Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İYİ BAYRAMLAR cnm

herkese rehavet coktu herhalde bu topıgı acan yok ya

aminnnnn inşallah bizde o günleri görelim
ben bazen çok umutluyum bazen umutsuz içim buruk beynim olmasını istiyor kalbim ise bişey düşünemiyor kararsızlık işte insnaı mafediyor......
inşallah herşey güzel olur..

bende geçen bayram hiç yapmamıştım bayram olarak değil de ramaznaın ortasında yaptım bütün misafilerimi ağırladım ev yine kirlendi.
bu bayram hiç kirlenmez. gelen giden olmaz ki biz gdieriz sağa sola eve gelir yatarız her bayram olduğu gibi.
sanada iyi bayramlar canım.
iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin inaşşahh.

herkese rehavet coktu herhalde bu topıgı acan yok ya

herkes bugün çok yoruldu canım son güne temizliği bırakanlar örnek ben dinlemededirler bende dinleniyroum şimdi.
yemek yapamam deidm eşime oda sağolsun ben ısmarlarım sana yemek dedi dışarı çıkacaz onu bekliyorum hemde burayı takip ediyorum.
bide bi site buldum azosperm ile ilgili oraya bakıyordum.

aynen cnm bende bazen umutsuz oluyorum bazen ellerım dolsun ıstıyorum ruyamda bebısım oldugunu gorunce uyanmak ıstemıyorum
esım bız nısanlı ıken 3lu bebıs corabı almıstı olunca gıdırırız dıye
ama......................................
onlara bazen bakıp aglıyorum
saklıyorum onları inşallh evlatlarıma gıydırıcem

ayyyyy canım kıyamam gel bende sarma corba var bırlıkte yerız yanlız yenmıyo

evet canım o rüyalardan bende hiç uyanmak istemiyorum. ama ogünüm hem sevinçli hem hüzünlü geçiyor.
benimde bebeğim olacak diyorum. ama bi taraftanda ya olmazsa diyorum.
inşallah rabbim bu mübarek günde bizlerin sesini duyar ve bizlerede mucizelerinden gönderir.

ayyyyy canım kıyamam gel bende sarma corba var bırlıkte yerız yanlız yenmıyo

valla canım yemek yapmaya halim kalmadı.
sende yanlızmısın yoksa canım eşin gelmedimi daha ?
geleyim canım sarmaya bayılırımmmm

yok daha gelmedı esım bı tencere sana feda olsun tatlım
bende cok sevıyorum yıye yıye tombıs olcam ama olsun zaten balık etlıyım

baharımmm bebekimm bittimi işlerin ?
benimkiler bitti.

bebekimm az bişey kaldı ben bugün motora bağladım kendimi hiç durmadım inan
öğlen pazara gittim oradan döndüm biraz dinlenip kuaföre gittim bakım yaptırdım kendime
normalde çok yorulurum bilirsin bugün nasıl çalışıyorum görme
kendime bu başarımdan dolayı bi kupa veriyorum
alkış yok mu alkış

herkese merhabaaaaaaa. hayırlı akşamlar. ben bugün yumurta toplama operasyonu oldum.ççok heyecanlı ve korkuyordum.ilk kez ameliyathaneye girmek,anestezi olmak falan.hiiiç korktuğum gibi değilmiş.çook kısa sürmüş zaten.uyandırılınca bile uyku halindeki gibi.uyanmak istemiyorsunuz. 10 yumurtam çıktı. perşembeyi bekliyoruz transfer için.bi de embriyoloğumuzun telefonunu tabi.döllenme ile ilgili bilgi için.bu bile güzel. doğal yollarla hamile kalanlar farkında olmasalar da ne kadar şanslılar diye düşünüyorum zaman zaman.ama zor sahip olmak da güzeldir herhalde.elindekinin kıymetini bilirsin o zaman da.haddi hayırlısı. hepinizeeee iyi bayramlar dilerim...görüşmek üzeree...

oooooo bakımda yapılmıs kıoz bızı gectın sen bende sacımı duzlestırıyordum

allh daım etsın mutlulugunu devamı hamıslık olsun
bende o yukleme anını yasamak ıstıyorum darısı bızlerın basına
ıyı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ahy pardon hayatımm şaşırdım ben dooru diosunn..Çok alemmiş enişte hakikaten.. Espri çok hoşşş

tatlımmmmmmmmmmmm hayırlı olsunnn. Çok sevindim gerçektennnnnn. Hamiş haberini sabırsızlıkla bekliorummmmmmmmmmmmm

arkadaşım senin eşinin azo sebebi neydi
, benim eşimin fsh ı yüksek testesteronu düşük de

arkadaşım sizin sorununuz neydi?

selincim hadi gözün aydın inş yumoşların güzelce döllenirler
sonrada hamiş olursun sonrada gelsin bebişler
canım inş herşey en iyi şekilde devam eder ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın...
rabbim o günleri bize de yaşatsın inş
nolur bizim için de dua etmeyi unutma olur mu ??
sana da iyi bayramlar canım güzel haberlerini bekliyor olacağız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…