Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haa bide gülencim ne güzel işte............5 embriyon döllenmiş şükür...............inşaallah hepsi gelişimini sürdürür.............sonra annelerine kavuşurlar.........

nazmiyecigim kusura bakma sen yazdıgında ben çıkmışım şimdi okudum canım malum teyzeme git gel çok yoruluyorum bugünde gidiyorum orda kalıcam
kızlar dün regli oldum ama ilk kez böyle bişey başıma geldi çok korktum birden ayaktayken bacaklarımdan aşagı boşaldı çok panikledim ve aşırı sancımvar gece uykumdan bile kaç sefer kalktım uyuyamadım dogru dügün işin kötü yanı hala sancım var agrı kesici alsam bile sadece hafifliyor gecmiyor 6 ay olcak kızlar tüpbebek tedavisi göreli hala düzelmedim lmaz:
bacılar bu mübarek cuma gününde Rabbim dularınızı kabul günahlarımızı afeylesin inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun zaman cım tedaviden sonra öyle oluyo bazen

Ahh canım inşallahh yaa morelim yüksekte korkularım var çokk
caneylom ikncide sizin döllenme hiçmi olmadı
şimdi bizim 5 tane döllenmiş cumartesi günü transfer edilmeme ihtimali varmı

günaydıınnnn.. hayırlı cumalar kızlar.........
belgincim inşallah canım sabırsızlıkla bu topikten teyze olacağım günleri bekliyorum bütün arkadaşlarımın hamiş haberleri benim için çok çok çok önemli ama bizler burda aynı dertteniz burdakilerin tabiki benim için yeri farklı bizlere hepimize bizim gibi tamamen umudunu kesmek üzere olanlara umut ışığı oluyo çünkü .............canım inşallah sende beni ikiz teyzesi yaparsın........

gülencim durumları kötü olsaydı söylerlerdi size bizim ikincide sadece bi tane oluştu oda 5 hücreliydi doktor ta ikinci gün söyledi tutma ihtimali çok düşük ama biraz takip edelim dedi çok yavaş ilerliyomuş gelişimi yani doktor beğenmediğini söylemişti zaten bizde allah biliyo hiç umutlanmadık onunda beşinci günnü bekledi doktor transfer olmamasına karar verdi zaten çooook yavaş ilerliyomuş ve gelişimi durmuş böyle işte ........
canım nolur böye şeylerden pay çıkarma sen kendine üzme kendin bak moralinin çoookkk yüksek olması lazım bizim o tesede çoook nadir sperm bulundu biz ilk dakkadan biliyoduk zaten oluşmayacağını iki saat sürdü ameliyat sonucunda nadir bulundu dediler olmıycağını anladık zaten.
ama bak sizin öylemi bir sürü (maaşallah) canlı spermle başladınız tedaviye .
canım her kötü olayı seninde başına gelecekmiş gibi algılama nolur bak yarın bebişlerini karnına koycaklar manevi olarak moralman hazır olman lazım bebişlerde üzülür sonra bak.......
hadi canım kendine iyi bak bol protein al doktorun söylemiştir zaten iyi geliyomuş......iki hafta sonrada müjdeli haberini ver bize inşallaaahhhhhhhh.........

bu arada belgincim siz tedaviye başlamayı düşünüyomusunuz canım yaşın kaç çok bekletmeyin bak biliyosun kadının yaşı çok önemli . bende en yakın zamanda teyze olmak istiyorum tammammı canım allahın izniyle ........

salamınaleyküm kızlar hayırlı cumalar......gülencim hadi hayırlı olsun şimdiden yarın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunacak

kızlar dün sevdiğim dertlerine çok üzüldüğüm canım arkadaşımı güzel ablamı kaybettim bir beyin kanaması onu aramızdan aldı genç yaşta toprağa girdi mekanı cennet olur inşallah ardında 3 çocuk bıraktı en küçüğü 5 yaşında ortanca 10 yaşında ama doğdu doğalı hasta akdeniz anemisinin milyonda bir görülen bir hastasıydı kızıda pazar günü sınava girecekti ..ama taktiri ilahi ardında 3 masum evlet bırakıp gitti sadece kızı biliyor öldüğünü küçük oğlanlara söylenmedi zaten uzağa götürdüler başka akrabalarda kalıyolar evlerine getirmiyolar ne zamana kadar saklanacaksa bilhassa küçük oğlan nasıl anlayacak annesinin bir daha gelmeyeceğini...ölümde sıra yok malesef vakti zamanı gelen gidiyor ne genç dinliyor ne yaşlı inşallah bu dünyada çektiği sıkıntılar günahlarına kefil olur mekanı cennet olur hala inanamıyorum gözümün önünde hep gülen yüzü yaşadığı onca sıkıntılara dertlere rağmen hep gülerdi asık yüzlü hiç görmedim onu bu haliyle hatırlamak bile bana üzüntü veriyor ama kaderi ömrü kısa oldu bundan sonraki endişem hasta oğlu ne olacak 10 yıldan beri hastane köşelerindeydi kadıncağaz dr hemşirelerle arkadaş olmuştu ankara adana hatay daki hastaneler onun evi gibiydi kocasıda yurt dışında çalışıyordu hem anne hem babaydı eminim oda bu dünyadan ayrılırken oğlunu düşünmüştür ne olacak diye düşüne biliyormusunuz kadının sadece saçları değil kirpikleri bile beyazlamıştı genç yaşına rağmen hep görüştüğümüzde derdi allah kimseyi evladıyla sınamasın diye gece kalkıyorum nefesini dinliyorum yaşıyormu diye her sabah acaba yaşıyormu yoksa ölü bedeninimi bulacam yatakta diye korka korka dua ederek gidiyorum yanına yaşıyorsa öpüyor kokluyor kaldırıyordum canım oğlumu allah kimseye böyle dert varmesin diye hep dua ederdi dr.doğduğundan beri hep ümitsizlerdi çocuk ölür tedavisi yok bir gün yatakta ölü bulabilirsin kendini ölümüne hazır et diye ama annesi öldü oğlan yaşıyor dr. hiç biri bilemediki annesi oğlandan önce ölecek diye hala içim yanıyor aklıma geldikçe ağlıyorum bilhassada kadının annesinin feryatlarını duydukça içim içime sığmadı gün görmedi kızım çocuklara kim diyecek deyip deyip ellerini başına vurdu durdu anne baba acısı başkadır ama evlat acısı hepsinden beter allahım kaldıramıyacağımız yükler verme omzumuza

Allah sabır versin harem bacı dediğin gibi Allah kaldıramıyacagımız yükü omuzlarımıza vermesin
benimde ptesi eniştem vefat etti anne var anne var ikisi arasında çok fark var bak senin arkadaşının annesin içi yanmış bizimkisi de ilk akşamdan yattı uyudu sabaha kadar sonrada kalktı bigüzel kahvaltı etti milletide örünce başlıyor agıda işte böyle Allah bizleri eger anne olmamızı murat ettiyse gercekten hayırlı anneler olmayı nasip etsin ölüm acısı başkaymış dün yatsı ezanı okunuyordu dışarı akım baya karanlık geldi gözüme bahçe dedim acaba eniştem neyapıyor şimdi Allah mekanlarını cennet etsin

amin zamancım seninde başın sağolsun....gerçekten her anne bir olamaz farklılıklar gösterenler var tabi ....zaten tek kızdı ablam 2 erkek kardeşi vardı en küçüğü ablamdı 38 yaşında öldü annesini bir görsen resmen soldu ne renk var yüzünde ne hali var çökmüş vaziyette nasıl ağlıyor kızım diye yürekler dayanmıyor gözünün önünde şimdi torunlarıda olacak nasıl dayanır artık bilemiyorum ben bile dayanamazken o bir anne olarak nasıl taşır bu yükü yüce mevlam eyyüp sultan sabrı versin inşallah.....

harzem arkadasım rabbim sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun yavrularına şifa versin rabbim inşallah

Başın sağolsun harzemcim. Allah ailesinede sanada çok sabır versin. gerçekten çok genç yaşta kaybetmişiniz..Rabbim onun ömrünü yavrularına versin inşallah.

S.A bacılar bu hafta baya kötü haber aldık ben amcamı kaybettim.ALLAH cümlesinin mekanını cennet eylesin inş.EVET ölüm gerçeğini hep hatırlamak gerekir dimiii..

A.S larem bacım Allah sizede sabır versin mekanları cennet olsun inşallah
kızlar ben 1-2 saat içinde herhalde çıkmış olurum teyzeme gidiyorum orda kalıcam bir kaç gün gelemem herhalde gülencim canım kardeşim transfer haberini nasıl oldugunu yarın burdan takip edemicem ama dualarım seninle belgin bacım bak artık sizin sonuçlarda gayet iyi anam hdi başlayında teyze olalım inşallah hayırlısı ile
Allah a emanetsiniz

belgin kardeşim kız... sonuçlar kızların dedigine göre güzelmiş...........sende bizi teyze yapacan inşaallah anlaşılan..............hadi hadi topik kreşe dönsün inşaallah...............

inşallah gülüm inşallah allahım hepimize yaşatsın bu mutlulugu:Saruboceq:

caneylom canım benim inşallah allahım hepimize göstersin o günlere peki ben ikiz teyzesimiyim cnm....

iyi geceler dicektim kimsecikler yook arkadaslar basınız sagolsun ne kadar cok ölüm haberi var şu günlerde allah hayırlara getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…