eseslim neyapıyon,nasılsın görüşmeyeli.
ahh be canım direk m. tesemi olacak eşin yapmasın öyle bişey ya tedavi olmadan yapmayın valla.
biz yandık siz yanmayın.
iyim valla canım napıyım bayram bitti çamaşırlar birikti onlarla uğraşıyorum
sen napıyorsun nasıldı bayram ?
hiç sorma ya çamaşırlar bende de birikti. bizde dün gece geldik memleketten.salonum valizle çuvalla dolu.sabah kalktım işe geldim.aklım evimde.keşke bugün tatil olsaydı.bayram çok yorucuydu ama güzeldide.
eselim o doktora gitecez oda bize tüp diyecek anladık olmayacak baharları örnek verdim anlamıyor ki
ayyy bıktım artıkya offf yapatsa yapsınyaa hemen tüp bebk demiyor ki önce tedavi altına alıyor son aşamaya kadar tedavi sürer.
off off bu erkekler
herkeze merabalar bizim çocuk bakıcılıgı bitti bu sefer kaynanam geldi dün bayram öncesi gelecekti cenaze olunca gelemedi yeni ğeldi telaş hiç bitmiyor saglık olsun bakalım kaynatmışsınız baya gene bende geldim huuu huu.
ayyy bıktım artıkya offf yapatsa yapsın
hoşgeldinn bebekimm
kaynananı iyi ağırla kız rahat etsin kadın
çocuk bakıcılığı gibi kaynana iyi bak emi
evt canım bayramda pek kaynatma olmamış akşam tatil bitti bütün kızlar toplaştık
sen napıyorsun başka bayramın nasıldı ?
bakıyorum canım hemde çok iyi hürmette kusur etmemşu anda dükkandayız kenside geldi buraya oturuyor patik örüyor eşim işi vardı gitti bayramda iyi geçti allaha şükür annemgille beraberdik onlarla danaya katılmıştık işle güçle üçgün geçti dünde kaynanam gelince evdeydik işte öyle bayramda geldi geçti sag olana hepsi çabuk şükür bu günümüze inşallah seneye ya hamile ya bebegimizle geçirmek nasip olsun aminn.
ay canım ya lütfen moralini bozma.moralini yüksek tutmaya çalış.veren allah neden olmasın.rabbim yazdıysa o 1 tanede tutunur inş.sana bolca dua edelim.inanıyorum ki ben ''kızlar bu sefer oldu yaşasın'' yazacaksın bize.allah yardımcın olsun.çok öpüyorum seni.bunada şükür.merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
tunaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydınn
uykucu kız hamıslık sana uykumu yapıyo
ohhhhhhhhhhh uyu gıtsın bu gunler guzel gunler doya doya yasa kız
eee enısteye naz basladımı
yarın gelirmiş.rechi mantarıda çalışma hayatında yorgunluk bitkinlik için veriyorlarmış.benim eşimdeki sorun genetik olduğu için vermedi herhalde ama annem için önerdi.
benim bayram iyi sayılırda aklımda hep annem vardı hiç birşeyin keyfini çıkaramıyorum hayırlısıyla güzel haber alsakta rahatlasam.bayramın birinci günü eltime gittim ordan annemlere gittik.ikinci günü gezdik yemeğe çıktık sinemaya gittik.üçüncü günü misafirlerim vardı.dördüncü günüde bayramlaşmaya akrabalara gittik.günler geçtiişte sen neler yaptın iyi gezdinmi?
tünaydın canım çok uyuma şişko olursun demedi deme
tünaydın canım.nasılsın bakalım.nasıl gidiyo hamilelik.
tünaydın canımmmmm
napıyorsun ?
slm kızlareşi azo olupta bu ay tedavi gören varmı veya hamile kalan varmı cvp yazarsanız sevinirim ....
nasılsınız bacılar benim moralim bozuk ben para bulim diye yırtınırken aha işte bir oluk daha çıktı çarşamba gününden beri kombinin basıncı düşüp duruyordu basınç düşünce dogal olarak çalışmıyor nedeni ise tesisatta kaçak varmış anam bide bu evin tesisatı kapalı döşemenin içinde yani neyse bir ialç varmış onu alıp kombi girirşinden dökünce kaçagı kapatıyormuş ortalama 200 tl ye mal olucak gibi ah ah ahhhhh gitti bizim panaxsın parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?