Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım benim daha bu ne ki neler yaşadık biz ne sınavlardan geçtik...
sevgimiz aşkımız galip geldi evlendik şimdiki sınavımızda azo
rabbim bu sınavıda geçmeyi hepimize nasip etsin inş...

canım ağlama kıyamam sana Allah büyüktür O kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.
elbet bu günler de geçecek bidenem..
biz de alacağız inş. kucağımıza sağlıklı hayırlı bebişlerimizi..
buna inan ve umudunu hiç yitirme nolur canım..
senin de dediğin gibi Rabbim bize de meleklerimizi gönderecek o zaman bu günlere gülüp geçeceğiz inş. göreceksin..

bigün diyeceksin ki burda kızlar benhamileyim...

inş.

hadi şimdi gülümse lütfen..

canlar ben uyku moduna girdim
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
hepinizi çoooooooook seviyorum ve çoooooooookkkk öpüyorum
yarın görüşmek üzere

ahh canım benim yardımcı olmam mı tabiki olurum ben de buralarda yapayalnızım sonuçta 14 aylık evliyim trabzon yine gelişmiş bi şehir burada herşeyi rahatlıkla yapabiliyoruz elhamdulillah. tabi istanbulda olsaydık daha iyi olurdu ama burada yoğunluk daha az olduğu için işimiz kolay ilerliyor istanbul gibi kalabalık değil iş karşıya kolay geçiyor yani. ailemin İstanbulda olması süper bir şans bizim için tüp bebeği orada düşünüyorum allahın iziniyle.

ama burası ile ilgili bilgi vereyim sana... mesela biz daha yeni eşime genetik test yaptırmak için farabi hastanesine gittik (ktü üniversite hastenesi) üroloji-andropoloji bölümü var tabiki iyi de doktor vardı orda. hatta tüp bebek bölümü de var hemen departman olarak. sperm testine oraya yolladı eşimi doktor ve biz kuruş bile vermdik yıkamalı test üstelik... arkadaşlar hep yazıyor 70-100 tl. gibi rakalmalara yaptırdık diye. üniversite hastanesi olduğu için hiç birşeye para vermedik süperdi valla. kan tahlili ve sperm tahlili 2 saat içinde veriyorlar hemen. genetik test için de 1 ay sonrasına gün verdiler bu da hiç birşey. Sonuçta bu tahlil parayla dışarıda ama üniversite hastanesi olduğu için burada kuruş dahi almıyorlar ssk karşılıyor... işte böyleee...
tahmin ettim sen söylemeden kelkitte olduğunu orası yakın evet erzincana.. ama kaç saat bilmiyorum kelkit merkeze ne kadar uzaklıkta mesela. trabzon gümüşhane merkezden 1,5-2 saat

inş canım benim umudumu hiç yitirmedim zaten...
gerçekten buna çok inanıyorum hatta gelecek yaza hamiş olarak gireceğimi hissediyorum
allah hayal kırıklığı yaşatmasın hiçbirimize rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...

gerçekten kız ne diyom ben sana ne çektim diye normalde ben bu kadar kıskanmam o başlattı yani kıskanmayı
bende ona karşı soğukluk oldu öyle olunca.

bak dikkat ettiysen ben öpüşme konusunu açmıyorum
bzimilerin haddi hesabı yok öpüşmede sınır tanımıyorlar ama onuda yola getirdim

inşallah baharcım allah kabul etsin dualarımızı.... iyi geceler sana ben de tedavimi yaza dopru planlıyorum inşallah beraber kalırız :)

yitirme umudunu zaten.. umudumuz dualarımız inancımız ve eşlerimiz olmasa nasıl yaşardık ki..
inşaallah canım.. inşaallah..

canlar ben uyku moduna girdim
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
hepinizi çoooooooook seviyorum ve çoooooooookkkk öpüyorum
yarın görüşmek üzere

iyi uykular bitanemmm
allah rahatlık versin sanada.
rüyanda bizleri gör
bende seni çoook seviyorum öpüyorum kocaman

bikez trabzona gittim canım 2 saat sürüyo burdan erz. ise 1 saat.. biz sanırım trab. olacağız tedaviyi ist. bizim için hem çok masraflı hem uzak..

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler... Allah razı olsun yıldızcım.. sağolasın..

canım o zaman üniversite hastanesinin tüp bebek merkezi fiyatı 1.350 idi ilaçlar ne kaar tutat bilmiyorum fiyatı bukadarmış.... başka ayrıtı bilmiyorum... bir de özel olarak sadece iki tane tüp bebek merkezi var belki biliyorsun ama ben yine de söyleyeyim aklında olsun karadeniz tüp bebek merkezi (karadeniz özel hastanesine bağlı)
bir de clenart tüp bek merkezi diye özel tüp bebek merkezi var hemen trabzon meydanda zaten....
kesinlikle erzincandanda trabzon daha iyi olur sizin için....
ben de ameliyat işin içine girecek diye eşim için yani emre bakırcıoğlunu düşünüyorum tabi nasip bu işler. ailem orda olmasa düşünemezdim belki de gözüm kesmezdi maddi manevi ve mecbur burayı tercih ederdim...
ama şu da bir gerçek sonuçta rabbim nasip edecek olduktan sonra nerede olduğu hiç önemli değil o yüzden herşeyin hayırlısı....

o zaman canım trabzonda özel hastenelerde sperm testi falan yaptırıp para vereceğine üniversite hastanesi aklında olsun aynı özel gibi tık tık işliyor valla... hatta özele de gittik biz sperm olsun hormon tahlili olsun bu kadar memnun kalmadık ... yani genetik test için gittik ve artık orayı da öğrenmiş olduk çok rahat yıkamalı test yaptırmaya gidebiliriz sonuçta...

allah gönlümüze göre versin inşallah iyi geceler ben de kaçıyorum

mrb kızlar siz çıkıonuz ama ben yinede yazayım bizde tahlillerimizin hepsini üni.de yaptırdık ve hiç para vermedik ssk karşılıyor . bu arada ünide tüp bebek ,ilaçlar ve mikro tesenin fiyatını bilen varmı ssk ne kadarını karşılıyor...

valla 3 yıllık evli olma şartı vardı sanırım artık o da yok ben de henüz bunları bilmiyorum araştırmadım ancak arayıp telde öğrenirsen senin için daha sağlıklı olur

canım biraz taktik versene nasıl başardın??

trip yaparsın kocana olur biter bak gör bida yapıyormu. beni öpemezsin bida de tehdit et
annesinimi senimi tercih edecek
şaka bir yanada insan hakketen sinir oluyor ya ben eşimin başının etinbi yedim hep olan tabi bize oldu biz kavga ettik ama zamnla herşey yerine oturdu ve eşimde vazgeçti huyundan eşim yapmayıncada kayınvalidem yanaşamadı eskisi gibi değil yani tabi yine varda çok değl öyle diyim.durup duruken öpmeler kalktı yani.

canım çok aydınlattın umut verdin bana çok sağol..yeniden Rabbim razı olsun..
Allah gönlümüze göre versin canım .. kendine iyi bak canım görüşürüz inş.

anladım canım.. ne güzel başarmışsın.. amaan ben sürekli birarada olsam sinirden ölürdüm
bu duruma da zaten yılda bikaç kez görüyo öperse öpsün diyorum.. Allahtan uzaktayız..
beraber 3-4 aykaldık zamanında ne olduysa o arada oldu ama bu uzun mevzu.. şimdi çıkmam lazım canlarım...

kendine iyi bak hemşom..

öle valla rahatsın canım .
konuşuruz canımcım.
iyi uykular sanada canımcım allah rahatlık versin
sende iyi bak kendine hemşom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…