Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahh be canım direk m. tesemi olacak eşin yapmasın öyle bişey ya tedavi olmadan yapmayın valla.
biz yandık siz yanmayın.

iyim valla canım napıyım bayram bitti çamaşırlar birikti onlarla uğraşıyorum
sen napıyorsun nasıldı bayram ?

hiç sorma ya çamaşırlar bende de birikti. bizde dün gece geldik memleketten.salonum valizle çuvalla dolu.sabah kalktım işe geldim.aklım evimde.keşke bugün tatil olsaydı.bayram çok yorucuydu ama güzeldide.

hiç sorma ya çamaşırlar bende de birikti. bizde dün gece geldik memleketten.salonum valizle çuvalla dolu.sabah kalktım işe geldim.aklım evimde.keşke bugün tatil olsaydı.bayram çok yorucuydu ama güzeldide.

öyle valla canım bi yerden gelince bavulları boşaltmak ölüm gelir banada.
hafta sonunu rahat rahat yaparsın sende artık.
bayram yoruyor evet ama güzelde geçiyor.

slm kızlar eşi azo olupta bu ay tedavi gören varmı veya hamile kalan varmı cvp yazarsanız sevinirim ....

herkeze merabalar bizim çocuk bakıcılıgı bitti bu sefer kaynanam geldi dün bayram öncesi gelecekti cenaze olunca gelemedi yeni ğeldi telaş hiç bitmiyor saglık olsun bakalım kaynatmışsınız baya gene bende geldim huuu huu.

hoşgeldinn bebekimm
kaynananı iyi ağırla kız rahat etsin kadın
çocuk bakıcılığı gibi kaynana iyi bak emi
evt canım bayramda pek kaynatma olmamış akşam tatil bitti bütün kızlar toplaştık
sen napıyorsun başka bayramın nasıldı ?

bakıyorum canım hemde çok iyi hürmette kusur etmem şu anda dükkandayız kenside geldi buraya oturuyor patik örüyor eşim işi vardı gitti bayramda iyi geçti allaha şükür annemgille beraberdik onlarla danaya katılmıştık işle güçle üçgün geçti dünde kaynanam gelince evdeydik işte öyle bayramda geldi geçti sag olana hepsi çabuk şükür bu günümüze inşallah seneye ya hamile ya bebegimizle geçirmek nasip olsun aminn.

merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.

aminnnn allah inşallah bidahaki bayrama bebişleirmizle geçirmek nasip eder canım hatta onlar olunca bi yre gitmeyiz ne güzel olur
ben sevmiyorum öyle kapı kapı gezmeyi bize gelirler daha güzel olur

ay canım ya lütfen moralini bozma.moralini yüksek tutmaya çalış.veren allah neden olmasın.rabbim yazdıysa o 1 tanede tutunur inş.sana bolca dua edelim.inanıyorum ki ben ''kızlar bu sefer oldu yaşasın'' yazacaksın bize.allah yardımcın olsun.çok öpüyorum seni.bunada şükür.

hayırlısı olsun canım 1 tanesinede çok şükür. inşallah sıkı sıkı tutunur bebğin sana canım.
hamileyim diye yazarsın bize sonra inşallah. allaha şükür 1 tanesi bile yeter allah verdikten sonra istedikten sonra oda sana sıkı sıkı tutunur canım.
dikkat et kendine bizide habersi bırakma canım

ya bacım sen ümit var ol ya handenizuz var dı kocasından tek spermçıkıyordu kız onla hamile kaldı şimdimaşallah bebişi kucagında bacım sanada transfer etmişler bırak tutarmı tutmazmı Allah bilir nasip işi çok kaliteli kesin tutar denilenlerin tutmuyor boşuna beklemeyin tutmaz diyenlerinki tutuyor bırak şimdi bunları şuan hamilesin ve keyfini çıkar konuş miniğinle sana sımsıkı tutunması için sen baştan vazgçersen o ne yapsın hadi bakem taze anne hamileliğinin en güzel günğ büğün onunla uyandın şimdi seninle unutma

nasılsınız bacılar benim moralim bozuk ben para bulim diye yırtınırken aha işte bir oluk daha çıktı çarşamba gününden beri kombinin basıncı düşüp duruyordu basınç düşünce dogal olarak çalışmıyor nedeni ise tesisatta kaçak varmış anam bide bu evin tesisatı kapalı döşemenin içinde yani neyse bir ialç varmış onu alıp kombi girirşinden dökünce kaçagı kapatıyormuş ortalama 200 tl ye mal olucak gibi ah ah ahhhhh gitti bizim panaxsın parası

tunaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydınn
uykucu kız hamıslık sana uykumu yapıyo
ohhhhhhhhhhh uyu gıtsın bu gunler guzel gunler doya doya yasa kız
eee enısteye naz basladımı

evettttttttt tatlım ya uykucu oldum çıktımm.. zile basıolar duymuorum.. tel.den arıolar duymuorummm. Öyle uyuyorum ki deliksizzzzz...
naz yapmazmıyımmmmmmmmmmm.. geri kalırmıyım hiiiiiççççç

şişkooooooo olayımmm hiç problem deil ben 48 kiloyumm tatlımmm ii gelir biraz kilo.. ama geçmicem 55 i istemiorum okadarda.. 60 olursun diolar hadi bakalımm
yemek yiyemiorum ki bide.. Yediğim lavoboyu boyluo
uykuyada çözüm bulamıorum kii.. İşyerinde de dinlenme odasına girip uyukluorum valla napiiimmmmmm tatlımm :44:
tünaydın canım.nasılsın bakalım.nasıl gidiyo hamilelik.

ii gidioo canım benimmmmmmmmm sen nasılsınnnnn?? nası gidio

tünaydın canımmmmm
napıyorsun ?

eseslim iim ben tatlım sen nasılsınn??? bitanem moralin düzeldimi bakiimm senin?? tatilin nasıl geçtiiiiiii? okuyamadım geçmişii.. Bi sıkıntın yok dimi tatlımmm??

slm kızlar eşi azo olupta bu ay tedavi gören varmı veya hamile kalan varmı cvp yazarsanız sevinirim ....

Beennn hamileyimmmmmmmmmmm

ayrıca baharnda güzel haberleri var sperm çıkışı oldu.. tedavi gören arkadaşlarımızda varr... sabırsızlıkla beklioruzz güzel haberlerinii..

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsun inşallahhhh.. Lütfen moralini bozma.. Ümidini sakın kaybetme.. İnşallah tutunacak bebeğinnnnnnn bitanemmmmm ayrıca çok güzel bu haberi almakkkkkkk bir hamişş daha mı katılıooo neeee

oofff hep öyle üst üste gelir dimi.. sen çbalarken bişiler çıkar önüne durmdan.. Ama sıkma tatlım canını çıkar bi yerden gelir parası yerinee Allahın izniyle.. Amann dert o olsunnnn sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…