canım son zamanlarda pek okuyan olmuyor ama listedeki herkesin sureleri tamamlanmak zorunda...
çünkü listede bir diğer arkadaşı için sure okumamış kimse yok...
listedeki her arkadaş allah rızası için bir diğer arkadaşına okudu ve dua etti...
listedeki her arkadaş için okunana kadar çabalıyıcam...
herkes biraz daha duyarlı olursa sıra çok çabuk ilerler tabi...
haklısın cnm ben biran önce yıkanırsam yine okurum cnm hem kuranımıda ilerletmiş olurum bu sayede daha iyi okurum
haklısın tatlım.
bende yeni sayılırımya aranızda durumu farkedemmemişim.
okunacak 2 yasinim var şuanda başkaları için okuyacağım.
yarına bitirirsem alırım regl olmadan bi tane daha.
hoşgeldin cansunida.
nasılsın??
allah razı olsun kızlar...
rabbim okuduğunuz her sureyi ettiğiniz her duayı size döndürsün...
iyiyim cnm sağol siteye yeni üye olduğum için biraz zorlanıyorum netde yavaş sinir edio beniayrıca havalar soğudu ayaklarım donduuuuuu ))))
cnm sen izmittemisin
41 zeynep sen hangi hastanede tedavi görüyorsun cnm kocaeli üni. hastanesiyse kesin karşılaşıyoruzdur)
evet izmittenim ya sen
Selam kızlar nerelerdesiniz
hoşgeldin tatlım
Asıl sen nerelerdesin
ben mi çok mutluyum dün alman hastanesine gittim.tüpbebek için
hadi hayırlısı tatlım... çok sevindim...
Ne zaman başlıyorsunuz ????
biz konferansa gittik orada ücretsiz muayene verdiler.benim abim ve yengem medyada çalışıyorlar.yengem rica etti ben sizin reklamınızı yapayım sizde ucuza tüpbebek yapın dedi.onlarda muayene sonrası bir fiyat verecekler.bakalım bize uyarsa inşallah tedaviye başlıyacaz
vck allah tetavinizi hayirli ugurlu etsin insallah sevindim.baharcim sen nasilsin canim?
Baharcığım sen alman hastanesinin nasıl olduğunu biliyormusun benim niyetim emre bakırcıoğlu yada kaan hoca ya gitmekti.ama ayaklarım oraya götürdü.aslında emre bey daha önce alman hastanesinde çalışıyormuş.ama şimdi orada değilmiş.acaba orada tedavi olan arkadaşlar varmıdır:
teşekkür ederim canım biz aynı zamanda topiğe üye olmuştuk ama bir türlü icraat yok bizde ben ayağımı sürüyorum gelin arkamdanvck allah tetavinizi hayirli ugurlu etsin insallah sevindim.baharcim sen nasilsin canim?
çok sevindim tatlım rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
Allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?