randevunuz yarın mı? Güzel haberlerle dönersiniz inşallah.acı haberlere doyduk tatlılar gelsin artık
iyi akşamlar canım iyiyiz ne olsun hep bildiğin gibi sen nasılsın???
yarın ankara yolcusuymuşsunuz inş siz de bizim gibi umutla dönersiniz canım benim...
döndükten sonra herşeyi ayrıntılı bi şekilde anlat olur mu
AMİN CANIM RABBİM HEPİMİZİN NE ARZUSU VARSA EN YAKIN ZAMANDA YERİNE GETİRSİN İNŞALLAH.DİYORUM YA BİR DOKUN BİN AH İŞİT BENDEN.ALLAH 'TAN EŞİM BENİM DEĞERİMİ ÇOK BİLİYOR BU KADAR KUSUR KADI KIZINDA DA OLUR.BAHAR BİLDİĞİN GÜZEL BİR FIKRA YOKMU YA ANLATTA BİRAZ NEŞELENELİM NEDE OLSA BURADA SEN VE BENDEN BAŞKA KİMSE YOK.
BUDA BENDEN OLSUN
İki deli yolda gidiyorlarmış
1. deli susamış
demişki ; ben susadım su içmeye gıdıyom
2. deli demiş hazır gitmişken benım yerımede iç
tmm demiş gitmiş
biraz sonra gülerek gelmiş
2. deli sormuş neden gülüyorsun
1. deli
kendi yerime temiz senın yerıne pis su içtim
Filin biri karınca yuvasına basar
bütün karıncalar sinirlenır
içlerinden biri filin tepesıne çıkar tam o sırada
göz göze gelirler ve aşık olurlar
Fil karıncayı babasından ister
baba karınca vermez
Fil karıncayı kaçırır
Baba karınca eline silahı alır File dogrultur
Tam vuracakken karınca filin önüne geçer
-Baba arkamdaki File acımıyorsan karnımdaki FİLE acı !!!
tamam canım buda benden
Bir satıcı küçük kasabaya geldiğinde artık saat çok geçtir ve şansına bulabildiği tek oteldeki tüm odalar tutulmuştur.
Satıcı yalvarır:Tek bir yatağınız bile yok mu? nerede olsa yatarım...
Resepsiyon memuru cevap verir: Esasında iki yataklık ve bir yatağı boş bir odam var ama o odadaki öyle bir horluyor ki yan odadakiler tüm gece şikayet ettiler.
Satıcı : Önemli değil, farketmez, o tek yatağı bana veriniz...
Ertesi sabah satıcı gözleri parlak ve çok dinç bir şekilde kahvaltıya iner.
Otelci sorar: Nasıldı geceniz?
Satıcı : Hiç bu kadar iyi olmamıştı... Odaya girdim,adama'iyi geceler güzelim'diyerek bir öpücük verdim, gecenin geri kalanında uyanık olarak beni izledi... :)))))
htmzl canım hayırlı gitmeleriniz olsun inşallah dilerim umutlu bir şekilde dönersin oradan.... İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur canım... güzel haberlerini bekliyoruz iyi yolculuklar
teşekkürler tatlım..
eşimi bekliyorumda biraz havam değişsin diye nete girdim..
haberlerde hep deprem haberleri var.
çok üzülüyorum.içim kaldırmıyo artık.
akşam dedim eşime evim olsun arabam olsun istemiyorum ben dedim..
Rabbim sağlık,mutluluk,huzur versin...
Rabbim yanından,yolundan ayrılmasın....
Krousun kollasın bizi..
sevdiklerimizii...
Depremde ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum...
aynen öyle bitanem ya rabbim sağlık mutluluk huzur versin dediğin gibi.. ben de ev istiyordum kiradayız şuanda. ama azo yu öğrenince ev olmasa da olur birikimimiz tedaviye gidecek tüp bebeğe gidecek diye düşünmeye başladım yeter ki yavrum olsun diyorum şimdi de... öncelikler nasıl da hemen değişiyor..... rabbim herşeyin hayırlısını versin ama başta gerçekten de sağlık versin... sağlık olmayınca insanın gözüne hiç bişey gelmez zaten
aminnnn toana allah hepimizi görünmez bilinmez kazalardan korusun cemi cümlesini ..kizlar gunaydin hepinize iyi bir hafta olsun herkes icin..dilerim bu felaketler son olsun ..rabbim dostumu dusmanimi cumlemizide kazadan beladan bu gibi felaketlerden korusun ..ALLAHIM KIMSEYI DARDA KOYMASIN INSALLAHHH ..DARDA OLAN LARIDA RABBIM AYDINLIGA CIKARSINNNN ...AMIINN
canım inşallah iyi haberlerle dönün bizede haber et inşallah iyi bir tedavi verir hoca sonuç alırsınız..bugün gidiyoruz arkadaşlar....
10.30 gibi yola çıkacağız...
lütfen dua edin bize umutla dönelim...
aslında heyecanlı değildim ama sanırım şuan biraz gerildim...
Rabbim yardımcımız olsun..
sizi seviyorum....
aynen öyle bitanem ya rabbim sağlık mutluluk huzur versin dediğin gibi.. ben de ev istiyordum kiradayız şuanda. ama azo yu öğrenince ev olmasa da olur birikimimiz tedaviye gidecek tüp bebeğe gidecek diye düşünmeye başladım yeter ki yavrum olsun diyorum şimdi de... öncelikler nasıl da hemen değişiyor..... rabbim herşeyin hayırlısını versin ama başta gerçekten de sağlık versin... sağlık olmayınca insanın gözüne hiç bişey gelmez zaten
canım benim allah şifa versin eşine. çok zor bir durum çokk iyi bilrim yaklaşık 6 ay önce bizde aynı şeyleri yaşadık bizim hormonlarımızda güzeldi hiçbir sorun yoktu hep tıkanıklık olduğunu söylediler. ama malesef bizdede sperm çıkmadı büyük bir yıkım büüyk bir hayal kırıklığı üzüntü acı.... daha tarif edemediğim bir sürü acı kelime...iyi geceler arkadaşlar 8 ekimde ilk tüp bebek deneyimimizi yaşadık ama sonu hüsranla bitti olmadı eşimde sperm bulamadılar allahım nasıl bi sınavdır bu rabbimm sabır ver dayanma gücü var yavaş yavaş kendimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyo
sanki hayattan soğudum hiç bişey yapasın yok
dışarı çıkıcam bi bebek görücem diye yüreyim yanıyoooo allahım öyle güzel bi melekten mahrum olmak yaşatma rabbim kimselere bu acıyı çektiğim onca eziyet iğneler keşke ağrılarıma sancılarıma deyseydi küçücük bi umudum vardı oda yok oldu rabbim sen bizi sınavınla sınama kaldıramıyorum bu yükü çok ağır inşallah sizler yaşamazsınız böyle acılar inşallah sizlerin ameliyatında bulunur spermler ve bebeklerinize kavuşursunuz bizlerede dua edin olurmu allah hepimizin yardımcısı olsun
ne para ne mal ne mülk herşeyin başı sağlık herşeyin başında sevgimiz... aşkımızz..evet çok doğru söylüyosun kardeşim sadece imtihan sadece sınav gene bi mikro tesa bunu kaldırcak piskolojim kalmadı belki 2 yıl sonra genede bir ümit değilmi tutunabilcek bi dal inşallah şu kök hücreyi geliştirirler ordan üretebilirler herkeste mutlu olur eşimmm aşkım nefes alma sebebim o yanımda olsun rabbim onu korusun yüzü hep gülsün o gülsünki bende ondan besleneyim ben içime akıtmaya razıyım göz yaşlarımı sağlığımız bozulmasın ellerimi hala tutabiliyo ya hala yanımda dimdik durabiliyo ya çok şükürrr çokkk allah o arkadaşına sabır versinnn hemde çok ben eşimin yanımda olmadığını düşünürken bile kötü oluyorum yanan yürek bilir ancak acısını allah rahmet eylesin allah sabır versin yakınlarına...
bugün gidiyoruz arkadaşlar....
10.30 gibi yola çıkacağız...
lütfen dua edin bize umutla dönelim...
aslında heyecanlı değildim ama sanırım şuan biraz gerildim...
Rabbim yardımcımız olsun..
sizi seviyorum....
arkadaşlar çok kötüyüz felaket oldu başımız sagsun
eşim bu gün endol ve sudafede başladı .1 ay sonra sperm test yaptıracak ama merak edıyorum bu ilaçların faydasını gören var mı ?hıc bır arkadastan bu konuda cevap alamadım..umutsuzluga kapıldım..
eşim bu gün endol ve sudafede başladı .1 ay sonra sperm test yaptıracak ama merak edıyorum bu ilaçların faydasını gören var mı ?hıc bır arkadastan bu konuda cevap alamadım..umutsuzluga kapıldım..
canım gözün aydın bu demek oluyorki genetik problem yok hormon değerleriniz nasıl çıkmıştı onuda yaz istersen bildiğim kadarıyla yorumlayayımmerhaba arkadaşlar,
eşime birkaç tahlil uygulandı fakat ben sonuçlarından hiçbirşey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Yapılan test : Y komozomu mikrodelesyon analizi
materyal:edta'lı tam kan
uygulanan yöntem: Multipleks pcr
incelenen bölgeler:sy14 (sry),sy84,sy86(azfa),sy127,sy134
(azfb),sy254,sy255(azfc),sy152,sy153 (azfd)
sonuç:incelenen bölgelerde delesyon saptanmamıştır.
Yorum: Kullanılan azfa, azfb, azfc bölgelerine
yönelik sts primerleri ile bu bölgelerdeki deles
yonların %95'inden fazlasının saptanabilecegi öngörülmektedir.
(ref:m.simoni et.al.emqn-guidelines,international journal of andrology 27:240-249,2004)
azospermi
meteryalriferik kan
yöntem/bantlama :gtg
kültür sayısı:1
metafaz sayısı :20
bandt düzeyi :400-500
karyotip:46,xy
yorum:yapılan analizler sonucunda sayısal veyapısal kromozom anomalisi saptanmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?