bizde yeni evliğdik kaynanamları ev sahibi evden çıkarmış oda aldı pılını pırtını çoluk çocuğunu benim evime yerleştiler.bizim ev oldumu sana 12 kişilik bir otel akşamlarıda kızı kocası çocukları gelirdi.sabah akşam evin içinde yeni evliğim rahibe gibi dolaşırdım .neyse eşimle akşamları dışarı çıkardık hava almaya bir iki derken eşim işe gidince kaynanam beni yanına çağırdı sakın bir daha oğlum işten eve gelince onunla dışarı çıkayım deme oğlum yorgun argın geliyor ne işiniz var parklarda demez mi ?alın size kötü kaynana ister parçalayın ister baş tacı edin seçim sizin kızlar
canım sen yanlış anladın galiba keşke öyle olsa ama hayalim böyle bişey söylemedi...
daha eşi tedaviye bile başlamadı sanırım stresten reglisi gecikmiş...
ama yine de test alıp bakıcam dedi...
bazı arkadaşlarda öncesini tam okumadan kesin hamilesin falan dediler uzadı gitti olay...
rabbim inş o günleride gösterecek aramızdan bazı arkadaşların hamişolduğunu duydukça coşucaz
ama neyazıkki bu haber gerçek değil...
hayalim bikaç gün önce girdi ve böyle bişey söylemedi...
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
saol canım benim aynen öyle darısı kalan diğer 2 dişin başına
canım yok öyle bişey daha doğrusu hayalim böyle bişey söylemedi...
trobled yanlış anlamış sonrada herkes galeyana geldi
inş en yakın zamanda bol bol hamiş haberi alırız
bahar canım ben yanlış anlamadım,gerçekten hamile.ben özelden yazmıştım ona o da hastaneden cevap yazmıştı.çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum.ben sizde mutlu olursunuz diye hemen paylaştım.
yok canım ben yanlış anlamadım,hamile.kendisine özelden yazdım hastaneden cevap yazdı,hemde 3 haftalıkmış.o hamilesin diyenlerden biri bendim darısı sizlerin başına inş..
bahar canım ben yanlış anlamadım,gerçekten hamile.ben özelden yazmıştım ona o da hastaneden cevap yazmıştı.çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum.ben sizde mutlu olursunuz diye hemen paylaştım.
ha unutmadan benim adımı listeden çıkarmışsın canım.ben bir karşılık bekleyerek yapmadım ve hala da hepinize dua ediyorum.sonraları okuyamadım misafirim olduğu için,ama bi iş yapıyorsan tam yap bence hele Allah rızası için yapıyosan..
yok canım ben yanlış anlamadım,hamile.kendisine özelden yazdım hastaneden cevap yazdı,hemde 3 haftalıkmış.o hamilesin diyenlerden biri bendim darısı sizlerin başına inş..
günaydın arkadaşlar yumurtalarımız toplandı 9 yumurta 7tane dölenmiş bugün nasıl olduklarını bilmiyoruz darısı hepinizin başına yarın 12 de yerleştirilecekler bizi dualarınızda ihmal etmeyen sonsuz kere şükürler olsun...
günaydın kızlar topikte hamile haberi var galiba maşallah hayalimm hamileeeeeeeee haydi halayaaaa
bence hayalimm sevdiğini yüzüstü bırakmamanın mükafatını görüyor şu anda Allahım mübarek etsin darısı en kısa zamanda bizlerin başına inşallah
kızlar eşim bugün test verecek hatta vermek üzeredir belki de 9 daydı randevusu inşallah sperm sayımızda artış olmuştur nolur dua edin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bu arada bana okunan sureler bitmiş hepinizden Allah razı olsun kızlar Rabbim sizlere karşılığını kat kat versin inşallah.
günaydın arkadaşlar yumurtalarımız toplandı 9 yumurta 7tane dölenmiş bugün nasıl olduklarını bilmiyoruz darısı hepinizin başına yarın 12 de yerleştirilecekler bizi dualarınızda ihmal etmeyen sonsuz kere şükürler olsun...
haklsın canım bizim durumumuz daha da zordu.. o ara ne yazıkki maddi açıdan da bağımlıydık, yapmadıklarını bırakmadılar karı koca.. herşey onların istediği gibi olsun istediler yapmayınca bağırıp çağırdılar, saygısızlığımız mı kaldı, huysuzluğumuz mu, onları benimseyememişliğimiz mi. ve benim canım eşim gıkını bile çıkaramadı.. aaah ah.
benim de şimdi içimden gelmiyor onlara yakınlık ama napalım eşimin hatırına hizmetlerinde kusur etmem yine de geldilermi saygıyı elden bırakmam. çok zor oluyo elbette bu yaşananlardan sonra..
bayramda gitcez bakalım neler görcez.. korkuyorum şimdiden bişey olmasından.. ama artık taviz vermek istemiyorum kendimden.. inş. istediğim gibi olur..
bizde yeni evliğdik kaynanamları ev sahibi evden çıkarmış oda aldı pılını pırtını çoluk çocuğunu benim evime yerleştiler.bizim ev oldumu sana 12 kişilik bir otel akşamlarıda kızı kocası çocukları gelirdi.sabah akşam evin içinde yeni evliğim rahibe gibi dolaşırdım .neyse eşimle akşamları dışarı çıkardık hava almaya bir iki derken eşim işe gidince kaynanam beni yanına çağırdı sakın bir daha oğlum işten eve gelince onunla dışarı çıkayım deme oğlum yorgun argın geliyor ne işiniz var parklarda demez mi ?alın size kötü kaynana ister parçalayın ister baş tacı edin seçim sizin kızlar
iyigeceler kızlar bakıyorum kaynanaların kulaklarını çınlatıyorsunuz... bencede en iyi kayınvalide uzakta olandır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?