Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canım sadece yazdıklarımızı okumakla yetinme gel bizlerle sohbet et içini dök inan burada dertleşmek insana çok iyi geliyor.biz burada deşarj oluyoruz.konuşacak birşey bulamasanda gel selam ver çık hiç olmazsa iki kelam etmiş olursun

basladıgı tarıhı kaydet,
3 aylık tenkuru bulabılırsek tekrardan getrtırsın
sperm testı verır
duruma bakarsınız hem
ınsallah hamıs olursun test olmadan

tamam canım nasıl kullanacağımızı tam bilmediğim için başlamadık hemen...
sen den öğrendim yarın sabah başlarız artık...
canım okadar çok şey kullanıyoruz ki macunlar, kürler, ilaçlar
inş birinden şifa bulur kocişim...
allah şifa versin hepimizin eşlerine ve bizde hemen hamiş olalım

basladıgı tarıhı kaydet,
3 aylık tenkuru bulabılırsek tekrardan getrtırsın
sperm testı verır
duruma bakarsınız hem
ınsallah hamıs olursun test olmadan

kızlar nedir bu tenkuru bende isterim ya birde tavşancıl otu tentürü varya ondanmı bahsediyorsunuz anlamadım benim eltim romanyalı bende ona bu otu sordum .bunun romancası nasıl yazılıyor.böyle değildir çünkü karşılığını bulamadı.nasıl bir ot bende getirteğim

sağol canım oraya bakim o zaman ben aslında ginko bilabo varya onu alıcaktım eczanedeki bayan bana arginmax ta hepsi var dedi bende onu aldım gnc den geçen hafta ama eşim bugün başladı inş bi faydası olur 3 ay kullansın bakalım . kullanan arkadaşlar varsa bende bilgi alıcaktım bi faydası oldumu acaba ,
evt canım bebişler iiçin herşey fada olsun inan hiç para pul yok gözümde yeterki hayırlısıyla kucağıma alayım bebeğimi .

evet canım tavşancıl otu tentürü...
bende yeni sipariş etmiştim hafta sonu geldi...
"basit bir yöntemle infertiliteyi yendim" diye bi topik vardı...
orada getiren arkadaşların listesine girdik esraya 2 şişe geldim bana da 1...
bu tenkürün 3 ay kullanılması gerekiyormuş...
ama bu topik silindi ilaç siparişi oluyor diye
bundan sonra nasıl ulaşıcaz bilmem...
ama senin eltin romanyalıyca o yardımcı olabilir...
orada çok ucuzmuş ilacın ismi "branca ursului"

menekşe kesinlikle haklısın.iyiki bu siteye rastladım.bu site sayesinde kaan beyle tanıştım ve 21 kasıma randevü aldık.biz daha sıfırdan başıyacağız.gerçi bişey çıkar mı bilemem ama bir umut işte.rabbimin dediği olur.evimde net yok.işyerinden yazışıyorum sizinle.gizli gizli yani

İlacın adı branca ursuluı olarak geçiyor.
romanyada aktarlarda ve eczanelerde varmış..

evet canım arginmaxın içinde hepsi var bizde gncden alıcaz...
inş şifa olur kocişlerimize...

baharcım ne işe yarıyormuş bu tentürü

kıyamam ben sana bebekim ya demek hasta hasta mı girdin doğum gününe
dikkat et biraz kendine sen çabuk atlatırsın ben inanıyorum sana

evet canım ya sorma inşallah canım hemen atlatırım ilaç filan almadım geçmesini bekliyorum geçer inşallah
sen nasılsın canım ?

evet canım ya sorma inşallah canım hemen atlatırım ilaç filan almadım geçmesini bekliyorum geçer inşallah
sen nasılsın canım ?

iyiyim canım ne olsun yoruldum geldim işte
özlemişim ama tatlı bıdıklarımı

canım erkekte kadın da kullanabiliyor hormonları dengeliyormuş...
Ama sadece romanyada bulunuyor oradan getirtmek gerekiyor...

anladım inşallah getirtirim peki nasıl birşey nasıl kullanılıyor faydasını gören varmı birde fiyatı ne kadarçok mu sordum

canım sizin azo sebebi nedir

anladım inşallah getirtirim peki nasıl birşey nasıl kullanılıyor faydasını gören varmı birde fiyatı ne kadarçok mu sordum

canım şurup gibi suya karıştırıp içiyorsun...
fiyatı 15 lira civarıymış bize getiren arkadaş öyle getirdi saolsun...
bu ilacı kullananlar için de hamile kalanların oranı %33 gibi bişeymiş...
tabi bu oran o topikteki kullanan arkadaşlar arasında...
ama topik silindi artık...
senin elti getirebilir yada oradaki yakınlarından isteyebilir...
hem belki bizde sebepleniriz

olur canım bu topiğide kapatmasınlar sonra biz kiminle dertleşiriz.acaba şikayetmi ettilerde kapatıldı

olur canım bu topiğide kapatmasınlar sonra biz kiminle dertleşiriz.acaba şikayetmi ettilerde kapatıldı

canım orada ilaç siparişi yapıldığı için sorun oldu...
biz sadece ilacı ve nasıl getirildiğini konuşuyoruz...
ilaç alım satımı olmadığı için sorun olmaz korkma tatlım

Rabbim inşallah en yakın zaman da sana da nur topu gibi bir evlat nasip eder.Hepimiz inşallah en yakın zaman da yavrularımıza kavuşturur bizleri.

öle bır ımkanın varsa bence getrt derım
hem kadında daha cokta erkekte cok faydası varmıs
ben artık kecıboynuzu kurude yapmak ıstıyorum aslınd abunun yanında bende kuru ıncır yıcem

merhaba ESESLİM yazdıklarını okudum şimdi derdime ortak olduğun için çok sağol seni çok iyi anlıyorum o yıkımı umutla bekleyip çıkmadı deyişlerini ama bizim keşke bi tedavimiz olsa keşke hormonları yüzünden bu halde olsak ama değil bizim yapabileceğimiz artık hiç bişey yok yüce rabbim inşallah bizede bir gün bi umut ışığı göndericek tek çarem sabretmek ve allahtan bir mucize beklemek gün geçtikçe biraz daha iyiyim bugün gidip dersaneye yazıldım kpss için artık ona hazırlanıyorum ehliyete gidicem kendime birkaç tane uğraş buldum asla unutmuyosun ama birazcık hafifliyo sadece ne acı değilmi hiç bi tedavinin olmaması allahımmmmm sabırrr sabır allahım merhamet et allahım kib arkadaşlar görüşürüz tekrar...herkese çok geçmiş olsun umut ışığınız asla sönmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…