Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masal canım haberin yok herhalde hayalimde hamile hemde doğal yoldan kendiliğinden hamile kalmış.darısı hepimizin başına

vav o nasıl olmuş kız herifinde azda olsa sperm mi çıkıyordu acaba
yaaa bacılar şu ilaç neyin nesi kim buldu kim kullandı anam bir anlatın hele

yaaaaa bacılar çatlıcam de hatdi cevap verin kim buldu şu ilaçı kim kullandı sperm mi çıktı kimse duymuyormu beni

bacım ne ilaçı kim kullanmış spermi çıkmış kız banada anlatın bakem neler buldunuız gene:26:
canım hayalim hamiş,evlenmeden önce biliyordu eşinde azo olduğunu evlendi evlenir evlenmez 15 günlük gelinken hamiş kalmış dr gitmiş test yaptırmışlar 15 adet sperm çıkmış onu da dondurmuşlar ama onlar ne kullanıyodu bilmiyorum.baharlarda da çıkış oluyor artık onlar da kaan hocada tedavide.bu brancayı o da almış.ben de bilmiyorum kullanıyolar mı.
ben de getirttim romanyada var sadece bu ilaç kadın da erkek inferfitilesinde de kullanılabiliyormuş.azoda etkisi var mı bilmiyorum ama bi bitki özüymüş işte..biz de yeni başladık...gelişmeleri yazarım..bakalım çıkış olur mu?
zamancım ya yoruluyo insan sıfır sıfırrrrr
masal canım haberin yok herhalde hayalimde hamile hemde doğal yoldan kendiliğinden hamile kalmış.darısı hepimizin başına

hayalimden haberim var yaw ben kendi adıma kafa sallayan sarı kafayı koydum..hamiş değilim anlamında:))))

canım bizde kaan hocanın hastasıyız.öncelikle mail attık bize 15 gün endol ve trantal kullanıp hormon tahlili yaptırıp muayene çağırdı. önce muyaene ediyor sonra ilaç veriyor. sizin sorun ne bellimi ? bütün maillere cvp veriyor hoca durumunu anlat sana en iyi şekilde yol gösterir.
geçmiş olsun.

bayramınızı tüm kalbimle kutlarım arkadaşlarım, arkadaşlarım burada hemen hemen her arkadaşım KAAN AYDOS hocadan bahsetmiş , ve memlun olmayan yok denecek kadar az, bende KAAN hocaya mail atsam sorunum ile ilgili cevap verirmi , ben ve eşim aslında KAAN HOCAYLA tanışmak ve görüşmek istiyoruz ama , önce mail atsam gelen cevaba göremi gidelim diye düşündük , birde sormak istediğim maillere cevap veriyar mu , şimdi sizlere soruyorum arkadaşlarım ben ve eşim ne yapalım , şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, sevgilerimle :44: :44:

vav o nasıl olmuş kız herifinde azda olsa sperm mi çıkıyordu acaba
yaaa bacılar şu ilaç neyin nesi kim buldu kim kullandı anam bir anlatın hele

canım bu bitkisel tentürü branca ursuluı romanyadan getirtiyorlar.hem erkek hemde kadın kısırlığında işe yarıyormuş.ama en az 3 ay kullanmak lazımmış.türkçeside tavşancıl otu şurup şeklindeymiş.bunu başka topikteki arkadaşlar getirtiyormuş ama o topiği kapatmışlar.senin eşin şu anda bitkisel kullanmıyormu.bence boş durmayın ya yeşilex ya m sure yada panaxı kullansın eşi 2 3 kere ameliyat olupta sperm bulunmayan kök hücre tedavisini bekleyen arkadaşların eşlerinde sperm çıkmaya başlamış darısı bizim eşlerimizin başına

yaaaaa bacılar çatlıcam de hatdi cevap verin kim buldu şu ilaçı kim kullandı sperm mi çıktı kimse duymuyormu beni

canım branca ursului diye bi ilaç...romanyadan getirtiyosun..
işte umutsuz da olmuyo...
ben de tekrar getirtcem valla...birini bulsak yafu

anam bende biliyordum evlenmeden önce ama bizim aha nerdeyse 5 yıla gircez tık yok şimdi bacım bu ilaçı romanyadan nasıl gerttin ve nekadara getirdin anlat baken bizde alak kız bellimi olur şifa olur ayy yine kurtlandım

anammmm kız ne diyon hadi inşallah bizde 2 kere olduk mtese ama sfır çektik hep ya malum evde aldık para yok ki ama aklıma bir tane bileziğim var o geldi onu mu bozduzsam bacım nedrsin

canım benim kendin için mi koydun o sarı kafaları ama bence onları değil en yakın zamanda inşallah bu ikoncanı koyarsın

çok teşekkür ederim arkadaşım , allahım bu yolda hepimize yardım etsin , rabbim bizleri hayırlısı ile bir evlar sahibi etsin , sevilerimle

kurtlum benim
ben bi topik vardı şimdi kapatmışlar orda bi arkadaşa getirttim ama bi şişeve küçük boy...yani tekrar getirtmemlazım da nasıl?
15 tl idi bi şişesi..üç şişe sanırım yeter...romanyadan ilaç getirecek yardımsever şahsiyet aranıyor...duyuru duyuru!!!1
tekrar arkadaşı da rahatsız etmek istemiyorum..o da baya kişye getirtti ozaman çünkü.
napsak ki

[
Öncelikle 3 aya yakındır topiğe yazamıyorum. Malum bebiş hazırlıkları ve ilgelQUOTE=demmi;21616773]Hepinize iyi bayramlar sevgili azodaşlarım.
Sizlere bu bayram bir anne olarak seslenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman dualarımdaydınız ve bundan sonrada olacaksınız.
Kızlar 25 Ekim günü 24 saate yakın inanılmaz bir normal doğum mücadelesinden sonra saat 09:50 sularında sezaryanla oğluma kucağıma aldım. Rabbime şimdiye kadar yarattığı ve bundan sonrada kıyamete kadar yaratacağı tüm tüylü, kürklü mahlukatın üzerindeki her bir tüy tanesinin toplam sayısınca şükürler ve hamdler olsun. Ona el açıp bu uğurda yalvaran herkesi çok bekletmeden evlat sahibi yapsın, anneliği tattırsın inşallah.

Buraya nasıl geldik? tüm yeni gelen ve bundan sonrada topikten medet umacak arkadaşlarımız için bir kere daha geçmişimizi özetleyeyim istiyorum.
enmek zorunda olunan konulardan...
Sayfaların hepsini okuyamadım bir noktadan sonra 10 ar 10ar atladım. Bununla birlikte hepinizin sevincini ve üzüntüsünü derinden paylaştığımı bilin.

ben 33 eşim 35 yaşındayız ağaustos 2008 de evlendik. Azo olduğumuzu ocak 2010 da öğrendik. Nisan 2010 dan beri topiğin üyesiyim. Büyük mucizelerin yanında aile yıkımlarını da gördüm ne yazık ki..
Yaklaşık 9 aylık araştırma, ne duyduysak kullanma, hepinizin bildiği çoğu saygıdeğer; birazıda kendini bilmez bütün doktorlarımız ve merkezlerimizle görüşme gibi süreçlerden elimizden geldiğince hızlı geçmeye çalıştık.
Azo sebebimiz eşimin doğuştan testislerinin yerinde olmayıp 5 yaşında indirme opersyonu geçirmesi ama bu opersyonun ancak %40 başarılı olması. testislerden soldaki yukarıda bir yerlerde ve boyutu 2cc sağdaki ise yerinde ama 10-12 cc kadar. Bilgi: normal testis boyutu 12-20cc aralığındadır.
hormonlarımız normal sınırlarında.
sonuç olarak eylül 2010 da bahçeci umut merkezinde emre beye mikrotese ve süleyman tosuna yumurta toplama şeklinde beraberce tedaviye başladık.
Rabbime sonsuz şükürki eşimde fazla sayıda sperm bulundu. benden de sekizi olgun 9 yumurta toplandı. bunların 4 ü döllendi. 3 ü 5. güne gelebildi. içlerinden en iyi görünen 1 tanesi transfer edildi. diğer ikisi dondurulma testi için 6. güne bırakıldı ancak testi geçemediler ve atıldılar. Embriyo tutunmamıştı. hamile değildim 1. deneme başarısızdı. Olmadı... Çok şükür ki eşimin fazla spermlerinden bir kısmı dondurulmuştu. Bir kaç aylık kendimizi toparlama döneminden sonra 2011 başında tekrar 2. tedaviye başladık. yumurtalarım olgunlaştı toplandı eşimin spermlerinden bir kısmı çözüldü. Bu kez 7 si olgun 8 yumurta toplandı. yine 4 ü döllendi yine 5. güne 3 ü kaldı. Bu sefer 2 embriyo transfer ettiler. 3. sü yine 6. günde gelişme göstermeyip lavaboyu boyladı..
12 şubat 2011 günü yapılan testte bhcg değerim ilginç bir şekilde 404 tü. yapıştırıcı markasını çağrıştıran bu değerle oğluşum bana güzelce yapışmıştı:))
HAMİLEEEYDİİİMM. 5 HAFTALIK. son 2 haftaya kadar her şey yolundaydı. Fazla problem olmayan bir çoklarına göre oldukça rahat bir hamilelik geçirdim diyebilirim. o
haftalarda doktorum bebeğimin yeterince kilo almadığını artık kendi sancılarımı beklemeden almamız gerektiğini bu kiloda bir bebeğin doğum baskısını kaldıramayabileceğini söyledi. Bense başında herşeyin doğal akışında olmamasına inat doğumumun tamamen doğaçlama olmasından yanaydım. nasıl akacaksa öyle akmalıydı. içime binbir müdehaleyle girebilmişti ama içimden dışıma kendi nasıl istiyorsa, ne zaman nasıl istiyorsa öyle çıkmalıydı. Eskiden doğumlar en fazla 43. haftada ya gerçekleşir ya da bebek anne karnında 42 veya 43. haftalarda ölürmüş. yani dünya üzerinde bugüne kadar hiç kimse ben 44. haftamda doğurdum diyemezmiş. diyorsa hesaplarda bir yanlışlık varmış. Neyse, günümüzde doktorla bebeğin 42. haftada aniden kaybedilmesini hiç bir şekilde göze almıyorlar. herşey ne kadar mükemmel görünürse görünsün 41. hafta sondur. Bebek 40 ta gelmediyse 41 de müdehale zorunludur. Anlayışı bugünkü tıbba hakim. 42-43 te ölüm oranı fazla olduğu için diyecek bir şey yok. Ben doktorumun 38. haftalardan başlayan almalıyız büyümüyor. dışarda daha iyi büyür önerilerine aldırmadan tıbbi gerçeğin dayandığı son haftaya kadar ısrarla geldim. Kendi sancım başlamayınca 40+3 te suni sancı verildi. ilerleyen saatlerde artan sancılarla bebeğin kalp ritminde bozulmalar yavaşlamalar gözlendi. doktorum sezeryana dönmeliyiz dedi. ben hayır dedim. Aslında doktorum İstanbuldaki özel hastanelerin en nadir sezeryan yapan doktorudur. zaten özellikle seçtim. yine suni sancıyla 20 saatin sonunda SEZERYAAAANNN!!! DİYE HAYKIRAN hastalarına yapmayıp 22. saatte normal doğurtmuş bir doktor. Çünkü gidişat normal doğurabileceğini gösteriyormuş. ve hastanın sezeryan beyanı karşısında kim olsa sezeryan yapardı diyor. hak veriyorum.

sabah 10:30 da başlanan suni sancı sonunda akşam 18:30 gibi suyum geldi. ama saatler saatleri kovalıyor benim rahim ağzım 2cm den fazla açılmıyor.
doğum sezeryan olmak zorunda kaldı ama bebeğime kavuştuğum için çok çok şanslıyım[/QUOTE]canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlet olsun bebeğin.inş. rabbim bizlere nasp etsin inş.

anammmm kız ne diyon hadi inşallah bizde 2 kere olduk mtese ama sfır çektik hep ya malum evde aldık para yok ki ama aklıma bir tane bileziğim var o geldi onu mu bozduzsam bacım nedrsin
CANIM BENİM SENİ GÖRÜR GÖRMEZ YAZDIM GÖRMEDİNMİ YAZIMI.TABİKİ AL KULLANSIN EŞİN.AMA DÜZENLİ KULLANSIN 6 AY DEVAM ETSİN .BEN PANAX E1 VE RECHİ MANTARI ALDIRICAM KİBARLI ÜRÜNLERİ KULLANIPTA OLUMLU SONUÇ ALANLAR VAR.BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM ŞİFAYI VERECEK OLAN RABBİM İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR.BEN BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM BİR GÜN SENDE GELİP BENİM EŞİMDE SPERM ÇIKTI DİYE MESAJ YAZACAKSIN AL İLACI OĞLUŞUNA TAKILAN ALTINLARLA TEKRAR KENDİNE BİLEZİK ALIRSIN

canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlet olsun bebeğin.inş. rabbim bizlere nasp etsin inş.[/QUOTE]

mb arkadaşım bizim sorunumuz azospermi ,eşim iki defa tese ameliyatı oldu , bir defa tüp bebek denememiz oldu, başarı sağlandı ama, bebeğimiz 6 haftalıkken kaybettik , doktorumuz bir dahaki tese ameliyatının eşim için artık uygun olmayacağını söyledi, çok üzgünüz , rabbim yardım etsin , benim sorunum bu , (( kaan bey allahın izni ile inşallah bize yardım eder, rabbim bizleride mutlu eder , tatlım senin sorun nedir , rabbim hepimizin kyucağını hayırlısı ile doldursun inşallah,

yawwwww deme yawwwww anaaaaaammmm napsakta getirtsek kız etme eyleme gene rahatsız et bacım bebiş için herşey bak bende alıcam offf offf romanyada kimvar ya aslında romanyadan karılar geliyorya türkiyeye bir polis tanıdığımız olsa bastıkları yerlerden bir karıya getirtse napsak yaaaaa

dünyadan zamanaaaaaa.....
koptun yine bebekim....
bi kutu almıyon ki bu mereti oluk ouk para akıyo en az 6 ay mı kullanılıyodu kaç paraydı kız bunlar vck?
ay biz de alamadık valla...
anında küçük emraha bağlarım şimdi valla kızlar hiç affetmem:)
canım benim kendin için mi koydun o sarı kafaları ama bence onları değil en yakın zamanda inşallah bu ikoncanı koyarsın

ay gelir mi o günler yafu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…