Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gülme krizine girdim sakinleşsem yazcam....

geçmiş olsun arkadaşım kaan bey bu konuda en iyilerden...maillerine maksimum iki gün içinde cevap verir ve size yol gösterir.
kesinlikle mail atmanı öneririm.inşallah iyi haberler verir size..sizde de mi azo var

evet arkadaşım bizimde sorunumuz azospermi , kaan hocaya mail atayım , o zaman gelen cevabı paylaşırım sizlerle , yardımlarınız için teşekkürler , rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere

biizmde sorun azosperm canım. m. tese olduk ama sperm çıkmadı bizde. bizede doktorlar bi daha m.tese önermiyoruz dediler ama kaan hoca tese olabileceğiniş söyledi. umudumuz bitmişken umudumuz geri geldi. o yüzden bir an önce kaan hocaya mail at canım. o sana gerekli olan cvp verir. için rahatlar.
allah yüzünü güldürsün inşallah canım.

bacım yaaaa bu mantar neyin nesi ya neler bulmuşsunuzu yok arkadaş boşuna dememiş atalarımız sürüden ayrılanı kurt kapar diye şimdi panax ve richi mantarı alıyoruz ayrıca romenyadan şu ilaçı getirtiyoruz sonra proksid ve m-sure kullanıyoruz yanınada yeşilexs mi alıyoruz bunlarımın hepsinimi kullancaz en az 3 ay
ya varya herif bunların hepsini kullansa adamlarda enerji patlaması olur

söz konusu bebek olunca IQlar 180e vuruyor...einstein halt etmiş
zaman beni güldürdün yaw
DUYURU DUYURU...
ROMANYADAN İLAÇ GETİRTECEK HAYIRSEVER ARANIYOR!
gızlar hadi bakem ya birimiz hepimiz içindi hani

allah iiyliğini versin kız hem okuyorum hem krize girdim.
fikir süper bu arada

sorma bacım o oluk hiç kapanmıyor akıyorda akıyor hele bizdeki oluk
ya bacım napsak ne etsek de bulsak şu romen yalı ilaçı

ağlama canım ilaçların herbiri 119 tl aylık 330tl gidiyor.üçlü fiyat aman canım ümitlerimiz gideceğine paramız gitsin rabbim isterse onada para yettirebiliriz inşallah.ben eşime dedim sigarayı bırak sana o parayla ilaç alayım.belki bebeğimiz olur.ya sigara ya bebek diye tehdit ettim

zaman beni güldürdün yaw
DUYURU DUYURU...

valla bende araştıracam bu romanya işini eşime sorayım belki tanıdık vardır eğer bişiler duyarsam kesin haber veirirm.

evet arkadaşım bizimde sorunumuz azospermi , kaan hocaya mail atayım , o zaman gelen cevabı paylaşırım sizlerle , yardımlarınız için teşekkürler , rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere

ENERJİ GELİYORUM DEMEZ diyodu ya çikolatalı bar reklamında...biz onu değiştirip ENERJİ GELİYORUM DER yapalım:)
bunca şeyi yese adam çatlar ölür beerkekseniz tek tek gelin demiş adam adama
hepsini alma anacım birini al...hepsi olur mu hem tepki falan yapar sonra mazallah.....

canlar kurban bayramınızı tebrik ederim.nice bayramlara erişelim inş.sağlık ve afiyetle. bideeee mutlu anne baba lar olarak

allah iyiliğini versin.canım bak( panax,e1.richi mantar,)bunları üçlü set olarak kullanıyorsunuz.yada yeşilexin garantili para iadeli sperm artırıcı ürününü kullanıyorsunuz.yada m-sure bu biraz pahalı 400tl bunu kullanıyorsunuz seçim sizin.üçünden de güzel sonuç alan oldu.

gülme krizine girdim sakinleşsem yazcam....

zaman beni güldürdün yaw
DUYURU DUYURU...

allah iiyliğini versin kız hem okuyorum hem krize girdim.
fikir süper bu arada

yawww bacılar kurban olam ben burda kurtlandım ya varya artık millet 2.ye geçti anam bizde tık yok bu gidşle ben sporlanarak ürücem yada mayazu mitozo kendim yapcam kızlar napsak ne etsek ay çok kurtlandım nasıl heyecanlandım
aslında bügün moralım bozuldu ondan geldim topiğe sevğili görümcem 6.5 aylık hamile ve bizdelerdi sürekli hamileliğinden sorunlarından nazın dan bahsediyordu bende tabi hımmmm vahhhh vahhh diye cevap veriyordum neyse işte durum bu benimde en acillll tarafından sperm çıkarttırmam lazım heriften gerisi inşallah bebiş olarak bana döner

canım sen stendapçı falanmısın?hiç güleceğim yoktu.

sorma bacım o oluk hiç kapanmıyor akıyorda akıyor hele bizdeki oluk
ya bacım napsak ne etsek de bulsak şu romen yalı ilaçı
he ya ben kalpazan olcam bu gidişe..
haber manşetlerini görür gibiyim..
FLAŞ FLAŞ FLAŞ..
tüp bebek tedavisi için para bulamayan kadın arka odayı darphaneye çevirdi
dıııııırrrrrrrrrrrrrrrrşşşşşşşşş
para basarken yakalanınca gene olsa gene yaparım herşey bebek için dedi
dddııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrşşşş
çılgın kadın az sonraaaaaaaa
hee para mı s.çıyoz ya:)
valla bende araştıracam bu romanya işini eşime sorayım belki tanıdık vardır eğer bişiler duyarsam kesin haber veirirm.

ay ben de araştırayım olmadı yine o kıza sorarız..ama o da daha getirtmem dediydi
yine bi soruşturayım bakalım...
bulursam size söylerim yaaa

m-sureyi biz kullandık tı ama işe yaramadı
ya ben gayet ciddiyim hepsini bir kullansak yani söyle çok koldan saldırsak diye düşündüm belki işe yarar ama şaka falan bir yana önceden kullanırken ot çöp falan hakkaten enerji patlaması oluyodu adamda en azından o işte işe yarıyor

hee sorma valla millet seri üretime geçti...bi de bize bak çöpsüz üzümmmmmmmmmmmm
korkum kuru üzüm olmak

canım sen stendapçı falanmısın?hiç güleceğim yoktu.

ya bacım napcan 5 yıldan sonra artık arsızlaşıyorsun önceden ağlarken şimdi oturup haline gülüyorsun ama benim bişekilde para ve sperm bulmam lazım

kaç ay kullandı en az 6 ay diyorlar belki o ilaç işe yaramıyorsa diyeri yarar.sizin azo sebebi neydiki?

ya bacım napcan 5 yıldan sonra artık arsızlaşıyorsun önceden ağlarken şimdi oturup haline gülüyorsun ama benim bişekilde para ve sperm bulmam lazım

aynen canım bulursan söyle arayan belasınıda mevlasınıda bulur.belki bizde spermi buluruz ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…