Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm allhın ıznı ıle o bır tane sana tutunurda hamıs haberını verırısın
olsun genede allah bı taneyı bıle sana nasıp etmıs
uzulme bundada vardır bı hayır

ay cnm benım de bı arkadasımın 7 aylıkken bebegını kaybettı al
bız daha tasımadan kıyamıyoruzz onlarada onlar yasayıp sonra kaybedıyor sabırlar versın allh

arkadaşlar bu ay kaan hoca m-sure yerine eşime com viteks adlı bir ilaç önerdi bizden başka kullanan var mı acaba????????

bizde artık m-sure kullanmıyoruz.
ama bizee E1 önerdi hoca.
bizde yeni aldık.
viteksi ilk defa duyuyorum.
size ne zaman önerdi.
içinde sadece hayıt tohumu olduğu yazıyor.
sizin azo sebebiniz neydi,hormonlarınız falan.

ay cnm benım de bı arkadasımın 7 aylıkken bebegını kaybettı al
bız daha tasımadan kıyamıyoruzz onlarada onlar yasayıp sonra kaybedıyor sabırlar versın allh

öyle valla canım biz neler çekiyoruz onlar neler çekiyor işte. allah korusun evlatlarımızı. bizi evlat acısı ile sınamasın inşallah

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------- 1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLYN-------------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TROBLED--------------------------------------1 yasin
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------- 1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kızlar acele yardıma ihtiyacım var. eşim için emre bakırcıoğlundan hafta sonuna ilk randevumuzu almıştım. bir arkadaşım senide kontrol edecek dedi. bende hafta sonu regl olucam. ilk randevuda bayan da muayene edliyormu???

cnm eger sende sorun yoksa gerek duymuyolar
sorununuz nedır cnm

bacım E1 dediğiniz nedir hangi marka ne işe yarar ve nerde satılıyor birde fiyatı nedir
anam ne çok sordum

böyleliklede bitmiş oldu Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin

bacılae ya bu E1 dediğiniz şeyi kaan hocamı veriyor ilaçmı bitkisel mi nerden ne kadara alıyorsunuz tam adı nedir hangi markadır

bacılae ya bu E1 dediğiniz şeyi kaan hocamı veriyor ilaçmı bitkisel mi nerden ne kadara alıyorsunuz tam adı nedir hangi markadır

cnm E1 panaxın yanında bıze verdıler kaan hoca verıyomu bılmem yanı

canım hoca kesin cevap yazar mailine.
hastalığınızda karşılastıgınnız herseyi test sonuçlarınızı falan yazın.
o zaten iilaç veriyor ve ona göre gelin diyor.
biz bir kere gittik şimdi maillerle görüşeceğiz artık.

nasılsınız bacılar hepinize hayırlı bayramlar
demmi bacım Allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah
kızlar başka hamile olan varmı
olmazmı canımm..
hayalim hamile...
hemde normal yoldan...

bacım E1 dediğiniz nedir hangi marka ne işe yarar ve nerde satılıyor birde fiyatı nedir
anam ne çok sordum

canım E1 panaxın bi ürünü.
biz m-sure kullanmak istemedik.
hoca da bize e1 kullanabilirsiniz dedi.
daha bugün sipariş ettik.botanik ecza dan.
119tl.

canım arkadaşlar sana cevap yazmışlar ama bende yazmak istedim.
gitmeden önce mail at kesinlikle cevap verir hoca.
durumunuzu anlatın güzelce.
iki tese yaptırddığınızı tüp bebek denemenizi.hormonlarınızı .tüm yasadığınız şeyleri güzelce anlatırsın.
kullanmamız gereken ilaçlar varmı diye sorarsın.yaptırmamız gerek test falan varmı diye.
ayrıca sen üzülme çünkü bi kere tüp bebiş denemeniz olmuş demekki sperm bulunmuş yani vucütt üretiyo..
bu cok güzel...
Allah yardımcınız olsun.
bizde ilk öğrendiğimiz zaman kaan hocanın adını duyduk ama mailleştikten sonra kesinlikle gitmeye karar verdik.
tekrarda Allah yardımcınız olsun..

kızlar içim bir hoş oldu hüzünle doldu şu an yanlızım ama bu defa efkarlıyımda çok sıkıldım bunaldım nefes alacak hal kalmadı bende içim böyle düğüm düğüm oldu sanki canım çıksa of demicem ne kadar doluyum taştım bu gece yoruldum usamdım hiçmi olmaz neler yaptık ama yok yok yok olmuyor işte Rabbim vermeyince olmuyor arkadaşım dogurdu doğurcak yengem hamile karnı burnunda kızlar bıktım be bıktım başkalarına imrenmekten ayakkabı alırken bebek ayakkabısı görünce günümün bitmesinden yoldan gecerken gözümün beşiklere takılmasından milletin inşallah seninde olur demesinden halim kalmadı ne zaman gelecek gelecekmi bıktım be bacılar can kalmadı dayanacak her gün özlemekten başkalarına imrenmekten acaba bende hamile olucakmıyım diye hayeller kurmaktan hal kalmadı bunaldım be bacılar adaklarla kurbanla aradık ama olmadı dua dua yalvardık bekledik halende bekliyoruz bacılar gayri yetti sağlıklı sıhatli hayırlı imanlı olsa mis kokusunu çeksem içime ne kadar hasret kaldım bilemezsiniz öyle doluyum ki

slm kızlar eşi azo olupta bu ay tedavi gören varmı veya hamile kalan varmı cvp yazarsanız sevinirim ....

tedavii görmeden hamile kalan bi hamişimiz var...
hayalim...normmal yollardan hamiile kaldı...
baharlarda sprm çıkısı oldu..
bakalıım gerisi de gelecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…