masal canım hoşgeldin hayırlı bayramlar canım annen nasıl oldu.ameliyat olabilir yazmışsın okudum ama annenin rahatsızlığını anlayamadım.benim annemde 3 yıl önce yumuşak doku kanserinden parça aldırmıştı şimdi yine tekrarlamış.benimde canım çok sıkkın inşallah daha fazla ilerlemez Rabbim hepimizin hastalarına şifa versin
bebekim siz kendi memleketinizdesiniz tüm akrabalar orada...
herkesle bayramlaşma telaşı içinde topiğe girmen mümkün değildi zaten...
bizimde ilk gün kurban telaşıyla geçti...
2 günde bayramlaşmaya gittik gezdik falan...
bugünde dinlendik kocişle...
yarın okul var çok sinir bozucu bi durum...
ara ara giriyordum topiğe kimse olmayınca baya sıkıldım
umarım yarın okuldan dönünce hepinizi burda bulurum
seninle sohbet etmeyide çok özledim bebekimmmm öpüyorum kocaman
canım sana da iyi bayramlar..
Annem iyi gibi şimdilik tam olarak ne olduğunu anlamadık biz de...biri başka şey dedi diğeri başka doktorların.kist dediler et parçası dediler dediler de dediler bi ameliyat oldu..sürekli kanaması oluyordu.şimdi iyi şükür.inşallah bi daha sorun olmaz..
Biz de bişey yapamadık eşimle kaan hocaya gidecektik gidemedik maddiyat da sorun oldu..azo ne durumda bilmiyoruz..
Kürlere başladık yeni..branca diye bi tenktüre başladık...fayda eder inşallah...
Sende durumlar nasıl canım?
evet canım ya sorma git git bitmiyor
içim dışıma çıktı resmen heryerde bişeyler yemekten. yemesen omuyor yesen olmuyor mide fesatı geçirdim resmen.
bugünde hiçbiyere çıkmadık hep evdeydik.dinlendik iyi oldu.
yarın bol bol görüşürüz inşallah canım bende seninle konuşmayı çok özledim valla canım.
tekrar geçmiş olsun canım hastalık insanı yer bitirirmiş sende topiğe girmeyince allah korusun durumu çok mu ağır diye düşünmeye başlamıştım.benim annem içinde duacı olun canım arkadaşlarım biliyorum ki dertler paylaştıkça hastalıklarda duayla azalırmış.bende eşime panaxı almayı düşünüyorum ama inat ettim sigarayı bırakmadığı sürece onun için elimi bile kaldırmayacağım.bakalım bizde alman hastanesinden randevu alıp tekrar test yaptırıp sonra bitkisel tedaviye başlıycaz kısmet.inan bana rabbim kısmet ettiğse cebinde bir kuruşun bile olmasa açılan kapılar senin hayrına olur.inşallah kullandığınız bitkiselde işe yarar şifasını bulursunuz hastalığınızın.branca tenktüreyide araştırdım.benim eltim romanyalı o otun türkçesi tavşancıl otu dedinizya romancasını söyledim eltim ayı otu olduğunu söylediBende farklı birşey almak istemedim çünkü ilacıda görmediğm için hata yapmak istemedim
canım senin annene de rabbim şifa versin.annemin durumu çok ağır değildi de sürekli kanaması vardı durmuyordu aylardır..onun için çok korktuk.bi de her doktor başka şey dedi..çok şükür atlattı gibi. Bakalım tekrarlamaz inşallah.
Bu arada branca hakkında iyi şeyler duydum ben umutlandım ama bakalım artık aslında bulsam getirtecek birii bikaç şişe daha istesem..üç ay kullanmak gerekiyomuş.esra da geirtti ama kim getirtti ilmiyorum..bana elibeses getirtti sağolsun allah razı olsun.tekrar yormak istemiyorum kızcağız zten onca uğraştı..
Biz bayadır test bile yaptırmadık...bi dahaki test yüzümüzü güldürsün allahımmm...
Sizin de iyiçıkar inşallah..emre beye mi gidiyosunuz siz kuzum?hepimiz bebekleimize kavuuruz inşallah canım ya zor bu işler.
eseslim nasılsın canım.....
offf en kötüsüde o bebekimmmm heryerde bişeyler yemek
allahtan bizim sizin kadar gidecek yerimiz yok buradada ucuz atlattık
her yerde tatlı yemeye ayrıca sinir oluyorum zaten
iyi olmuş bugün dinlenmeniz bizde aynı moddaydık bugün
nihayet buluştuk yarın acısını çıkarırız artık
esraya bi sorayım bakalım kim getirtmiş ona...duan için teşekkür ederim canım rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın inşallah hastalarımıza da şifa versin amin.bizde emre beyle irtibat halindeyiz ama şimdilik alman hastanesine gidip testlerimizi tekrar yaptırıp şansımızı denemek istiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız .baharın eşinde sperm çıkmış inşallah darısı hepimizin eşlerinin başına.canım baharda da sanırım aynı ilaç vardı onlar kullanmıyorsa bahardan isteye bilirsin .bende kendi kendime gelin güvey oluyorum.
iyim canımcım sen nasılsın ?
nasıldı bayramın ?
hepinizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum arkadaşlarım, arkadaşlarım bi sorum olacak KAAN AYDOS hocadan bahsedeniniz çok, herkes bu hocadan çok memlun, KAAN beye mail atsam sorunum ile ilgili olurmu arkadaşlarım , aslında eşim ve ben gitmek de istiyoruz, ama önce mail atıp sorunu yazıp ona göre mi durumu değerlendirelim biz ve kaan hoca diyoruz, karar veremedim arkadaşlarım , mailller cevap veriyormukaan hoca arkadaşlarım , şimdi sizden bilgi almak istiyorum ben ne yapmalıyım arkadaşlarım, ii akşamlar , sevgilerimle :44: :44:
hepinizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum arkadaşlarım, arkadaşlarım bi sorum olacak KAAN AYDOS hocadan bahsedeniniz çok, herkes bu hocadan çok memlun, KAAN beye mail atsam sorunum ile ilgili olurmu arkadaşlarım , aslında eşim ve ben gitmek de istiyoruz, ama önce mail atıp sorunu yazıp ona göre mi durumu değerlendirelim biz ve kaan hoca diyoruz, karar veremedim arkadaşlarım , mailller cevap veriyormukaan hoca arkadaşlarım , şimdi sizden bilgi almak istiyorum ben ne yapmalıyım arkadaşlarım, ii akşamlar , sevgilerimle :44: :44:
hepinizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum arkadaşlarım, arkadaşlarım bi sorum olacak kaan aydos hocadan bahsedeniniz çok, herkes bu hocadan çok memlun, kaan beye mail atsam sorunum ile ilgili olurmu arkadaşlarım , aslında eşim ve ben gitmek de istiyoruz, ama önce mail atıp sorunu yazıp ona göre mi durumu değerlendirelim biz ve kaan hoca diyoruz, karar veremedim arkadaşlarım , mailller cevap veriyormukaan hoca arkadaşlarım , şimdi sizden bilgi almak istiyorum ben ne yapmalıyım arkadaşlarım, ii akşamlar , sevgilerimle :44: :44:
nasılsınız bacılar hepinize hayırlı bayramlar
demmi bacım Allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah
kızlar başka hamile olan varmı
esraya bi sorayım bakalım kim getirtmiş ona...
inşalah artık çıkar şu spermler nerdelerse:)
her seferinde bi umutla gidip yaptırıyoruz testleri ama g.tümüze baka baka eve dönüyoruz..
bu kez sevinerek dönsek evimize..
ne güzel olur.....
bayramdı işte canım:/
seninki nasıldı?iyisin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?