yerim seni yavrum benim ayyy inşlhh hayalin gerçek olucak
canım ya offf eşim diyor ki kaan hocaya gitmeyelim ömür ay tüp bebek yapalım diyor kafamı karıştırdı
cemrem kayınvaldeyle nasıldın iyi miydin bayramda
eeeee sızde sperm var mı tup ıcın kac tane spermınız var cnm
gözüm yaşardı ilk defa kayınvaldeyle iyi olan gördümyokkkk allha sukur aramız ıyı 1 gun kayınvaldemdeydım
2 gun babamlara gıttım bı daha hep evdeydım
kız sıfır ama anlamıyor ki işte ahaaa burada senin azo sebebi ne
ee bosver gıtsın de doktorlar desın tedavı olman lazım dıye
belkı ozaman kaan hocaya gıtmek zorunda kalır
esım kucuk yasta kabakulak olmus ateslı olarak cok agır gecırmıs
bızım sebebımız bu sızın kı ne
Herkese tünaayyyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmm
yarın gelirmiş.rechi mantarıda çalışma hayatında yorgunluk bitkinlik için veriyorlarmış.benim eşimdeki sorun genetik olduğu için vermedi herhalde ama annem için önerdi.bız panax reıshı mantarı ve e 1 kullanıyoruz
bıze bunları verdıler cnm ne zaman gelırmıs sıparısler
benim bayram iyi sayılırda aklımda hep annem vardı hiç birşeyin keyfini çıkaramıyorum hayırlısıyla güzel haber alsakta rahatlasam.bayramın birinci günü eltime gittim ordan annemlere gittik.ikinci günü gezdik yemeğe çıktık sinemaya gittik.üçüncü günü misafirlerim vardı.dördüncü günüde bayramlaşmaya akrabalara gittik.günler geçtiişte sen neler yaptın iyi gezdinmi?vck kız bayram nasıl geçdi
herkese tünaayyyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmm
yarın gelirmiş.rechi mantarıda çalışma hayatında yorgunluk bitkinlik için veriyorlarmış.benim eşimdeki sorun genetik olduğu için vermedi herhalde ama annem için önerdi.
benim bayram iyi sayılırda aklımda hep annem vardı hiç birşeyin keyfini çıkaramıyorum hayırlısıyla güzel haber alsakta rahatlasam.bayramın birinci günü eltime gittim ordan annemlere gittik.ikinci günü gezdik yemeğe çıktık sinemaya gittik.üçüncü günü misafirlerim vardı.dördüncü günüde bayramlaşmaya akrabalara gittik.günler geçtiişte sen neler yaptın iyi gezdinmi?
tünaydın canım çok uyuma şişko olursun demedi deme
canım ya offf eşim diyor ki kaan hocaya gitmeyelim ömür ay tüp bebek yapalım diyor kafamı karıştırdı
ahh be canım direk m. tesemi olacak eşin yapmasın öyle bişey ya tedavi olmadan yapmayın valla.
biz yandık siz yanmayın.
mrb arkadaşım.yazdıklarını okudum da bu ilaçlar bukadar pahalı mı be?.biz daha başlamadık tedaviye.kısmetse 25 kasım da kaan hocayla randevümüz var.ama ben bu ilaçların bukadar pahalı olduğunu bilmiyordum açıkçası.allah yardımcımız olsun.tüp bebek oluncaya kadar zaten birsürü para harcıyacaz desenize.gerçi kucağımızda bebeğimiz olsun da varsın paramız gitsin .allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?