Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bak gördün mü canım volümde azlık varmış bundan sonraki sperm testlerinizde göreceksiniz canlı canlı spermleri inşallah.
hakınızda hayırlısı inşallah canım benim. dualrım seninle.

bak gördün mü canım volümde azlık varmış bundan sonraki sperm testlerinizde göreceksiniz canlı canlı spermleri inşallah.
hakınızda hayırlısı inşallah canım benim. dualrım seninle.

inşallah canım sağolasın
bakalım eşimin de bu msj üzerine morali düzeldi
kısmetse yaptırcak bayramdan sonra yeniden test
hayırlısı bakalım
Allah razı olsun canım.

inşallah canım sağolasın
bakalım eşimin de bu msj üzerine morali düzeldi
kısmetse yaptırcak bayramdan sonra yeniden test
hayırlısı bakalım
Allah razı olsun canım.

dr gelen msj morali düzeltmiş ne güzel. testi sakin sakin verir inşallah bayramdan sonra.
sendende allah razı olsun canım benim.
hakkınızda hayırlısı....

mrb kızlar neyazıkki ben geldim...
zaten dün çok kötü olmuştum saat 9,5 da yattım acayip sancım var
bide sabah trobledin bana yazdığı çirkin sözleri okuyunca sinirlerim tavan yaptı
ateşim falan çıktı sıkıntıdan müdür halimi görünce izin verdi eve gönderdi...
ben burda 2 aydır herkes için nasıl uğraşıyorum gördüğüm muameleye bak...
allaha havale ediyorum herkesi ama kul hakkı çok kötü bişey...
rabbim neyle gelirseniz gelin kul hakkıyla gelmeyin demiş...
arkadaşım benim beni haksız yere suçlayarak kul hakkı aldı...
içim çok dolu kötü bişeyler söylemek istemiyorum karşı taraf gibi...
allah herkesin gönlüne göre versin

canım ben de ilk yazını görünce aynı şeyi düşünmüştüm...
meni miktarı çok az olduğu için sperm görülmemiştir...
siz hiç canınızı sıkmayın streste yapmasın kocişin diğerinde...
inş güzel haberler vereceksiniz bize canım benim
rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım çok güzel bi haber bu...
inş yarında herşey yolunda gidecek ve hamiş olacaksın
sonrada gelsin bebişler
dualarımız seninle canım allah yardımcınız olsun...

evet canım ya genel olarak hepimiz belki yazılanları yanlış anlamıştır dedik...
eseslimle sen belki özelden yazışmışlardır dediniz...
sanki bitek ben öyle düşünmüşüm gibi beni bombalıyor
bunda bukadar büyütecek ne var anlamadım gitti...
dua olayına gelince sabah anlattım tekrar yazıcam...
listeyi masal hazırladı saolsun ve kim var kim yoksa ismini yazdı...
2-3 kişiye okundu sureler baktık hep aynı kişiler okuyor liste çok kalabalık diye okumayan herkesi masal bizim onayımızla çıkardı...
sonra listede ismi olmayanlar sıradaki arkadaşına okumak istediğinde ismi eklendi...
hatta sonradan gelen biçok arkadaş liste bi türlü tamamlanamıyor diye okumayanları çıkaralım dedi...
hepsine aynı açıklamayı yaptım şuan listede ismi olan her arkadaş bir diğer arkadaşına sure okudu...
benim ne haddime ki okumuş bir kişiyi listeden çıkarıcam bunu düşünmek bile kötü niyetin göstergesi...
tekrar tekrar söylüyorum hiç bir arkadaşına 1 sure bile okumayan arkadaşlar liste hazırlandıktan bikaç gün sonra topikte o an olan arkadaşların onayıyla masal tarafından listeden çıkarıldı...
sonra okumak isteyenler eklendi ve ben devam ettirdim listeyi...
benim ne kadar bukonuda mücadele ettiğimi hepiniz biliyorsunuz...
arkadaş hamileymiş bilmiyordum belki hassas bi dönemdedir daha da uzatmak istemiyorum...
rabbim bebeiğini ona bağışlasın...
ama beni bu kadar üzmesi ona hiç yakışmadı

HMTNZL merhaba canım nasılsın m-sure ile ilgili mesajını aldım ama mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamadım bilgilerin için teşekkür ederim canım siz ne zaman dır kullanıyosunuz tahlillerde bi değişiklik varmı allah yardımcımız olsun cnm..

baharcım canım bebekim kıyamam sana çok mu ağrın var
dinlen biraz inşallah ağrın gecer dualrımdasın canım benim.

baharcım canım bebekim kıyamam sana çok mu ağrın var
dinlen biraz inşallah ağrın gecer dualrımdasın canım benim.

allah razı olsun bebekimmmmm
sennde olmasan naparım ben
yanağım kocaman oldu şişti iyice...
hem canım yanıyor hem haksız yere yapılan suçlamalar üzüyor
bebekimmmm en iyi sen biliyorsun herkese okunsun diye nasıl mücadele ettiğimi...
bide bi işi yapıyorsan tam yap diyor
ben biraz takıntılıyım kolay kolay da unutamam bu sözleri aklıma geldikçe canım sıkılır artık
bide suçum olsa amenna diycem ya
sen nasılsın bebekimmmmmmmmm can arkadaşım benim

Son düzenleme:
canım bende kızlar gibi düşündüm nitekim kaan hocada meni miktarının az olmasından dolayı çıkamadığını söylemiş..
Artık gerisi Rabbime kalmış..
Rabbim yardımcınız olsun...

baharcımm canım benim..
canını sakın sıkma.
biz senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz yani dualarla ilgili.
ben ihlas için sana sordum okuyalımmı diye.
tatlım lütfen canını sıkma.
sen Allah rızası için bunu yapıyorsun.
Allah senden razı olsun..
senin dualarıını da kabul etsin.
lütfen tatlım bak bende üzüldüm senin adına..

tatlım biz artık m-sure kullanmıyoruz.
hocanın bilgisinde bıraktk ilacı.
tahlillerde bi değişiklik olmadı ama spermiyogram yaptırdığımız yere güvenimiz yok.
başka yerde olmadığı için yaptırmak zorunda kaldık.
bi dahaki testleri cebecide yaptırmayı düşünüüyoruz.
hoca orda yaptırabilirsiniz dedi.
m-sure yerine de E1 veya yeşilex kullanmayı düşünüyoruz.
daha karar vermeidik

baharcımm canım benim geçmiş olsun..
dinlen birazcık sende.
hayatta en kötü ağrı diş ağrısı bence.
çeken bilir valla..
çook geçmiş olsun..

Son düzenleme:

canım benimmm sendende allah razı olsun.
kıyamam yaa intihap mı yaptı neden şişti öyle canım..
takma canım bu olayı kafana lütfen bak rica ediyorum tamam mı hamile hassas döneminde sanırım. üzerinde durup kendini yıpratma ben bütün bu olayı biliyorum hepsini beraber yaptık allah rızası için okunan dua böyle düşün sıkma canını tamm mı bebekim lütfen bak kıyamam sana.

Üzme kendini bence Bahar.Sadece birkaç yanlış anlaşılma olmuş ve biraz can sıkıcı yanlışlıklar olmuş ama boşver bak ne güzel haberler var bu güzellik için affedici olup yazılanları okumamaış varsay gitsin.Zaten malum bu sanal alemde ne kadar tanıyabiliriz ki birbirimizi ne kadarını görebiliriz ki birbirimizin içindeki iyi niyetleri kötü niyetleri.O yüzden Allah her şeyi herkesin gönlüne göre verecektir zaten.Allah en büyük,Allah her şeye kadir.Yapılan iyiliklerin mükafatı elbet alınır er ya da geç.Örnekte çok yakınımızda değil mi ki?Hayalim her şeyi bilerek Allah'a sığınarak bildiği doğru yolda devam etti ve sonucunu da alacak yine Allah'ın izniyle inşallah.Allah hiçbirimizi kendi yolundan ve mükafatlarından uzak etmesin.

hayalim adına da çok sevindim gerçekten..
içim bi tuhaf oldu..
eşim şimdi gitti evden.
kendimi ağlamamak için zor tutum..
Allahım bize de bu mutluluğu yaşatsın inşAllah...
ama hayalim hala kendi ağzında bişey yazmamış sanırım..

mrb kızlar.maaşallah hepimiz buradayız.aklımız hep burda dımı.acaba güzel haberler var mı diye.yani şahsen benim aklım hep burda.süreler bu seferde bana okunuyormuş.çok heycanlandım.allah binkere razı olsun inş.okumayandanda allah razı olsun.buradaki arkadaşların çokiyi niyetli olduğuna inanıyorum ve bunların başında da bana göre bahar arkadaşımız geliyor.sitem eden arkadaşımız yanlış anlamış olsagerek.ama olur böyle şeyler.yüzyüze konuşamıyoruz ki.yazışabildiğimiz kadarıyla anlaşmaya çalışıyoruz.bu arada bende 21 kasımda kaan hocayla olan ilk randevüyü 25 kasıma aldım ama benim koca asla gitmem deyip diretiyo.2 gündür küsüz.bu arada benim eşimde varikosel problemi de varmış.onuda dün akşam öğrendim.rabbim yardımcımız olsun.herbirimizin.hastalıkla uğraşmak bi dert,kocayla uğraşmak başka bi dert.

merhaba canımcım
bende sabah gözümü açar açmaz bilg açıyorum sayfayı açıyorum akşama kadar kaptmıyorum güzel haberler alırız diye hiç kapatmıyorum.
o zamana kadar inşallahh eşini ikna edersin. gidip muayene olsa içi rahatlar hep bir dsaha gitmek ister aslında bi kere bi gitse. sonuçta bu ALLAHIN verdiği bir hastalık tedavi için elimizden geleni yapacağız sonrası yüce rabbime kalacak.
eşinde kabullenemediği için belkide gitmek istemiyor doktora ama oda birgün kabul edip gidecektir inşallah canım.
sana özelden msj gönderiyorum oku oldumu canım..

valla 4 kişi okuyoruz anladımğım kadarıyla. ne derseniz ben yaparım

kim istiyorsa okuruz...tekrar liste yaparız sana okuyalım bitsin..sonra sorarız beni listeye alın okurum diyeni listeye dahil ederiz..olmaz mı

evet canım seninle masalınkini okuyalım başka varmıydı listede bilmiyorum varsa okuyan onunkini okuyalım bitirelim olmazmı yoksa çok sinirleniyorum habire okuyun kızlar deyip duruyoruz

canım ben şimdi bana, cemreme ve cervana okuyanları kontrol ettim... senin yazdıkların dışında cemrem, melayt ve trobled var... yani toplamda 13 kişiyiz

ay onlar valla aklımdaydı...nasıl yazmamışım:44ardon canlarım...13 kişi hiç az değil..yarın beni de alın diyen olursa yine alalım listeye alfabetik sıra ile listeleriz..olur mu şekerler

trobled ben kimseye haksızlık yapmam kim yaparsa da karşısında olurum...
bugün yazdığın o "bi işi yapıyorsa tam yap" kelimesi beni yeterince üzdü...
hasta hasta neredeyse 1000 sayfa geriye gittim ve sure okumaya başladığımız andan sonra herşeyi takip ettim...
dediğin gibi sure okumuşsun hemde bana...
allah razı olsun ben de siz bana okurken boş durmadım sizlere okudum yukarıda okumuşsundur zaten...
sonrasında okuyan olmadığı için okumayanları listeden çıkardık...
masal seni unuttuğunda ben senin bana okuduğunu belirtmişim...
masalda onlar gözden kaçmış demiş ve listeyi hazırlamış...
ama sanırım senin adın yerine twiiligt yazmış bizde torbled olması gerektiğini farkedememişiz...
durum bundan ibaret ben fazlasıyla hassas biriyim kimseye haksızlık etmem kendime de edilmesine izin vermem...
gördüğün gibi seni masal unutmuş ve ben hatırlatmışım...
ama sonrasında seni twiligtle karıştırmış bizde farketmemişiz...
durum bundan ibaret fazlasıyla açıklayıcı oldum galiba...
yeterince konuştum yukarıdakilerden başka söylenecek bişey kalmadı...
allah sağlıcakla bebeğiniz kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…