İnşallah canım benimmm hayırlısı olsun bakalımm. Bizi haberdar et olur mu??
başla canım sende inşallah bu sefer sende güzel haberler alırsın inşallah.
beklemek insanı dahada zor geliyor bazen. ahkkında hayırlısı inşallah canım
canım üzülme yaa herşeyin hayırlısı ben inanıyom senin de evlatların olacak eselim
öyle valla canım allah razı olsun çok yaşlı bir teyze ama ihtiyacı var gelip burda iş yapıyor kıyamıyorum ona ama mecbur çalışıyor işte. hasta çocuğna bakıyor. çok zor durmda yani.
tamam canım yormam.
hayır olsun rüyaların inşallah bebekim.
ahh ahh kyamam canım geçer o mide bulantılarında sonu iyi olacak inşallah bitanem.bebeğini hissedince herşey çok güzel olacak.
amin canımm inş..allahım inşlh hergün burda güzel olumlu şeyler duyarız da bizde onların ışığında yeşeririz bugün çok sevinçli şeyler duydum inşlh devamıda hızla gelir..
başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin tatlım..amin canım Allah razı olsun en güzel duayı yaptın bizim için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
umudumu kaybetmedim.Rabbim kaybettirmedi bilmiyorum.İçimden olacak gibi geliyor..
Geçmişi okudum hatta çok çok geçmişleri de okudum.Arada geçen 4-5 aylık olmadığım zamanlardakilere bile göz gezdirdim.Birçok güzel habere rastladım.Şaşırdım,Çok mutlu oldum.Bu kadar beklemiyordum.Rabbim arayanlara dermanını veriyor demek ki. hayalim in yaşadıkları da çokçok güzel.12 spermle..açık seçik mucize..Allah tamamına erdirsin.
biz panax ve e1 kullanıyoruz.panaxın taklidi olan bazı ilaçlar çıkarılmış.Yeşilex i de bunlardan zannediyordum ben ama tam olarak bilmiyorum yine de..
kaan bey bize de umut verdi.İlk muayenede bize moral verdi.testisleri beğendi.Normal çıkış bile olabileceğini söyledi.Bir süre uzaktan mailleştik.Sanırım tekrar gitme vakti geldi ama biz teseden korkuyoruz galiba.Ya ondan da çıkmazsa..ama yine de umudumu kaybetmem sadece eşimin boşuna acı çekmesini istemiyorum..
sizinle paylaşımda bulunmayı ben de çok isterim. Zaman buldukça gelicem inşallah.
Rasulullah(sav)şöyle buyurmuştur:terviye zilhiccenin (sekizinci gecesi) gününün orucu 1 seneye arefe gününün orucu2 seneye kefarettir.aişe (r.anha)dan gelen bir rivayete göre terviye gününün orucuna karşı 1000köle azadı 1000deve kurbanı ve allah yolunda cihada1000at bağışı sevabı vardır.terviye günü yarındır.mevlam tutmak nasip eylesin.allah yar ve yardımcınız olsun.
Tatlımmm bizde azoluyduk. Nişanlıyken öğrendik. Eşim karın ağrısıyla gitti dr.a bu durum tespit edildi. Çok yıprandık emin ol. Çok büyük problemler yaşadık.. Birbirimizi yıprattık, kendimizi yıprattık.. Ama Rabbim mükafatlandırdı çok şükür...
Eşime ben diyemedim ben hamileyim die ama o bana dedi aşkım sen hamilesin die.. O da ayrı bi heyecanmış hiç böyle hayal etmemiştim ama öyle oldu.. Hatta bi ara şaşkınlıktan aşkım hamileyiz dedi.. Düşün artık ne kadar şok olduğumuzu.. Boğazım düğümlendii.. Ağlamak isteği değil ap ayrı bişi o. Nefes alamadımmm
Tatlımmm bizde azoluyduk. Nişanlıyken öğrendik. Eşim karın ağrısıyla gitti dr.a bu durum tespit edildi. Çok yıprandık emin ol. Çok büyük problemler yaşadık.. Birbirimizi yıprattık, kendimizi yıprattık.. Ama Rabbim mükafatlandırdı çok şükür...
Eşime ben diyemedim ben hamileyim die ama o bana dedi aşkım sen hamilesin die.. O da ayrı bi heyecanmış hiç böyle hayal etmemiştim ama öyle oldu.. Hatta bi ara şaşkınlıktan aşkım hamileyiz dedi.. Düşün artık ne kadar şok olduğumuzu.. Boğazım düğümlendii.. Ağlamak isteği değil ap ayrı bişi o. Nefes alamadımmm
kıslarrrr hayırlı cumalarrrrrr
geçmişi okuyayım geliyorum..
beni bekleyin anacımmmm
herkese günaydınnlaaarrrrr.hayırlı güzel günler dilerim.bugün çoook heyecanlıyım.yarın yumurta toplama operasyonum yapılacak.bayağı bir yumurta göründü ama.çok olması önemli değilmiş zaten.gece çatlatma iğnemi vurdu eşim.perşembe günü de transfer allah nasip ederse.salı da olabilirmiş.yumurtaların dayanıklılığı ve döllenmesine bağlıymış.bayram planımız yok yani.hatta sonrasında da rapor alabilirim. heyecanımı sizlerle paylaşayım dedim.herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden.görüşürüzzz.
ahhhhhhhhhhhhhhhhh,,
benim aşkımda diyecek...hamileyiz diyeeeee
inanıyorummmmmmmmmmmmmm
CANIM işallah bu yolda senin de yüzün güler çok uğraştın rabim yardımcın olsun işallah bu sefer olucak inanıyorum.Kızlar sanırım bende ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım. 4. denemem olacak biraz daha zaman geçsin istiyorum ama dayanmak zor geliyor. kararsızım ama böyle sizlerden güzel haberler geldikçe de içim kıpır kıpır oluyor hemen başlamak istiyorum. inşallah vakti zamanı gelmiştir, doğru bi zaman olur bizim için...
canım Kaan hoca çok güzel şeyler yazmış gözün aydıngünaydın canlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bugün hepinizin dualarını kabul etsin allah ne muradıız varsa versin inş
ben dün kaan hocaya son durumu haber vermiştim cevap gelmiş...
aynen kopyalıyorum :
"Öncelikle, sperm çıkmaya başlamasına gerçekten ben de çok sevindim. Şimdi; Testojelden sabahları 1 tane, Proxeed'den sabah akşam 1 tane, M Sure'den de sabah akşam 1 tane almaya devam edin. 1 ay sonra Ankara'da GenArt Tüp bebek merkezinde sperm verin ve çıkanları hemen dondurtup saklatın. Sonrasını o zaman yeniden konuşalım. GenArt'ın telefonu: 0312 442 63 84. Önceden telefon açıp, sperm saklatmak için geleceğinizi konuşun.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"
herkese günaydınnlaaarrrrr.hayırlı güzel günler dilerim.bugün çoook heyecanlıyım.yarın yumurta toplama operasyonum yapılacak.bayağı bir yumurta göründü ama.çok olması önemli değilmiş zaten.gece çatlatma iğnemi vurdu eşim.perşembe günü de transfer allah nasip ederse.salı da olabilirmiş.yumurtaların dayanıklılığı ve döllenmesine bağlıymış.bayram planımız yok yani.hatta sonrasında da rapor alabilirim. heyecanımı sizlerle paylaşayım dedim.herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden.görüşürüzzz.
gedim ama çıkmam lazım şimdi tatile çıkıyoruz bu gün.hayırlı cumalar canımmm
hadi bekliyoz anacım çabukgel
yaaa yerim seni ya ALLAHIM NE TATLISI kız ben gülben de herhaftaçarşamba günü aktarcı çıkıyor bende mail attım oda bana HAKİKİ ARISÜTÜ VE GİNSENG YAZMIŞ
Hayalim merhaba canım nasılsın daha çncede yazdım sana ama görmedin galiba kaç yıllık evlisiniz ne kadar tedavi gördünüz neler kullandınız canım bunları yazarsan bizede umut doğar tatlım..
Canm kusuruma bakma sen benm görmemişimdir. 1buçuk aylık evliyiz tatlım.. Hiç tedaviye başlamadık daha.. sadece beslenmesine çok dikkt ettik. Eşim çok çikolata tüketir bu arada.. Çok tatlı yer ayrıca.. Bitkisel bir karışım kullandık. Birde şurup kullandı. Şu damıtma yöntemiyle yapılanlardan. Polen falan kullandı.. Banyo sıcaklığına dikkat ettik birde.. Onu da ben biryerlerde okuyup tavsiye etmiştim o kadar canım benm..
hımm ne kadar güzel yaaa işte rabbim ol deyince oluyor canım allah kucağına almayı nasip etsin inşlh peki azo sebebi neydi canım kusuruma bakma taksit taksit soruyorum yaa(
kadercim nasılsın merak ettim seni bayadır karşılaşamadık
Hayır caanım estğfurullah.. Sebepsiz dedi dr.lar canım. Testeron normaldi..fsh çok yüksekti. lh.ta biraz yüksekti.. ama sebebini bulamadılar. genetik testlerde normal geldi.. sebebi yok dediler bize.. O da çok zor emin ol canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?