Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gedim ama çıkmam lazım şimdi tatile çıkıyoruz bu gün.
kociş işten gelince .
5 gün ama olsun.
size oralardan yazarım
hepinizi öpüyroummm

tamam canım görüşürz oralardan nereye gidiyorsunz ?
tatil tatildir 1 gün tatil bile iyi geliyor insana keyfini çıkarın tatlım.bizim yerimizede dinlen eğlen.
kendine dikkat et canım öpüyorum kocaman

doğru söylüyosun canım bizi bizden iyi anlayan olamaz bu benim dördüncü tüp bebek denemem olacak.açıkcası çok merkez araştırdım gezdim ilk ikisi memorialde oldu negatif sonuç aldık en son tedavim kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdık onda gebe kaldım fakat 8 haftalıkken düşük yaptım.1 yıl olacak nerdeyse doktorum iyi bi insandı ama tecrübe olarak yeterli değildi sanki.. şimdi tekrardan memoriale gidecem nasip olursa çünkü oranın labaratuar şartları daha iyi. bizim sorun genetik kaynaklı azo canım. iki denemeden sonra da bende de kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik, bundan dolayıda embriyonun tutunması zormuş. yoksa üçüncü denememde kalitesi düşük embriyolar transfer edilmişti fakat tutundu. aslında herşey işin bahanesi Rabbim nasip etmişti ama geri aldı... biraz karışık anlattım sanırım ama yaşadığım o kadar şey var ki kısaltarak anlattım yoksa sıkılırsın okumaktan... senin de az olmamış canım 6. denemen sen daha çok şey yaşamışındır hepside tüp bebek denemesimiydi.sen nerde başlayacaksın tedaviye..

baharcım ne kadar çok sevindim gözün aydın inşallah daha artar canım. önemli olan kaliteli olması 1 tane bile yeter... Rabbim devamını getirsin...

allah razı olsun canım benim inş daha da artar dediğin gibi ve bende hayalim gibi hamiş olurum

canım allah yardımcınız olsun...
inş bu denemenizde herşey yolunda gider ve bebeiğinde sana sımsıkı tutunur
sonrada gelsin bebeişler
canım benim dua edicem senin için inş senden de güzel haberler alıp daha da umutlanıcaz

bebekim tam ben geldim sen gittin
dolapları topluyormuşsun dikkat et çok yorma kendini
hadi işini bitirde gel yalnız kaldım yaaaaaaaa

Ayyy maşallah yaa..1 aynı geçgeçmesiniiii sabırsızlıkla bekleyeceğimmm baharımmm yaa :) kıyamammm canım benimmmm

bende sabırsızlanıyorum bebekimmmmm inş ozamana kadar spermler daha da artar
heyecanla bekliycem artık

canım allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider ve bisürü yumoşun döllenir
hadi heyecanla bekliyor olacağım güzel haberlerini
allah bizede göstersin o günleri

canım Kaan hoca çok güzel şeyler yazmış gözün aydın

saol canım benim bizde çok sevindik...
inş gelecek ay daha da güzel haberler alıcaz
darısı hepinizin başına inş

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TROBLED---------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK--------------------------------------------- 1 meryem
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

bebekim yapıyorum ben yavaş yavaş konuşuruz ben gitmiyorum hep burdayım aslıda
seni yanlız bırakırmıyım hiç ben

bebekimmmmmmm bi ara online değildin çıktın diye üzüldüm ama tekrar girdin
tamam canım sen işini yap ara ara gelirsin

bebekimmmmmmm bi ara online değildin çıktın diye üzüldüm ama tekrar girdin
tamam canım sen işini yap ara ara gelirsin

ben yandımk akıllıyım biraz galiba dolap işini yarım bıraktım yemek işine giriştim ya
sıkıldım heralde yapmaktan. ama mecbur yapcam napıyım bi yapayım diyorum bi yarın temizlik yapılırken bi taraftan yaparım diyorum. ikilemdeyim yani :26:
sen napıyorsun canım ?

bende ne yapayım bebekim okuldan geldikten sonra kocişle yemek yedik o çıktı bende topiğin başına
valla benimde işim çok ama yorgunum kolumu kıpırdatasım yok...
yarın sabahtan başlarım artık canım çıkıcak kesin :26:

İnşallah son denemen olur bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Kayseri tüp bebek diyince dikkatimi çekti ben de orda düşünüyorum ama daha tam karar vermedim.Tecrübesizler diyince daha da kararsızlaştım.Sen Kayseride yaşadığın için mi orda denedin?Amaan senin dediğin gibi aslında Allah ol derse olur gerisi boş aslında.Ama yine de Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.

valla ya benimde canım istemiyor dağıttım evi oturdum. bide karın ağrım var adet olacam sanırım. bayramada denk gelmesini hiç sevmiyorum ama mecbur işte.
yarın benide çook iş bekliyor valla. allah kolaylık versin şimdiden sanada

canım gözün aydın bu çok güzel bi haber
inş güzel haberler alıcaksın bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak ve anne olacaksın
rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
sonucu heyecanla bekliyor olacağım nolur öğrenir öğrenmez buraya yaz olur mu
daısı bizim başımıza iş

hayırlı olsun canım tedavin. tedavinin sonuna gelmişsin. hiç haberimiz olmadı valla.
sıkıntı yapma canım vardır onlarında zamanı dualrımız seninle canım. allah işinizi rast getirsin inşallah.

maşallah canım Allah yardımcınız olsun inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider.

canım bide son güne kalınca ben çok geriliyorum ama napıyım hafta içide canım istemiyor
artık yarın kolları sıvayıp bitiricem başka çare yok
sana da kolay gelsin bebekiiiiiimmmmmmmm
kaan hocadan cevap geldi mi ??????

öyle valla canım canı istemeyince insnaın yapamıyor bişey.
evet canım sabah geldi.
ilaçlarınıza devam edin diyor. spermleriniz bu detaviden sonra çıkmaya başlayabilir dedi. bırakmayın tedaviyi dedi.
bizde bırakmıycaz bakalım zaten eşim bırakmak istemiyordu. ikisini aynı anda devam ettircez. nasip artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…