öyle tabi tatlımmmm. Allah kimseyi evlatla sınamasın Rabbimmm.. Katlanılamaz acılarına..
merhaba canlarım. Yazamadım haber veremedim size. eminim merak ettiniz. Geçmişi okuyamıyorum izin almak için geldim. Gideceğim az sonra. Malisef 3 embriyodan 2sinde bölünme olmadı. 1 embriyo koyuldu. Oysaki yaşımdan dolayı 2 hakkım vardı. Ama ben 1 taneyi zor buldum. Bayram günü çağırdılar. İsterseniz transfer etmeyelim dedim. Siz bilirsiniz dediler. Yine de pişman olmamak için transfer yaptırdık. Moralim çok bozuk. Bugün 5. gün dua edin ne olur. İnşallah sizlere de umut olurum. Kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum.
inşallah canım inşallah öncelik bizim için tiroid oldu önce onu düzene sokmamız lazım. inşallah kısa sürede düzene girer canım.
bide bu bayram bişey oldu çok üzüldük.
yakın bir tanıdığımızın bebği öldü 14 aylıktı bebek kusmuğunu yutmuş 20 gündür yoğun bakımda kalıyordu annesini babasına bile göstermiyorlardı bayramın ikinci günüde bebek ölmüş.çok üzüldük annesi babası yıkılmış durumdalar. veren allah alıyorda işte. allah böyle şeylerle sınav etmesin inşallah. çok zor bi durum.
arkadaşlar bu ay kaan hoca m-sure yerine eşime com viteks adlı bir ilaç önerdi bizden başka kullanan var mı acaba????????
ay cnm benım de bı arkadasımın 7 aylıkken bebegını kaybettı al
bız daha tasımadan kıyamıyoruzz onlarada onlar yasayıp sonra kaybedıyor sabırlar versın allh
öyle valla canım biz neler çekiyoruz onlar neler çekiyor işte. allah korusun evlatlarımızı. bizi evlat acısı ile sınamasın inşallah
kızlar acele yardıma ihtiyacım var. eşim için emre bakırcıoğlundan hafta sonuna ilk randevumuzu almıştım. bir arkadaşım senide kontrol edecek dedi. bende hafta sonu regl olucam. ilk randevuda bayan da muayene edliyormu???
cnm eger sende sorun yoksa gerek duymuyolar
sorununuz nedır cnm[/QUOTE
eşim azosperm bende bir problem varmı bilmiyorum. hiç bu güne kadar kontrol olmadım herşey normal de böyle durumlarda doktor bayandada problem varmı diye bakıyormuş diye duydum.
cnm eger sende sorun yoksa gerek duymuyolar
sorununuz nedır cnm[/QUOTE
eşim azosperm bende bir problem varmı bilmiyorum. hiç bu güne kadar kontrol olmadım herşey normal de böyle durumlarda doktor bayandada problem varmı diye bakıyormuş diye duydum.
cnm sende sorun varsa adet olmadıgın zaman bakıyo yumurtalarına ısterse smer testı yapıyorlar
yanı sende adet bıtımınde muayne ol bence
bizde artık m-sure kullanmıyoruz.
ama bizee E1 önerdi hoca.
bizde yeni aldık.
viteksi ilk defa duyuyorum.
size ne zaman önerdi.
içinde sadece hayıt tohumu olduğu yazıyor.
sizin azo sebebiniz neydi,hormonlarınız falan.
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLYN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TROBLED--------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------- 1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bacılae ya bu E1 dediğiniz şeyi kaan hocamı veriyor ilaçmı bitkisel mi nerden ne kadara alıyorsunuz tam adı nedir hangi markadır
canım hoca kesin cevap yazar mailine.hepinizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum arkadaşlarım, arkadaşlarım bi sorum olacak KAAN AYDOS hocadan bahsedeniniz çok, herkes bu hocadan çok memlun, KAAN beye mail atsam sorunum ile ilgili olurmu arkadaşlarım , aslında eşim ve ben gitmek de istiyoruz, ama önce mail atıp sorunu yazıp ona göre mi durumu değerlendirelim biz ve kaan hoca diyoruz, karar veremedim arkadaşlarım , mailller cevap veriyormukaan hoca arkadaşlarım , şimdi sizden bilgi almak istiyorum ben ne yapmalıyım arkadaşlarım, ii akşamlar , sevgilerimle :44: :44:
olmazmı canımm..nasılsınız bacılar hepinize hayırlı bayramlar
demmi bacım Allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah
kızlar başka hamile olan varmı
bacım E1 dediğiniz nedir hangi marka ne işe yarar ve nerde satılıyor birde fiyatı nedir
anam ne çok sordum
bayramınızı tüm kalbimle kutlarım arkadaşlarım, arkadaşlarım burada hemen hemen her arkadaşım KAAN AYDOS hocadan bahsetmiş , ve memlun olmayan yok denecek kadar az, bende KAAN hocaya mail atsam sorunum ile ilgili cevap verirmi , ben ve eşim aslında KAAN HOCAYLA tanışmak ve görüşmek istiyoruz ama , önce mail atsam gelen cevaba göremi gidelim diye düşündük , birde sormak istediğim maillere cevap veriyar mu , şimdi sizlere soruyorum arkadaşlarım ben ve eşim ne yapalım , şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, sevgilerimle :44: :44:
mb arkadaşım bizim sorunumuz azospermi ,eşim iki defa tese ameliyatı oldu , bir defa tüp bebek denememiz oldu, başarı sağlandı ama, bebeğimiz 6 haftalıkken kaybettik , doktorumuz bir dahaki tese ameliyatının eşim için artık uygun olmayacağını söyledi, çok üzgünüz , rabbim yardım etsin , benim sorunum bu ,(( kaan bey allahın izni ile inşallah bize yardım eder, rabbim bizleride mutlu eder , tatlım senin sorun nedir , rabbim hepimizin kyucağını hayırlısı ile doldursun inşallah,
slm kızlareşi azo olupta bu ay tedavi gören varmı veya hamile kalan varmı cvp yazarsanız sevinirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?