Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız sıfır ama anlamıyor ki işte ahaaa burada senin azo sebebi ne

ee bosver gıtsın de doktorlar desın tedavı olman lazım dıye
belkı ozaman kaan hocaya gıtmek zorunda kalır
esım kucuk yasta kabakulak olmus ateslı olarak cok agır gecırmıs
bızım sebebımız bu sızın kı ne

biz genetik test yaptırmadık ama eşim küçük yaşta yüksek ateş geçirmiş ölümden döndüm diyor

Herkese tünaayyyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmm

tunaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydınn
uykucu kız hamıslık sana uykumu yapıyo
ohhhhhhhhhhh uyu gıtsın bu gunler guzel gunler doya doya yasa kız
eee enısteye naz basladımı

bız panax reıshı mantarı ve e 1 kullanıyoruz
bıze bunları verdıler cnm ne zaman gelırmıs sıparısler
yarın gelirmiş.rechi mantarıda çalışma hayatında yorgunluk bitkinlik için veriyorlarmış.benim eşimdeki sorun genetik olduğu için vermedi herhalde ama annem için önerdi.
vck kız bayram nasıl geçdi
benim bayram iyi sayılırda aklımda hep annem vardı hiç birşeyin keyfini çıkaramıyorum hayırlısıyla güzel haber alsakta rahatlasam.bayramın birinci günü eltime gittim ordan annemlere gittik.ikinci günü gezdik yemeğe çıktık sinemaya gittik.üçüncü günü misafirlerim vardı.dördüncü günüde bayramlaşmaya akrabalara gittik.günler geçtiişte sen neler yaptın iyi gezdinmi?
herkese tünaayyyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmm

tünaydın canım çok uyuma şişko olursun demedi deme

mrb arkadaşım.yazdıklarını okudum da bu ilaçlar bukadar pahalı mı be?.biz daha başlamadık tedaviye.kısmetse 25 kasım da kaan hocayla randevümüz var.ama ben bu ilaçların bukadar pahalı olduğunu bilmiyordum açıkçası.allah yardımcımız olsun.tüp bebek oluncaya kadar zaten birsürü para harcıyacaz desenize.gerçi kucağımızda bebeğimiz olsun da varsın paramız gitsin .allah yardımcımız olsun.

evet canım ucuz sayılmaz ama bunları kullanmadan direk ameliyat olsun istemiyorum eşim .en azından aklımızda soru işareti kalmaz.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Betül bence eşinin gazına gelme bence tedavi görsün sonra tüpbebek yaptırın.sana burdaki arkadaşlar örnek oluyormu.bak tedavi görmeden tüpbebek yaptıranlar ne kadar pişman bunu göremiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…