Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlet olsun bebeğin.inş. rabbim bizlere nasp etsin inş.[/QUOTE]

allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim çok güzel bi duygudur eminim allah banada ve benim gibi olan isteyen tüm kardeşlerimede yaşatsın o muhteşem duyguyu rabbim hayırlı evlatlar versin oğlunla eşinle ömür boyu mutluluklar...

canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlet olsun bebeğin.inş. rabbim bizlere nasp etsin inş.[/QUOTE]

mrb kızlar.bayram süresince yoktum.buarada geçmiş bayramınız kutlu olsun.geçmiş yazılarınızı çok fazla okuyamadım.kaçırdığım çok önemli bi konu var mı?

tatlım mrb , şimdi m.tese veya tese şimdi kafam karıştı, ben şöyle anlatayım benim eşimin yumurtalarında ameliyat yolu ile sperm bulundu , bu yöntemin adı tese değil mi tatlım , yanlışım varsa affola, hepimiz için hayırlı olan olsun tatlım , rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için , rabbim hepimizin yardımcısı olsun , rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah

canım tese testislere iğne batırılıp yapılan bi işlem m.tese mikroskop altında testisler açılarak yapılan bir ameliyat. bunun ikisinide aynı anda oldu eşim m.teseye girmeden önce dr önce tese yapayım demiş iğne batırıp meniyi alıp ona bakmış. m. tesede testislerin ikisnide açmışlar ama sperm çıkmadı. tese ile m. tese farklı yani canım.
aminn inşallah hepimizin yüzü güler canım

selam cnm baska yerlerde gezıyordum gormedım

canım ben bugün panax sipariş vermeyi düşünüyorum.senin aldığın üç ürün aylık ne kadar tutuyor.çoklu siparişte indirim ve taksit yapıyorlar mı?birde aynı gün içinde elimize ulaşır mı?çok sordum kusura bakma aramadan önce sana sorayım dedim

vck cnm allh annene sıfalık versın ana bastacı kıymetını bılın
gıttımı hıc kımse senı anlamıyor allah butun annelere saglıklı omurler versın cnm

allah derdımızın derrmanını versın
bız 3 aylık aldık 800 900 cıvarı tutuyo
ındırım cok olmuyo ama genede bıraz yapıyolar taksıt yapılıyo
ıstnbl ıcınde ısen ertesı gun gelıyo dıger sehırı bılmıyorum
ama en fazla 3 veya 4 gun ıcınde gelır cnm
alacagın ılac ınşllh sıfa olur sıze tatlım

Son düzenleme:
vck cnm allh annene sıfalık versın ana bastacı kıymetını bılın
gıttımı hıc kımse senı anlamıyor allah butun annelere saglıklı omurler versın cnm
amin canım ben zaten annemi gözümden bile sakınırım.Rabbim onada tüm hastalarda şifa versin.annem içinde kibarlı ürünlerinden sipariş vericektim o yüzden fiyatını sordum

SAĞOL CANIM BENİM İNŞALLAH RABBİM SİZİNDE EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN .SİZ İKİNCİ TESTİ NE ZAMAN YAPACAKSINIZ. İNŞALLAH BU SEFER BİNLERCE SPERMİ GÖRÜRSÜNÜZ.AMA BENCE TEST YAPTIRINCA LABORANTA SÖYLEYİN SPERM ÇIKARSA DONDURUN DİYE.

bır ıkı haftaya kadar yapıcaz
tabıı kı laborant ta soyluyoruz her seferınde ne olur ne olmaz cıkar bırden
dondurmayız sonra cıkmaz kahrolurum valla
ınşllh sperm goruruz ama ben hucrede razıyım be cıkıs baslasın da hayırlısıyla
ahhh ahhhh bı cıksın neler neler yapcam hayalım zaten hamıs olunca karnım cıkınca
herkese gostere gostere gezıcem bana hava atanlara gosterıcem
hepımız hayallerımızı yasarız inşlllh

[

canım inşallah o günleride görürsünüz.ben şimdi aradım 3aylık clavis panax ,e1 birde anneme k1 rechi mantarı 2 kutu 1400tl tutuyormuş.siz rechi mantardamı kullandınız.bize önermediler.

yerim seni yavrum benim ayyy inşlhh hayalin gerçek olucak

[

canım inşallah o günleride görürsünüz.ben şimdi aradım 3aylık clavis panax ,e1 birde anneme k1 rechi mantarı 2 kutu 1400tl tutuyormuş.siz rechi mantardamı kullandınız.bize önermediler.

bız panax reıshı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
bıze bunları verdıler cnm ne zaman gelırmıs sıparısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…