ah canım bu kayınvalde sana bayram temizligi yaptıracak tek gelin sen misin
canım benim eşim hergün beş saat trafikte kalıyor.metrobüs çalışması var .bende bir an evvel metrobüsün bitmesini bekleyenlerdenim.bizim durum ise eşimde 47xxy sendromu mevcut.inşallah en yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar güzel haberlerle dönersin
kızzz bende kaynanamla şuan oturuyom o tv izliyo bende yanında yatıyorm
benimkide kıskançççç ama oğlunu benden kıskanıyor
seninkidemi öyle yoksa
kızzz bende kaynanamla şuan oturuyom o tv izliyo bende yanında yatıyorm
benimkide kıskançççç ama oğlunu benden kıskanıyor
seninkidemi öyle yoksa
canım ben bu konu da daha yeniyim 47xxy ne demek biz 1 senelik evliyiz yeni ögrendik bu durumuzu kusura bakma
Evet tekim kaynim bekar daha bi de evli gorumcem var
sende mi tek gelinsin
ben nişalıyken çok iyiydi ama köprüyü geçene kadarmış.sonra çok değişti daha yeni evlenmiştim annemi aradı kızının yumurtalıkları tembel sen onu doktora götür çocuğu olmuyor dedi.sonra eşimde sorun olduğunu öğrenince allah'tandır dedi.ama şimdide şöyle diyor ben rüyamda senin kısır olduğunu gördüm bence sen doktora görün dedi.ben rüyama inanıyorum doktora değil dedi cahil işte gelde böyle kişilere kaynana de kaynanaya bile hakaret etmiş oluyoruz :113::113::113::113:
ben nişalıyken çok iyiydi ama köprüyü geçene kadarmış.sonra çok değişti daha yeni evlenmiştim annemi aradı kızının yumurtalıkları tembel sen onu doktora götür çocuğu olmuyor dedi.sonra eşimde sorun olduğunu öğrenince allah'tandır dedi.ama şimdide şöyle diyor ben rüyamda senin kısır olduğunu gördüm bence sen doktora görün dedi.ben rüyama inanıyorum doktora değil dedi cahil işte gelde böyle kişilere kaynana de kaynanaya bile hakaret etmiş oluyoruz :113::113::113::113:
kız ayıp ayıp sonra kocana seni şikayet eder elinden bilgisayar düşmeti
ben nişalıyken çok iyiydi ama köprüyü geçene kadarmış.sonra çok değişti daha yeni evlenmiştim annemi aradı kızının yumurtalıkları tembel sen onu doktora götür çocuğu olmuyor dedi.sonra eşimde sorun olduğunu öğrenince ALLAH'TANDIR DEDİ.AMA ŞİMDİDE ŞÖYLE DİYOR BEN RÜYAMDA SENİN KISIR OLDUĞUNU GÖRDÜM BENCE SEN DOKTORA GÖRÜN DEDİ.BEN RÜYAMA İNANIYORUM DOKTORA DEĞİL DEDİ CAHİL İŞTE GELDE BÖYLE KİŞİLERE KAYNANA DE KAYNANAYA BİLE HAKARET ETMİŞ OLUYORUZ :113::113::113::113:
oda yani canım o ne öle rüyaya inanıyor. Bu konularda bilgisizler bu gerçek ama tek taraflı korumak olmaz ne o öyle. Bizde olsaydı bizi kötüleyeceklerdi oğullarında olunca oğullarını koruyacaklar mı ne o öyle.!!!!
Allahtan öyle yapmıyor benimkide anlamıyor bende sinir oluyorum anlatmıyom bişi o yüzden sorun olmuyor. Sende sallama canım boşverrrr.
ahhh ahhh kader arkadaşım benimmAh ahhhhh...
AYNEN BENİMKİDE.oglunu cok hemde nasil
hanımlar bu ne yaa(
hep aynı şeyler benzer şeyler yaşadıklarımız kıskanç kayınvalideler, laf söz etmeler.. ooof of..
ben de tek gelinim hatta tek çocuk eşim düşünün benim kayınvalideyi artık. zaten korkarım ondan da kayınpederden de..
çok zor zamanlarım oldu.. beni kabullenemediler bitürlü..sırf başım açık, mühendisim ve eşim bana aşık oldu diye...
hatta eşimin tahlil sonucundan sonra meğer beni eşimden boşanacak sanmışlar..
ellerinden geleni artlarına bırakmadılar zamanında.. boşanmadım.. şimdi mi boşanacakmışım.. gülüyorum..
benim eşimle çokşükür başbaşa olduğumuz sürece sorunumuz yok..ama işin içinde onlar olunca ne yapıp ne edip aramızı bozuyorlar..
anlatsam roman olur be kızlar.. tek çocuklu ailenin gelini olmak öyle zormuş ki..
neyse kendi derdimle sıkmayım sizi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben nişalıyken çok iyiydi ama köprüyü geçene kadarmış.sonra çok değişti daha yeni evlenmiştim annemi aradı kızının yumurtalıkları tembel sen onu doktora götür çocuğu olmuyor dedi.sonra eşimde sorun olduğunu öğrenince ALLAH'TANDIR DEDİ.AMA ŞİMDİDE ŞÖYLE DİYOR BEN RÜYAMDA SENİN KISIR OLDUĞUNU GÖRDÜM BENCE SEN DOKTORA GÖRÜN DEDİ.BEN RÜYAMA İNANIYORUM DOKTORA DEĞİL DEDİ CAHİL İŞTE GELDE BÖYLE KİŞİLERE KAYNANA DE KAYNANAYA BİLE HAKARET ETMİŞ OLUYORUZ :113::113::113::113:
Baharcığım geçmiş olsun inşallah kendi çocuklarının diş çıkardığını okula giderkende diş döktükleri günlerini de görürsün
tatlım bence bunlar kara cahil o yüzden öyle yapıyorlar.yani 1 değil 1000tane oğulları olsa bence yine huylu huyundan vaz geçmez rabbim bize sabır versin yuvamıza huzur versin eşlerimizi bizlerin başından eksik etmesin haydi birden kıskananlar çatlasınhanımlar bu ne yaa(
hep aynı şeyler benzer şeyler yaşadıklarımız kıskanç kayınvalideler, laf söz etmeler.. Ooof of..
Ben de tek gelinim hatta tek çocuk eşim düşünün benim kayınvalideyi artık. Zaten korkarım ondan da kayınpederden de..
çok zor zamanlarım oldu.. Beni kabullenemediler bitürlü..sırf başım açık, mühendisim ve eşim bana aşık oldu diye...
Hatta eşimin tahlil sonucundan sonra meğer beni eşimden boşanacak sanmışlar..
Ellerinden geleni artlarına bırakmadılar zamanında.. Boşanmadım.. şimdi mi boşanacakmışım.. Gülüyorum..
Benim eşimle çokşükür başbaşa olduğumuz sürece sorunumuz yok..ama işin içinde onlar olunca ne yapıp ne edip aramızı bozuyorlar..
Anlatsam roman olur be kızlar.. Tek çocuklu ailenin gelini olmak öyle zormuş ki..
Neyse kendi derdimle sıkmayım sizi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kız benimki 3 erkek bi evli abisi var 10 yıllık evli onlar biz evlenince kurtuldu bizde öteki evlenince kurtulcaz bide çocuk olunca tabi.
o zamn biraz azalıyor kıskanmalar sanki. bilmiyorum tabi bizim durum ne olur.
allaha şükür iyi insnalar ama tek kıskançlığı var ama oda bazen çıldırtıyor beni.
aynende senin dedeğin gibi sallamyorum zaten o bana bu şekilde davrandığı sürece hep bizden uzak kalmak zorunda ne zaman aklı başına gelir tükürdüğünü yalarsa o zaman onu affederim ona değer veririm.herkes kendi değerini kendi biçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?