Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim canlarım İnşallah güzel olur sonuçta. Yazmazmıyım elbette yazarım. Kızlar bişey söyliycem ama uygularmısınız bilmiyorum. Eşimden ilk tese de 3 spermi zor bulmuşlardı. Üstelik 2 yumurtasınada baktılar. 6-7 aydır üzüm çekirdeği, ekinezya ve panaks kullandı. Belki onların faydası oldu bilemiyorum Dün sadece tek yumurtadan 15 tane bulmuşlar. Yeterli diye diğerine bakmamışlar bile. Herşey güzel gelişti ama döllenmenin henüz olmaması canımı çok sıktı.

ekinazya nedir canım nasıl kullandınız ?
hayırlısı olsun canım sıkma canını vardır onunda vakti saati. olacaktır. kalbini ferah tut.

inş hayırlı olur bebekiimmmmm allah aynı anda iki dertten birden kurtarır inş
rabbim sanada hayalim gibi ummadığın bi anda mucizenin gösterir inş
ayyyyyyy ne güzel olur ya topiğimizde hamiş patlaması olsa mesela

hergün birbirimize mide bulantılarımızı falan anlatsak...
doğumun nasıl geçtiğini anlatsak...
bebişlerimizle yorgun geceler sonrasında nasıl uyandığımızı anlatsak vs vs vs
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh inş o günlerde gelecek hayırlısıyla

ayy ne kadar güzel bişi yaa inşlh bizlerede nasip kısmet oluır evt inanmak başarmanın yarısıdır ama malesef eşim bazen beni çok zorluyor hep benim istediğim için yapıyor hiç kendisi bişiyde çabalamıyor buda beni çok üzüyor tabiki elinden geleni yapıyor ama bu bana çok yetersiz geliyor olacağına inanıyorum rabbim büyük..((((

bizim normal yolla hamile olmamız hayl be canım ben buna pek inanmıyorum desem yeri var normal yolla sperm çıksa o bile yetecek ama yok işte olmuyor
ama bundan sonra inşallah ikisini ayna anda tedaviye vucud cvp verirsede spermlerimiz çıkar inşallah.
doğal yolla hamilelik bana hayal yani canım.

canım sıkma kendini inş hayırlısıyla o da olacak...
tavsiyelerin için teşekkürler canım bizde üzümçekirdeği tozu kullanıyoruz...
panaxı biliyorum ama ekinezyayı hiç duymamıştım benim cahilliğim galiba :26:

bu ilaçtan bende aldım eşim kaan beyin ialçlarının yanında bunuda kullanıyor inşlh şifa olur yaa (

hoşgeldin canım..
bayram işleri işte yapıyruz sen nasılsın ?

hoşbuldum canım ben de iyiyim aynı
ben bişey yapmadım bayram için temizlik falan yani
yine yaptım birazcık yani
nasıl olsa Allah nasip ederse tabi bayramda ailemin yanında olacağım.

canım hayalimin mucizesinden sonra nasıl hayal diyebilirsin...
bu bi mucize ve rabbimin bunu nezaman göndereceği belli olmaz...
tabiki bizim için önemli olan çıkışın olması biz tüp bebeğe de razıyız...
ama sanki sizin sorun troidden kaynaklanıyor ve o düzene girince herşey yoluna girecek...

hoşbuldum canım ben de iyiyim aynı
ben bişey yapmadım bayram için temizlik falan yani
yine yaptım birazcık yani
nasıl olsa Allah nasip ederse tabi bayramda ailemin yanında olacağım.

boşver canım o zman evde değilsen yapma tabi.
bende geçen bayram yapmamıştım tatile gittiğimiz için ama bu bayram burdayız o yüzden yapayım deidm.

hayalimim mucizesi tam bir hayal mucize kesinlikle.
ama biz m.tese olduk hiç bişey çıkmadı canım oyüzden hayal geliyor bana. hücremiz dahi yoktu. ialçalr filan kullanıyoruz ama ne bileyim işte. umut edemiyorum normal yolla hamileliğimi. ama allah nasip eder bilemiyorum.
normal yolla sperm çıkması bile mucize olacak:26:

inş herşey yoluna girecek canım benim sen sıkma hiç canını...
ben inanıyorum sizden çıkış olacağına
bebekimmmm ben çıkıyorum kociş geldi dışarı çıkıcaz dönünce girerim öpüyorum bebekimm

inşallah tatlım inşallahh
tamam bebekim görüşürz öpüyroum kocaman bol bol gezin

canım aynı bizi tarif ettin şimdi bizimde aynı böyle ...şimdi bende umutlandım işallah Rabim senin gibi beni de güldürür.Rabimin mucizesi çoktur ben inanıyorum birgün olucak
sag ol canim benim iyiyim ne olsun bi degisiklik yok ayni devam... sen neler napiyorsun...
bizde ilaçlara devam canım bakalım hayırlısı hindistanda bir tanıdığımız bize M sure gönderdi çok sevindim en azında kafamda şüphe kalmadan kulanabileceiz.
sağol canım sana da iiiii bayramlar
Amin leylakcım inşallah bu kez yüzü gülenlerden olurum. Sizlerin desteği çok moral oluyor bana... Allah razı olsun canım...
herşey güzel olucak işallah .......

canım ne güzel eşinde sperm bulunmuş gözün aydın sıkma canını dölenir daha ....

hayırlı akşamlar bitanem iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
sağol canım ben de iyiyim şükür.
boşver canım o zman evde değilsen yapma tabi.
bende geçen bayram yapmamıştım tatile gittiğimiz için ama bu bayram burdayız o yüzden yapayım deidm.

artık yarın şöyle bi üstten yaparım al sana bayram temizliği
üşengeç işi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…