- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
slm arkadaşlar.çok sık giremiyorum ama aklım hep burda.geriye dönük yazışmalarınızı okuyorum belki bugün kendimi daha iyi hissedebileceğim bir yazışmalarınız var diye.belki içimizden birir hamiledir de onun haberini okurum diye.rabbim tez zamanda dualarımıza yanıt versin inş.
basladıgı tarıhı kaydet,
3 aylık tenkuru bulabılırsek tekrardan getrtırsın
sperm testı verır
duruma bakarsınız hem
ınsallah hamıs olursun test olmadan
basladıgı tarıhı kaydet,
3 aylık tenkuru bulabılırsek tekrardan getrtırsın
sperm testı verır
duruma bakarsınız hem
ınsallah hamıs olursun test olmadan
amin canım benim allah hepimizi felaketlerden korusun
nasıl kötü olmayacaksın tatlım...
biz evde üşüdük diye feryat ediyoruz onca insan bu soğukta sokakta kaldılar
biçoğuda enkaz altında
rabbim yardımcıları olsun hepsinin
amin canım bende öyle insanların feryatlarını gördükçe dayanamıyorum
sabah okula gitmeden izledim yine kötü oldum
canım diğer topikte kullanan arkadaşlar vardı...
bizde gelecek ay almayı düşünüyoruz
okadar para gidiyorki denk getirmek zor oluyor :26:
varsın gitsin bebişlerimiz için feda olsun yeterki onlar biran evvel gelsinler kucağımıza
kızlar nedir bu tenkuru bende isterim ya birde tavşancıl otu tentürü varya ondanmı bahsediyorsunuz anlamadım benim eltim romanyalı bende ona bu otu sordum .bunun romancası nasıl yazılıyor.böyle değildir çünkü karşılığını bulamadı.nasıl bir ot bende getirteğim
hoşgeldin canım sadece yazdıklarımızı okumakla yetinme gel bizlerle sohbet et içini dök inan burada dertleşmek insana çok iyi geliyor.biz burada deşarj oluyoruz.konuşacak birşey bulamasanda gel selam ver çık hiç olmazsa iki kelam etmiş olursun
kızlar nedir bu tenkuru bende isterim ya birde tavşancıl otu tentürü varya ondanmı bahsediyorsunuz anlamadım benim eltim romanyalı bende ona bu otu sordum .bunun romancası nasıl yazılıyor.böyle değildir çünkü karşılığını bulamadı.nasıl bir ot bende getirteğim
sağol canım oraya bakim o zaman ben aslında ginko bilabo varya onu alıcaktım eczanedeki bayan bana arginmax ta hepsi var dedi bende onu aldım gnc den geçen hafta ama eşim bugün başladı inş bi faydası olur 3 ay kullansın bakalım . kullanan arkadaşlar varsa bende bilgi alıcaktım bi faydası oldumu acaba ,
evt canım bebişler iiçin herşey fada olsun inan hiç para pul yok gözümde yeterki hayırlısıyla kucağıma alayım bebeğimi .
evet canım tavşancıl otu tentürü...
bende yeni sipariş etmiştim hafta sonu geldi...
"basit bir yöntemle infertiliteyi yendim" diye bi topik vardı...
orada getiren arkadaşların listesine girdik esraya 2 şişe geldim bana da 1...
bu tenkürün 3 ay kullanılması gerekiyormuş...
ama bu topik silindi ilaç siparişi oluyor diye
bundan sonra nasıl ulaşıcaz bilmem...
ama senin eltin romanyalıyca o yardımcı olabilir...
orada çok ucuzmuş ilacın ismi "branca ursului"
kıyamam ben sana bebekim ya demek hasta hasta mı girdin doğum gününe
dikkat et biraz kendine sen çabuk atlatırsın ben inanıyorum sana
baharcım ne işe yarıyormuş bu tentürü
evet canım ya sorma inşallah canım hemen atlatırım ilaç filan almadım geçmesini bekliyorum geçer inşallah
sen nasılsın canım ?
canım erkekte kadın da kullanabiliyor hormonları dengeliyormuş...
Ama sadece romanyada bulunuyor oradan getirtmek gerekiyor...
canım sizin azo sebebi nedirmenekşe kesinlikle haklısın.iyiki bu siteye rastladım.bu site sayesinde kaan beyle tanıştım ve 21 kasıma randevü aldık.biz daha sıfırdan başıyacağız.gerçi bişey çıkar mı bilemem ama bir umut işte.rabbimin dediği olur.evimde net yok.işyerinden yazışıyorum sizinle.gizli gizli yani
anladım inşallah getirtirim peki nasıl birşey nasıl kullanılıyor faydasını gören varmı birde fiyatı ne kadarçok mu sordum
canım şurup gibi suya karıştırıp içiyorsun...
Fiyatı 15 lira civarıymış bize getiren arkadaş öyle getirdi saolsun...
Bu ilacı kullananlar için de hamile kalanların oranı %33 gibi bişeymiş...
Tabi bu oran o topikteki kullanan arkadaşlar arasında...
Ama topik silindi artık...
Senin elti getirebilir yada oradaki yakınlarından isteyebilir...
Hem belki bizde sebepleniriz
olur canım bu topiğide kapatmasınlar sonra biz kiminle dertleşiriz.acaba şikayetmi ettilerde kapatıldı
seni çok iyi anlıyorum canım bizde geçtik o yollardan .inan bana ne kadar bilinçli olursan o kadar iyi sonuç alırsın .çünkü benim eşimde sperm çıkmıştı yanlış doktor ve doktorun yanlış konuşması benim senelerimi de umutlarımı da götürdü bende keşke diyorum daha önce bu topiğe gelseydim daha bilinçli olsaydım şimdi belki bebeğimi kucağıma çoktan almıştım o yüzden buraya gelen her arkadaşıma yardımcı olmayı ve yol göstermeyi kendime bir borç biliyorum ben yandım sizlerde aynı yanlışa düşmeyin rabbim isteyen herkesi en yakın zaman da meleklerine kavuştursun inşallah
tamam canım nasıl kullanacağımızı tam bilmediğim için başlamadık hemen...
Sen den öğrendim yarın sabah başlarız artık...
Canım okadar çok şey kullanıyoruz ki macunlar, kürler, ilaçlar
Inş birinden şifa bulur kocişim...
Allah şifa versin hepimizin eşlerine ve bizde hemen hamiş olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?