Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim cok guzelmis aslinda biz idyan etmiyoruz ettiriyolar
hani cocuk yokmu.aaayasiniz geciyo hadi yapin bi tane
bak sonra olmaz diye diye bizde allahim bize verde sunlar gorsn diyoruz o yuzden
belki gunah isliyoruz allah bizi affetsin
ama elde degil allah bizlere sabir versin

Baharcığım geçmiş olsun inşallah kendi çocuklarının diş çıkardığını okula giderkende diş döktükleri günlerini de görürsün

Cemrem nasılsın tatlım kaynana mı takılıyorsun hiç bana göre değil.benim üstümde oturuyor ama hiç anlaşamam.beni çok kıskanıyor bende pek görüşmüyorum benden uzak allah'a yakın olsun

Aaa Yarin isler dolu.sekerim yariin full tamgaz is
ne yapalim allah saglik versinde is guc yapalim siz ne ilaca basladiniz

oo ALLAH yardım etsin bayramı orada mı geçirceksiniz endol sudafet işte onlar bitti yarın sperm testi var dua et canım amn yine sıfır çıkacak üzülecem işte

oo ALLAH yardım etsin bayramı orada mı geçirceksiniz endol sudafet işte onlar bitti yarın sperm testi var dua et canım amn yine sıfır çıkacak üzülecem işte

Yok bayramda evimdeyim
sakin uzulme kotu bile ciksa sen guclu olmadan esin guclu olamaz
insallah bol bol spermler cikar allahin izniyle duam seninle tatlim

Cemrem nasılsın tatlım kaynana mı takılıyorsun hiç bana göre değil.benim üstümde oturuyor ama hiç anlaşamam.beni çok kıskanıyor bende pek görüşmüyorum benden uzak allah'a yakın olsun

kızzz bende kaynanamla şuan oturuyom o tv izliyo bende yanında yatıyorm
benimkide kıskançççç ama oğlunu benden kıskanıyor
seninkidemi öyle yoksa

ay canım benim iş iş nereye kadar canım bee sizin durumunuz ne canım

canım benim eşim hergün beş saat trafikte kalıyor.metrobüs çalışması var .bende bir an evvel metrobüsün bitmesini bekleyenlerdenim.bizim durum ise eşimde 47xxy sendromu mevcut.inşallah en yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…