Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah o birtane olur nur topu gibi bir bebek tek tutmaz diye düşünme geçengün bir arkadaş yazmıştı eşinde sadece bir sperm bulunmuş mikrotesede o döllenmiş bir emriyo konuldu ve tutmuş şu an hamile kısmet işi bu işler inşallah seninde öyle olur pozitif düşün benimde aynı olduydu 12 spermleden biri döllendiydi onu koymuşlardı aynı senin gibi stres olmuştum döllenmedi başka herkeze üç dört koyuyorlar diye ve de tutmadı morelde önemli ondan sakin ol ve inşallah pozitifi ğör.
aminnnn allah inşallah bidahaki bayrama bebişleirmizle geçirmek nasip eder canım hatta onlar olunca bi yre gitmeyiz ne güzel olur
ben sevmiyorum öyle kapı kapı gezmeyi bize gelirler daha güzel olur
ya inşallah bebişlerimizle gezeriz bi bayramda degişiklik olur .

istiyorumbebeğimi tatlımmm ben sana bişi sorcamm.. Siz aktarsınız bilirsinizzz. Bahar bize senin yazdığın karışımın tarifini verdi.. Ben onu uygulamak işstedim ancak propolis sadece kapsül olarak bulabildim.. Propolisi kapsül olark kullansak diğerlerinin yanında olur mu?? birde ben de kullansam yararı olur mu onu merak ettim.. Yine bi karışım yapıcaz da bana.. Önerin varsa tatlım senden dinleyeyimm.. Bilmeden iş yapmamayımm. :44:

allah bi kapı açar canım sıkma canını. bunlarda sınav işte azo gibi. bunlarda geçer canım sıkma canını.
panaxıda alırsnınz canım merak etme allah yardım eder.

eseslim iim ben tatlım sen nasılsınn??? bitanem moralin düzeldimi bakiimm senin?? tatilin nasıl geçtiiiiiii? okuyamadım geçmişii.. Bi sıkıntın yok dimi tatlımmm??

bende iyim canım biraz daha iyim napıyım alışcaz bu hastalıklada allah beterinden korusun inşallah.
çok şükür canım sıkıntı yok bu bayram bebek lafları olmadı çok şükür ama eşimin hastalığı ön plandaydı onun morali baya bozuldu hep ona moral verdim. yok bizim akraba guatr hastası şöyle oldu yok biizim arkadaşta var filan herkes bişi söyledi doktor ya herkes ağzı olan konuştu moral bozdular yani.
seninde uykular başladı desene
olsun canım uyu gitsin kiloda al yani nolcak verirsin çokta kilolu değilmişsin geçer gider kilolar bebişin sağlıklı olsunda kilo dediğin nedir verilir.

canım sen hamilesin belli olmaz propolis çok agır bişey faydası çok ama ne kadar faydalı olsada hamilelere çogu şey pek tavsiye edilmez biz dogal olanını satıyoruz toz halinde kokusu çirkin biraz öyle oluyor kapsülü bizde yok eşime ben bala koymuştum polen propolis eşin kullansın ama dogal olan herzaman daha iy,idir önerim siyah çay içme ıhlamur iç nane kaynatıp içe bilirsin bunlar mide bulantına iyi gelir ada çayı kekik filan içme düşüğe yol aça bilir en güzeli ıhlamur iç bala polen alıp katıp kullana bilirsin başıklık sistemene iyi gelir en güzeli iyi beslen doktorun verdiği vitaminlerini kullan ne bileyim bildiğim bunlar ..

ya inşallah bebişlerimizle gezeriz bi bayramda degişiklik olur .

inşallahhhh valla allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
benim bu bayram bebişlerle geçti eltimin kızı ile oynamaktan kız annesine gitmiyor benim peşimde dolandı hep
elimi tutup tutup istediğini yaptırdı ben tabi her istediğini yapınca benim peişmden ayrılmadı eltimde vericem sana sende dursun diyor valla dursun deidm banada tecrübe olur bayram onla geçirdim.

canlar ben geldim
negüzel bugün topiğimiz çok kalabalık
hepinizi çok özlemiştim zaten

ayy yaa sinir oluorum şöle cahil cahil konuşan insanlara.. bide bişi söylediklerini yaptıklarını zannediolar ya en çokta ona. biliçli yad bilinçsiz hepsi itici gelio. Hayret bişi ne var uzatıosun belli rhatsız işte. Bunun konuşulmasından hoşlnan var mı?? ne uzatıosun yani..
Sıkmayın tatlım siz canınızı.. Geçecek herşey.. Zor günleirn de bir mükaftı vardır ben inanaıyorum kesinlikle.. Rabbim üzmesin sizi daha fazla inşallah.. Bir an önce şifanızı versinnnnnnnnnnnnn

Ben de öyle uykulardayım işte tatlım.. İnanki göz kapaklarımı kontrol edemiorum.. Bu kadarı normalmii onuda bilmiorumm.. Dr.a gidince sorcam bakalımmm :44:

Saol tatlımmm.. Nanelimon ii geliodu bi kaç kez eşim yaptı bulantı için.. Am ıhlamuru ii hatırlattın çok severimmm

Bide biz dün bal polen ve arı sütü koyduk benim için..

Eşimede kapsül aldık propolis arttırır inşallah spermleri.. Ama kapsül şeffaf bişi.. İçide toz zatenn. Aktara kırk kere sordum vallahi bu doğal dimi die.. Doğal dedi biz böyle satıoruz dedi.. Aldık baklım eşime denemek için :44:

Saol tatlımmm.. Nanelimon ii geliodu bi kaç kez eşim yaptı bulantı için.. Am ıhlamuru ii hatırlattın çok severimmm

Bide biz dün bal polen ve arı sütü koyduk benim için..

Eşimede kapsül aldık propolis arttırır inşallah spermleri.. Ama kapsül şeffaf bişi.. İçide toz zatenn. Aktara kırk kere sordum vallahi bu doğal dimi die.. Doğal dedi biz böyle satıoruz dedi.. Aldık baklım eşime denemek için :44:

aynen öyle canım herkes işte bişiler diyor cahil cahil konuşuyorlar karşı tarafı üzdüklerinin farkında değiller. eşimde takıntılı bir insan biri bişi desin çokmu kötü görünüyorum diyip durdu hep.
uyu uyu canım normal galiba benim hamile arkadaşlarım var onlarda öyle ilk aylarında çok uyuduklarını söylüyorlardı.

hoş geldin tatlım bütün kızlar toplandık işte ..

hoşbulduk bidenem ne güzel olmuş valla bayramda çok sıkılmıştım ben
hepberaber kaynatmanın zevki hiç bişeyde yok
sen nasılsın tatlı minikleri göndermişsin...
bu arada kayınvaliden gelmiş gözün aydın
aman topikte fazla takılıpta kadını kızdırma
şaka şaka zaten çok özledik sen bizi ihmal etme o da batik falan örsün işte

[
Takmayın siz kimseyi tatlım.. Eşine destek ol.. Onların psikolojileri çok bozuluooo biliorumm.. Kıyamam.. Öyle insanları dikkate alıpta üzmeyin tatlı canınızııııı lütfen..

baharımmmmmmmm sen geldinnnnnnnnn daha bi güzelleştikkkkk

Hoşgeldinn canımmmmm benimmmm

saol bebekimmmmmmmm siz zaten güzelsiniz birarada benim de etkim olduysa ne mutlu bana
güzeller güzeli topiğimizin biricik annesi canım benim nasılsın bugün bakalım
aktara gitmişsiniz galiba inş şifa olur hepsi kocişine

hoşgeldin bebekim bende nerde kaldı bu kız diyordum
vet uzun bir aradn sonra hepimiz burdayız
kaynatmaya devam

hoşbulduk bebekimmmmmm
kocişle yemek yedik ondan geciktim biraz resmen girene kadar çatladım
oooohhhh kaynatalım bebekimmmmm böyle çıkıyor buranın keyfi
sen nasılsın bitanem keyfin yerinde mi

tatlım desene doktorada yanlış mail attım ben , tese farklı , m.tese farkılı , benim eşimde her iki amiyatı oldu, yumurtalar açılıp sperm bulundu , yani amliyatla bulundu , bende doktora tese diye mail attım , hayırlısı olsun artık, olmazsa tekrardan mail atayım ben doktorra , çok teşekkür ederim , kafam allak bullak artık, rabbim yardımcı olsun hepimize , sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…