Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar uzun süredir takip edemiyordum hepinizin bayramını kutlarım allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimizden geçenleri kabul etsin inşallah .

merhaba bende 22aylık evlıyım esımın azosperm oldugunu 4ay once ogrendık ben cok kotuyum esımde tabı ayrıca yenı uyeyım benı eklersen bu durumu yasayan bırı olarak senın bılgılerınden yararlanmak ısterım

merhaba arkadaslar ben yenı uyeyım malesef benım esımde azosperm benı arkadas lıstenıze eklersenız bılgılerınızden yararlanıp sızın gıbı ıyı yureklı kımselerle arkadas olmak ısterım

aynen cnm sırası gecen kacıyomu acaba ama kımse oyle yapmaz sanırım
cunku okuyan hem arkadasına hemde kendıne dua etmıs oluyor bence

selamlar yenı uyeyım tuylerım dıken dıken oldu dualarınıza dahıl ılmak ısterım benı eklersenız hepınız sevınırım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın

yenı uyeyım yazılarınızı okurken o kadar duygulandım kı gozyaslarımı tutamıyorum suan sabaha karsı saat 4ama ben hala uyuyamıorm o kadar uzuluorm esımın azosperm olusuna bısey yapamamk maf edıyor benı ıcımde bastıramadıgım bı evlat askı sımdı goruyorum da yalnız degılım benı eklermısınız arkadasınız olmak ıstıyorum.

22aylık evlıyım bayanlar 4ay once ogrendık esımın azosperm oldugunu 2spermygramda snc sfrdı brndede sonuc 2canlı 2cansızdı 4.de gene sıfır derken cıft taraflı varıkosel teshısıde kondu 25gun oldu esım amelıyat olalı ıyılesme konusunda doktorların ıhtımalı olmasada sımdı bu sayfada okuduklarım benı aglama krızıne soktu delı gıbı mutluyum suan umutlandım arkadasım benı ekleyın lutfen ve 12tane spermle hamıle kalan arkadasım senınle konusmak ıstıyorumm sen benım umudum oldun eklemenı beklıorum sabırsızlıkla

hayırlısıyla doğsun da bitanemm eli ayağı düzgün aklı başında hayırlı bir evlat.. Kız da olsa olur erkek de.. Dha çok erken bunları konuşmak içnn.. Çekirdek tanesi kadarcık..
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.. Kız da olsa olur erkek de.. Şu mğbarek günklerde Rabbim dualarınızı kabul etsin canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hepinizin bayramı mübarek olsun canım arkadaşlarımmmmmmm. Rabbim birdahaki bayrama bebeklerinizin heyecanıyla yada bebeklerinizle girmeyi nasip etsin inşallahhhhh.. Allahım ardı ardı bize güzel haberler almayı nasip etsinn.. Dualarımm, dileklerimm. hayallerimmmmm sizinle..

Allahım içten gelennn yalvarışlarımızı haykırışlarımızı karşılasınnnn bizi mutlu etsin..

O büyükttürrrr.. O çok büyükk.. O isterse herşey olur.. hepimiz bilioruz..

Mutlu bayramlarr güzelll anne adayları...

Merhaba seda_ecrin hoşgeldin.. Öncelikle çook geçmiş olsunn..
Ben şöyle düşünüyorum ki bence varikosel ameliyatlarında hep daha yüksek şans var hormon durumundan azo. olanlara göre.. Çünkü ameliyatla az da olsa sperm çıkışı sağlanıp çok rahat tüp bebek yapabilme şansın olabiliyor.. Yani bana göre şu an sen kötünün iyisisin..
Bak burada bir çok arkadaşımızın hikayesi var. Onlardan biri de benim.. Tedaviye başlamadan bebeğimiz olacağını öğrendik Rabbime şükürler olsun.. Ama bizim durumumuzda çok kötüydü gerçekten.. Ki hal öyle bir iyileşme söz konusu olmadığından..Varikosel ameliyatı geçiren bir arkadaşımın eşi var.ameliyattan 1 sene sonra takviyeler ve kürler sayesinde doğal yollardan hamileleik elde ettiler. Hiiiç boşuna ümitsizliğe kapılma.. Hiç öyle ğlama da.. En çok moral bozukluğu bizi uzaklaştırıo sağlımızdn ve tabiki bebeklerimizdennnn.. Lütfen biraz geçmiş sayfaları oku. Paniğe kapılma.. Şimdi bayramm.. Bayrmını keyifli geçirmeye çalış. Arrkadaşlarımızz bayramdan sonra seni görürler forumda hepsi cvp yazarlar.. Daha erken hiç canını sıkma seneler geçmemiş üstünden..
Durumu senin gibi olan arkadaşlarımız da var daha zor durumlarda olanlar da..

Bize Allahım yardım etti yoksa olacak şey değildi.. Dr.lar bile ihtimal vermiyordu.. Normal yolla imkansızdı bizimde..Hata tüp bebek bile mechuldü.. Nişanlılık döneminde karın ağrısıyla hastaneye gttiğimizde öğrendik ve yıkıldık.. Buna rağmen evlendik.. Olmayacağını bildiğimizden korunmdıkta. Sıfırdıı koca bir sıfır bizimde tahlililerimiz.. Hamile olduğumu öğrendiğmizde test yaptırdık 12 adet sperm bulundu. Şok olduk. Dondurduk her ihtimale karşı. Eşimde ben de bir süre atlatamadık hla şıoktayız.. Ama Allahın bir lutfu başka hiçbirşey değil.. Dr.umuz bile artık test sonucuna bakmayın dedii.. Herşey ortada..

Yani herşey herzaman sadece dr.ların dediği gibi olmuyor.. Çoğu zaman olsada herzaman değil.. Lütfen sıkma canını bu yüzden ve umudunu asla kaybetme.. Bak biz hepimiz hayallerimize sarıldık.. Ardı arkası kesilmeden ii haberler alıyoruz.. Sende bize katıl..

aramıza hosgeldın tatlım
ayyyy cnm bu kadar kendını uzme dıcem ama elde degıl bılıyorum
ama sız daha sanslısınız bızden cunku sperm cıkısı olmus
demek kı bı yerlerde sperm var onun ıcın en kısa zamanda
sperm cıkısı olup evlat hasretını gıderırsın

arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza inş en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin burada...
yeni öğrendiğin için bukadar kötü hissediyorsun kendini ama bence biraz sakinleşmen gerekiyor...
sizin durum söylediğin kadar kötü değil 4 spermiogramdan birinde 2 canlı 2 cansız sperm görmüşsünüz...
bu çok güzel bi durum burada aylardır yıllardır tedavi görüpte hiç canlı spermi göremeyen arkadaşlar var...
biz burada bi arkadaşın eşinde olgunlaşmamış sperm hücresi veya ölü sperm görüldü diye havalara uçuyoruz...
sizde hiç tedavi görmeden bile çıkış oluyor demekki kanallarda bi tıkanıklık var veya başka bişey bu konuda tedavi görmeniz gerekiyor...
size ankaradaki dr. kaan aydos'u tavsiye ediyorum...
ama öncelikle sizin kendinizi toparlamanız lazım siz böyle perişanken eşinize hiçbi yardımınız dokunmaz...
ayrıca dikkat ettim neredeyse tüm topiklere girip herkesin sizi arkadaş olarak eklemelerini istemişsiniz...
arkadaşların size yardımcı olması için arkadaş olarak eklemelerine gerek yok...
biz burada koskoca topikte arkadaş olarak ekli olmadığımız bi sürü arkadaşımızla sohbetler ediyoruz yardımlaşıyoruz...
sen yeni üye olduğun için anlatmak istedim...
hangi topiğe girersen gir derdini anlattığın zaman herkes sana yardımcı olacaktır arkadaş olmanıza gerek yok...
buna takılıp kalma diye anlatıyorum...
sen fırsat buldukça gel topiğimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...
allah şifa versin eşine...

Yaşadıklarınızı ve sonucunu okuyunca dilimden sadece Sübhanallah döküldü.Benim gibi uzun yıllar evli biriyseniz ,çocuğunuzun olmadığını öğrenen her muhatabın ,uzaktan yakından bilmem kaç sene sonra çocuğu olan örneklik ve bir yerden sonra sinir bozucu bir yakını vardır ya,neyse ki siz de artık bizim gibi bu dertten muzdarip olanlar için emsal verilmesi çok çok iyi bir örneksiniz Elhamdulillah.

Rabbim sağlıklı,hayırlı ve göz aydınlığı olacak bir evlat nasip etsin inşaallah size.

herkeze günaydın hayırlı bayramlar kızlar herkez iyidir inşallah bizde bir telaş gidiyor bu bayram iş bayramı hergün yorgunluk telaş neyse genede güzel allah hersene bu zamana çıkarsın hepimizi aminnn .

Selâm arkadaşlar. Bayramda arada gelip yazılanlara baksam da ancak yazma fırsatı bulabildim.
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Kesilen kurbanlar hurmetine Rabbim Hz ibrahim e bağışladıgi Ismail misali bize de evlatlar bağışlasin.. Âmin.

Bu arada seda erçin canım aramıza hoşgeldin. Her ne kadar durumumuz bize hoş gelmese de burada toplanabilmek güzel.sen aldığınız bu üzücü haberin ilk sıcaklığıyla çok üzülmussun haliyle ama ben durumunuza sevindim.en azından sperm görmüşsünüz.hiç olmazsa tüp bebek ihtimali var.biz ona da raziyiz. Tabi sonuç Rabbimin bileceği hayatı vermek ve almak hiç aracısız onun elinde.bunu burada yaşanan mucizeler bize gösteriyor.ama ben her zaman şöyle düşünüyorum ki Allah bize hiç çocuk vermese de bize hayatı güzel kılacak hayat arkadaşları vermiş.bu da olmayabilirdi.şükürler olsun ki onlar var.Rabbim bize verdiği nimetleri ziyade etsin.evlat sevgisini de tattirsin..

Canım benim dualarına canı gönülden amin diyorum .

Amin inşallah tşk ederim.. Rabbim gönülden bizim için dua edenlerin dualarını kendilerine kat kat geri göndersin.. Gönlünüzdeki neyse yaşadıklarınız o olsun.. Rabbiim evldın hayırlısını bir an önce sizede nasip etsin inşallah..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn tatlım benimmmmmmmmm

ben geldim kiii burdayımmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin bebekimmmmmmmmm
iyi ki varsın ben çok sıkıldım artık geliyorum gidiyorum topik bomboş
sen nasılsın tatlım bebeişin nasıl

canlar günaydın
hepinizi çok özledim gelin artık

günaydın canım bende geldim baktım ben yokken ne kaynatmışsınız?ama bayram bayram fazla giren olmamış.canım senin şimdi çifte bayram yaşadığını biliyoruz.rabbim o güzel yüzünü güldürsün hergünün bayram neşesinde ve güzelliğinde olsun inşallah.hayalim anne adaylarının en şanslısı rabbim bebeğini sana bağışlasın onu salih evlatlardan etsin onunla senin yüzünü güldürsün inşallah. hepinizi çok ama çoooooooooook seviyorum Allah'a emanet olun.

Günaydın arkadaşlar bende yoktum cumadan beri özledim burayı gerçekten herkese hayırlı bayramlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…