Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hee sorma valla millet seri üretime geçti...bi de bize bak çöpsüz üzümmmmmmmmmmmm
korkum kuru üzüm olmak

yaw bacım diyorum bazen olmazları oldurtan Allah kuru üzümüde canlandırcak Allah Rabbim bizlere nasip etsin inşallah bak ne anlatcam benim tanıdığım bir abla rüyasında ailem derğisini görüyor ve senin şifan onda diyolar sonra abla o haftanın dergisi arıyor neyse en sonunda buluyor ve içinde hz. Ekeriyanın duası var onu okuyor bu arada ablada 2 ay önce tüp bebek yaptırıyor ama olmuyor drlar en sonunda artık olmaz diyor ve abla o duayı okuyor sürekli 2 ay sonra hamile şimdi kızı okula gidiyor

ne çok güldürdünüz beni yav.
evet canım araştırlaım bulurz inşallah. bende heveslendim şimdi.

ya ben size ne dicem?
ben bi rüya görüyorum....
tabi anlatmiyim de şimdi..
sizce o rüyaya göre hareket etsem mi etmesem mi?
ben bebeğe yoruyorum ama?
rüya tabirinden anlayan yok mu yaaaaa
ay şimdi de ben kurtlandım ha

CEMREM HOŞGELDİN HAYIRLI BAYRAMLAR TATLIM NASILSIN.ZAMANCIĞIM BAK BAHSETTİĞİM ARKADAŞLARDAN BİRİ CEMREM PANAXLA TEDAVİ GÖRÜP SPERME KAVUŞAN ARKADAŞIMIZ.İNŞALLAH DAHA FAZLASINI GÖRÜRDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRSIN CANIM ARKADAŞIM

kaç ay kullandı en az 6 ay diyorlar belki o ilaç işe yaramıyorsa diyeri yarar.sizin azo sebebi neydiki?
bizim ki 12 yaşında testisleri indiriliyor şimdi elde var 1 testis inmemiş testisden dolayı yani
aynen canım bulursan söyle arayan belasınıda mevlasınıda bulur.belki bizde spermi buluruz ne dersin
ay inşallah hayırlı spermler çıkar heriften
sanki akşama makarna yapmam lazım der gibi sperm ve para bulmam lazım diyon bebekim..

bacım napim başka

vay kız cemrem anlat bakim şu panaxsi ve tam ismini ver nette baktım bikaç çeşit var hangisini kullandın

hayırdır inşallah canım

nasıl rüya görüyorsun canım çok merak ettim :26:

bak şimdi öyle ucundan azcık göstermek olmuyor anlat bakem rüyanı merak ettim

yavrimooooo,göster ama elletme taktiği
kızlar şimdi anlatmiyim de,
nebiliyim işte belki de ben öyle sanıyorumdur.anlatırsam belki gerçek olmaz diye anlatmıyorum gerçekolursa anlatırım ok

kız niye gösterimde elletmeyim tadi orda
tamam anlatma ama rüyanda ne gördüysen yap içinde kalmasın yıllar sonra yapsamıydım nemezsin en azından

yavrimooooo,göster ama elletme taktiği
kızlar şimdi anlatmiyim de,
nebiliyim işte belki de ben öyle sanıyorumdur.anlatırsam belki gerçek olmaz diye anlatmıyorum gerçekolursa anlatırım ok

peki canım zorlamayalım anlatmak istediğinde anlat oldumu merak ettim.
bazen öyle olur gerçek olmasını istediğimiz rüyalarımız anlatmayız ama ben hep bi boşluğuma gelir yada çok sevindiğimden anlatırım

duan ıcın sagol cnm ınşllh duan hepımıze kabul olur cok sukur ıyım
panaxa devam bakalım bı dahakı testte ne olacak bızde sperm dısı hucre cıkmıstı tatlım

vay kız cemrem anlat bakim şu panaxsi ve tam ismini ver nette baktım bikaç çeşit var hangisini kullandın

canım akvıt nete gır ordakı numarayı ara derdını anlat o zaman kara ver canım bız sımdılık memnunuz ılaclardan

bacım birde sizde azo sebebi neydi

ben 5 yıllık evlıyım evlılıgımın 3 ayında ogrendık azoyu
essım tese mıcrotese oldu 0 yıne 0 ama panaxa baslayalı 0 olan testte sperm dısı hucreler goruldu
allah hepımıze saglıklı bebek versın

bizde hep çıkıyor o sperm dışı hücrelerde sperm çıkmıyor bişey sorcam siz panax sın hangisini kullanıyorsunuz nette baktım bi kaçtane isim var siz hangisini kullandıysanız bizde ondan kullansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…