- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
aklında içinde kalmasın yaptır tabi.hem belli de olmaz allah büyüktür. bakarsın müjdeli haber veriisn bizlere
inşalllahhhhhhhh bitanem
Allahım hepimize çok geç olmadan nasip etsinnn
Evettt canm onun farkında olduğummm için bi deneyeyimm bakalım dedim belli mi olur belki hayırlı bi haber alırızzzzzzzzzzz
çıkıosun sanırım tatllımmm ii bak kendinee çok öpüorummm artık daha sık görüşücez inşallahhh
mrb canım ben de bu topiğin eskilerinden sayılırım.ara ara bakıyorum yine,yazın dikkatimi çekti.naaptın test yaptın mı?inş pozitif çıkar.(içimden bi ses öyle söylüyor).
canım ben çıktım ama dayanamadım geri geldim
hem iş yapıyorum hem topiği takip ediyorum...
kociş görse halimi gülmekten yarılırdı
tabi bebekim daha sık görüşelim bundan sonra
öyle tatlım çok ii anlıorum seniben şimdi eşime kızıorumm pc başında çok duruo die.. net yeni yaa napsın o da haklı hep benm yüzüme bakcak deill
Ama elime geçirme tatikleri bunlar bi geçireyim elime pc.yii bende senin gibi olcam gör bakkk
inşalllahhhhhhhh bitanem
Allahım hepimize çok geç olmadan nasip etsinnn
Tatlım benim mrbbiliorum seni okumuştum başlardaki sayfalarıı bayaıııı
Maşallahh ne mutlu sanaa Allahım sakınsın oğlunu kötülüklerden.. mutlu hepp inşallahh..
Bizede nasip eder inşallah Allahım.. Bilmiorum ki denicem biii bakalımm ne çıkarr tahmin edemiorummÇok umutlu deilim ama.. :44: Bu akşam yapıcam inşallah hemen paylaşıcam sonucu da
güzel temennilerin için teşekkür ederim canım.inan hepiniz için duacıyım,rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.düşenin halinden ancak düşen anlıyor malesef.sonucunu sabırsızlıkla bekliyicem.inş hayırlı haberlerle dönersin bize..
selam canım iyiyiz allaha şükür sen neden böyle umutsuzluğa kapıldın herşeyin başı inanç...
önce sen inanacaksın ki gerisi gelsin...
rabbim en kısa zamanda mucizenizi gönderir inş[/QUOT
Baharcığım teşekkürler tatlım bende iyiyimde biraz zamana ihtiyacım var ilk tüp bebek tutmayınca insan böyle oluyor ikincisi yada sonrakiler tutmayacak diye korkuyor onun için kendimi ne zaman güçlü hissedersem o zaman şimdilik hayatım güzel geçiyor herşey yoluna girdi gelecek günler daha da güzel olacak inançım sonsuz tedavi insanı biraz yıpratıyor hele biraz daha bekliyelim bakalım canım A.e.ol güzelim
Baharcığım teşekkürler tatlım bende iyiyimde biraz zamana ihtiyacım var ilk tüp bebek tutmayınca insan böyle oluyor ikincisi yada sonrakiler tutmayacak diye korkuyor onun için kendimi ne zaman güçlü hissedersem o zaman şimdilik hayatım güzel geçiyor herşey yoluna girdi gelecek günler daha da güzel olacak inançım sonsuz tedavi insanı biraz yıpratıyor hele biraz daha bekliyelim bakalım canım A.e.ol güzelim
canım ne güzel fsh düşmüş spermlerde çıkacaktır canım biraz daha sabır inşallah onlarda çıkıp gelecekler.
bakalım kaan hoca ne diyecek söyleyeceği şeylerden bizleride haberdar et canım...
iyi pazarlar sanada canım.
neden pes ettin canım pes etmeden sabırla bu yola devam... hepimiz çok yorulduk çok yıpranıyoruz ama herşey o minicik yavrularımız için olacak onlar için yoruluyoruz.
sende pes etme canım ha gayret bitecek bu dert bugünler geride kalacak allahın izniyle...
bebişimmmm sanada mutlu pazarlar gel öpeyim seni
bizde kahvaltımızı bu gün dışarda yapalım dedik kahvaltı yapıp eve geldik benimki uyudu
uyanıncada çarşıya gidecez bakalım ne zman uyanrsa tabi bekliyoruz
esselimciğim yok pes etmedim tabiki mücadeleye devam sadece biraz daha zamana ihtiyacım var ilk başarısız olunca insan ikincisine cesaret edemiyor.ama inancım sonsuz zamanı gelince olacak inş.gelecek günler daha güzel olacak tatlım A.e.ol
amin inş canım benim tüm daularımız bu yönde
canım eşinde sperm çıkışı oluyor mu???
eğer öyleyse gerçekten çok güzel bi durum bu...
inş 2. tüp bebek denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır ve bebişiniz sana sıkı sıkı tutunur
Durudeniz yıpratma tatlım kendini.. İnşallah atlatılır bu günlerde.. 2. denemeniz inşallah tutarr.. Dualarımız seninle. sıkma canını üzme kendini olur mu.. A.e.o sende
hayalim 77 teşekkürler canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün yıpratma demişsin ya evet biraz geç aklım başıma geldi ilk duyduğumda çok yıprattım ama şimdi umrumda değil kim ne derse kim ne yaparsa umrumda değil ben Allaha havale etmeyi ve sabrı öğrendim o yüzden artık yıpratmıyorum herşey olacağına varır şimdi daha mutlu ve sağlıklıyım işimdede daha verimliyim herşeyin hayırlısı bizimde bir ödülümüz vardır rabbim katında elbette...
baharcığım tatlım eşimde operasyonla sperm bulundu normal yoldan çıkış yokmuş güzelim.yani her durumda tüp bebek olacak kanal yokmuş galiba ama doktorları değiştirmeyi düşünüyoruz bize sağlıklı bir açıklama yapmıyorlar çünkü biz özelde muayene olmadık devlet hast.ege ünivde tedavi olduk o yüzden bize geniş bir açıklama yapmadılar devlet hastahanelerini bilirsin işte öyle şimdi iyi bir özel hastane araştırıyoruz siz kaan hocayamı gidiyorsunuz
Baharımmm temizlik nasıl gidio tatlımmmsüpersin senn topiği bırakıp temizlik yapabiliosunn büyük bir irade
Bende dün yaptımm belimm çok ama çok ağrıoo
ayyy kıyamam neden okadar yordun kendini yavaş yavaş yapsaydın ya
vala baya bi kolayladım bıraktım artık hazırlandım kocişi bekliyorum...
hafta içi okuldan geldikçe kalanını yaparım artık...
bende de hipotroid var çok çabuk yoruluyorum onun için yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?