kızlar eşim kaan hocaya sonuçları göndermiş ve hoca da şu cevabı vermiş:
Sperm verirken az miktar verebilmişsiniz. Belki bu nedenle de sperm görülmemiş olabilir. Şimdi, en az 5 gün perhiz yaptırktan sonra, Ankara'da GenArt Tüp Bebek Merkezi'nde (Tel: 0312 442 63 84) sperm verin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin. Klomen'e devam edin. Endolden de sabahları 1 tane alın. Sudafed'i artık almayın. Eğer bu tahlilde de sperm çıkmazsa, TESE'nizi yapalım.
bak gördün mü canım volümde azlık varmış bundan sonraki sperm testlerinizde göreceksiniz canlı canlı spermleri inşallah.
hakınızda hayırlısı inşallah canım benim. dualrım seninle.
inşallah canım sağolasın
bakalım eşimin de bu msj üzerine morali düzeldi
kısmetse yaptırcak bayramdan sonra yeniden test
hayırlısı bakalım
Allah razı olsun canım.
kızlar eşim kaan hocaya sonuçları göndermiş ve hoca da şu cevabı vermiş:
Sperm verirken az miktar verebilmişsiniz. Belki bu nedenle de sperm görülmemiş olabilir. Şimdi, en az 5 gün perhiz yaptırktan sonra, Ankara'da GenArt Tüp Bebek Merkezi'nde (Tel: 0312 442 63 84) sperm verin ve çıkarsa dondurtmak istediğinizi söyleyin. Klomen'e devam edin. Endolden de sabahları 1 tane alın. Sudafed'i artık almayın. Eğer bu tahlilde de sperm çıkmazsa, TESE'nizi yapalım.
günaydın arkadaşlar yumurtalarımız toplandı 9 yumurta 7tane dölenmiş bugün nasıl olduklarını bilmiyoruz darısı hepinizin başına yarın 12 de yerleştirilecekler bizi dualarınızda ihmal etmeyen sonsuz kere şükürler olsun...
troubled arkadaşım sen müjdeli haberi yazdın ve çıktın sana hepimiz sorduk nereden biliyorsun diye ama sen olmadığın için böyle bir kanıya varıldı.ben tahmin etmiştim belki mms'ten konuşmuştur.hayalim söylemiştir diye yazdım topiğe ama sen olmadığın için sorularımız muallakta kaldı.yoksa burada hepimiz çok fazla sevindik .baharında bu durumda hiçbir şeyi kasli olarak yapmadığını ve hepimiz için iyi şeyler düşündüğünü biliyorum.dua listesine gelince senin ismin çıkarılmış olabilir.ben hatta dün yine bahara arkadaşım eğer sadece dua almak için girip ismini yazdırmış arkadaşlar varsa onları listeden çıkaralım dedim.çünkü bir türlü liste bitmedi.canım benim sen şimdi hamilesin .bizim en çok senin duana ihtiyacımız var.bizim topikte kırılmaca darılmaca yok .ama biliyorum bu sıkıntıdan dolayı hepimizin sinirleri tavan yapmış durumda.hem bak ne güzel sen azoyu yendin bize dua et en yakın zamanda bizlerde azoyu yenip bebeklerimize kavuşalım
baharcım canım bebekim kıyamam sana çok mu ağrın var
dinlen biraz inşallah ağrın gecer dualrımdasın canım benim.
canım bende kızlar gibi düşündüm nitekim kaan hocada meni miktarının az olmasından dolayı çıkamadığını söylemiş..kızlar ben geldim
malesef bu sefer sizlere iyi haber veremicem
çünkü testte ne ölü ne canlı hücre görülmedi diye yazıyordu
bi de meni miktarı çok azdı 0,5 cc diyordu
acaba bu etkilemiş olabilir mi sonucu?
mrb kızlar neyazıkki ben geldim...
zaten dün çok kötü olmuştum saat 9,5 da yattım acayip sancım var
bide sabah trobledin bana yazdığı çirkin sözleri okuyunca sinirlerim tavan yaptı
ateşim falan çıktı sıkıntıdan müdür halimi görünce izin verdi eve gönderdi...
ben burda 2 aydır herkes için nasıl uğraşıyorum gördüğüm muameleye bak...
allaha havale ediyorum herkesi ama kul hakkı çok kötü bişey...
rabbim neyle gelirseniz gelin kul hakkıyla gelmeyin demiş...
arkadaşım benim beni haksız yere suçlayarak kul hakkı aldı...
içim çok dolu kötü bişeyler söylemek istemiyorum karşı taraf gibi...
allah herkesin gönlüne göre versin
HMTNZL merhaba canım nasılsın m-sure ile ilgili mesajını aldım ama mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamadım bilgilerin için teşekkür ederim canım siz ne zaman dır kullanıyosunuz tahlillerde bi değişiklik varmı allah yardımcımız olsun cnm..
allah razı olsun bebekimmmmm
sennde olmasan naparım ben
yanağım kocaman oldu şişti iyice...
hem canım yanıyor hem haksız yere yapılan suçlamalar üzüyor
bebekimmmm en iyi sen biliyorsun herkese okunsun diye nasıl mücadele ettiğimi...
bide bi işi yapıyorsan tam yap diyor
ben biraz takıntılıyım kolay kolay da unutamam bu sözleri aklıma geldikçe canım sıkılır artık
bide suçum olsa amenna diycem ya
sen nasılsın bebekimmmmmmmmm can arkadaşım benim
evet canım ya genel olarak hepimiz belki yazılanları yanlış anlamıştır dedik...
eseslimle sen belki özelden yazışmışlardır dediniz...
sanki bitek ben öyle düşünmüşüm gibi beni bombalıyor
bunda bukadar büyütecek ne var anlamadım gitti...
dua olayına gelince sabah anlattım tekrar yazıcam...
listeyi masal hazırladı saolsun ve kim var kim yoksa ismini yazdı...
2-3 kişiye okundu sureler baktık hep aynı kişiler okuyor liste çok kalabalık diye okumayan herkesi masal bizim onayımızla çıkardı...
sonra listede ismi olmayanlar sıradaki arkadaşına okumak istediğinde ismi eklendi...
hatta sonradan gelen biçok arkadaş liste bi türlü tamamlanamıyor diye okumayanları çıkaralım dedi...
hepsine aynı açıklamayı yaptım şuan listede ismi olan her arkadaş bir diğer arkadaşına sure okudu...
benim ne haddime ki okumuş bir kişiyi listeden çıkarıcam bunu düşünmek bile kötü niyetin göstergesi...
tekrar tekrar söylüyorum hiç bir arkadaşına 1 sure bile okumayan arkadaşlar liste hazırlandıktan bikaç gün sonra topikte o an olan arkadaşların onayıyla masal tarafından listeden çıkarıldı...
sonra okumak isteyenler eklendi ve ben devam ettirdim listeyi...
benim ne kadar bukonuda mücadele ettiğimi hepiniz biliyorsunuz...
arkadaş hamileymiş bilmiyordum belki hassas bi dönemdedir daha da uzatmak istemiyorum...
rabbim bebeiğini ona bağışlasın...
ama beni bu kadar üzmesi ona hiç yakışmadı
mrb kızlar.maaşallah hepimiz buradayız.aklımız hep burda dımı.acaba güzel haberler var mı diye.yani şahsen benim aklım hep burda.süreler bu seferde bana okunuyormuş.çok heycanlandım.allah binkere razı olsun inş.okumayandanda allah razı olsun.buradaki arkadaşların çokiyi niyetli olduğuna inanıyorum ve bunların başında da bana göre bahar arkadaşımız geliyor.sitem eden arkadaşımız yanlış anlamış olsagerek.ama olur böyle şeyler.yüzyüze konuşamıyoruz ki.yazışabildiğimiz kadarıyla anlaşmaya çalışıyoruz.bu arada bende 21 kasımda kaan hocayla olan ilk randevüyü 25 kasıma aldım ama benim koca asla gitmem deyip diretiyo.2 gündür küsüz.bu arada benim eşimde varikosel problemi de varmış.onuda dün akşam öğrendim.rabbim yardımcımız olsun.herbirimizin.hastalıkla uğraşmak bi dert,kocayla uğraşmak başka bi dert.
BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------2 meryem
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------1 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELAYT---------------------------------------1 meryem
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
cemrem, cervan, çiçek, hep, istiyorum bebeğimi, masal, melayt, trobled ve diğer adı yazılı olan tüm arkadaşlar allah sizden razı olsun... bana okuduğunuz sureler, ettiğiniz dualar sizi bulur inş hepinize çok teşekkür ediyorum... allah dualarımızı kabul etsin...
arkadaşlar bu gün herkes için 7 yasin ve 7 meryem suresi okumaya karar verdik... alfabetik sıraya göre tek tek her arkadaşımız için okuyacağız... tabi alfabetik olarak en başta ben olduğum için bu gün bana okudunuzhepinize çooooooooook teşekkür ederim siz bana okurken ben de boş durmak istemedim ve cemrem, cervan, çiçek, demmi, eseslim, hep, istiyorum bebeğimi, lamyay, masal, melisela ve turobled arkadaşımız için birer yasin okudum... böylece bu gün 11 yasin okumuş oldum... arkadaşlar aklıma kimin adı geldiyse onun için okudum yani bazılarına okuyup bazılarını geçmedim buraya yazarken sırayla yazdım sadece yanlış anlamayın sakın... daha okumak istiyorum ama ne yazıkki bu gün okuduğum 11 yasinden sonra gözlerim iflas etmiş durumda
arkadaşlar kafalar karışmasın sakın herkes aklına gelene okumasın sureleri... isim sırasına göre gidelim... sıra cemremde... ben sıra bende olduğu için sizler adına okumak istedim sadece... karışıklığa mahal vermeyelim deneyse canlar ben yatıyorum... allah hepimizin dualarını kabul etsin ve biz de bebişlerimize kavuşalım hepinizi kocaman öpüyorum
selam kızlarrr ben geldimmm.liste pek ilerlememişherkesin işi var galiba çok fazla ilerletemeyiz böyle giderse kızlar napalım biliyomusun şimdiye kadar okuyanlara okuyalım listede görünüyo zaten gerisini silelim girmiyolr galiba eğer talep ederlerse tekarar okuruzz olmazmııı yoksa bitmeyecekk
valla 4 kişi okuyoruz anladımğım kadarıyla. ne derseniz ben yaparım
kim istiyorsa okuruz...tekrar liste yaparız sana okuyalım bitsin..sonra sorarız beni listeye alın okurum diyeni listeye dahil ederiz..olmaz mı
liste çok karıştı canım ben okuurm bana okuyum dendi ama kimse okumadı kaldık yine 4 kişi gece takımı arakadaşlar. şimdi bahara okundu cevranada az kaldı onu bitirelim sana okuyalım canım sonrada bana okumak isteyenlere de sonradan ilave edip okuyalım olurmu
evet canım seninle masalınkini okuyalım başka varmıydı listede bilmiyorum varsa okuyan onunkini okuyalım bitirelim olmazmı yoksa çok sinirleniyorum habire okuyun kızlar deyip duruyoruz
bahar,cervan,çiçek.eseslim,hep,istiyorum bebeğimi,lamyay,masal,nur efsan,toana şimdiye kadar tüm okuyanlar bunlar mıdır dğru mu atladığım varsa kusura bakmayın....az değiliz aslında...topiğe girmeyenleri çıkaralım listeden...ama bu kişileri asla çıkarmamak lazım okudular bu kişiler..diğerlerine de diyecek bişeyim yok tabi herkes okumak zorunda değil...
canım ben şimdi bana, cemreme ve cervana okuyanları kontrol ettim... senin yazdıkların dışında cemrem, melayt ve trobled var... yani toplamda 13 kişiyiz
aşağıya yazdım okumuşları...gözden kaçmış olan yoktur inşallah..alfabetik sırayı bozmayalım canlarım..yarın girenler yazarlar biz de yeni liste yaparız...cervana okunana kadar yeni liste oluşur..
habire okuyun deme sebebimiz ramazanda yetişsin diye ama Rabbim gönlümüzdekini biliyor ne de olsa.ben onlara okuyunca kendime okuduğumdan daha çok mutlu oluyorum...o bana daha makbul geliyor..
ama sadece bana okuyun deyip kimse için bişey yapmayanlara kızmayın lütfen biz okuyalım Allah karşımıza çıkaracaktır..topiğe girmeyenleri çıkarırız o kolay....benim fikrim bu yani ama uyarım ben..hatta bana okumasalar bile darılmam çünkü benim bana dua edilsin diye bi kaygım yok...karşılıklı yapmıyorum çünkü....ben okurum kimeyse farketmez..
ay onlar valla aklımdaydı...nasıl yazmamışım:44ardon canlarım...13 kişi hiç az değil..yarın beni de alın diyen olursa yine alalım listeye alfabetik sıra ile listeleriz..olur mu şekerler
çiçek cervana okuyoruz liste bikaç sayfa geride var.ama yeni liste yapmayı düşünüyoruz tatlım çünkü bazı arkadaşlar girmiyor artık...yetişmeyecek ramazan bitene kadar...hızlı olmamaız lazım..
KIZLAR KİMLER DUA LİSTESİNE GİRMEK İSTİYORSA LÜTFEN YAZSIN OLUR MU?LÜTFEN KENDİMİZE MÜSLÜMAN OLMAYALIM.BENCİL DEĞİL SENCİL OLALIM(BU DURUMDA BİLE İĞRENÇ ESPİRİ YAPIYORUM YA)
ARKADAŞLARIMIZA DUA EDELİM.KİMİN DUASI KABUL OLACAK RABBİM BİLİR.BANA DUA EDİN DEYİP KÖŞEYE ÇEKİLMEYİN....
BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
canlar adını unuttuğum varsa hatırlatsın..okurum diyorsa tabi şayet.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?