrr çok güzel bi haber alldım.
tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşım hamileymişşşşşşşşşşşşşşş.............hemde 3 tane embriyo koymuşlar.
kaçının tuttuğu belli değil
aramızdan biri daha kurtulduuuuuuuuuuuuuu................
eşinin problemini tam olarak bilmiyorum ama sanırım azoydu.söylemedide kimseye...
canım benim yaaaçok saol...
valla bende bian evvel iyileşmek istiyorum
sen nasılsın tatlım
kızlar merhabalar.baharım bebekimmm kıyamam ben sana hastaymışsın.canımm dikkat et kendine yat dinlen bol bol meyve yee bidenem çok çok geçmiş olsun.bende spordaydım azönce geldim çok yoruldum çokkk.ayy buarada birr rüya gördüm anlatayım accık hayır olsun eşim bir kafes dolusu muhabbet kuşu almış rengarenk hepsi vede kafeslerinden çıkarmış evin içinde uçuyorlardı bende çok korkuyordum beni ısırırlar diye kaçıyodum acaba bu rüya ne anlama geliyo yaaa rüya tabirlerine baktım uzun süredir beklediğiniz birşey gerçekleşecek muradınıza ereceksiniz yazıyordu ayyyyy inşallah yaaa...
şu güzel hamilelk haberini duyunca çok sevindimmmm....
kızlar kaç gündür ağlama modundalar.
onlara bu mutlu haberi hemen vereyim istedimmmmm......
kızlar merhabalar.baharım bebekimmm kıyamam ben sana hastaymışsın.canımm dikkat et kendine yat dinlen bol bol meyve yee bidenem çok çok geçmiş olsun.bende spordaydım azönce geldim çok yoruldum çokkk.ayy buarada birr rüya gördüm anlatayım accık hayır olsun eşim bir kafes dolusu muhabbet kuşu almış rengarenk hepsi vede kafeslerinden çıkarmış evin içinde uçuyorlardı bende çok korkuyordum beni ısırırlar diye kaçıyodum acaba bu rüya ne anlama geliyo yaaa rüya tabirlerine baktım uzun süredir beklediğiniz birşey gerçekleşecek muradınıza ereceksiniz yazıyordu ayyyyy inşallah yaaa...
saol tatlım gerçekten acayip moral oldu bu haber bize...
darısı başımıza artık
öncelikle gündüz niyetine şekerim.......
Allah Allah ne ki senin uzun süredir istediğin şey
Rabbim dualarını kabul eder inşallah.
bi an önce şifa bulursunuz...
bebişlerinize kavuşursunuz
amin inşallahhhhhh...
dün bi arladaşa gittim 3 aylık bi oğlu var.
ilk kucağıma aldığımda hani adile naşitin bi filmi varya şemsiyeli falan şemsiyenin altında darrısı başıma darısı başıma diyo.
hep o aklıma geeliyo bende bbebişi sallayıp kucağımda öyle diyoorum.
kızlarda gülüyolar..
sende darısı başımıza deyincce aklıma geldi...
Canim ruyan cok guzel bence kafesten kurtulmak bence
sikintini atlatip.muradina ermek gibi geliyo
allah iyi seyler cikarsin ruyanin sonucunu insallh
mehaba bidenem hoşgeldin
saol canım benim inş çabuk atlatırım dua edin bana
ayyy hayrolsun tatlım ne güzel bi rüya bu...
inş sizde ereceksiniz muradınıza
bakarsın kısa bi süre sonra seninde güzel haberlerini alırız
ayyyy ne güzel olur ya
canım siz bu ay spermiogram yaptıracaktınız ya nekadar kaldı
hoşbulduk canımmm.dua ediyoruz etmezmiyiz hiçç inşallah biran önce atlatrsın tatlım.inşallah canım hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.15 gün var daha spermiogram yaptırmamıza.aslında vakit kaybı oldu m sure yüzünden almasakmı diye düşündük bayaa ama sonra aldık hemen alsaydık ilacı kullanmaya başlasaydık 1 haftamız kalmış olacaktı olsun hayırlısı olsunda napalım.bebekim eşin düzenli kullanıyo değilmi ilaçlarını.sizin de 15 20 gün var tahminim tahlil vermenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?