saol bidenem benim allah razı olsun
canım benim de canım buna sıkılıyor zaten bi sürü ilaç oldu...
bebekkkiiiiim biz üzülmeyelim hep mutlu olalım..
inş bizimde mis kokulu bebişlerimiz olacak
kızlarrrrrrrrrrr çok güzel bi haber alldım.
tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşım hamileymişşşşşşşşşşşşşşş.............hemde 3 tane embriyo koymuşlar.
kaçının tuttuğu belli değil
aramızdan biri daha kurtulduuuuuuuuuuuuuu................
eşinin problemini tam olarak bilmiyorum ama sanırım azoydu.söylemedide kimseye...
kızlar merhabalar.baharım bebekimmm kıyamam ben sana hastaymışsın.canımm dikkat et kendine yat dinlen bol bol meyve yee bidenem çok çok geçmiş olsun.bende spordaydım azönce geldim çok yoruldum çokkk.ayy buarada birr rüya gördüm anlatayım accık hayır olsun eşim bir kafes dolusu muhabbet kuşu almış rengarenk hepsi vede kafeslerinden çıkarmış evin içinde uçuyorlardı bende çok korkuyordum beni ısırırlar diye kaçıyodum acaba bu rüya ne anlama geliyo yaaa rüya tabirlerine baktım uzun süredir beklediğiniz birşey gerçekleşecek muradınıza ereceksiniz yazıyordu ayyyyy inşallah yaaa...
baharcım nasıl oldun??
inşallah bitanem inşallahh bizimde olacak bebişleirmiz bizde kokluycaz hep allah o günleri nasip edecek inşalahh .....
bebekiiimmmmmmmmmmmm napıyorsun ben yatmaktan sıkıldım artık...
her yerim dökülüyor ne olcam bilmem
senin kociş nezaman gidiyor kıbrısa tatlım
kıyamam datlumm sana bennn
benim kociş pazartesi akşmı gidiyor yanlız kalıcam evde mi kalacam kayınvalidemlere mi bilmiyom kayınpederimde almanyaya gidecekmiş oda yznlız kalacak belki oraya gidicem belki evde kalıcam bilemedim bende.
arkadaşlar merhaba nasılsınız bayadır girmiyorum neler oldu bitti sizlerden bir ricam var ama benim bi akrabamın çocuğu olmuyordu sonra evlatlık aldılar çocuk 1 yaşında yoktu geldiğinde şimdi okula gidiyor kocaman oldu 2 gün öncede adam çok kötü bi trafik kazası geçirdi şu anda yoğun bakımda eşide 500 tane yasin okutacak mış aranızda okumak isteyen varmı arkadaşlar
ahh tatlım ya bi kurtaramadım yakamı
nerde rahat edeceksen orda kalırsın bebekimmm...
belki bikaç gün kayınvalidenle kalırsın onunda gönlü olur...
benim kocişte bu cumartesi sabah istanbula gidecek...
2-3 gün kalıp dönecek...
ne güzel bakıyordu kaç gündür o gidince ne yapacam bilmem
arkadaşlarnasılsız bayadır girmemiştim benim sizlerden bi ricam var dı biraz önce yazdım ama çıkmadı sanırım benim bi akram trafik kazası geçirdi üstelik aynı bizim gibi çocukları olmadı daha sonra evlatlık aldılar 1 yaşında geldi şimdi okula gidiyor babAsı şimdi yoğun bakımda eşide 500 yasin okutçakmış okumak isteyen varmı aranızda
canım benim eşim 2-3 günlük seyahatler hep yaptı ama evimde kaldım. kardeşim gelmişti. insna kendi evinden başka yerde rahat edemiyorki
ama kayınpederim mırınkırın yaptı bizde kalsaydın filan diye bende ondan orasınıda düşündüm. yoksa oturum evimde ama ne bilim bakalım ne olur hayırlsıı artık.
valla canım yakın olsaydık beraber kalırdık ben sana bakardım iyileştirrdim seni. :13:
bebekiiimmmm benim çok saol
inş biraz toparlarımda kendim idare ederim...
canım bende his sevmem evimden ayrı bi yerde kalmayı...
ama kayınpederinde yokmuş gönül koymasın kayınvaliden...
1 gün kalır dönersin...
dediğin gibi büyükler hemen göül koyuyorlar anlamıyorlar ki rahat edip etmediğimizi
gerçekten öyle canım artık napalım 1 günde olsa kalıcam artık. gönülleri olsun
valla canım ilaçlar etkisini gösterir inşallah hafta sonuna kadar bişeyin kalmaz. bu hatalıkta çok kötü ya geçmedim mi geçmiyor.
evet bebekimmm bi türlü geçmiyor...
inan kafamı kaldırmaya dermanım yok şimdi zar zor kalkıp bi nane limon koydum ocağa...
kociş dışarı çıktı benim yüzümden işleri aksadı zaten...
haftaya perşembe de dişler alınacak...
1 hafta ağzımı açamazmışım sıvı gıdalarla beslenebilirmişim...
haftaya da raporlu olucam anlayacağın gitti 2 haftalık ek ders ücretim
zaten bi sürü masraf var habire de bişey çıkıyor ne yapcaz bilmem :26:
hayırlısı olsun canım. allah sağlık versin çalışırsın.
bak sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor. allah sağlık versin iyileşte çalışırsın allahın izniyle.
tabi canım kocişlerde 24 saat başımızda duramıyor onlarında işleri var.sende biraz hareket et açılırsın balkona filan çık hava al yatarkende hasta oluyor insan.
SU ILACLARDAN HANGILERI ECZANELERDE BULUNUYOR?????????
YESILEX
EVICAP
PANAX
biliyorsaniz acil cevap yzarmisiniz
canim ona sordum ikisinden birini kullanabilirsiniz dedi,ikiside ayni grup ilac dedi,ama biz hangisi daha iyiyse onu istiyoruz iste onu soruyormcanım ikisinide kullanmadık ama bence Kaan hoca ya sor derim bir zararı dokunmasın sonra .....
canım biz biliyosun yeşilexi kullanıp faydasını gördük bizde de yoktu sperm çıkışı ama panaxdan da memnun kalan arkadaşlar var diyosun demek o da iyi bi de kaan hocaya sorup ona göre karar verin canım hangisinden şifa bulacaksanız Rabbim onu kullanmanızı nasip etsin inşallah.
amin insaalah sizin hormonlariniz nasildi kusura bakma:26::26::26: daha onceden sormus olabilirim hormonlarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?