Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşalllahhhhhhhh bitanem

Allahım hepimize çok geç olmadan nasip etsinnn

mrb canım ben de bu topiğin eskilerinden sayılırım.ara ara bakıyorum yine,yazın dikkatimi çekti.naaptın test yaptın mı?inş pozitif çıkar.(içimden bi ses öyle söylüyor).

canım ben çıktım ama dayanamadım geri geldim
hem iş yapıyorum hem topiği takip ediyorum...
kociş görse halimi gülmekten yarılırdı
tabi bebekim daha sık görüşelim bundan sonra

mrb canım ben de bu topiğin eskilerinden sayılırım.ara ara bakıyorum yine,yazın dikkatimi çekti.naaptın test yaptın mı?inş pozitif çıkar.(içimden bi ses öyle söylüyor).

Tatlım benim mrb biliorum seni okumuştum başlardaki sayfalarıı bayaıııı

Maşallahh ne mutlu sanaa Allahım sakınsın oğlunu kötülüklerden.. mutlu hepp inşallahh..

Bizede nasip eder inşallah Allahım.. Bilmiorum ki denicem biii bakalımm ne çıkarr tahmin edemiorumm Çok umutlu deilim ama.. :44: Bu akşam yapıcam inşallah hemen paylaşıcam sonucu da

canım ben çıktım ama dayanamadım geri geldim
hem iş yapıyorum hem topiği takip ediyorum...
kociş görse halimi gülmekten yarılırdı
tabi bebekim daha sık görüşelim bundan sonra

öyle tatlım çok ii anlıorum seni ben şimdi eşime kızıorumm pc başında çok duruo die.. net yeni yaa napsın o da haklı hep benm yüzüme bakcak deill

Ama elime geçirme tatikleri bunlar bi geçireyim elime pc.yii bende senin gibi olcam gör bakkk

bekleriz bebekim biz hep burdayız

güzel temennilerin için teşekkür ederim canım.inan hepiniz için duacıyım,rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.düşenin halinden ancak düşen anlıyor malesef.sonucunu sabırsızlıkla bekliyicem.inş hayırlı haberlerle dönersin bize..

Evet tatlım aynen öyle.. burası okadar sıcak ki.. çok ii hissediorum burda kendimi ve herkesten o elektiriği alıorumm.. İnşallah bir gün hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.. Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inanaıorum ben.. Çok istiyoruz çünkü ve dua ediyoruz hepimiz birbirimiz için.. Rabbim kullarına benden hep fazla isteyin kullarım demiş.. Bende öyle yapıorummm şimdi. Bir kendim için değil tüm arkadaşlarım için de istiyorum bebeklerimizi Rabbimdenn.. O bize nasip edecek ben inanıorummm

amin inş canım benim tüm daularımız bu yönde
canım eşinde sperm çıkışı oluyor mu???
eğer öyleyse gerçekten çok güzel bi durum bu...
inş 2. tüp bebek denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır ve bebişiniz sana sıkı sıkı tutunur

esselimciğim yok pes etmedim tabiki mücadeleye devam sadece biraz daha zamana ihtiyacım var ilk başarısız olunca insan ikincisine cesaret edemiyor.ama inancım sonsuz zamanı gelince olacak inş.gelecek günler daha güzel olacak tatlım A.e.ol

Durudeniz yıpratma tatlım kendini.. İnşallah atlatılır bu günlerde.. 2. denemeniz inşallah tutarr.. Dualarımız seninle. sıkma canını üzme kendini olur mu.. A.e.o sende

baharcığım tatlım eşimde operasyonla sperm bulundu normal yoldan çıkış yokmuş güzelim.yani her durumda tüp bebek olacak kanal yokmuş galiba ama doktorları değiştirmeyi düşünüyoruz bize sağlıklı bir açıklama yapmıyorlar çünkü biz özelde muayene olmadık devlet hast.ege ünivde tedavi olduk o yüzden bize geniş bir açıklama yapmadılar devlet hastahanelerini bilirsin işte öyle şimdi iyi bir özel hastane araştırıyoruz siz kaan hocayamı gidiyorsunuz

Durudeniz yıpratma tatlım kendini.. İnşallah atlatılır bu günlerde.. 2. denemeniz inşallah tutarr.. Dualarımız seninle. sıkma canını üzme kendini olur mu.. A.e.o sende

hayalim 77 teşekkürler canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün yıpratma demişsin ya evet biraz geç aklım başıma geldi ilk duyduğumda çok yıprattım ama şimdi umrumda değil kim ne derse kim ne yaparsa umrumda değil ben Allaha havale etmeyi ve sabrı öğrendim o yüzden artık yıpratmıyorum herşey olacağına varır şimdi daha mutlu ve sağlıklıyım işimdede daha verimliyim herşeyin hayırlısı bizimde bir ödülümüz vardır rabbim katında elbette...

evet tatlım kesinlikle.. Muhakkak ki kötü günlerin çekilen çilelerin bir mükftı vardır Rabbimde.. O yüzden sen hiiiiiiiçç üzülme.. Hiiiiiç canını sıkma ve dediğin gibi kimseyi de sallama.. İnancını kaybetme sakın Rabbime sığın.. Bak senin yanındayız biz..

anladım canım ee ozaman dondurulmuşlarınız mı var yoksa tekrar mı ameliyat olacak eşin???
inş sizin için en hayırlı olacak merkezi seçer ve hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz
canım biz balıkesirde oturuyoruz eşim 2 defa lenf kanserini atlattı alaha şükür
2. tedavisini ege üniversitesinde olmuştu...
uzun bi tedavi süreciydi ve sonrasında azo oldu
bizde ben bu topiği bulmadan önce tedavimize ege üniversitesinde başlamayı düşünüyorduk...
ama saolsun buradaki arkadaşlar sayesinde kaan hocayla tanıştık ve 1 ay önce tedavimiz başladı...
6 ay ialç tedavisi görecek eşim ( 1 ay bitmek üzere )...
eğer bu süre içinde normal yoldan çıkış olmazsa tese olacak...
hakkımızda hayırlısı artık elimizden geleni yapıyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

Baharımmm temizlik nasıl gidio tatlımmm süpersin senn topiği bırakıp temizlik yapabiliosunn büyük bir irade

Bende dün yaptımm belimm çok ama çok ağrıoo

Baharımmm temizlik nasıl gidio tatlımmm süpersin senn topiği bırakıp temizlik yapabiliosunn büyük bir irade

Bende dün yaptımm belimm çok ama çok ağrıoo

ayyy kıyamam neden okadar yordun kendini yavaş yavaş yapsaydın ya
vala baya bi kolayladım bıraktım artık hazırlandım kocişi bekliyorum...
hafta içi okuldan geldikçe kalanını yaparım artık...
bende de hipotroid var çok çabuk yoruluyorum onun için yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum

Geçmiş olsun bitanemm çok dikkat et. kendini yorma ii yapıosun ben deli gibi temizlik yaptım dün.. Bi dün iyiydim onuda temizlik yaparak geçirdim.. Bu gün yine midem bulanıo hafif hafif.. Bide başımda tuhaf bi ağırlık var kulaklarıma sesler uğultu gibi gelio arada bi.. hasta oluorum ben herhalde.. çok ii deilim.. o kadar hırpalarsam evi temizlicem die kendimi olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…