Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim bebekimmmm kocişin bugün geliyor değil mi
hazırlıklara başladın mı tatlım

kızlarrr sabah kadın doğumcuya gittim. canımı yaktı dr yaa
ama güzel mayene etti. kasıklarımda ağrım vardı bide akıntım vardı nedendir diye baktırmaya gittim. smaerm testi filan aldı tahlil işi filan oldu. bakalım ne çıkacık mikrobik olup olmadığını bakacaklar. rahim ağzımda yara varmış bunuda donduracak öncedende vardı küçüktü ama artık dondurlması gerekiyor dedi. artık bidahaki ayda onu dondurcam.
kolay bişey diyor ama ben yinede korktum:18:

eseslim bebekimmmm kocişin bugün geliyor değil mi
hazırlıklara başladın mı tatlım

evet bebekim yaa koçiş şuan uçakta uçuyor bana doğru
ankaradan 7 trenine yetişrse 8,30 da burda nasip olursa ama yetişemezsede 11 de bulda olacak
yapmazmıyımmm en sevdiği yeneklerden yapıcam kocacıma

canım kendini koyverme hemen allah büyük inş diğerinde olumlu sonuçlanır tedaviniz
iyi düşün iyi olsun umutsuzluğa kapılma sakın

ah canım ya demek canını mı yaktı dr
inş bişey çıkmaz bebekim ama yarayı nasıl dondurcaklar onu anlamadım :26:
daha önce hiç duymadım nasıl yapıyorlarmış bu işlemi???

evet bebekim yaa koçiş şuan uçakta uçuyor bana doğru
ankaradan 7 trenine yetişrse 8,30 da burda nasip olursa ama yetişemezsede 11 de bulda olacak
yapmazmıyımmm en sevdiği yeneklerden yapıcam kocacıma

inş yetişir trene kocişin erkenden yanında olsun...
ohhh neler yapcan bebekim bana da söyle

merhabalar

canlarım yine kaynatmışssınız..

demi hep azo hep azo olmuyo.. arada başka şeylerden konuşmak gerek..

Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin inşaallah..

arkadaşlar aynı mesaj içinde nasıl bikaç kişiden birden alıntı yapabiliriz.. ben bilmiyorum da daha..

canım basit işlem diyorlar benim bir arkadaşımda yaptırdı hiç anlamamış muayene eder gibi bişeyler sıkıyorlarmış soğuk bi etki yaratıyormuş sadece. yakma işlemide varmış ama doğum yapmamış kadına dondurma yapıyorlarmış.
bakalım korkuyordum hep ama artıkyaptırcam ağrım ondan oluyormuş.
inşallah yetişr canım valla mantar yapıcam çok sever alışveriş yaptım geldim şimdi o aklımda oda canı bişey isterse söyleyecek onu yapıcam yanınada.

canim siz aktarsiniz ya benimde bir sorum vardi
bizde turkiyeden siparis ettik kaderin dedigi ilaclari panaxi 3 aylik,
sen birde bana huseyin ermisin macununu demistin,onuda kullanmak istiyoduk,
sence panax ve huseyin ermisin macunu birlikte olurmu?cunku biz proxeed ,balik yagi,ginko bloba,e vitamini vitamin haplaarini kullaniyoruz,bal ari sutu polen,incir kuru,keciboynuzu kullaniyoruz

merhabalr canımcım
alıntı yapın yanında artı işareti varya orayı tıklıyorsun bikaç kişiyi tıklıyorsun sonrada konuya cvp ver diyorsun altına yazıyorsun

sağol eseslim
canım geçmiş olsun.. normal muayenede benim de hep canım yanar sıkıyomuşum kendimi öyle diyo doktor. Allah şifa versin canım

baharcım sabah ağrın varmış sana da geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin..

kızlar şimdi biraz işim var gene gelicem inş.

hepinizi kocaman

sağol canımcım kasığıma kadar elini soktu valla ağrıyı öyle anlıyormuş

iyi bari canım benim bende nasıl olduğunu bilmediğim içn merak etmiştim...
inş şifa bulur sıkıntılarından kurtulursun
bu arada kociş de bende mantarı çok severiz
afiyetle yiyin sizde...

saol canım benim ara ara sancı oluyor normal oda...
tamam canım sen hallet işini yine bekleriz

iyi bari canım benim bende nasıl olduğunu bilmediğim içn merak etmiştim...
inş şifa bulur sıkıntılarından kurtulursun
bu arada kociş de bende mantarı çok severiz
afiyetle yiyin sizde...

inşallah canım bu yara spermlerin geçmesindede sıkıntı yaratıyormuş normal yolla hamile olmak için mutlaka bakılmaıs gerekiyormuş. bide yumurtam yumurtlamak üzerymiş hamile kalabilrsin bu döenmde dedi. bende ahhh keşke dedim içimden tabi.
gelin canım akşam yemeğimzi begraber yiyelim

üzülme bitanem inş o günlerde gelecek
bebekim siz bugün kocişinizle hasret giderin biz başka zaman geliriz

canlarım ben geldim..

dün ne oldu biliyo musunuz. burdan bi arkadaşla konuştuk onlar ist.da bikez tüp bebek denediler olmadı. sadece sperm eksikliği varmış bilmem kaç milyonmuş.
ben dedim ki 'sen haline şükret ya hiç sperm olmasa ne yapcaktın' ne dese beğenirsin üste çıktı 'en azından siz neden olmadığını biliyorsunuz biz onuda bilmiyoruz.. benim halim daha kötü..'
düşüncesiz bencil şey ne olacak..
ben ona moral vermeye çalışıyorum oysa bencilce konuşuyor..
sanki bilsen elinden ne geliyor. Allah isterse verecek spermide..

üzülme bitanem inş o günlerde gelecek
bebekim siz bugün kocişinizle hasret giderin biz başka zaman geliriz

inşallah be canım gelecek o günlerde hepimiz görelim o günleri.
ahh düşünceli arkadaşım benimmmm başımız üstünde her zman yeriniz var kocam her zamn yanımda olur her zan hasret giderirm sizin yerinizde ayrı olur

azoluların halinden sadece azolular anlar bebekim boşverrr onları.
şükretmiyor işte sperm var elbet birgün olur bizde sperm oluşması için birgün olacak diyoruz iananrak rabbime dua ediyoruz. herşeyin başı inanmak sabır etmek işte. !

merhabalar herkeslere...Ben de Trabzonluyum ama maalesef Kayseri'oe yaşıyorum Gümüşhaneyi pek bilmem ama Trabzon süperdir.Çok özlüyrum bayramda da ordayım inşallah.Trabzonda Klinart diye bir merkez varmış ordan memnun olan birkaç kişi duydum siz de gittiniz mi sperm testini bir de orda mı yaptırsak diyoduk o yüzden sordum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…