- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Rasulullah(sav)şöyle buyurmuştur:terviye zilhiccenin (sekizinci gecesi) gününün orucu 1 seneye arefe gününün orucu2 seneye kefarettir.aişe (r.anha)dan gelen bir rivayete göre terviye gününün orucuna karşı 1000köle azadı 1000deve kurbanı ve allah yolunda cihada1000at bağışı sevabı vardır.terviye günü yarındır.mevlam tutmak nasip eylesin.allah yar ve yardımcınız olsun.
allah razı olsun canım verdiğin bilgiler için.. Nasılsın?
şifa dileklerin için sağol canım Allah razı olsun ama babam.. sizlere ömür...temmuz ayının sonunda kaybettik. Pankreas kanseriydi.Allah geride kalanlara,sizlere bizlere şifa versin..eşin için de hem üzüldüm hem sevindim. Zor bir hastalığa yakalanmış üzüldüm,ama çok şükür atlatmışsınız buna sevindim. ardından azospermi de atlattınız bugünkü 1-2 de olsa sperm bulunan test sonucunuzla buna da çok çok sevindim.Hamileliğinize şahit oluruz inşallah ve bebeklerinize de.. Rabbim bize de yaşatsın,isteyen bütün arkadaşlara da..
rica ederim canım bildiğimizi paylaşmak boynumuzun borcudur.bende eşimle kavga ediyordum.şu sigarayı bırakta bir an evvel tedaviye başlayalım ama nerde demekki sigara onun için bebekten daha değerli
şifa dileklerin için sağol canım Allah razı olsun ama babam.. sizlere ömür...temmuz ayının sonunda kaybettik. Pankreas kanseriydi.Allah geride kalanlara,sizlere bizlere şifa versin..eşin için de hem üzüldüm hem sevindim. Zor bir hastalığa yakalanmış üzüldüm,ama çok şükür atlatmışsınız buna sevindim. ardından azospermi de atlattınız bugünkü 1-2 de olsa sperm bulunan test sonucunuzla buna da çok çok sevindim.Hamileliğinize şahit oluruz inşallah ve bebeklerinize de.. Rabbim bize de yaşatsın,isteyen bütün arkadaşlara da..
baharcığım bende 1 meryem okudum onu yazmamışsın
canım benim inşallah yüzün hep gülsün bak ne güzel sende çifte bayram yaşayanlardan oldun.bakıyorum spermler dişinin ağrısını da geçirmiş
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevındımcanmmmmmmmmmmmm
darısı bebek haberlerıneeeeeeeeeeeee
kızlar kociş aradı şimdi
"1-2 sahada sperm hücresi görüldü" yazıyormuş sonuçta
allahım inanamıyorum hala kızlar sevinçten ölücem ben galiba
allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
kızlar hadi halayaaaaaaaaaaaa
senin mutluluğunu paylaşıyorum canım çook sevindim inan bana. sevinçten ağlıyorum.
ama ben güzel haber veremiycem. aşırı derece guatr varmış eşimde ilaç kullanıcak 2 tane ilaç verdi. 45 gün sonra düzelmeye başlar dedi. ama kullandığımız ilaçları bence bırakın dedi. kaan hoca bırakmayın demişti. bırakırsak tedavimiz aksayacak. bilmiyorum karamsar kaldık kaan hocaya tekrar mail atıp detayları bildirecem bakalım o ne diyecek.
belki 2-3 sene sürer bu hastalık dedi dr.
ama 45 gün sonra tekrardan sonuçlara bakacak düzelmeye başlar gözlerin filan dedi. sigaradan uzak dur dedi. bugünde hiç içmemiş zaten bırakırsan çok çok iyi olacak her iki hastalığı için.
bakalım bundan sonra neler bizi bekliyor. inancım sonsuz tabiki benim. ama eşim karamsar olup benim umudumuda söndürüyor. ona moralim bozuldu aslında. inşallah biran önce toparlar kendinide umutla devam eder.
saol canım benim
canım bugün dişimin ağrısı geçmişti zaten bu mutluluğumu bölmek istemedi rabbim galiba
allah hamişolduğumuz bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş
[/QUO
İNŞALLAH CANIM O GÜNLERDE YAKINDIR. ALLAH'IN İZNİYLE RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HERŞEY YALAN. İNAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.BAHAR SİZİN SPERM TESTİNDE YUVARLAK HÜCRE YAZIYORMUYDU.BENİM EŞİMİN TESTİNDE YAZIYORDUDA 500000 YUVARLAK HÜCRE DİYE. ACABA BU SPERM HÜCRESİMİ MERAK ETTİM
ayyyyyyyyyyy
tatlım cok sevındım ya allah devamını getırsın
İNŞALLAH CANIM O GÜNLERDE YAKINDIR. ALLAH'IN İZNİYLE RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HERŞEY YALAN. İNAN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.BAHAR SİZİN SPERM TESTİNDE YUVARLAK HÜCRE YAZIYORMUYDU.BENİM EŞİMİN TESTİNDE YAZIYORDUDA 500000 YUVARLAK HÜCRE DİYE. ACABA BU SPERM HÜCRESİMİ MERAK ETTİM
bende canım benim bende
millette binlerce milyonlarca sperm var ama bebiş olmuyor...
öyle hasret kalmışızki 1-2 sperm çıktı diye dünyalar bizim oldu
ama herşey rabbimin elinde bunun en büyük göstergesi hayalimmmm
okadar az sperm olmasına rağmen hayalim güzel gönlünün mükafatını aldı ve mucizesine kavuştu
rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu
Cemrem canım sen nasılsın eşin bitkisel ilaç kullanıyormu.şimdi tedaviniz ne aşamada.bende eşime bitkisel ilaç kullandırmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim.senin bir yazında kök hücre tedavisini beklediğini yazmışsın. O yüzden merak ettim tedavide hangi aşamada olduğunuzu.bende çok fazla unutkanlık var .kimsenin eşinin azo sebebini hatırlıyamıyorum
canım bız 5 senedır azoluyuz esım tese mıcro tese oldu 0
bızde artık dr gıtmekten vazgectık esım sımdı panax E1 reıshı mantarını kullanıyor
0 olan sperm testı ılactan sonra sperm dısı hucre 0.1 mılyon yazdı
yanı anlıycan ufak ufak gelısmeler var bızde kısmet
sızde azolumusunuz sende bıraz anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?