mrb kızlar.maaşallah hepimiz buradayız.aklımız hep burda dımı.acaba güzel haberler var mı diye.yani şahsen benim aklım hep burda.süreler bu seferde bana okunuyormuş.çok heycanlandım.allah binkere razı olsun inş.okumayandanda allah razı olsun.buradaki arkadaşların çokiyi niyetli olduğuna inanıyorum ve bunların başında da bana göre bahar arkadaşımız geliyor.sitem eden arkadaşımız yanlış anlamış olsagerek.ama olur böyle şeyler.yüzyüze konuşamıyoruz ki.yazışabildiğimiz kadarıyla anlaşmaya çalışıyoruz.bu arada bende 21 kasımda kaan hocayla olan ilk randevüyü 25 kasıma aldım ama benim koca asla gitmem deyip diretiyo.2 gündür küsüz.bu arada benim eşimde varikosel problemi de varmış.onuda dün akşam öğrendim.rabbim yardımcımız olsun.herbirimizin.hastalıkla uğraşmak bi dert,kocayla uğraşmak başka bi dert.
Allah yardımcın olsun tatlimm...
Allah okunan dualarıda kabul etsin inş..
Rabbim büyük görüyor herşeyi..
bende topiği takip ediyorum.hergün girmeye çalşıyorum.kimseyle yazışmasam da yazılanları okuyp çıkıyorum..
bak hayalime çok sevindim..
selmacana da sevindim inşAllah bebişleri sıkı sıkı tutunur..
yarın transferi varmış..
Allah onunda yardımcısı olsun..
varikosel bizde olmadığı için araştırmadım ama eşi varikosel ameliyatı olan ve sonra normal yollardan hamile kalan çok yakın bi arkadaşım var.
belki sizde de öyle olur..
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
allah senden de bin kere razı olsun.dua edecem şimdi transfer olunacak arkadaşa.varikosel ameliyatı sonucu normal yolla hamile kalan benimde arkadaşlarım var ama benim eşimin hiç spermi yokki.kemoterapi sonucu ölmüş hepsi.hani yazmışsın ya belki normal yolla hamile kalırsın diye bu cümle bile yetti bana arkadaşım.çok saol.eşim öyle inatçı ki gitmem deyip tutturuyo.eşime asla karşı gelmekte istemem.ama ama ama işte.af allahım af.
baharcımm canım benim..
canını sakın sıkma.
biz senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz yani dualarla ilgili.
ben ihlas için sana sordum okuyalımmı diye.
tatlım lütfen canını sıkma.
sen Allah rızası için bunu yapıyorsun.
Allah senden razı olsun..
senin dualarıını da kabul etsin.
lütfen tatlım bak bende üzüldüm senin adına..
baharcımm canım benim geçmiş olsun..
dinlen birazcık sende.
hayatta en kötü ağrı diş ağrısı bence.
çeken bilir valla..
çook geçmiş olsun..
canım ben kötü bi huy ama fazla hassasım...
ben aylardır her fırsatta listeyi paylaşıyorum belki okuyan olur sıra ilerler diye...
kul bilmiyorsa allah biliyor...
ben böyle iyi niyetle davranırken bana "bi işi yapıyorsan tam yap" demesi yerle bir etti...
sanki ben çıkardım onu listeden hem ne hakkım varki...
hatta liste ilk eklendiğinde masal allah rızası için diğer topikteki arkadaşlarında ismini yazmış...
kendi topiklerinde senin de benide adım var diye konuşuyorlarmış...
istiyorum bebeğimi bahar o kişileri çıkar liste böyle böyle konuşuyorlar dedi...
bende canım ben aranıza yeni katıldım listeyi masal hazırladı ben listeden kimseyi çıkaramam dedim...
sonrasında da masal bizimde onayımızla listeyi onayladı...
durum bundan ibaret zaten canım sıkkın bide bunu duyunca hepten hastalandım üzüntüden...
dediğim gibi kul bilmiyorsa allah biliyor başka da bişey demiyorum...
saol canım valla acayip şişti ve de çok ağrıyor...
en son dün öğlen bişeyler yemiştim...
24 saat sonra kocişin zoruyla az önce tekrar yedim dökülüyorum resmen...
alt çene kemiğindeki dişler çok zor olurmuş dr uyarmıştı zaten inş çabuk geçer
canım benimmm sendende allah razı olsun.
kıyamam yaa intihap mı yaptı neden şişti öyle canım..
takma canım bu olayı kafana lütfen bak rica ediyorum tamam mı hamile hassas döneminde sanırım. üzerinde durup kendini yıpratma ben bütün bu olayı biliyorum hepsini beraber yaptık allah rızası için okunan dua böyle düşün sıkma canını tamm mı bebekim lütfen bak kıyamam sana.
evet canım doğal yolla hamile kaldı.
sıfırdı onların spermleri ama erkeklerin dönem dönem spermlerinde iniş çıkışlar olurmuş ya bence onlarda öyle bir dönem geçirdi. hiçbir ilaç kullanmamışlardı bildiğim kadarıyla daha yeni evlilerdi zaten biraz zamn geçsin tedaviye öyle başlıycaz diyordu.
Üzme kendini bence Bahar.Sadece birkaç yanlış anlaşılma olmuş ve biraz can sıkıcı yanlışlıklar olmuş ama boşver bak ne güzel haberler var bu güzellik için affedici olup yazılanları okumamaış varsay gitsin.Zaten malum bu sanal alemde ne kadar tanıyabiliriz ki birbirimizi ne kadarını görebiliriz ki birbirimizin içindeki iyi niyetleri kötü niyetleri.O yüzden Allah her şeyi herkesin gönlüne göre verecektir zaten.Allah en büyük,Allah her şeye kadir.Yapılan iyiliklerin mükafatı elbet alınır er ya da geç.Örnekte çok yakınımızda değil mi ki?Hayalim her şeyi bilerek Allah'a sığınarak bildiği doğru yolda devam etti ve sonucunu da alacak yine Allah'ın izniyle inşallah.Allah hiçbirimizi kendi yolundan ve mükafatlarından uzak etmesin.
mrb kızlar.maaşallah hepimiz buradayız.aklımız hep burda dımı.acaba güzel haberler var mı diye.yani şahsen benim aklım hep burda.süreler bu seferde bana okunuyormuş.çok heycanlandım.allah binkere razı olsun inş.okumayandanda allah razı olsun.buradaki arkadaşların çokiyi niyetli olduğuna inanıyorum ve bunların başında da bana göre bahar arkadaşımız geliyor.sitem eden arkadaşımız yanlış anlamış olsagerek.ama olur böyle şeyler.yüzyüze konuşamıyoruz ki.yazışabildiğimiz kadarıyla anlaşmaya çalışıyoruz.bu arada bende 21 kasımda kaan hocayla olan ilk randevüyü 25 kasıma aldım ama benim koca asla gitmem deyip diretiyo.2 gündür küsüz.bu arada benim eşimde varikosel problemi de varmış.onuda dün akşam öğrendim.rabbim yardımcımız olsun.herbirimizin.hastalıkla uğraşmak bi dert,kocayla uğraşmak başka bi dert.
canım geçmiş olsun baharcım dualarım hep seninle sıkma kendini
canım alt çene kemiğindeki dişler çok zor olurmuş dr iltihaplanıp şişebilir bayramdan sonra alalım dedi...
ben dururmuyum tabi yok biran evvel kurtulayım dedim...
gerçi ha şimdi oldum ha haftaya nasıl olsa çekecektim bu acıyı
canım valla çok üzüldüm içimde tuttukça daha da kötü oldum yarım saattir ağlıyorum
bunca çabama karşılık bu sözler mahfetti beni...
dediğin gibi hamileymiş bilmiyordum...
oda hassas bi dönemde belki öyle söylemek istememiştir...
ben hayalim konusunda da çok sevindim...
ama trobled tam anlatmayıp çıktığında yanlış anladığını düşündüm ama kırıcı bişey yazmadım yanlış anladı bence dedim...
offff ya yeter ağladım bitti kapatıcam bu konuyudu...
hepiniz tanıdınız beni artık yüzyüze gelmesekte yüzyüze baktığımız insanlardan daha çok tanıyoruz birbirimizi...
yarın kociş sperm ve hormon testi verecek bakalım sonuçlar nasıl olacak...
kızlar ben çıkıyorum..
hepinizi öpüyorum.
dışarı çıkıp klomenle endol alacağım eczaneden..
kendinize iyi bakın..
ezan okunuyo su anda ..
Rabbim okunan ezanlar hürmetine ağrılarını,dertlerini üzüntülerini,kederlerini gidersin inşAllah..
bu zaman kadar olmadığın kadar mutlu ol..
bunlar gerçek duygularım canım...
Allah dualarını kabul etsinnnnn
kızlar ben çıkıyorum..
hepinizi öpüyorum.
dışarı çıkıp klomenle endol alacağım eczaneden..
kendinize iyi bakın..
aferin aşkıma
evet yarın için bende siizn kadar heyecanlıyım sabırsızım
inşallah güzel haberler vereceksin canım bayram öncesi bize mutlu olalım.
troubled arkadaşım sen müjdeli haberi yazdın ve çıktın sana hepimiz sorduk nereden biliyorsun diye ama sen olmadığın için böyle bir kanıya varıldı.ben tahmin etmiştim belki mms'ten konuşmuştur.hayalim söylemiştir diye yazdım topiğe ama sen olmadığın için sorularımız muallakta kaldı.yoksa burada hepimiz çok fazla sevindik .baharında bu durumda hiçbir şeyi kasli olarak yapmadığını ve hepimiz için iyi şeyler düşündüğünü biliyorum.dua listesine gelince senin ismin çıkarılmış olabilir.ben hatta dün yine bahara arkadaşım eğer sadece dua almak için girip ismini yazdırmış arkadaşlar varsa onları listeden çıkaralım dedim.çünkü bir türlü liste bitmedi.canım benim sen şimdi hamilesin .bizim en çok senin duana ihtiyacımız var.bizim topikte kırılmaca darılmaca yok .ama biliyorum bu sıkıntıdan dolayı hepimizin sinirleri tavan yapmış durumda.hem bak ne güzel sen azoyu yendin bize dua et en yakın zamanda bizlerde azoyu yenip bebeklerimize kavuşalım[/QUOTE
müsait olmadığım için hemen bu güzel haberi verip çıktım evet.sonrada misafirim gelince bakamadım.herkesin kendince problemleri var ama ben hiçbir zaman aklımdan sizleri çıkarmadım Allah şahit,her namazdan sonra size dua ediyorum.çünkü derdimizi en iyi ben anlarım.Allah hepinizin yardımcısı olsun canım.dualarım hep sizinle..
canım alt çene kemiğindeki dişler çok zor olurmuş dr iltihaplanıp şişebilir bayramdan sonra alalım dedi...
ben dururmuyum tabi yok biran evvel kurtulayım dedim...
gerçi ha şimdi oldum ha haftaya nasıl olsa çekecektim bu acıyı
canım valla çok üzüldüm içimde tuttukça daha da kötü oldum yarım saattir ağlıyorum
bunca çabama karşılık bu sözler mahfetti beni...
dediğin gibi hamileymiş bilmiyordum...
oda hassas bi dönemde belki öyle söylemek istememiştir...
ben hayalim konusunda da çok sevindim...
ama trobled tam anlatmayıp çıktığında yanlış anladığını düşündüm ama kırıcı bişey yazmadım yanlış anladı bence dedim...
offff ya yeter ağladım bitti kapatıcam bu konuyudu...
hepiniz tanıdınız beni artık yüzyüze gelmesekte yüzyüze baktığımız insanlardan daha çok tanıyoruz birbirimizi...
yarın kociş sperm ve hormon testi verecek bakalım sonuçlar nasıl olacak...
troubled arkadaşım sen müjdeli haberi yazdın ve çıktın sana hepimiz sorduk nereden biliyorsun diye ama sen olmadığın için böyle bir kanıya varıldı.ben tahmin etmiştim belki mms'ten konuşmuştur.hayalim söylemiştir diye yazdım topiğe ama sen olmadığın için sorularımız muallakta kaldı.yoksa burada hepimiz çok fazla sevindik .baharında bu durumda hiçbir şeyi kasli olarak yapmadığını ve hepimiz için iyi şeyler düşündüğünü biliyorum.dua listesine gelince senin ismin çıkarılmış olabilir.ben hatta dün yine bahara arkadaşım eğer sadece dua almak için girip ismini yazdırmış arkadaşlar varsa onları listeden çıkaralım dedim.çünkü bir türlü liste bitmedi.canım benim sen şimdi hamilesin .bizim en çok senin duana ihtiyacımız var.bizim topikte kırılmaca darılmaca yok .ama biliyorum bu sıkıntıdan dolayı hepimizin sinirleri tavan yapmış durumda.hem bak ne güzel sen azoyu yendin bize dua et en yakın zamanda bizlerde azoyu yenip bebeklerimize kavuşalım[/QUOTE
müsait olmadığım için hemen bu güzel haberi verip çıktım evet.sonrada misafirim gelince bakamadım.herkesin kendince problemleri var ama ben hiçbir zaman aklımdan sizleri çıkarmadım Allah şahit,her namazdan sonra size dua ediyorum.çünkü derdimizi en iyi ben anlarım.Allah hepinizin yardımcısı olsun canım.dualarım hep sizinle..
CANIM ÖNCEDEN SORMUŞTUM AMA GÖRMEDİN SANIRSAM SİZİN SORUN NEYDİ AZOMUYDU KAÇ AYLIK HAMİLESİN TÜP BEBEKMİ OLDU CAVAPLARSAN SEVİNİRİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞLH..
CANIM ÖNCEDEN SORMUŞTUM AMA GÖRMEDİN SANIRSAM SİZİN SORUN NEYDİ AZOMUYDU KAÇ AYLIK HAMİLESİN TÜP BEBEKMİ OLDU CAVAPLARSAN SEVİNİRİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞLH..
sorunu gördüm canım cevapladım ama sanırım sen farketmedin.eşim azosperm genetik problemimiz var eşim 45xy li.şuan 5 ay bitmek üzere 21. haftadayız.evet 2.tüp bebek tedavimizde çok şükür olumlu sonuç aldık.Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.sizin problem neydi?
sorunu gördüm canım cevapladım ama sanırım sen farketmedin.eşim azosperm genetik problemimiz var eşim 45xy li.şuan 5 ay bitmek üzere 21. haftadayız.evet 2.tüp bebek tedavimizde çok şükür olumlu sonuç aldık.Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.sizin problem neydi?
hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düz evladını kucağına alırsın inşlh ne kadar güzel bişey bu bizde genetikde sorun yok her şey normal ama yine sperm yok işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?