haklısın canım ben bu bayram 1. gün evdeyim 2. gün yola çıkıyoruz inş. o yüzden geçen bayrama göre daha çok inceledim temizliği.. bitti çok şükür hepimiz güle güle kirletelim.. güzel bayram geçirelim inş. şimdiden iyi bayramlar kızlar..
ama ınşlh bızımde bebıslerımız olur buyurde onlar bıze el opmeye gelır
ayyyy bakalım o gunlerı gorurmuyuz
oalcak ben oyle ınanacagım hep hepımız sırayla hamıs haberlerı verırız
İNŞALLAH AMİNNNNNNN
haklısın canım ben bu bayram 1. gün evdeyim 2. gün yola çıkıyoruz inş. o yüzden geçen bayrama göre daha çok inceledim temizliği.. bitti çok şükür hepimiz güle güle kirletelim.. güzel bayram geçirelim inş. şimdiden iyi bayramlar kızlar..
herkese rehavet coktu herhalde bu topıgı acan yok ya
aminnnnn inşallah bizde o günleri görelim
ben bazen çok umutluyum bazen umutsuz içim buruk beynim olmasını istiyor kalbim ise bişey düşünemiyor kararsızlık işte insnaı mafediyor......
inşallah herşey güzel olur..
bende geçen bayram hiç yapmamıştım bayram olarak değil de ramaznaın ortasında yaptım bütün misafilerimi ağırladım ev yine kirlendi.
bu bayram hiç kirlenmez. gelen giden olmaz ki biz gdieriz sağa sola eve gelir yatarız her bayram olduğu gibi.
sanada iyi bayramlar canım.
iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin inaşşahh.
herkes bugün çok yoruldu canım son güne temizliği bırakanlar örnek bendinlemededirler bende dinleniyroum şimdi.
yemek yapamam deidm eşime oda sağolsun ben ısmarlarım sana yemek dedi dışarı çıkacaz onu bekliyorum hemde burayı takip ediyorum.
bide bi site buldum azosperm ile ilgili oraya bakıyordum.
aynen cnm bende bazen umutsuz oluyorum bazen ellerım dolsun ıstıyorum ruyamda bebısım oldugunu gorunce uyanmak ıstemıyorum
esım bız nısanlı ıken 3lu bebıs corabı almıstı olunca gıdırırız dıye
ama......................................
onlara bazen bakıp aglıyorum
saklıyorum onları inşallh evlatlarıma gıydırıcem
ayyyyy canım kıyamam gel bende sarma corba var bırlıkte yerız yanlız yenmıyo
evet canım o rüyalardan bende hiç uyanmak istemiyorum. ama ogünüm hem sevinçli hem hüzünlü geçiyor.
benimde bebeğim olacak diyorum. ama bi taraftanda ya olmazsa diyorum.
inşallah rabbim bu mübarek günde bizlerin sesini duyar ve bizlerede mucizelerinden gönderir.
valla canım yemek yapmaya halim kalmadı.
sende yanlızmısın yoksa canım eşin gelmedimi daha ?
geleyim canım sarmaya bayılırımmmm
yok daha gelmedı esım bı tencere sana feda olsun tatlım
bende cok sevıyorum yıye yıye tombıs olcam ama olsun zaten balık etlıyım
ahh benim canım arkadaşımmmm
çook teşekkür ederim yemiş kadar oldum.
ye gitsin boşverrrr can boğazdan gelir
baharımmm bebekimm bittimi işlerin ?
benimkiler bitti.
bebekimm az bişey kaldı ben bugün motora bağladım kendimi hiç durmadım inan
öğlen pazara gittim oradan döndüm biraz dinlenip kuaföre gittim bakım yaptırdım kendime
normalde çok yorulurum bilirsin bugün nasıl çalışıyorum görme
kendime bu başarımdan dolayı bi kupa veriyorum
alkış yok mu alkış
herkese merhabaaaaaaa. hayırlı akşamlar. ben bugün yumurta toplama operasyonu oldum.ççok heyecanlı ve korkuyordum.ilk kez ameliyathaneye girmek,anestezi olmak falan.hiiiç korktuğum gibi değilmiş.çook kısa sürmüş zaten.uyandırılınca bile uyku halindeki gibi.uyanmak istemiyorsunuz. 10 yumurtam çıktı. perşembeyi bekliyoruz transfer için.bi de embriyoloğumuzun telefonunu tabi.döllenme ile ilgili bilgi için.bu bile güzel. doğal yollarla hamile kalanlar farkında olmasalar da ne kadar şanslılar diye düşünüyorum zaman zaman.ama zor sahip olmak da güzeldir herhalde.elindekinin kıymetini bilirsin o zaman da.haddi hayırlısı. hepinizeeee iyi bayramlar dilerim...görüşmek üzeree...
canım pcnin masaüstüne eşek resmi koymaktan bahsediyorsan o benim kocişimdi
çok kızdırmıştı ama kalbimi kırkmıştı bende küsmüştüm
masaüstündeki onun koyduğu fotomuzu kaldırıp simsiyah bi fon koydum
gece açmış pcyi bakmış ekran simsiyah tekrar değiştirmiş...
sabah pcyi bi açtım ben şok
karşımda kocaman bi eşek hemde öyle masum bakıyor ki anlatamam
tutamadım kendimi gülmeye başladım...
akşam gelince gönlümü aldı bide diyor ki "ben tüm eşek fotolarına baktım özellikle bu mahçup bi hali olan eşeği seçtim"
alem adam benim kociş valla yaptığı eşekliğin farkına varması da bişey değil mi
herkese merhabaaaaaaa. hayırlı akşamlar. ben bugün yumurta toplama operasyonu oldum.ççok heyecanlı ve korkuyordum.ilk kez ameliyathaneye girmek,anestezi olmak falan.hiiiç korktuğum gibi değilmiş.çook kısa sürmüş zaten.uyandırılınca bile uyku halindeki gibi.uyanmak istemiyorsunuz. 10 yumurtam çıktı. perşembeyi bekliyoruz transfer için.bi de embriyoloğumuzun telefonunu tabi.döllenme ile ilgili bilgi için.bu bile güzel. doğal yollarla hamile kalanlar farkında olmasalar da ne kadar şanslılar diye düşünüyorum zaman zaman.ama zor sahip olmak da güzeldir herhalde.elindekinin kıymetini bilirsin o zaman da.haddi hayırlısı. hepinizeeee iyi bayramlar dilerim...görüşmek üzeree...
Teşekkür ederim canlarım İnşallah güzel olur sonuçta. Yazmazmıyım elbette yazarım. Kızlar bişey söyliycem ama uygularmısınız bilmiyorum. Eşimden ilk tese de 3 spermi zor bulmuşlardı. Üstelik 2 yumurtasınada baktılar. 6-7 aydır üzüm çekirdeği, ekinezya ve panaks kullandı. Belki onların faydası oldu bilemiyorum Dün sadece tek yumurtadan 15 tane bulmuşlar. Yeterli diye diğerine bakmamışlar bile. Herşey güzel gelişti ama döllenmenin henüz olmaması canımı çok sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?