Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol bebekiiiimmm benim
inş güzel haberler verirsin bize az kalmış sizinde...
bizimde tam 3 hafta var kociş saolsun çok düzenli kullanıyor...
inş faydasını görürüz yakın zamanda

evet canım 2 aydır m sure kullanıyoruz.kapsüller kahverengi seka ilaçdan alıyoruz internetten siparişle.

tatlım bizde ordan alıyyoruz 2 kutu almıştık.
3. kutu için sipariş verdik hem kutunun boyutu hemde kapsüllerin rengi değişik geldi.yani beyaz kapsül geldi..
3. kutuyu eşim içmiyo içmem ben diyo.
firmayla görüştük onlarda içeriğinin yoğunluğu değişince renk biraz değişir diyo.
ama kahverengiden nasıl beyaza döner anlayamadık.
bu olay bu hafta başımıza geldi.

evet canım 2 aydır m sure kullanıyoruz.kapsüller kahverengi seka ilaçdan alıyoruz internetten siparişle.

MRH.cervab sizin M sure kahve rengi mi bizim böyle krem gibi ama galiba yenisi krem gibiymiş bu arada bu ilaçlar en az 6 ay kullanmak gerekiyo 1 ayda sonuç beklemeyin

canımbizde bu hafat aldık daha yeni başladık alamay ve renk açık kahve değil neden acaab ?bende şimdi huzursuz oldum hangisi doğru ilaç

canımbizde bu hafat aldık daha yeni başladık alamay ve renk açık kahve değil neden acaab ?bende şimdi huzursuz oldum hangisi doğru ilaç

bilmiyorum tatlım.
bu hatfa başından beri yazıyorum buraya hergün m-sure kullanan varmı diye.
siz görmemiştiniz demekki.
diğer m-sure topiğindede yazdım başımızdan geçenleri.
4-5 günlük kahverengi ilacımız var.
eşim yenisine başlamam diyo.
bizde çok huzursuzuz..

aaa beyazmı :44:canım biz 15 gün önce istedik geldi ama ilacın rengide kutusuda aynıydı.evet ya kahvereengiden nasıl beyaza dönerki anlamadım hadi açık kahveye dönse anlarızda..vallah bilmiyorum ama öyleeee alıp kullanıyoruz işte yurtdışında üretilen bir ilaç almak nekadar mantıklı bilemiyorum napalım artık hoca alın diyo alıyoruz mecburen inşallah ilaçla ilgili herhangi bir problemle karşılaşmayız azodan kurtulalım derken herşey daha berbat hale gelmez inşallah...

MRH.cervab sizin M sure kahve rengi mi bizim böyle krem gibi ama galiba yenisi krem gibiymiş bu arada bu ilaçlar en az 6 ay kullanmak gerekiyo 1 ayda sonuç beklemeyin

merhaba canım.evet enaz 6 ay kullanmak gerekiyormuş ama bizim 15 gün sonra 2 ay olacak vede hoca m.teseye çağırabilirmiş öyle dedi bende anlamadım eğer 6 ayda sonuç veriyorsa neden 2. ayda m.teseya çağırıyo...

gönderilen ilaç kutusun üzerinde hindistandaki firmanın web adresi var.
o siteden mail adresine mail attık.cevap bekliyruz.
sizde atın bence..

evet ama içimiz kaldırmadı renk dönüşümünü.
eşim kullanmam diyo.
bide biz daha önceden 320 tl ye alıyorduk.
bu sefer 400 tlden aşağısına vermediler.

canım ben m sure ile ilgili yazıyla hiç karşılaşmadım çünkü yaklaşık 1 haftadır pek giremiyorum.bence seka ilaç firmasını tekrar aryın bi sorun ne diyecek ona göre kullanırınız.eşinde haklı korkuyordur belki zararı olurmu diyee..

gönderilen ilaç kutusun üzerinde hindistandaki firmanın web adresi var.
o siteden mail adresine mail attık.cevap bekliyruz.
sizde atın bence..

biz kısırlığa son sitesinden aldık bu hafta geldi daha bakalım bizde atalım nediyecekler size cevap gelirse bizi de bilgilendir

biz kısırlığa son sitesinden aldık bu hafta geldi daha bakalım bizde atalım nediyecekler size cevap gelirse bizi de bilgilendir

tatlım ben bişey öğrenirsem size haber veririm.
özeldende mesaj atarım.
leylakcım ikiside aynı site.
isimleri farklı.tel noları aynı çünkü.
bizde ikisinide arayalım deyince fark ettik durumu..

canım ürünün biri orjinal birisi sahte olabilir aynı yerden alsanız bile sonuçta onlarında aldıgı yer var ordan öyle gelmiştir bütün ürünlerin sahtesi orjinalı var bunu ancak satan kişiler anlar barkot sorgulaması yapabilirsiniz onlar öyle söyler yeni versiyon filan diye inanmayın bizde eşime gınseng epımedyum comlplex diye bir kapsül kullanıyor rengi mej rengi yani krem rengi gibi hafif koyu krem renginden içindekiler.kırmızı kore ginsengi çoban çökerten mabet agacı yapragı,keçi boynuzu meyvesi,tarçın kabugu,teke otu,zencefil kökü,çemen tohumu,trubul terteris, epimedium ..bizim kullandıgımız içeriği bu rengi bej m-süreninde içinde buna benzer şeyler var rengi çok koyu olmaması gerekir ..

şahsen ben kahvenin orjinal,kremin sahte oldugunu dşünüyorum.
ama hindistandakii siiteden mail gelsin bakalım.
bunun peşini bırakmayalım bence çünkü sağlık söz konusu...
leylakcım ve cervancım sizde bırakmayın lütfen..

tatlım bide siz hangi ürünleri kullanıyosunuz. dediğin ginseng epimedium complex nasıl bi ilaç.
nette aradım hangi durumlarda kullanılacağına dair bişey yok.
yani erkeklere özel yazıyo sadece..
bilgi verirmisin tatlım..

arkadaşım ne diyeyim bilemiyorum bizde biara cym plus kullanmıştık rengi kahverengiye yakındı vitamin ilacı gibi kokuyordu m-süreyi kullanmadıgımızdan tam şu bu diyemem ama belli var ortada bir dönen dolap hadi kutu degişebilir bazen yeniliyorlar da kapsül niye degişsin içende aynı şeyler koyulmuyormu koydukları bitkileridemi degiştirdiler yani o kadar para ödeyip böyle bişey olması ne diyeyim ben şu m- süreye ısınamadım gitti hiç innmıyorum faydasınada nedense ..

bilmiyorum işte beizde kararsız kaldık.
kaan hoca önerince bi de satan tek site olunca aldık.
hani erkes aynı yerden alıyo diye.
ama neolduda böyle oldu anlayamadık.
işin içinde bişeyler varya neyse.
yeni bi site satmaya başlayacakmış diye duydum bende 20 gün içinde bakalım.diğer topikte öyle bişey yazıyodu ama..
kime neye güveneceğimizi şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…