Merhaba,
Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
tatlımmm..
umudumuz varki burdayız..
sen bize güzel şeyler olaabileceğini gösterdin..
Allah razı olsun senden...
güzel günler bizi de bekliyo..
artık ağlamak yok..
gülmek varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................
bide yanlış anlamazsam bişey söyleyeceğim..
sizde hazır sperm çıkmışken dondurtsanız..
hani ikincide lazım olur belki..
biliyorsun ne olacağı belli olmaz...
yanlış anlama lütfen..
sadece aklıma geldi söylemek istedim...
aynen cnm sırası gecen kacıyomu acaba ama kımse oyle yapmaz sanırım
cunku okuyan hem arkadasına hemde kendıne dua etmıs oluyor bence
yenı uyeyım yazılarınızı okurken o kadar duygulandım kı gozyaslarımı tutamıyorum suan sabaha karsı saat 4ama ben hala uyuyamıorm o kadar uzuluorm esımın azosperm olusuna bısey yapamamk maf edıyor benı ıcımde bastıramadıgım bı evlat askı sımdı goruyorum da yalnız degılım benı eklermısınız arkadasınız olmak ıstıyorum.tatlım benim hamileliğini ilk öğrendiğimden berikızın olacağını düşünüyorum.aaslında söylemeyecektim ama baktım muhabbeti olmuş diyeyim dedi.
o nedenle ben oğlumolursa kızını alamam çünküüüüü kızın oğluşumdan büyük olur..
ya ezerse oğlumu..
vermem ben öyle büyük kıza küçük oğlan.
ama oğlun olursa belki kızımı verebilirim...
tabi bide kocama sormam lazım o kimselere veremez heralde kızını
bilmiyorum sevgilisi falan olsa eve kapatabilir.yada
şaka bi yana senin kızın olacak...
seni hiç tanımıyorum ama çok içten hissediyorum bunu..
Allah kabul edilen dualardan eylesin dualarını...
AMİN....
kIYAMAM BİTANEMMM NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN SEN ÖYLEE aLLAH RAZI OLSUNNNNNNNNNNNNN CANIM BENİMMMMM
Şimdi tek duamm bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alabilmekk ve arkadaşlarımın da sevinçlerine tanıklık etmekkkkkk.. Dualarım hep sizinleee olacak ben hep dua edicemm.. Hep dua ederimm daha çok edicemmmmmm bundan sobnra Rabbim sizinde yüzünüzü en az benimki kadar güldürsün die.. Sizi çoooooook seviorummmmmmm canım arkadaşlarım benimmmmmmmmm
tatlım benim hamileliğini ilk öğrendiğimden berikızın olacağını düşünüyorum.aaslında söylemeyecektim ama baktım muhabbeti olmuş diyeyim dedi.
o nedenle ben oğlumolursa kızını alamam çünküüüüü kızın oğluşumdan büyük olur..
ya ezerse oğlumu..
vermem ben öyle büyük kıza küçük oğlan.
ama oğlun olursa belki kızımı verebilirim...
tabi bide kocama sormam lazım o kimselere veremez heralde kızını
bilmiyorum sevgilisi falan olsa eve kapatabilir.yada
şaka bi yana senin kızın olacak...
seni hiç tanımıyorum ama çok içten hissediyorum bunu..
canlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...
rabbim bi daha ki bayrama ya göbişimizya kucağımız dolu girmeyi nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
iyi bayramlar...
Hadi kızlar ne uyuyorsunuz kurban bayramında uyunulmaz .hepinizin bayramını kutluyorum akıtılan kanlar hürmetine günahlarımızın akmasını sıkıntılarımızın gitmesini veeeeeeeeeeeeeeeeee en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmamızı rabbim nasip etsin.inşallah hacılarımızın ettiği dualar hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi en kocamanınından
22aylık evlıyım bayanlar 4ay once ogrendık esımın azosperm oldugunu 2spermygramda snc sfrdı brndede sonuc 2canlı 2cansızdı 4.de gene sıfır derken cıft taraflı varıkosel teshısıde kondu 25gun oldu esım amelıyat olalı ıyılesme konusunda doktorların ıhtımalı olmasada sımdı bu sayfada okuduklarım benı aglama krızıne soktu delı gıbı mutluyum suan umutlandım arkadasım benı ekleyın lutfen ve 12tane spermle hamıle kalan arkadasım senınle konusmak ıstıyorumm sen benım umudum oldun eklemenı beklıorum sabırsızlıkla
22aylık evlıyım bayanlar 4ay once ogrendık esımın azosperm oldugunu 2spermygramda snc sfrdı brndede sonuc 2canlı 2cansızdı 4.de gene sıfır derken cıft taraflı varıkosel teshısıde kondu 25gun oldu esım amelıyat olalı ıyılesme konusunda doktorların ıhtımalı olmasada sımdı bu sayfada okuduklarım benı aglama krızıne soktu delı gıbı mutluyum suan umutlandım arkadasım benı ekleyın lutfen ve 12tane spermle hamıle kalan arkadasım senınle konusmak ıstıyorumm sen benım umudum oldun eklemenı beklıorum sabırsızlıkla
Bize Allahım yardım etti yoksa olacak şey değildi.. Dr.lar bile ihtimal vermiyordu.. Normal yolla imkansızdı bizimde..Hata tüp bebek bile mechuldü.. Nişanlılık döneminde karın ağrısıyla hastaneye gttiğimizde öğrendik ve yıkıldık.. Buna rağmen evlendik.. Olmayacağını bildiğimizden korunmdıkta. Sıfırdıı koca bir sıfır bizimde tahlililerimiz.. Hamile olduğumu öğrendiğmizde test yaptırdık 12 adet sperm bulundu. Şok olduk. Dondurduk her ihtimale karşı. Eşimde ben de bir süre atlatamadık hla şıoktayız.. Ama Allahın bir lutfu başka hiçbirşey değil.. Dr.umuz bile artık test sonucuna bakmayın dedii.. Herşey ortada..
Yani herşey herzaman sadece dr.ların dediği gibi olmuyor.. Çoğu zaman olsada herzaman değil.. Lütfen sıkma canını bu yüzden ve umudunu asla kaybetme.. Bak biz hepimiz hayallerimize sarıldık.. Ardı arkası kesilmeden ii haberler alıyoruz.. Sende bize katıl..
Selâm arkadaşlar. Bayramda arada gelip yazılanlara baksam da ancak yazma fırsatı bulabildim.
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Kesilen kurbanlar hurmetine Rabbim Hz ibrahim e bağışladıgi Ismail misali bize de evlatlar bağışlasin.. Âmin.
Bu arada seda erçin canım aramıza hoşgeldin. Her ne kadar durumumuz bize hoş gelmese de burada toplanabilmek güzel.sen aldığınız bu üzücü haberin ilk sıcaklığıyla çok üzülmussun haliyle ama ben durumunuza sevindim.en azından sperm görmüşsünüz.hiç olmazsa tüp bebek ihtimali var.biz ona da raziyiz. Tabi sonuç Rabbimin bileceği hayatı vermek ve almak hiç aracısız onun elinde.bunu burada yaşanan mucizeler bize gösteriyor.ama ben her zaman şöyle düşünüyorum ki Allah bize hiç çocuk vermese de bize hayatı güzel kılacak hayat arkadaşları vermiş.bu da olmayabilirdi.şükürler olsun ki onlar var.Rabbim bize verdiği nimetleri ziyade etsin.evlat sevgisini de tattirsin..
Yaşadıklarınızı ve sonucunu okuyunca dilimden sadece Sübhanallah döküldü.Benim gibi uzun yıllar evli biriyseniz ,çocuğunuzun olmadığını öğrenen her muhatabın ,uzaktan yakından bilmem kaç sene sonra çocuğu olan örneklik ve bir yerden sonra sinir bozucu bir yakını vardır ya,neyse ki siz de artık bizim gibi bu dertten muzdarip olanlar için emsal verilmesi çok çok iyi bir örneksiniz Elhamdulillah.
Rabbim sağlıklı,hayırlı ve göz aydınlığı olacak bir evlat nasip etsin inşaallah size.
canlar günaydın
hepinizi çok özledim gelin artık
günaydınnnnnnnnnnnnnnn tatlım benimmmmmmmmm
ben geldim kiii burdayımmmmmmmmmmmmm
canlar günaydın
hepinizi çok özledim gelin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?