- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm
nasılsınızzz yok bi yarazlık değil miiii
dünden kurabiyem var
arkadaşlarım poğaça istedi onu yapacağım.
patates salatası,
közlenmişpatlıcan-biber salatası
bide yaş kek(muhallebili falan) var.
aklıma başka bişey gelirse yine yaparım
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm
nasılsınızzz yok bi yarazlık değil miiii
herkeze hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin ....
canim,hepimizin cumasi mubarek olsun!!!allah bugunku gunun yuzu suyu hurmetine bize evlat nasib etssin insallah,eslerimizede sifa versin.AMIN
hayırlı cumalar arkadaşlar sela ile cuma namazı arasında bir zamanda dualar kabul olurmuş bende şimdi ellerimi kaldırıyorum ve canı gönülden dua ediyorum.Allah'ım başta isteyen tüm arkadaşlarımın daha sonrada benim yanmakta olan ateşimizi söndür dualarımızı kabul et bizlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip eyle amin amin amin
baharcığım hayat hikayen beni çok etkiledi hiç sıkılmadım okurken aksine sevenlerin kavuşması çok hoşuma gitti.benimde çok sevdiğim biri vardı onunla evlenmek çok isterdim onunla evlenemedim ama eşimi sevdiğim halde aklıma hep o eski aşkım geliyor.bazen kavga ettiğimizde keşke sen eski aşkınla evlenseydin belki şimdi çocukların okula bile giderdi diye duygu sömürüsü yapıyor.ben hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamıyacağım çok merak ediyorum acaba insan aşık olduğu kişiyle evlenince ne hissediyor diye.ben şimdi eşimi çok seviyorum.aşık olduğum kişiyle evlenseydim acaba bulutların üzerindemi gezerdimaramızda kociş duymasın
saol canım benim
ne bileyim dün esti işte anlattım bazı şeyleri
ben de hep en zor anlarımda düşünürdüm kavuşamasak birbirimize ilerde ne hissederdim falan diye...
allaha şükür kavuştuk birbirimize ama daha sınavımız bitmedi
allahın izniyle bunuda atlatıcaz inş
canım seninde hikayeni merak ettim neden evlenemedin sevdiğin kişiyle???
allahtan eşinide sevmişsin yoksa nasıl sürerdi evliliğiniz...
eşini sevmene rağmen arada eski aşkının aklına gelmesi çok normal...
çünkü birbirinize kavuşamadığınız için o hep aklının bi köşesinde kalacak...
ama eşin içinde çok üzüldüm o bile senin için bunları düşünebiliyor
allah size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş ve onlarla mutluluğunuz katlanır ve hiç bişey düşünmezsiniz
amin canım duaların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.evet benim eski aşkım aslında ilk ve son aşkımdan bir arkadaşımın şakası yüzünden ayrıldık.o kişi süleymancıydı onlar kesinlikle kızlarla konuşamazdılar arkadaşımda bizim birbirimizi sevdiğimizi herkese ilan etti onuda gidip arkadaşları ispiyonlamış .vede benden uzaklaşmak zorunda kaldı senelerce birbirimizi uzaktan sevdik sonra onu sürdüler ama nereye vede nasıl hiç bilemiyorum bildiğim tek şey insan sevdimi tam sever onu unutamıyorum evet o sürgün edildi ama kalbimden hiçbir zaman sürgün edilemeyecek eşimde bunu biliyor ama elimde değil onu unutamadım aslada unutmayacağım.biliyormusun her yerde ve her zaman belki onu birdaha görürüm diye gözüm onu arıyor.onu tanırmıyım bilmiyorum ama herhalde kalbim onun için yine 10 sene önceki gibi atar.geçen facete bir arkadaşımla konuştum bana onu sordu eşimde yanımdaydı bana şöyle dedi maşallah senin aşkında dillere destanmış eşim onun yerinde olmayı çok istiyor benide birgün onun gibi sevecekmisin diyor
hayırlı cumalar herkese cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhhhhhh....
gerçekten ben de eşimle dün onu konuşuyordum insanın sevdiğini alması gibisi var mı diye... biz de 3-3.5 yıl flört ettik okulda tanıştık ama tabi herkes kendi memleketine okullar bitince... anneme açıldığımda hemen ayrıl asla baban kabul etmez uzağa veremeyiz dedi ben vazgeçmedim onu yüz üstü bırakamazdım sonuçta... aslında ailem bana inanılmaz düşkün babam çocuklarının üzerine titrer o derece yani. aşkım askere gitti onu bekledim...
askerden geldikten sonra o sda ailesine açıldı. ailesi de istemedi İstanbul kızı acaba kimdir? nedir? bize uyar mı? buralarda gelip durur mu? vs.. bir sürü şey. babası asla bu iş olmaz unut demiş.
benim babam ben buradan uzağa kız verip de arkasından el sallamam ben yavrumun nefes alıp verişini ensemde hissediyorum nasıl ondan ayrı kalırım uzağa yollarım... eşim telefonun bir ucunda ağladı ben öteki ucunda.... hıçkıra hıçkıra ağladık...
bir gün ben eşimin resimlerine bakıp ağlıyordum annem içeri girdi beni görünce niye ağlıyorsun dedi ben de bu gözlere başkası mı bakacak ben sevdim başkası mı alacak dedim... annem de benimle ağladı... ve babamla konuşmuş nasıl biz bunun günahına giricez seviyor ya kaçarsa ya da ne bileyim bırakıp da yarın başkasıyla evleenirse aklından çıkmazsa diye konuşmuş... babam az da olsa yumuşadı beni karşısına aldı konuştu. ilk defa bu tarz konuda babamın yüzüne çıktım ağladım baba bir şans ver ailesini tanı eğer istemezsen bize uygun olmadıklarını düşünürsen snaa saygı duyarım ben de istemem sen ne dersen o olsun ama nolur tanımadan bişey deme kestirip atma dedim... tabi yine de sertti olmaz ben seni veremem seni ezerler orada çok yanlız kalırsın... el bebek gül bebek büyüdün oralarda naparsın falan ben tabi ağlıyorum yine....
sonra eşimin babası da zorla ikna oldu bir gün babamı aradı gelmek istediklerini söylediler babam da bu bir kız isteme merasimi değil sadece tanışma buyrun gelin misafir olarak başımın üstünde yeriniz var dedi. Neyse onlar geldi gittiler eşim gelmedi sadece ailesi geildi. sonra da 2 ay sonra biz memlekte gittik babam da onlara gitti memleketler bitişik olduğu için. babamda onların yerini yurdunu gördü tanıdı içine sindi... sonrasında eşimin ailesi yine geldi falan derken sözdü nişandı.... bir de baktık ki herşey olmuş bitmiş biz evliyizzzz..... çok zor oldu babam çok gözyaşı döktü gözümün önünde çocuk gibi benim içim çok yandı onu her öyle gördüğümde hayırsızlık mı yapıyorum diye... ama oldu işte rabbim beni eşime yazmış yine de...
şimdi eşimi çok seviyorlar.... ama ben ailemin de dediği gibi buralarda yanlız kaldım sahipsiz kaldım benimsemediler beni ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum kaynana da üvey olunca.... ama olsun eşimle çok mutluyum o çok anlayışlı her anlamda benim yanımda desteğim allah razı olsun ondan. Allahım yüzüne gülsün onun da yetim byümüş inşallah rabbim ona da kendi evledını verir baba olma duygusunu o da tadar....
bizim de sınavımız azo... rabbim bunu bize sınav verdi sabırla üstesinden gelicez aşkımızla sevgimizle gücümüzle.....
amin canım duaların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.evet benim eski aşkım aslında ilk ve son aşkımdan bir arkadaşımın şakası yüzünden ayrıldık.o kişi süleymancıydı onlar kesinlikle kızlarla konuşamazdılar arkadaşımda bizim birbirimizi sevdiğimizi herkese ilan etti onuda gidip arkadaşları ispiyonlamış .vede benden uzaklaşmak zorunda kaldı senelerce birbirimizi uzaktan sevdik sonra onu sürdüler ama nereye vede nasıl hiç bilemiyorum bildiğim tek şey insan sevdimi tam sever onu unutamıyorum evet o sürgün edildi ama kalbimden hiçbir zaman sürgün edilemeyecek eşimde bunu biliyor ama elimde değil onu unutamadım aslada unutmayacağım.biliyormusun her yerde ve her zaman belki onu birdaha görürüm diye gözüm onu arıyor.onu tanırmıyım bilmiyorum ama herhalde kalbim onun için yine 10 sene önceki gibi atar.geçen facete bir arkadaşımla konuştum bana onu sordu eşimde yanımdaydı bana şöyle dedi maşallah senin aşkında dillere destanmış eşim onun yerinde olmayı çok istiyor benide birgün onun gibi sevecekmisin diyor
ayy canım kardeşim ben senin yaşadıkların ne öyle.... yazık günah sana da... gerçekten suçun sevmek mi? allaha şükler olsun içkiciye kumarcıya gitmedin hayırsıza varmadın neden bu kadar öfke.... bir de kardeş çocuklarısınız çokdn unutulup gidilmesi lazımdı... ailen eşini kabul etmedi ama sana da hala kızgınlar... annen nasıl diyebiliyor ayrıl diye... ayrılsan mutlu olacak yani öyle mi... öyle yuva yıkmak boşanmak kolay mı... sen mutlusun neden bunu görmüyorlar... allahım tez zamanda versin mükafatını bebeğim benim. allahım ağzınızın tadını bozmasın... herkese inat mutlu olun herkese inat alın yavrunuzu kucağınıza inşallah....canım ağlattın beninegüzel ailen eninde sonunda senden vazgeçememiş ve yanında olmuş
eşinle evlenmişsin ve allaha şükür mutlusun inş bebişlerinizle daha da mutlu olacaksınız
bizimde durum tam tersi ailem asla kabul etmedi eşimi
ne yaprsam yapayım olmadı...
herkes araya girdi ikna edemediler
benim eşim sırf ailesi yüzünden benden bir kere vazgeçti...
ki kayınvalideminde istememesinin sebebi ailemin beni vermeyeceği ve kardeşiyle arasının açılacağı için...
eşim benden ayrıldıktan 6 ay sonra lenf kanseri oldu
ben ozaman verdim kararımı ne olursa olsun o beni bırakmadıkça ben onu bırakmayacaktım...
ailem eşimin hastalandığını duyunca çok üzülmüşlerdi...
hatta babam bilmiyordu ozamanlar benim durumumdan anlamış...
bu kızın üzüntüsü bi kuzene üzülmekten çok farklı demiş...
annemde aralarında böyle bi durum oldu ablamda bende istemedik çocukları ayırdık...
acaba bu mu sebep oldu hastalığına diye konuşmuşlar...
ama nezaman ki eşim hastalığı atlattı tekrar başladılar olmaz olmaz diye...
baktm 5 senede 10 senede beklesem ailem kabul etmeyecek bende gizlice evlendim...
ama benden vazgeçemezler nasıl olsa affederler dedim olmadı...
hala istemiyorlar babam hiç konuşmuyor...
1 sene oldu annem ve kardeşlerimle görüşmeye başlayalı...
3 kere gittim bu 1 sene içinde evimize...
3ündede burnumdan getirdi annem boşan boşan diye...
bebeğim olmasın diye resmen dua ediyor çocuk yokken boşan diyor
bende bidaha gitmiycem ben eşimi çok seviyorum sırf onların istediği olsun diye sevdiğimde ayrılmıycam...
allah herkesin içine gerçekten evlat sevgisi versin bencillik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?