Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın tatlım.
bende yeni sayılırımya aranızda durumu farkedemmemişim.
okunacak 2 yasinim var şuanda başkaları için okuyacağım.
yarına bitirirsem alırım regl olmadan bi tane daha.

haklısın cnm ben biran önce yıkanırsam yine okurum cnm hem kuranımıda ilerletmiş olurum bu sayede daha iyi okurum

haklısın tatlım.
bende yeni sayılırımya aranızda durumu farkedemmemişim.
okunacak 2 yasinim var şuanda başkaları için okuyacağım.
yarına bitirirsem alırım regl olmadan bi tane daha.

allah razı olsun kızlar...
rabbim okuduğunuz her sureyi ettiğiniz her duayı size döndürsün...

41 zeynep sen hangi hastanede tedavi görüyorsun cnm kocaeli üni. hastanesiyse kesin karşılaşıyoruzdur )

hadi hayırlısı tatlım... çok sevindim...
Ne zaman başlıyorsunuz ????

biz konferansa gittik orada ücretsiz muayene verdiler.benim abim ve yengem medyada çalışıyorlar.yengem rica etti ben sizin reklamınızı yapayım sizde ucuza tüpbebek yapın dedi.onlarda muayene sonrası bir fiyat verecekler.bakalım bize uyarsa inşallah tedaviye başlıyacaz

vck allah tetavinizi hayirli ugurlu etsin insallah sevindim.baharcim sen nasilsin canim?

çok sevindim tatlım rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum

Baharcığım sen alman hastanesinin nasıl olduğunu biliyormusun benim niyetim emre bakırcıoğlu yada kaan hoca ya gitmekti.ama ayaklarım oraya götürdü.aslında emre bey daha önce alman hastanesinde çalışıyormuş.ama şimdi orada değilmiş.acaba orada tedavi olan arkadaşlar varmıdır:

canım hiç bilmiyorum sana bu konuda yardımcı olamıycam...
ama sen de emin değilsen hemen karar verme başlamak için...
iyice bi tart giden arkadaşlar var mı araştır...
tüp bebek merkezleri forumu var oradan araştır bakalım alman hastanesinde tedavi olanlar memnun kalmışlar mı???

vck allah tetavinizi hayirli ugurlu etsin insallah sevindim.baharcim sen nasilsin canim?
teşekkür ederim canım biz aynı zamanda topiğe üye olmuştuk ama bir türlü icraat yok bizde ben ayağımı sürüyorum gelin arkamdan
çok sevindim tatlım rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
Allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum

teşekkür ederim canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .rabbim istedikten sonra herşey olur.inşallah gök kapılarının açık olduğu bir saate gelirde hepimizin duaları kabul olur.bu arada sıradaki arkadaşa eksik kalan duaları söyle canım ben okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…