Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

vck nasılsın napıyorsun canım?

yok canım ben yanlış anlamadım,hamile.kendisine özelden yazdım hastaneden cevap yazdı,hemde 3 haftalıkmış.o hamilesin diyenlerden biri bendimdarısı sizlerin başına inş..

çok teşekkür ederim kızlar benim için okumuşsunuz sureleri.[ismimde 1 harf eksik ama olsun o benim]ara ara bakıyorum. tadaviye başlayan arkadaşlar büyük ALLAHım hepimizin yüzünü güldürsün.hastalara şifa versin.benim eşim biraz rahatsızlandı bugün yatıyor şimdi.dualarımdasınız..................

bahar canım ben yanlış anlamadım,gerçekten hamile.ben özelden yazmıştım ona o da hastaneden cevap yazmıştı.çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum.ben sizde mutlu olursunuz diye hemen paylaştım.
ha unutmadan benim adımı listeden çıkarmışsın canım.ben bir karşılık bekleyerek yapmadım ve hala da hepinize dua ediyorum.sonraları okuyamadım misafirim olduğu için,ama bi iş yapıyorsan tam yap bence hele Allah rızası için yapıyosan..

bahar canım ben yanlış anlamadım,gerçekten hamile.ben özelden yazmıştım ona o da hastaneden cevap yazmıştı.çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum.ben sizde mutlu olursunuz diye hemen paylaştım.

OLLLEEEEYYY!!!!
HAYALİM77 HAMİLEYMİŞŞŞ

kızlar buyrunhalayaa hobaaa..

RABBİM SEN NE BÜYÜKSÜN...

Son düzenleme:
günaydın canlar
dün çok rahatsızlandım dişim yüzünden erkenden yattım bugün nasıl geçecek okul bilmem :26:
hepinizi öpüyorum canım benim

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

yok canım ben yanlış anlamadım,hamile.kendisine özelden yazdım hastaneden cevap yazdı,hemde 3 haftalıkmış.o hamilesin diyenlerden biri bendimdarısı sizlerin başına inş..

canım ogün test yapacağım dedikten sonra yine girmişti topiğe bişey söylemeyince ben ihtimal vermemiştim...
bazı arkadaşlarda kesin hamilesin falan yazınca sen acaba onları mı görüp yanlış anladın diye düşündüm...
ama yanlış anlayan benmişim buna çok sevindim

canım ben sonrasında hayalim girip bişey yazmadığı için ihtimal vermemiştim sadece...
sen özelden konuştuysan kesin doğrudur sen hayalimle birebir konuştuğundan bahsetmemiş olduğun için dediğim gibi ben ihtimal vermemiştim...
yanlış anladığını düşündüm tabiki kesin doğru olduğu için çok mutlu oldum...
bugün topiğimiz bayram yerine dönecek...
ayrıca ben sana okuduğunu anlayamıyorsun demedim olayı bukadar uzatman garibime gitti...
topikte bi yazı olmayınca diğer yazıları yanlış anladığı düşündüm bu konuda bukadar....
biz dua okumaya ramazanın son haftası başladık ve ben ozaman topiğe katılalı sadece 10 gün olmuştu...
hiçbirinizi tanımıyordum listeyi masal hazırladı saolsun ve topikteki herkesin adını yazdı...
biz sureleri okumaya başladıktan sonra baktık okuyan kişilerin sayısı 6-7 kişiyi geçmiyor...
ama listede 20-25 kişi var...
ramazanda bitirmek istediğimiz için okumayan herkesi masal listeden sildi ama hepimizin onayıyla...
sonra bir diğer arkadaşına okumak isteyen arkadaşı listeye ekledik...
sonrasında liste işini ben kendim gönüllü olarak sürdürdüm...
zaten masalda artık giremiyorum konu bundan ibaret...
sana karşı olan bişey değildi sen eğer bi arkadaşın için okuduysan ve seni yanlışlıkla çıkardılarsa söyle listeye tekrar ekleriz...
bizde sonuçta sadece listede olanlara dua etmiyoruz herkese ediyoruz ama bu sadece en başta verilmiş bir karar...
ben allah rızası için devam ettiriyorum bu durumu...
ve allaha şükür tam yapıyorum buradaki her arkadaş da biliyor bunu...
senin bu kavga etmek ister gibi halinden çok rahatsız oldum eğer benim bi hatam olduysa ben özrümü dilerdim...
ama ne yazıkki bu sözlerinle senin bana bi özür borcun var...
anlamadan dinlemeden onca laf söylüyorsun...
listenin devamını ben getiriyorum diye herkesi listeden ben mi çıkarıyor oluyorum...
herkese okunsun diye ben böyle çırpınırken senin bu davranışın canımı çok sıktı...
bu işe bukadar sıkıldıysan heleki birine okuyupta listeden adın çıkarıldıysa
bahar ben okudum ama listede adım yok bi sorun mu var dersin bende yanlışlık olmuş der eklerim...
ama sen benim hiç bi hatam olmamasına rağmen bukadar laf ettin...
sabah sabah hasta hasta canımı sıkmayı başardın allah senden razı olsun...
daha da söyleyecek bişeyim yokkkkkk

hayalimmmmmmmmm hamileymişşşşşş
allahım nasıl mutlu oldum anlatamam
darsı bizim başımıza artık
okula yetişecek olmasam halayın başını çekerdim ama çıkmam lazımm

elhamdülillah.ne güzel bi haber bu.rabbim bebeğini kucağına almasını da nasip etsin inş.şuan kendim hamileymişim gibi seviniyorum.darisi bizim başımıza.tez zamanda inş.

günaydın kızlar topikte hamile haberi var galiba maşallah hayalimm hamileeeeeeeee haydi halayaaaa
bence hayalimm sevdiğini yüzüstü bırakmamanın mükafatını görüyor şu anda Allahım mübarek etsin darısı en kısa zamanda bizlerin başına inşallah
kızlar eşim bugün test verecek hatta vermek üzeredir belki de 9 daydı randevusu inşallah sperm sayımızda artış olmuştur nolur dua edin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bu arada bana okunan sureler bitmiş hepinizden Allah razı olsun kızlar Rabbim sizlere karşılığını kat kat versin inşallah.

günaydın arkadaşlar yumurtalarımız toplandı 9 yumurta 7tane dölenmiş bugün nasıl olduklarını bilmiyoruz darısı hepinizin başına yarın 12 de yerleştirilecekler bizi dualarınızda ihmal etmeyen sonsuz kere şükürler olsun...

maşallah canım ne güzel Allahım yardımcınız olsun dualarımız sizinle inşallah transfer başarıyla gerçekleşir ve hamile haberini de almak nasip olur canım.

hadı ınşallh bol spermlerle eve doner esın dualar senın olsun tatrlım

ayy kız sıra sende mı yoksa bebıslerın sana gelır ınşllh
kızlar ne guzel bı haber hayalım77 hamıle halay bası benım tamam mı

canlarım ben kayınvaldeme bayram temızlıgıne gıdıyorum aksama gorusuruz halaya devam canlarımmm

selmacan inşallah bebeklerin sana tutunurda seninde halayını çekeriz.nursen canım seninde dua dün bitti tam zamanında bitmiş.inşallah değerleriniz katlanır sizde çifte bayram yaşarsınız.hayalimin hamileliği beni çok mutlu etti darısı hepimizin başına

ne kadar iyi davranırsan davran kötü olursun kötü davrananlarda baştacı olur ben bunu gördüm. ama ben yinede bi kötü söz söylemedim kimseye ne kadar sinir olsamda sustum ama ne oldu dersen ben hasta oldum. içime ata ata hasta oldum. ama değmezmiş.
sende boşver bişi derlerse bile sesini çıkarmadan gel kazanan sen olursun canım.

böyle kaynanalar malesef baştacı yapılamıyor. kocamınızn ailesi diyoruz ama bi yerde bizde aileyiz diyip kendi kendimize özgürce rahatça yaşamak istiyoruz. ama anlamazlar ne kadar laf anlatsan anlamazlarrrr.

iyigeceler kızlar bakıyorum kaynanaların kulaklarını çınlatıyorsunuz... bencede en iyi kayınvalide uzakta olandır :)

keisnlikle canım uzak olsun tatlı olsun hep misafir olsun misafir olalım. sıkı fıkı olmak hiçte hiç iyi değil.

çoook çoook sevindik canım darısı bizim başımıza olsun. sende bizlere dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…