Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım benimmm hayırlısı olsun bakalımm. Bizi haberdar et olur mu??

tşk ederim canım inşallah tedaviye başlayınca zaten izinli olacam şimdikinde daha fazla zamanım olur rahat rahat sohbet edebiliriz. sen dualarını eksik etme hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş.

başla canım sende inşallah bu sefer sende güzel haberler alırsın inşallah.
beklemek insanı dahada zor geliyor bazen. ahkkında hayırlısı inşallah canım

inşallah canım Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder emeklerimizi boşa çıkarmaz..

İnşallah nasip olur tatlım o günlerde.. sağ salimmm..

allahım inşlh hergün burda güzel olumlu şeyler duyarız da bizde onların ışığında yeşeririz bugün çok sevinçli şeyler duydum inşlh devamıda hızla gelir..
amin canımm inş..
başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin tatlım..
işiniz bu mübarek gnlerde rast gitsin inş...

canım ben geç gördüm yazını..
geç kaldım yani...
Allah razı olsun senden...

ahhhhhhhhhhhhhhhhh,,
benim aşkımda diyecek...
inanıyorummmmmmmmmmmmmm

ahhhhhhhhhhhhhhhhh,,
benim aşkımda diyecek...hamileyiz diyeeeee
inanıyorummmmmmmmmmmmmm

Hayalim merhaba canım nasılsın daha çncede yazdım sana ama görmedin galiba kaç yıllık evlisiniz ne kadar tedavi gördünüz neler kullandınız canım bunları yazarsan bizede umut doğar tatlım..

merhaba arkadaşım sizin sorun neydi sizdedemi azo vardı neler yaptınız tedavi gördünüzmü inşlh yumurtaların daha iyi olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun canım..

gelincik..meraba canim 4.denememi yapican diyorsun yani tup bebek denemen deyilmi rabbim kolaylik versin gercekten zor surecler yasiyoruz bende 6.deneme icin tr yeye gidiyorum ayin 11 nde ucuyorum 25 inde randevu tarihim rabbim budefa yuzume baksin insallah..canim sen nerde deneme yaptin kactene emriyo transfer edildi biraz anlatsana canim..ee nedemisler damadan dusenin halinden damdan dusen anlarmis ranbbim emeklerimizi bos etmesin isteyen arkadaslarimin ve bizimde kucaklarimizi doldursun rabbim insallahh..

CANIM işallah bu yolda senin de yüzün güler çok uğraştın rabim yardımcın olsun işallah bu sefer olucak inanıyorum.
canım Kaan hoca çok güzel şeyler yazmış gözün aydın

canım işallah herşey çok güzel gider ve 3 tane bebeğin olur içimden öyle geldi bak neden acaba işallah öyle de olur.Rabim isteyen herkese versin işallah

hayırlı cumalar canımmm
hadi bekliyoz anacım çabukgel
gedim ama çıkmam lazım şimdi tatile çıkıyoruz bu gün.
kociş işten gelince .
5 gün ama olsun.
size oralardan yazarım
hepinizi öpüyroummm
yaaa yerim seni ya ALLAHIM NE TATLISI kız ben gülben de herhaftaçarşamba günü aktarcı çıkıyor bende mail attım oda bana HAKİKİ ARISÜTÜ VE GİNSENG YAZMIŞ

ne yazdığını anlamadım canım.
azo için kullanılacakları mı yazmış?

Hayalim merhaba canım nasılsın daha çncede yazdım sana ama görmedin galiba kaç yıllık evlisiniz ne kadar tedavi gördünüz neler kullandınız canım bunları yazarsan bizede umut doğar tatlım..

Canm kusuruma bakma sen benm görmemişimdir. 1buçuk aylık evliyiz tatlım.. Hiç tedaviye başlamadık daha.. sadece beslenmesine çok dikkt ettik. Eşim çok çikolata tüketir bu arada.. Çok tatlı yer ayrıca.. Bitkisel bir karışım kullandık. Birde şurup kullandı. Şu damıtma yöntemiyle yapılanlardan. Polen falan kullandı.. Banyo sıcaklığına dikkat ettik birde.. Onu da ben biryerlerde okuyup tavsiye etmiştim o kadar canım benm..

hımm ne kadar güzel yaaa işte rabbim ol deyince oluyor canım allah kucağına almayı nasip etsin inşlh peki azo sebebi neydi canım kusuruma bakma taksit taksit soruyorum yaa(

hımm ne kadar güzel yaaa işte rabbim ol deyince oluyor canım allah kucağına almayı nasip etsin inşlh peki azo sebebi neydi canım kusuruma bakma taksit taksit soruyorum yaa(

Hayır caanım estğfurullah.. Sebepsiz dedi dr.lar canım. Testeron normaldi..fsh çok yüksekti. lh.ta biraz yüksekti.. ama sebebini bulamadılar. genetik testlerde normal geldi.. sebebi yok dediler bize.. O da çok zor emin ol canm.

Kızlar herkese hayırlı Cumalar.Öpüyorum hepinizi ve şimdidien bayram tadında bayram geçirmenizi diliyorum.Bu akşam gidiyoruz bayram tatiline 10gün yokum sanırım.Kendinize dikkat edin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.Malum bayram ziyaretleri olacak ve ağzı olan konuşacak...Vee sen de güzel anne kendine ve bebeğine çoook dikkat et.Sen bizim umudumuzsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…