ya bacım napcan 5 yıldan sonra artık arsızlaşıyorsun önceden ağlarken şimdi oturup haline gülüyorsun ama benim bişekilde para ve sperm bulmam lazım
hee sorma valla millet seri üretime geçti...bi de bize bak çöpsüz üzümmmmmmmmmmmm
korkum kuru üzüm olmak
he ya ben kalpazan olcam bu gidişe..
haber manşetlerini görür gibiyim..
FLAŞ FLAŞ FLAŞ..
tüp bebek tedavisi için para bulamayan kadın arka odayı darphaneye çevirdi
dıııııırrrrrrrrrrrrrrrrşşşşşşşşş
para basarken yakalanınca gene olsa gene yaparım herşey bebek için dedi
dddııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrşşşş
çılgın kadın az sonraaaaaaaa
hee para mı s.çıyoz ya:)
ay ben de araştırayım olmadı yine o kıza sorarız..ama o da daha getirtmem dediydi
yine bi soruşturayım bakalım...
bulursam size söylerim yaaa
yaw bacım diyorum bazen olmazları oldurtan Allah kuru üzümüde canlandırcak Allah Rabbim bizlere nasip etsin inşallah bak ne anlatcam benim tanıdığım bir abla rüyasında ailem derğisini görüyor ve senin şifan onda diyolar sonra abla o haftanın dergisi arıyor neyse en sonunda buluyor ve içinde hz. Ekeriyanın duası var onu okuyor bu arada ablada 2 ay önce tüp bebek yaptırıyor ama olmuyor drlar en sonunda artık olmaz diyor ve abla o duayı okuyor sürekli 2 ay sonra hamile şimdi kızı okula gidiyor
bizim ki 12 yaşında testisleri indiriliyor şimdi elde var 1 testis inmemiş testisden dolayı yanikaç ay kullandı en az 6 ay diyorlar belki o ilaç işe yaramıyorsa diyeri yarar.sizin azo sebebi neydiki?
ay inşallah hayırlı spermler çıkar heriftenaynen canım bulursan söyle arayan belasınıda mevlasınıda bulur.belki bizde spermi buluruz ne dersin
sanki akşama makarna yapmam lazım der gibi sperm ve para bulmam lazım diyon bebekim..
CEMREM HOŞGELDİN HAYIRLI BAYRAMLAR TATLIM NASILSIN.ZAMANCIĞIM BAK BAHSETTİĞİM ARKADAŞLARDAN BİRİ CEMREM PANAXLA TEDAVİ GÖRÜP SPERME KAVUŞAN ARKADAŞIMIZ.İNŞALLAH DAHA FAZLASINI GÖRÜRDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRSIN CANIM ARKADAŞIM
ya ben size ne dicem?
Ben bi rüya görüyorum....
Tabi anlatmiyim de şimdi..
Sizce o rüyaya göre hareket etsem mi etmesem mi?
Ben bebeğe yoruyorum ama?
Rüya tabirinden anlayan yok mu yaaaaa
ay şimdi de ben kurtlandım ha
ya ben size ne dicem?
ben bi rüya görüyorum....
tabi anlatmiyim de şimdi..
sizce o rüyaya göre hareket etsem mi etmesem mi?
ben bebeğe yoruyorum ama?
rüya tabirinden anlayan yok mu yaaaaa
ne çok güldürdünüz beni yav.
evet canım araştırlaım bulurz inşallah. bende heveslendim şimdi.
ya ben size ne dicem?
ben bi rüya görüyorum....
tabi anlatmiyim de şimdi..
sizce o rüyaya göre hareket etsem mi etmesem mi?
ben bebeğe yoruyorum ama?
rüya tabirinden anlayan yok mu yaaaaa
hayırdır inşallah canım
nasıl rüya görüyorsun canım çok merak ettim :26:
bak şimdi öyle ucundan azcık göstermek olmuyor anlat bakem rüyanı merak ettim
gül yavrum tabinapalım ağla ağla içimiz geçti...
yetti gari
yavrimooooo,göster ama elletme taktiği
kızlar şimdi anlatmiyim de,
nebiliyim işte belki de ben öyle sanıyorumdur.anlatırsam belki gerçek olmaz diye anlatmıyorum gerçekolursa anlatırım ok
yavrimooooo,göster ama elletme taktiği
kızlar şimdi anlatmiyim de,
nebiliyim işte belki de ben öyle sanıyorumdur.anlatırsam belki gerçek olmaz diye anlatmıyorum gerçekolursa anlatırım ok
CEMREM HOŞGELDİN HAYIRLI BAYRAMLAR TATLIM NASILSIN.ZAMANCIĞIM BAK BAHSETTİĞİM ARKADAŞLARDAN BİRİ CEMREM PANAXLA TEDAVİ GÖRÜP SPERME KAVUŞAN ARKADAŞIMIZ.İNŞALLAH DAHA FAZLASINI GÖRÜRDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRSIN CANIM ARKADAŞIM
vay kız cemrem anlat bakim şu panaxsi ve tam ismini ver nette baktım bikaç çeşit var hangisini kullandın
bacım birde sizde azo sebebi neydi
aynenn içim şişti içim geçti.
rahatlıyalım biraz
ya bu hürrem gene mi gebe ya..
yolcam karıyı
duan ıcın sagol cnm ınşllh duan hepımıze kabul olur cok sukur ıyım
panaxa devam bakalım bı dahakı testte ne olacak bızde sperm dısı hucre cıkmıstı tatlım
canım akvıt nete gır ordakı numarayı ara derdını anlat o zaman kara ver canım bız sımdılık memnunuz ılaclardan
ben 5 yıllık evlıyım evlılıgımın 3 ayında ogrendık azoyu
essım tese mıcrotese oldu 0 yıne 0 ama panaxa baslayalı 0 olan testte sperm dısı hucreler goruldu
allah hepımıze saglıklı bebek versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?