canım inşallah o birtane olur nur topu gibi bir bebek tek tutmaz diye düşünme geçengün bir arkadaş yazmıştı eşinde sadece bir sperm bulunmuş mikrotesede o döllenmiş bir emriyo konuldu ve tutmuş şu an hamile kısmet işi bu işler inşallah seninde öyle olur pozitif düşün benimde aynı olduydu 12 spermleden biri döllendiydi onu koymuşlardı aynı senin gibi stres olmuştum döllenmedi başka herkeze üç dört koyuyorlar diye ve de tutmadı morelde önemli ondan sakin ol ve inşallah pozitifi ğör.merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
ya inşallah bebişlerimizle gezeriz bi bayramda degişiklik olur .aminnnn allah inşallah bidahaki bayrama bebişleirmizle geçirmek nasip eder canım hatta onlar olunca bi yre gitmeyiz ne güzel olur
ben sevmiyorum öyle kapı kapı gezmeyi bize gelirler daha güzel olur
nasılsınız bacılar benim moralim bozuk ben para bulim diye yırtınırken aha işte bir oluk daha çıktı çarşamba gününden beri kombinin basıncı düşüp duruyordu basınç düşünce dogal olarak çalışmıyor nedeni ise tesisatta kaçak varmış anam bide bu evin tesisatı kapalı döşemenin içinde yani neyse bir ialç varmış onu alıp kombi girirşinden dökünce kaçagı kapatıyormuş ortalama 200 tl ye mal olucak gibi ah ah ahhhhh gitti bizim panaxsın parası
eseslim iim ben tatlım sen nasılsınn??? bitanem moralin düzeldimi bakiimm senin?? tatilin nasıl geçtiiiiiii? okuyamadım geçmişii.. Bi sıkıntın yok dimi tatlımmm??
istiyorumbebeğimi tatlımmm ben sana bişi sorcamm.. Siz aktarsınız bilirsinizzz. Bahar bize senin yazdığın karışımın tarifini verdi.. Ben onu uygulamak işstedim ancak propolis sadece kapsül olarak bulabildim.. Propolisi kapsül olark kullansak diğerlerinin yanında olur mu?? birde ben de kullansam yararı olur mu onu merak ettim.. Yine bi karışım yapıcaz da bana.. Önerin varsa tatlım senden dinleyeyimm.. Bilmeden iş yapmamayımm. :44:
ya inşallah bebişlerimizle gezeriz bi bayramda degişiklik olur .
canlar ben geldim
negüzel bugün topiğimiz çok kalabalık
hepinizi çok özlemiştim zaten
bende iyim canım biraz daha iyim napıyım alışcaz bu hastalıklada allah beterinden korusun inşallah.
çok şükür canım sıkıntı yok bu bayram bebek lafları olmadı çok şükür ama eşimin hastalığı ön plandaydı onun morali baya bozuldu hep ona moral verdim. yok bizim akraba guatr hastası şöyle oldu yok biizim arkadaşta var filan herkes bişi söyledi doktor ya herkes ağzı olan konuştu moral bozdular yani.
seninde uykular başladı desene
olsun canım uyu gitsin kiloda al yani nolcak verirsin çokta kilolu değilmişsin geçer gider kilolar bebişin sağlıklı olsunda kilo dediğin nedir verilir.
canım sen hamilesin belli olmaz propolis çok agır bişey faydası çok ama ne kadar faydalı olsada hamilelere çogu şey pek tavsiye edilmez biz dogal olanını satıyoruz toz halinde kokusu çirkin biraz öyle oluyor kapsülü bizde yok eşime ben bala koymuştum polen propolis eşin kullansın ama dogal olan herzaman daha iy,idir önerim siyah çay içme ıhlamur iç nane kaynatıp içe bilirsin bunlar mide bulantına iyi gelir ada çayı kekik filan içme düşüğe yol aça bilir en güzeli ıhlamur iç bala polen alıp katıp kullana bilirsin başıklık sistemene iyi gelir en güzeli iyi beslen doktorun verdiği vitaminlerini kullan ne bileyim bildiğim bunlar ..
canlar ben geldim
canım sen hamilesin belli olmaz propolis çok agır bişey faydası çok ama ne kadar faydalı olsada hamilelere çogu şey pek tavsiye edilmez biz dogal olanını satıyoruz toz halinde kokusu çirkin biraz öyle oluyor kapsülü bizde yok eşime ben bala koymuştum polen propolis eşin kullansın ama dogal olan herzaman daha iy,idir önerim siyah çay içme ıhlamur iç nane kaynatıp içe bilirsin bunlar mide bulantına iyi gelir ada çayı kekik filan içme düşüğe yol aça bilir en güzeli ıhlamur iç bala polen alıp katıp kullana bilirsin başıklık sistemene iyi gelir en güzeli iyi beslen doktorun verdiği vitaminlerini kullan ne bileyim bildiğim bunlar ..
canlar ben geldim
hepinizi çok özlemiştim zaten[/QUOT
baharımmmmmmmm sen geldinnnnnnnnn daha bi güzelleştikkkkk
Hoşgeldinn canımmmmm benimmmm
ayy yaa sinir oluorum şöle cahil cahil konuşan insanlara.. bide bişi söylediklerini yaptıklarını zannediolar ya en çokta ona. biliçli yad bilinçsiz hepsi itici gelio. Hayret bişi ne var uzatıosun belli rhatsız işte. Bunun konuşulmasından hoşlnan var mı?? ne uzatıosun yani..
Sıkmayın tatlım siz canınızı.. Geçecek herşey.. Zor günleirn de bir mükaftı vardır ben inanaıyorum kesinlikle.. Rabbim üzmesin sizi daha fazla inşallah.. Bir an önce şifanızı versinnnnnnnnnnnnn
Ben de öyle uykulardayım işte tatlım.. İnanki göz kapaklarımı kontrol edemiorum.. Bu kadarı normalmii onuda bilmiorumm.. Dr.a gidince sorcam bakalımmm :44:
canlar ben geldim
hoş geldin tatlım bütün kızlar toplandık işte ..
aynen öyle canım herkes işte bişiler diyor cahil cahil konuşuyorlar karşı tarafı üzdüklerinin farkında değiller. eşimde takıntılı bir insan biri bişi desin çokmu kötü görünüyorum diyip durdu hep.
uyu uyu canım normal galiba benim hamile arkadaşlarım var onlarda öyle ilk aylarında çok uyuduklarını söylüyorlardı.
baharımmmmmmmm sen geldinnnnnnnnn daha bi güzelleştikkkkk
Hoşgeldinn canımmmmm benimmmm
hoşgeldin bebekim bende nerde kaldı bu kız diyordum
vet uzun bir aradn sonra hepimiz burdayız
kaynatmaya devam
canım tese testislere iğne batırılıp yapılan bi işlem m.tese mikroskop altında testisler açılarak yapılan bir ameliyat. bunun ikisinide aynı anda oldu eşim m.teseye girmeden önce dr önce tese yapayım demiş iğne batırıp meniyi alıp ona bakmış. m. tesede testislerin ikisnide açmışlar ama sperm çıkmadı. tese ile m. tese farklı yani canım.
aminn inşallah hepimizin yüzü güler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?