Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben bu konu da daha yeniyim 47xxy ne demek biz 1 senelik evliyiz yeni ögrendik bu durumuzu kusura bakma

kızzz bende kaynanamla şuan oturuyom o tv izliyo bende yanında yatıyorm
benimkide kıskançççç ama oğlunu benden kıskanıyor
seninkidemi öyle yoksa

ben nişalıyken çok iyiydi ama köprüyü geçene kadarmış.sonra çok değişti daha yeni evlenmiştim annemi aradı kızının yumurtalıkları tembel sen onu doktora götür çocuğu olmuyor dedi.sonra eşimde sorun olduğunu öğrenince ALLAH'TANDIR DEDİ.AMA ŞİMDİDE ŞÖYLE DİYOR BEN RÜYAMDA SENİN KISIR OLDUĞUNU GÖRDÜM BENCE SEN DOKTORA GÖRÜN DEDİ.BEN RÜYAMA İNANIYORUM DOKTORA DEĞİL DEDİ CAHİL İŞTE GELDE BÖYLE KİŞİLERE KAYNANA DE KAYNANAYA BİLE HAKARET ETMİŞ OLUYORUZ:113::113::113::113:

kızzz bende kaynanamla şuan oturuyom o tv izliyo bende yanında yatıyorm
benimkide kıskançççç ama oğlunu benden kıskanıyor
seninkidemi öyle yoksa

Ah ahhhhh...
AYNEN BENİMKİDE.oglunu cok hemde nasil

çok sinirliyim ikoncanları çokmu abartmışım.ne yapayım içimi boşaltmam lazımdı

kız ayıp ayıp sonra kocana seni şikayet eder elinden bilgisayar düşmeti

etsinde görem
valla kocamlada konuşuyom elimden saatlerce düşmüyo kadınla konuşmuyom nerdeyse ama onada laf yetiştiriyom canım. hiç konuşmamazlık yapmıyom.
kayınpederimde 1 saat sonra geliyormuş bu gece rahat olamıycam yani.

hanımlar bu ne yaa (

hep aynı şeyler benzer şeyler yaşadıklarımız kıskanç kayınvalideler, laf söz etmeler.. ooof of..

ben de tek gelinim hatta tek çocuk eşim düşünün benim kayınvalideyi artık. zaten korkarım ondan da kayınpederden de..

çok zor zamanlarım oldu.. beni kabullenemediler bitürlü..sırf başım açık, mühendisim ve eşim bana aşık oldu diye...
hatta eşimin tahlil sonucundan sonra meğer beni eşimden boşanacak sanmışlar..
ellerinden geleni artlarına bırakmadılar zamanında.. boşanmadım.. şimdi mi boşanacakmışım.. gülüyorum..
benim eşimle çokşükür başbaşa olduğumuz sürece sorunumuz yok..ama işin içinde onlar olunca ne yapıp ne edip aramızı bozuyorlar..
anlatsam roman olur be kızlar.. tek çocuklu ailenin gelini olmak öyle zormuş ki..
neyse kendi derdimle sıkmayım sizi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

oda yani canım o ne öle rüyaya inanıyor. bu konularda bilgisizler bu gerçek ama tek taraflı korumak olmaz ne o öyle. bizde olsaydı bizi kötüleyeceklerdi oğullarında olunca oğullarını koruyacaklar mı ne o öyle.!!!!
allahtan öyle yapmıyor benimkide anlamıyor bende sinir oluyorum anlatmıyom bişi o yüzden sorun olmuyor. sende sallama canım boşverrrr.

aynende senin dedeğin gibi sallamyorum zaten o bana bu şekilde davrandığı sürece hep bizden uzak kalmak zorunda ne zaman aklı başına gelir tükürdüğünü yalarsa o zaman onu affederim ona değer veririm.herkes kendi değerini kendi biçermiş

Ah ahhhhh...
AYNEN BENİMKİDE.oglunu cok hemde nasil
ahhh ahhh kader arkadaşım benimm

kız benimki 3 erkek bi evli abisi var 10 yıllık evli onlar biz evlenince kurtuldu bizde öteki evlenince kurtulcaz bide çocuk olunca tabi.
o zamn biraz azalıyor kıskanmalar sanki. bilmiyorum tabi bizim durum ne olur.
allaha şükür iyi insnalar ama tek kıskançlığı var ama oda bazen çıldırtıyor beni.

canım yaa kıyamam.. Allah yardımcın olsun..
ne kaynanalar var..
benimki de evlendik 2 aylıkken hiç üşenmedi 1000 km yol yaptı geldi evime ben torun istiyorum elinizi çabuk tutun dedi.. dedim anne daha olur bakalım yeni evliyiz.. sonra zaman geçti.. bu hiç torun sormuyo, çünkü ben doktora gittim herşey normalmiş dedim. bunlar anlamışlar meğer eşimden olduğunu babası da öyleymiş meğer benden sakladı tabii ben üzülüyorum anne doktor olur bekleyin diyo kaç ay oldu olmuyo dedim hayırlısı olsun hayırlısı olsun deyip duruyo meğer anlamış oğlundan olduğunu ondan susuyormuş.. şimdi bikez bile sormuyolar üstüne üslük eşime de hiçbişey demiyolar doktora gitmesi için.. oysa kendileri de çocuk hasreti çekmiş.. ama yeter ki oğulları üzülmesin ben içime atmışım gizli gizli ağlamışım, uyku girmemiş gözlerime umurlarında mı..

Baharcığım geçmiş olsun inşallah kendi çocuklarının diş çıkardığını okula giderkende diş döktükleri günlerini de görürsün

saol canım benim
ne güzel dualar bunlar allah razı olsun allah hepimize göstersin inş
sen nasılsın buarada kocişin gelmemiş daha???

tatlım bence bunlar kara cahil o yüzden öyle yapıyorlar.yani 1 değil 1000tane oğulları olsa bence yine huylu huyundan vaz geçmez rabbim bize sabır versin yuvamıza huzur versin eşlerimizi bizlerin başından eksik etmesin haydi birden kıskananlar çatlasın kıskananlar62:kaynanalar) çatlasın

inşaallah canım inşaallah kurtulursun dua et. kıskanç kaynana çok zor.. ne yapsan yaranamıyosun..
bide görseniz annem babamdan iyi davranırım onlara.. ama işte dedim ya.. ne yapsan boş..

aynen öyle canım. herkes kendi değerini belirliyor. iiy olana herkes iyi olur. sen kötülük yaptıkça karşındaki sana iyilik yapamıyor malesef.
insanında sabrı bi yere kadar dimi ama.aman valla bide onları o böylemi yaptı şunumu yaptı diye düşünemem benim derdim zaten var bide onu düşünemiyorum açıkcası.
sinir olmuyormuyum hemde nasıl oluyorum ama susuyorum. ben bide cvp veren biri değilim biri bişi söylese bile cevabını vermem susuarım. bekide en iyi cevaptır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…