oooooo bakımda yapılmıs kıoz bızı gectın sen bende sacımı duzlestırıyordum
ahy pardon hayatımm şaşırdım ben dooru diosunn..Çok alemmiş enişte hakikaten.. Espri çok hoşşş
antalyaya geldik canım..tamam canım görüşürz oralardan nereye gidiyorsunz ?
tatil tatildir 1 gün tatil bile iyi geliyor insana keyfini çıkarın tatlım.bizim yerimizede dinlen eğlen.
kendine dikkat et canım öpüyorum kocaman
çok sevindim canım benim..selam canlar. Bayadır yazmıyorum. Belki unutuldum. . tedaviye başladık. Hatta yarıladık bile. Dün eşim tese bende opu oldum. Eşimden 15 sperm buldular. 1. de 3 taneydi. Bendende 5 yumurta alındı. Artık yumurtalarım da azaldı. 3 tanesine işlem yapıldı. Biraz önce aradılar. Henüz bölünme olup olmadığı belli değilmiş. Erkenmi daha yoksa bi anormallik mi var. Bana dua edin ne olur.
ekinezyayı bilmiyordum bende.Teşekkür ederim canlarım İnşallah güzel olur sonuçta. Yazmazmıyım elbette yazarım. Kızlar bişey söyliycem ama uygularmısınız bilmiyorum. Eşimden ilk tese de 3 spermi zor bulmuşlardı. Üstelik 2 yumurtasınada baktılar. 6-7 aydır üzüm çekirdeği, ekinezya ve panaks kullandı. Belki onların faydası oldu bilemiyorum Dün sadece tek yumurtadan 15 tane bulmuşlar. Yeterli diye diğerine bakmamışlar bile. Herşey güzel gelişti ama döllenmenin henüz olmaması canımı çok sıktı.
canımmmm Allah büyük bi tanem...bizim normal yolla hamile olmamız hayl be canım ben buna pek inanmıyorum desem yeri var normal yolla sperm çıksa o bile yetecek ama yok işte olmuyor
ama bundan sonra inşallah ikisini ayna anda tedaviye vucud cvp verirsede spermlerimiz çıkar inşallah.
doğal yolla hamilelik bana hayal yani canım.
canım tribulus terrestris i nerden nasıl aldın??bu ilaçtan bende aldım eşim kaan beyin ialçlarının yanında bunuda kullanıyor inşlh şifa olur yaa(
hayalimim mucizesi tam bir hayal mucize kesinlikle.
ama biz m.tese olduk hiç bişey çıkmadı canım oyüzden hayal geliyor bana. hücremiz dahi yoktu. ialçalr filan kullanıyoruz ama ne bileyim işte. umut edemiyorum normal yolla hamileliğimi. ama allah nasip eder bilemiyorum.
normal yolla sperm çıkması bile mucize olacak:26:
iyilik nee olsun bayram gelıyo bıraz burukum
annem yok dıye elını degıl mezarını zıyaret edıcem dıye
Arkadaşlar arefe günü yapılan duaların kabul olunacağına dair hadis var..
Lütfen özellikle bugün hepimiz birbirimiz için dua edelim..
Rabbim hepimizin gönlünün hayırlı muradını hayırlısıyla nasip etsin inş.
Temizlik yapacak ark.lara da kolay gelsin diyorum.. Görüşmek üzere..
günaydın arkadaşlar bakıyorum beni merak eden yok ama ben yine size haber vermek istiyorum 2tane embriyo yerleştirildi 8 hücreli sizce hamile kalırmıym bugün ikinci günümüz darısı başınıza......
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anne adaylarının en güzelleriiiiiiiiiiiiii
Bizim topiğimize bak yaaaaaa güzel hatunlarla dolu.. Yüzlerinizi göremesem de iç güzellik yetmiyor mu sankiiii
Hepinizi çok seviorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben bi karar verdimmmm... Kızım olursa oğlu olan arkadaşlarımdan birinin oğluna vercemÇünkü ancak bir azo.yu tatmış insan kızımın değerini anlayabilir yada ben de ona gereğinden fazla değer vereceğin için ancak öyle bir çocuk değerimi hakedebilir.. Ve değeri taşıyabilir..
Eğer oğlum olursa aranızda kızı olanların kızını alıcam oğluma.. Ancak azoyu yaşamış bir annenin içi, azo yüzünden kızını zor elde etmiş bir anne tarafından anlaşılarak rahat edebilir. Değerlerini bizden ii kim anlar ki onlarınnnnnnnnnnnn
Etmezmiyimmmmmmm baharımmmbu akşam namaz kılıcam inşallah. Anneannemin mezarına dökmek içinde okunmuş su hazırlıcam.. 5 vakit namaz kılamıorum ama bu akşam kılıpp hepinize dua edicemm Rabbim kabul etsin inşallahh
sabah sabah güldürdün beni.O kesinlikle hala şok.ta.. Günde elli sefer arıo yinede yetmio. 5 dk. ralıkta eve girip üstümü değiştireyim diorum, o arada aramış oluo beni.. Bi bakıorum tel.de msj çağrı bişiler var. ama kızmışşş.. Üst üste aramışş. Yahu uyku halim var.. Uyuya kalabiliorum. Sonra üstümü değiştirio olabilirim. banyoda olabilirim vs.. ama hemen paniklioruzz
Dün gece kızlar en komik olayı yaşadımm. Gece uyandımm çok susamıştım.. Dedim ki aşkım bi bardak su getir ne olursun.. Uyandı kalktı ayağa tuttu elimden beni kaldırdı. Ne oluoruz dedim içimdenn.. Aşkım ben gideyim o zaman dedim. Hayır olmaz ben göüürcwem dedii.. Ya ne gerek var ben giderim kalktım zaten dedim. Hayır olmaz dedi.. Tmam dedim tuttu elimden beni nereye götürdü dersinizz.. banyonun kapısına
aşkım nie buraya geldik dedim,, Bana burayı istemedin mi dedi
Hayır oraya götürmesi bişey diil.. Benimle içeriye kadar giricekti ondan koptummmm
Uyku sersemi anlamadı olayı.. Elimden tutup götürmezmi beni koptumm
Öyle bişi olsa seni uyandırırmıyım dedim zaten kalkcam hayatım ozaman
Ben kalkmak istemedim de senden istedimm
Hayır hayatım beni de kaldır lütfen dio çılgın
Ya işte böle kızlar Allahım daha büyük şaşkınlıkları mutlulukları yaşatsın size inşallahhhhhhh
bencede insanın kendini bilmesi gibi güzel bişey yok...canım pcnin masaüstüne eşek resmi koymaktan bahsediyorsan o benim kocişimdi
çok kızdırmıştı ama kalbimi kırkmıştı bende küsmüştüm
masaüstündeki onun koyduğu fotomuzu kaldırıp simsiyah bi fon koydum
gece açmış pcyi bakmış ekran simsiyah tekrar değiştirmiş...
sabah pcyi bi açtım ben şok
karşımda kocaman bi eşek hemde öyle masum bakıyor ki anlatamam
tutamadım kendimi gülmeye başladım...
akşam gelince gönlümü aldı bide diyor ki "ben tüm eşek fotolarına baktım özellikle bu mahçup bi hali olan eşeği seçtim"
alem adam benim kociş valla yaptığı eşekliğin farkına varması da bişey değil mi
inşallah yumoşların döllenir sana sıkı sıkı tutunurherkese merhabaaaaaaa. hayırlı akşamlar. ben bugün yumurta toplama operasyonu oldum.ççok heyecanlı ve korkuyordum.ilk kez ameliyathaneye girmek,anestezi olmak falan.hiiiç korktuğum gibi değilmiş.çook kısa sürmüş zaten.uyandırılınca bile uyku halindeki gibi.uyanmak istemiyorsunuz. 10 yumurtam çıktı. perşembeyi bekliyoruz transfer için.bi de embriyoloğumuzun telefonunu tabi.döllenme ile ilgili bilgi için.bu bile güzel. doğal yollarla hamile kalanlar farkında olmasalar da ne kadar şanslılar diye düşünüyorum zaman zaman.ama zor sahip olmak da güzeldir herhalde.elindekinin kıymetini bilirsin o zaman da.haddi hayırlısı. hepinizeeee iyi bayramlar dilerim...görüşmek üzeree...
sana da iyi bayramlar canımmmselam kızlar, herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum..Gelecek bayramlara Rabbim evlatlarımızla girmeyi hepimize nasip eder inşAllah..
Hadi kızlar ne uyuyorsunuz kurban bayramında uyunulmaz .hepinizin bayramını kutluyorum akıtılan kanlar hürmetine günahlarımızın akmasını sıkıntılarımızın gitmesini veeeeeeeeeeeeeeeeee en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmamızı rabbim nasip etsin.inşallah hacılarımızın ettiği dualar hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi en kocamanınından
canlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...
rabbim bi daha ki bayrama ya göbişimizya kucağımız dolu girmeyi nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
iyi bayramlar...
canımmmmmmm ne güzel dua etmişsin..
sennde bayramın mübarek olsun.
duaların kabul olsun
bi dahakii bayrama evlatlarınla girersin inş.......
DUALARINA CANI GÖNÜLDEN MİN DİYORUM BENİM İÇİN NE İSTİYORSAN RABBİM SANA 1000 KATINI VERSİNBAYRAMINI TEKRAR KUTLUYORUM HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH
gunaydin kizlar. hepinizin bayrami mubarek olsun. rabbim insallah bidahaki bayramlari yavrularimizla gecirmeyi nasip etsin...
selam kızlar, herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum..Gelecek bayramlara Rabbim evlatlarımızla girmeyi hepimize nasip eder inşAllah..
Hadi kızlar ne uyuyorsunuz kurban bayramında uyunulmaz .hepinizin bayramını kutluyorum akıtılan kanlar hürmetine günahlarımızın akmasını sıkıntılarımızın gitmesini veeeeeeeeeeeeeeeeee en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmamızı rabbim nasip etsin.inşallah hacılarımızın ettiği dualar hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi en kocamanınından
seninde bayramın mübarek olsun canımmmm
Allah dualarını kabul etsin inş.
ben hep bize dua ettim dün..
Rabbim kabul etsin inş..
bende seviyorum seni....
Allah razı olsun senden..
öpüldn seker hemde kokulu
gunaydin kizlar. hepinizin bayrami mubarek olsun. rabbim insallah bidahaki bayramlari yavrularimizla gecirmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?