Arkadaşlar Merhaba, biz 10 aydır korunmamamıza rağmen bebiş olmuyordu. Eşime spermiyogram yaptırdık ve şoktayım hala hepsi 0. Dünden bir ağlayıp bir gülüyorum. Çok üzüldüm aslında çok karışık durumdayım. Hala sağlıklı düşünemiyorum galiba. Herşeyin bir tedavisi var buradan da okudum az çok biliyoruz ama böyle bir sonuç hiç beklemediğimden dolayı galiba çok yıkıldım. Eşim daha metanetli allahtan benim ona destek vereceğim yerde o beni teselli ediyor. Daha bişey belli değil dur bakalım doktora görünelim ikinci birtest yaptıralım sonra tedavi oluruz diyor. Hiç birşey bilmiyorum...
hoş geldin sayes......canım bizde senin gibi bizde ilk öğrendiğimizde sizin gibi baya panik olmuştuk sandıkki dünya başımıza yıkıldı ama biraz zaman geçince alıştık .....sakinleşince herşey daha net görünüyor gözümüze....canım eşininde dediği gibi panik yapmayın başka dr lara gidin başka testler yaptırın .....ama en iyisini arşatırın en iyi labartuvarlarda testinizi yaptırmaya çalışın bence....neyseki herşeyin bir çözümü var tedavisi var daha yolun başındasınız allah kolaylık versin sizlere ...eğer üşenmezsen geçmişi bir okumaya çalış baya bir bilgin olur biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz tedavilerimizi başımızdan geçenleri eksiksiz anlatıyoruz belki faydası olur canım
ana aynı şeyleri yazmışım hem tv ye bakıyorum hem yazmaya çalışıyorum böyle oluncada abuk sabuk birşeyler çıkıyor......espoir siz kaan aydosa gidecektiniz galiba inşallah hakkınızda hayırlısı olur istediğiniz sonucu alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?