- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
saol canım benim
Ne güzel dualar bunlar allah razı olsun allah hepimize göstersin inş
Sen nasılsın buarada kocişin gelmemiş daha???
tatlım bence bunlar kara cahil o yüzden öyle yapıyorlar.yani 1 değil 1000tane oğulları olsa bence yine huylu huyundan vaz geçmez rabbim bize sabır versin yuvamıza huzur versin eşlerimizi bizlerin başından eksik etmesin haydi birden kıskananlar çatlasınkıskananlar 62: kaynanalar) çatlasın
tatlım bence bunlar kara cahil o yüzden öyle yapıyorlar.yani 1 değil 1000tane oğulları olsa bence yine huylu huyundan vaz geçmez rabbim bize sabır versin yuvamıza huzur versin eşlerimizi bizlerin başından eksik etmesin haydi birden kıskananlar çatlasınkıskananlar 62: kaynanalar) çatlasın
hata işte canım kendi anemizden babamızdan iyi davrandıkta ne oldu. herkes kendi çocuğunu düşünüyor kiinşaallah canım inşaallah kurtulursun dua et. kıskanç kaynana çok zor.. ne yapsan yaranamıyosun..
bide görseniz annem babamdan iyi davranırım onlara.. ama işte dedim ya.. ne yapsan boş..
hata işte canım kendi anemizden babamızdan iyi davrandıkta ne oldu. herkes kendi çocuğunu düşünüyor ki
huylu huyundanda vazgeçmez buda bir gerçek.
olsun ama napalım bizde anne olacaz ya nasıl olacaz biz bilmiyoruz inşallah onlar gibi olmayız.yani çocuklarımızı kıskanmayız
haklısın canım ama Allah beni de böyle yaratmış ben kimseye kötülük edemiyorum ama kıymetimi bilmiyorlar..
ALLAH biliyor ya ne diyeyim... göreceğimiz çekeceğimiz varmış..
aynen öyle bende öyleyim canım. ben böyle konuşuyorumda bütün ettikleirm kendime...
kendi kendime sinirler kurup kurup oturum kocişin başının etini yerim. hata tabi bunuda biliyorum ama huy işte.
allah hayırlısnı versin hakkımızda inşallah.
baharcım ağrın mı var yoksa?((
halaya niye katılmıyorsun canım iyi misin?
iyiyim tatlım seni sormalı pek yazamasamda hep aklımdasınız canlarım nihayet eşim geldi ama bende nette oturuyorum.gündüzleri pek giremiyorum zaten topikte geceleri canlı oluyor.
canlar bu kayınvalidelerin hepsi böyle valla
biliyorsunuz benim eşimin hastalığını...
biz eşimle teyze çocuklarıyız...
onlar memleketimizde biz antalyada yaşıyorduk...
3-4 senede bir görüşüyorduk hatta eşimle birbiimizden pek hoşlanmazdık...
hatta ben bi arada ondan nefret bile ediyordum ( çocukken )
neyse sonra yıllar sonra ben üni 2. sınıfı bitirdiğimde eşimin ablasının düğünü vardı eşimde askerdi o dönem...
onun iznine getirdiler düğünü bizde ailecek düğüne gittik...
tataaaaaa birbirimize aşık olduk birden
en son lise yıllarında görüşmüştük aradan 4 sene geçmişti ikimizde değişmiştik...
ne olduğunu anlamadan birbirimize aşık olduk...
sonra ilişkimiz başladı 4 ay askerden dönmesini bekledim...
askerden döndükten sonra o annesine ben anneme söyledim...
iki tarafta istemedi kayınvalidem ( ozaman teyzem tabi) beni kardeşimden edemezsin diye tutturdu eşime...
eşimin babası biz çok küçükken bi kaza sonucu vefat etti...
kayınvalidem 4 çocuğunu babasız büyüttü...
üzerlerinde emeği 2 kat fazla tabi...
eşime ayrılmazsan hakkımı helal etmem dedi ve eşim benden ayrıldı
ama nasıl ağlıyoruz ikimizde telde ben anneme yapamam bunu dedi ve bitti...
inanın kızlar ozaman üni 3. sınıftaydım ayrıldıktan sonra 2 ay hergün ağladığımı hatırlıyorum
ilk zamanlar bikaç kez gizliden aradı sesimi dinledi sonra ses çıkmadı bidaha...
bende beni unuttu umrunda bile değilim diye hayatı zindan ettim kendime...
sonra 3. sınıfı bitirdiğim yaz ayrıldıktan 6 ay sonra başka bi teyzem aradı ve eşimin hastaneye kaldırıldığını söyledi...
sonra lenf kanseri olduğunu öğrendik benim halimi düşünün artık perişan oldum
sonra son sınıfa geçmiştim okullar açılınca yanına gittim teyzemlerin yanına bizimkilerden gizli...
orada diğer teyzem anlattı onların evindeyken kayınvalidem ağlıyormuş...
neden benim oğlum hasta oldu neden bizim başımıza geldi diye...
eşimde birden ayağa kalmış "hepsi senin yüzünden oldu beni sevdiğimden ayırdın beni perişan ettin senin yüzünden kanser oldum" demiş
tabi ben bunlarıda duyunca birdaha elini bırakmadım eşimin...
ailem karşı geldi evlenmemize yinede evlendm vazgeçmedim eşimden...
onca şeye rağmen eşimi bırakmadığım için kayınvalidem hayrandı bana el üstünde tutardı...
gerçi halen de öylede bazen kıskaçlık bizdede oluyor...
eşimin hastalığı biz evlendikten 1 ay sonra tekrarladı boynundaki lenfler büyüdü...
ama 6 ay tekrarladığını anlayamadılar...
o süre zarfında ben balıkesire atandım konyadan...
evimize taşındık 1 hafta sonra eşim konyaya ameliyata gitti...
izmire teyzemlere gitmiştik onları konyaya uğurlayıp ben balıkesire dönecektim...
ameliyatın olduğu hafta gidecektim izin alıp konyaya...
neyse teyzemde konuşuyoruz ameliyattan sonra döneriz dedim...
kayınvalidem ameliyatlı nasıl yolculuk yapacaksınız dedi...
bende ben eşimden ayrılamam iznim az dr da müsade edersen alır kocamı dönerim dedim...
kızlar görmelisiniz koskoca kadın onca insanın içinde hüngür hüngür ağlamaya başladı...
ben oğlunu alıp gelicem diye ben şok tabi
neyse kıvırmaya falan çalıştı ben duygulandım falan diye ama yemezler tabi...
gerçi sonunda onun dediği gibi oldu dr yolculuğa izin vermedi ve ben kocamı orada yaralı yaralı bırakıp döndüm
diyeceğim nekadar iyi bi kayınvalide bile olsa oğlunu kıskanır...
kimi belli eder kimi belli etmez aradaki tek fark bu...
ayyyy çok uzun roman gibi yazdım kusura bakmayın
dişim ağrıyor diye konuşamıyorum ya burada çenem düştü
aynen canım ne kadar iyi olsalarda kaynanalar işte
kıskanmasalar olacak ama işte ufacık bişeyden bile kıskanıyorlar.
biz ilk evlendiğimizde annenin yemkelrini özlüyonmu? annenle yatmayı özlüyonmu filan sorardı halbuki annesi ile bi kere yatmamış koca çocuk yatarmı hiç
işte kıskançlık ya benide kıskandırcak ya. söyleyip dururdu.
yuuuuhhhhhhhhh seninkide ayrı bi modelmiş bebekim
o ne öyle yaevlenen koca adam olan oğluna insan çocuk gibi benimle yatmayı özlüyon mu der mi
ayyy çok güldüm bebekimmmmama aferin sana o kadını yola getirmişsin ya
anaaaaa topiğe bir girdim coşmuş hatunlar.... yanlız dedikoduda sınır yok ama
valla ben bir açarsam kimse kapatamaz o yüzden hiiiiçç başlamayayım nerden geldin biz gayat iyiydik dersiniz
eşlerinizle iyi misiniz sallayın gitsin... gerçi ben şanslıyım bizim ki zaten üvey o yüzden istediğim gibi sınır koyabiliyorum canım ne zmana isterse o zmana gidiyorum eşimle sırf babası için zaten... oldukça da resmiyim hiç mi hiç alışamadım onlara alışmak da istemiyoum böyle rahatım.... hayatta mesefeden güzel birşey yok... dingin oluyorsun bunu bilir bunu söylerim... sizinkiler öz olduğu için ilişkileriniz kasılabilir eşleriniz arada kalabilir benim eşim de benden yana çok şükür destek o da herşeyin farkında çünkü.... öz annesi hayatta olsaydı keşke üvey de ayrı bir itici
bu arada beyaz melek sen miydin gümüşhanede olan betül arkadaşımız mı geçen gördüm soramadım da
aynen canım ne kadar iyi olsalarda kaynanalar işte
kıskanmasalar olacak ama işte ufacık bişeyden bile kıskanıyorlar.
biz ilk evlendiğimizde annenin yemkelrini özlüyonmu? annenle yatmayı özlüyonmu filan sorardı halbuki annesi ile bi kere yatmamış koca çocuk yatarmı hiç
işte kıskançlık ya benide kıskandırcak ya. söyleyip dururdu.
ben aslen doğma büyüme istanbulluyum, babam gümüşhaneli yani aslen gümüşhaneliyiz, şuanda trabzonda yaşıyorum evlendim buraya gelin geldim yanicanım hoşgeldin gümüşhanede oturan benim evet ne yazıkki..
baharcım roman gibi hikayen..
maaşallah
ne büyük bi aşkmış bu Rabbim muhabbetinizi artırsın inşaallah bidaha hiç ayırmasın sizi güzel Allah'ım..
ben aslen doğma büyüme istanbulluyum, babam gümüşhaneli yani aslen gümüşhaneliyiz, şuanda trabzonda yaşıyorum evlendim buraya gelin geldim yanisoyağacımı çıkarıcam
geçen ilgimi çekti küçükk bir yer sperm testi yaptırmak için erzincana gidiyoruz demişsin de trabzon daha yakın değil mi 1.5-2 saatte trabzondasın.... gümüşhanenin neresi merkez değil mi hangi ilçesindesiniz canım?
ama kendi memleketim diye demiyorum gümüşhane temiz bir yerdir insanları da temiz insandır ne biliyim ben öyle gördüm 3 yıldır gidiyoruz bizde oraya ev yaptırınca yazları gidip kaldık da tanıdım oraları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?