Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar gunaydin hepinize iyi bir hafta olsun herkes icin..dilerim bu felaketler son olsun ..rabbim dostumu dusmanimi cumlemizide kazadan beladan bu gibi felaketlerden korusun ..ALLAHIM KIMSEYI DARDA KOYMASIN INSALLAHHH ..DARDA OLAN LARIDA RABBIM AYDINLIGA CIKARSINNNN ...AMIINN

randevunuz yarın mı? Güzel haberlerle dönersiniz inşallah.acı haberlere doyduk tatlılar gelsin artık

bugün gidiyoruz arkadaşlar....
10.30 gibi yola çıkacağız...
lütfen dua edin bize umutla dönelim...
aslında heyecanlı değildim ama sanırım şuan biraz gerildim...
Rabbim yardımcımız olsun..
sizi seviyorum....

hepiniz çok tatlısınız yaaaaa....
yolda giderken kocişe de anlatırım birazdan..
keyfi yerine gelir...
akşam erken dönebilirsek girerim topiğe..
nolur dua eedinnn..
lütfennn...

htmzl canım hayırlı gitmeleriniz olsun inşallah dilerim umutlu bir şekilde dönersin oradan.... İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur canım... güzel haberlerini bekliyoruz iyi yolculuklar

htmzl canım hayırlı gitmeleriniz olsun inşallah dilerim umutlu bir şekilde dönersin oradan.... İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur canım... güzel haberlerini bekliyoruz iyi yolculuklar

teşekkürler tatlım..
eşimi bekliyorumda biraz havam değişsin diye nete girdim..
haberlerde hep deprem haberleri var.

çok üzülüyorum.içim kaldırmıyo artık.
akşam dedim eşime evim olsun arabam olsun istemiyorum ben dedim..
Rabbim sağlık,mutluluk,huzur versin...
Rabbim yanından,yolundan ayrılmasın....
Krousun kollasın bizi..
sevdiklerimizii...
Depremde ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum...

aynen öyle bitanem ya rabbim sağlık mutluluk huzur versin dediğin gibi.. ben de ev istiyordum kiradayız şuanda. ama azo yu öğrenince ev olmasa da olur birikimimiz tedaviye gidecek tüp bebeğe gidecek diye düşünmeye başladım yeter ki yavrum olsun diyorum şimdi de... öncelikler nasıl da hemen değişiyor..... rabbim herşeyin hayırlısını versin ama başta gerçekten de sağlık versin... sağlık olmayınca insanın gözüne hiç bişey gelmez zaten

yani evler yıkılıyor,
arabalar kaza yapıyor...
herşey dünya malı..
olsa güzel olur tabiki ama
olmasa da hiç önemli değil..
biz iyi mutlu huzurlu olalımda...gerisi boş...
ben çıkıyorum artık..
eşim gelmek üzeredir.
evi son bi kontrol edeyim..
hepinizi öpüyorum...

aminnnn toana allah hepimizi görünmez bilinmez kazalardan korusun cemi cümlesini ..
canım inşallah iyi haberlerle dönün bizede haber et inşallah iyi bir tedavi verir hoca sonuç alırsınız..

evet ya canım bu dert hepsinden önemli millet evim olsun arabam olsun diye dua ediyor bide birtane yavrumuz olsun diye ev bark nasıl olsa olur en sonunda evden önce bebeklerimiz olsun boş ver sokakta degiliz ya allaha şükür başımız sinleniyor ocagımız kaynıyor önce bebeklerimiz olsun .

canım benim allah şifa versin eşine. çok zor bir durum çokk iyi bilrim yaklaşık 6 ay önce bizde aynı şeyleri yaşadık bizim hormonlarımızda güzeldi hiçbir sorun yoktu hep tıkanıklık olduğunu söylediler. ama malesef bizdede sperm çıkmadı büyük bir yıkım büüyk bir hayal kırıklığı üzüntü acı.... daha tarif edemediğim bir sürü acı kelime...
ve sonrasında bizim hormonlarımız bozuldu ve yaklaşık 4 aydan beride tedavi aşamasındayız hormonlarımız çok şükür iyiye dönmeye başladı ama birz daha var 2 -3 ay belkide daha fazla bilemiyorum tedavi sonunda hormonlarımızn düzeleceğini söyledi dr (dr muz bu arada kaan aydos ) ve takviye vitamin ilaçları filan herşeyi kullanıyoruz.
rabbim inşallah emekleimizin karşılığını verir.
çok ağır bir yük evet ama allah insana kaldıracağı yükü verirmiş buda bizim sınavımız sabırla bu sınavı geçeceğiz allahın izniyle.
sizde biran önce toplanın ve zamn kaybetmeden tedavinize başlayın canım. allah yardımcınz olsun. en kısa zamnda bu dertten kurtulursunuz inşallahh.

ne para ne mal ne mülk herşeyin başı sağlık herşeyin başında sevgimiz... aşkımızz..
biz eşlerimize öyle bir aşkla bağlıyız ki herşeyin üstesinden gelecğiz allahın izniyle canım.
sevginiz daim olsun inşallahh

hadi canım inşallahhh hayırlı haberlerle gel bizi mutlu et canım.
allah gönlünüze göre versin.
bizde seni seviyoruz.

eşim bu gün endol ve sudafede başladı .1 ay sonra sperm test yaptıracak ama merak edıyorum bu ilaçların faydasını gören var mı ?hıc bır arkadastan bu konuda cevap alamadım..umutsuzluga kapıldım..

eşim bu gün endol ve sudafede başladı .1 ay sonra sperm test yaptıracak ama merak edıyorum bu ilaçların faydasını gören var mı ?hıc bır arkadastan bu konuda cevap alamadım..umutsuzluga kapıldım..

canım bu ilaçların herkese farklı bir etki gösterdiğini bilmelisin.burada kullanan arkadaşımız var ama henüz onlarda bir test yaptırmış değil.sizin hormon değerleriniz normal olduğu için doktor bir tıkanıklık olduğunu düşünmüş bu ilaçlardan biri damar açıcı özelliğe sahip yani sudafed.endol ise hormon değerlerinin doğru çıkmasını sağlayan bir ilaç.eğer sizde tıkanıklık varsa doktor sperm testinde sperm çıkacağına inandığı için bu ilacı vermiştir.ama şunuda unutma ki senin durumunda olupta mikrotesede bile sprem bulunamayan arkadaşlar var. bu yüzden cevap alamadığın için umutsuzluğa kapılma senin şu anda çok araştırma yapıp eşine destek olman lazım .şu anda en zor durumda olan kişi benim. benim eşimin azo sebebi genetik ve tüpbebek yaparsak sperm çıksa bile düşükle sonuçlanması çok yüksek bir ihtimal yada Allah korusun çocuğun özürlü olması yada aynı genetik probleme sahip olması söz konusu.ve de Kaan hoca eğer sperm çıkışı olmazsa bu aydan sonra size bitkisel ilaçlar kullanmanızı söyleyecek .o yüzden şimdi umutsuzluğu bırak biraz sabret bakalım Allah büyük size de mucizelerini gönderecektir inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

Eşime Birkaç tahlil uygulandı fakat ben sonuçlarından hiçbirşey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Yapılan Test : Y Komozomu Mikrodelesyon Analizi

MATERYAL:EDTA'lı tam kan

UYGULANAN YÖNTEM: Multipleks PCR

İNCELENEN BÖLGELER:sY14 (SRY),sY84,sY86(AZFa),sY127,sY134

(AZFb),sY254,sY255(AZFc),sY152,sY153 (AZFd)

SONUÇ:İncelenen bölgelerde delesyon saptanmamıştır.

YORUM: Kullanılan AZFa, AZFb, AZFc bölgelerine

yönelik STS primerleri ile bu bölgelerdeki deles

yonların %95'inden fazlasının saptanabilecegi öngörülmektedir.

(Ref:M.Simoni et.al.EMQN-Guidelines,İnternational Journal of Andrology 27:240-249,2004)

AZOSPERMİ

METERYALriferik Kan

YÖNTEM/BANTLAMA :GTG

KÜLTÜR SAYISI:1

METAFAZ SAYISI :20

BANDT DÜZEYİ :400-500

KARYOTİP:46,XY

YORUM:Yapılan analizler sonucunda sayısal veyapısal kromozom anomalisi saptanmamıştır.

merhaba canım bizede ilk kaan hoca endol ve trantel tablt vermişti bu hapları hormon testlerimizin doğru çıkması için vermişti. ve 15 gün kullanıp test yaptırdık hormon testi.
şimdide kullanıyoruz sadece endolu sudafede kullanmadık hiç. hormon sonuçlarınızın doğru çıkması için bu ilacı vermiştir canım. iyi gelip gelmediğini bilmiyorz. hemen kullanıp 15 günde zaten sonuç beklememk gerekir.
umutsuzluğa kapılma canım. kullanın hocanın bir bildiği vardır. birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyorbunuda unutma.
umutlu yola devam canım .....

canım gözün aydın bu demek oluyorki genetik problem yok hormon değerleriniz nasıl çıkmıştı onuda yaz istersen bildiğim kadarıyla yorumlayayım

Eseslim canım hoşgeldin .bu arada geçmiş doğum gününüde kutluyorum.yeni yaşının sana sağlık sıhhat ve en yakın zamanda evladını getirmesi dileğiyle canım.

çokk teşekkür ederim. Allah razı olsun senden

hormon

fsh

1,4-18,1 sonuç:11.1

lh

1,5-9,3 sonuç:3,7

prolaktin sonuç:5,0

2,1-17,7

total testosteron sonuç:567,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…