Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle canım bencede. allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmasın.

hadi canım hayırlı olsun dualrımız seninle. bebişlerin sana tutunsun bırakmasın seni sende hamile haberi burda yaz bizi sevindir.

canlar bu güzel haberleri alınca umut oluyor ya çok sevindim hayalimm inşh saglıkla kucakla almayı nasip eder yavrunu

aminnn canım aminnn allah kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh.bizleride evlat hasretiyle yakmasın inşallah.

troubled arkadaşım sen müjdeli haberi yazdın ve çıktın sana hepimiz sorduk nereden biliyorsun diye ama sen olmadığın için böyle bir kanıya varıldı.ben tahmin etmiştim belki mms'ten konuşmuştur.hayalim söylemiştir diye yazdım topiğe ama sen olmadığın için sorularımız muallakta kaldı.yoksa burada hepimiz çok fazla sevindik .baharında bu durumda hiçbir şeyi kasli olarak yapmadığını ve hepimiz için iyi şeyler düşündüğünü biliyorum.dua listesine gelince senin ismin çıkarılmış olabilir.ben hatta dün yine bahara arkadaşım eğer sadece dua almak için girip ismini yazdırmış arkadaşlar varsa onları listeden çıkaralım dedim.çünkü bir türlü liste bitmedi.canım benim sen şimdi hamilesin .bizim en çok senin duana ihtiyacımız var.bizim topikte kırılmaca darılmaca yok .ama biliyorum bu sıkıntıdan dolayı hepimizin sinirleri tavan yapmış durumda.hem bak ne güzel sen azoyu yendin bize dua et en yakın zamanda bizlerde azoyu yenip bebeklerimize kavuşalım

evet canım doğal yolla kaldı.çünkü yazdığı yazıda eşim biraz dinlensin daha sonra tedaviye başlarız demişti.

onların test sonucları sıfırdı bıldıgım kadrylan
öle dılmı ?
anı cıkıs yoktu hıc
neler yaptılarkı
ayy cok sevındım
rabbım ne buyukkkkkkkkkkkkkkkkkk

hayalım dogal yollanmı hamıle kaldı dıye sormustum bılen yokmu kızlar

evet canım doğal yolla hamile kaldı.
sıfırdı onların spermleri ama erkeklerin dönem dönem spermlerinde iniş çıkışlar olurmuş ya bence onlarda öyle bir dönem geçirdi. hiçbir ilaç kullanmamışlardı bildiğim kadarıyla daha yeni evlilerdi zaten biraz zamn geçsin tedaviye öyle başlıycaz diyordu.

kızlar ben geldim
malesef bu sefer sizlere iyi haber veremicem
çünkü testte ne ölü ne canlı hücre görülmedi diye yazıyordu
bi de meni miktarı çok azdı 0,5 cc diyordu
acaba bu etkilemiş olabilir mi sonucu?

geçen sizde canlı sperm görülmüştü dimi canım öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorum inşallah.
miktar evet az gibi strese girdiyse eşin ondan da etkilenmiş olabilr. bu spermler böyle bişey strese girince olan bir insanda bile sayıyı düşürürmüş. bunu bize laboratuarcı arkadaşımız söylemişti.
hayırlısı olsun canım bozma moralini. inşllah düzelcek 10 gün sonra tekrar versin kendini toparlasın o zamn farklı olur sonuç inşallah

evet canım canlıyı görmüştük ama bu sefer hiç yok nedense
ben de üzüldüm ama eşimin acayip morali bozuldu buna
hakkımızda hayırlısı canım ne diyim
canım bir de perhiz süresi 2,5 gündü
illa tam 3 gün mü olması lazım ki

evet canım en az 3 gün en ideailide 4 günmüş fazla perhiz süreside etkilermiş. uzun süre olmasıda canlı olsa bile öldürürmüş.
eşin stres de yapmıştır canım oda çok etkiliyor. beyninde çıkacakmı çıkmayacakmı düşüncesi olmadan vermesi gerekirmiş. laborant arkadaşımız bunların çok etkili olduğunu söyledi. bide dediğim gibi kesinlikle stres yapmasın canım. vücut kendini yenilesin bayramdan sonra tekrar versin. kafası rahat olsun.

sağol canım benim
tabi bu moral bozukluğu üzerine yeniden test verir mi bilmem
inşallah herşey daha iyi olur bundan sonrası için.

sağol canım benim
tabi bu moral bozukluğu üzerine yeniden test verir mi bilmem
inşallah herşey daha iyi olur bundan sonrası için.

hemen vermesin zaten sen onun moralini düzeltirsin canım benim.
hakkınızda herşey hayırlısı olur canım inşallah. allah yüzümzü güldürecek bizimde inşallahhh

Nursenciğim geçmiş olsun canım tedavinize bitkisel kürlere devam edin erkek bünyesi çok değişken olurmuş inşallah bi daki sefer bolca çıkar canım allah şifa versin

yok canım ben yanlış anlamadım,hamile.kendisine özelden yazdım hastaneden cevap yazdı,hemde 3 haftalıkmış.o hamilesin diyenlerden biri bendimdarısı sizlerin başına inş..

çok sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşlh onlardadamı azo vardı canım sen nasılsın sende hamilesin sanırım kaç aylık hamilesin sizdedemi azo vardı nasıl oldu anlatsana canım moral bulalım rabbim bebeklerinize kavuştursun inşlh..

hemen vermesin zaten sen onun moralini düzeltirsin canım benim.
hakkınızda herşey hayırlısı olur canım inşallah. allah yüzümzü güldürecek bizimde inşallahhh

Nursenciğim geçmiş olsun canım tedavinize bitkisel kürlere devam edin erkek bünyesi çok değişken olurmuş inşallah bi daki sefer bolca çıkar canım allah şifa versin

sağolun canlarım benim inşallah en kısa zamanda bizlerin de yüzü güler

bende iyi olmaya çalışıyorum canım saolasın hayalim hamileymiş hayal gibi değilmi eşim ilaçlarını kullanıyor bakalım canım inşlh burada güzel olaylara tanık oluruz da bizede umut olur canım..

merhaba canım inşlh tedaviniz sonuç verir bizde tedaviye başlayalı 20 güne yaklaştı bende de çok korku var günler su gibi gelip geçiyor ve ben hiç bişey yapamıyorum eşimle doğru düzgün görüşemiyoruz bile ((

kızlar eşim kaan hocaya sonuçları göndermiş ve hoca da şu cevabı vermiş:
Sperm verirken az miktar verebilmişsiniz. Belki bu nedenle de sperm görülmemiş olabilir. Şimdi, en az 5 gün perhiz yaptırktan sonra, Ankara'da GenArt Tüp Bebek Merkezi'nde (Tel: 0312 442 63 84) sperm verin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin. Klomen'e devam edin. Endolden de sabahları 1 tane alın. Sudafed'i artık almayın. Eğer bu tahlilde de sperm çıkmazsa, TESE'nizi yapalım.

bende iyi olmaya çalışıyorum canım saolasın hayalim hamileymiş hayal gibi değilmi eşim ilaçlarını kullanıyor bakalım canım inşlh burada güzel olaylara tanık oluruz da bizede umut olur canım..

evet canım hayal gibi allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sizde inşallah tedavinizden olumlu sonuçlar alırsınız.
keisnlikle canım güzel haberler alınca bizde umutlu oluyoruz daha azimle tedavilere devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…