- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
CANIM HORMONLARINIZDA GÜZEL GÖRÜNÜYOR.ŞİMDİ NERDE NASIL BİR TEDAVİ GÖRÜYORSUNZ.CANIM ŞİMDİ SENİN YAPMAN GEREKEN TEK ŞEY İYİ BİR DOKTOR BULUP HEMEN TEDAVİYE BAŞLAMANIZ.İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BU DERTEN KURTULURSUN.TAVSİYE EDECEĞİM DOKTOR ANKARADA KAAN AYDOS İSTANBUL DA EMRE BAKIRCIOĞLU.İSTERSEN TEST SONUÇLARINI BU DOKTORLARA MAİL YOLUYLA SORABİLİRSİN.ADRESLERİ ŞÖYLE ksaydos@tr.netçokk teşekkür ederim. Allah razı olsun senden
hormon
fsh
1,4-18,1 sonuç:11.1
lh
1,5-9,3 sonuç:3,7
prolaktin sonuç:5,0
2,1-17,7
total testosteron sonuç:567,1
Eseslim canım hoşgeldin .bu arada geçmiş doğum gününüde kutluyorum.yeni yaşının sana sağlık sıhhat ve en yakın zamanda evladını getirmesi dileğiyle canım.
CANIM HORMONLARINIZDA GÜZEL GÖRÜNÜYOR.ŞİMDİ NERDE NASIL BİR TEDAVİ GÖRÜYORSUNZ.CANIM ŞİMDİ SENİN YAPMAN GEREKEN TEK ŞEY İYİ BİR DOKTOR BULUP HEMEN TEDAVİYE BAŞLAMANIZ.İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BU DERTEN KURTULURSUN.TAVSİYE EDECEĞİM DOKTOR ANKARADA KAAN AYDOS İSTANBUL DA EMRE BAKIRCIOĞLU.İSTERSEN TEST SONUÇLARINI BU DOKTORLARA MAİL YOLUYLA SORABİLİRSİN.ADRESLERİ ŞÖYLE ksaydos@tr.net
emre@emrebakircioglu.com
SANA EN DOĞRU CEVABI VERECEK KİŞİLER
daha çok yeni oldu ögreneli zeynep kamil kadın ve çocuk hastahanesine gittik ne olduğunu ögrenebilmek amaçlı cuma günü aldık sonuçları doktora henüz gitmedik cuma gününden beri internetden ögrenmeye çalışıyordum. Içimi rahatlattın allah ne muradın varsa versin.kaan ve emre beyi daha öncede duymuştum istanbul da olduğum için hemen emre bey ile irtibata geçicem
selam canlarımNasılsınız bakalım bugün
selam canlarımnasılsınız bakalım bugün
bugün gidiyoruz arkadaşlar....
10.30 gibi yola çıkacağız...
lütfen dua edin bize umutla dönelim...
aslında heyecanlı değildim ama sanırım şuan biraz gerildim...
Rabbim yardımcımız olsun..
sizi seviyorum....
hepiniz çok tatlısınız yaaaaa....
yolda giderken kocişe de anlatırım birazdan..
keyfi yerine gelir...
akşam erken dönebilirsek girerim topiğe..
nolur dua eedinnn..
lütfennn...
iyiyiz canım hoşgeldin .asıl sen nasılsın dişin iyileştimi?
bahar esın tadını begendımı tenkurun :)
benımkı once ıyyyy dedı sımdı ıcıor pasa pasa
selam canlarımnasılsınız bakalım bugün
kizlar gunaydin hepinize iyi bir hafta olsun herkes icin..dilerim bu felaketler son olsun ..rabbim dostumu dusmanimi cumlemizide kazadan beladan bu gibi felaketlerden korusun ..ALLAHIM KIMSEYI DARDA KOYMASIN INSALLAHHH ..DARDA OLAN LARIDA RABBIM AYDINLIGA CIKARSINNNN ...AMIINN
arkadaşlar çok kötüyüz felaket oldu başımız sagsun
hepimizn başısağolsun canım. çok kötü evet allah sabır versin çok kötü izledikçe ağlıyorum.
Arkadaşlar aranızda arginmax men kullanan varmı ?
hoşgeldin canımmm
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canımcım ?
ben yine grip oldum burnum akıyoo :2:
slm arkadaşlar.çok sık giremiyorum ama aklım hep burda.geriye dönük yazışmalarınızı okuyorum belki bugün kendimi daha iyi hissedebileceğim bir yazışmalarınız var diye.belki içimizden birir hamiledir de onun haberini okurum diye.rabbim tez zamanda dualarımıza yanıt versin inş.
hoşbulduk bebekim geçmiş olsun yinemi hastalandın canım benim
dikkat et kendine inş diğeri gibi hemen atlatırsın...
buarada doğum günün kutlu olsun bidenem
inş seneye yeni yaşına hamiş olarak girersin
allah evinizden kahkaha ve bebiş seslerini eksik etmesin inş
eşim bu gün endol ve sudafede başladı .1 ay sonra sperm test yaptıracak ama merak edıyorum bu ilaçların faydasını gören var mı ?hıc bır arkadastan bu konuda cevap alamadım..umutsuzluga kapıldım..
hoşbulduk tatlım
iyiyim allaha şükür bi sıkıntım kalmadı haftaya dikişler alınacak okadar...
mrb esracım benimki başlamadı daha bugün yada yarın başlar...
bakalım benimki ne diyecek
slm arkadaşlar.çok sık giremiyorum ama aklım hep burda.geriye dönük yazışmalarınızı okuyorum belki bugün kendimi daha iyi hissedebileceğim bir yazışmalarınız var diye.belki içimizden birir hamiledir de onun haberini okurum diye.rabbim tez zamanda dualarımıza yanıt versin inş.
evet canım ya yine hasta oldum ben bu sefer geçenkinden biraz ağır ama çok şükür öyle düşürmedi yatmıyroum yani. burnum ve gözlerim akıyor kıpkırmızı oldu :2:
dünde böyleydim. doğum günüme hasta girdim :2:
sağol canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallahhh bidahaki yaşıma bebişlerimle girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?