- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
günaydın canım ben iyiyim allaha şükür...
güzel bi uyku çektim kendime geldim
sen nasılsın tatlım ???
ohhh ne güzel iyi bi uykudan sonra iyice dinlenmişsindir.
bende iyiyim çok şükür 9.30 kalktım bende bizim koçiş uykuyu seviyo ben de erkenciyim, neyse o uyuyodu ben alt komşumla bizim burda rus pazarı diye pazar var oraya gidelim dedi bende o uyurken gidip gelim dedim ama ne soğuk varmış dondum yani
canım benim inş en kısa zamanda sende mucizene kavuşursun...
kolay değil yaşanılan acılar bizlerde eşlerimizde çok yıpranıyoruz
inş hayırlısıyla en kısa zamanda sizinde yüzünüz güler sen hiç umutsuzluğa kapılma olur mu
günaydın canım ben iyiyim allaha şükür...
güzel bi uyku çektim kendime geldim
sen nasılsın tatlım ???
bende iyiyim çok şükür 9.30 kalktım bende bizim koçiş uykuyu seviyo ben de erkenciyim, neyse o uyuyodu ben alt komşumla bizim burda rus pazarı diye pazar var oraya gidelim dedi bende o uyurken gidip gelim dedim ama ne soğuk varmış dondum yani
cnm esımın ıs yerı yakın bazen gelıp yemek ıstıyo olmayıncada olmuyo
onun ıcın erkenden yemek yaptım
menumde sulu kofte ıspanak ev makarnası var
hmmm anladım cnm. oooooo menüde güzelmişafiyet olsun.... ben yemek yapmıycam bugün dünden vardı bişeyler yarında anneme gidiyorum zaten 3-4 gün yokum ohhhh yemek derdi yok yani... üffff bazen şaşırıyo insan ne pişiriceğini :44:
kesinlikle canım bizi üzecek değil güldürecek dostlarımıza ihtiyacımız var.
canımsın benim
inş canım ya hepimizin olur en kısa zamanda :26:
tabiki kolay değil eşim azospermi olduğunu öğrendikten sonra o kadar değiştiki ,bu çoçuk meselesi evliliğimizi çok yıprattı gerçekten ama ben mücadele edicem elimden gelen herşeyi yapıcam gerisi allaha kalmış artık ...bazen umutlanıyosun ,bazende yok olmuyacak diyosun ..hayat işte yaşadığımız herşey bi sınav..
aynen canım ya burasıda buz gibi...
bizde yeni geldik pazardan kocişde bende donduk resmen...
canım benim allah sana sabır versin güç kuvvet versinki mücadelene devam edebilesin...
inş kocişinde en kısa zamanda şifa bulur...
bebişinize hayırlısıyla kavuştuktan sonra herşey yoluna girer...[/QUOT
sağol cnm benim
sabırlıyımdır aslında ama bunlar zor şeyler, rabbim yardımcımız olsun eşlerimizede şifa versin ..sonunda da bbebişlerimiz olsun evimiz şenlensin inş.
sağol cnm benim
sabırlıyımdır aslında ama bunlar zor şeyler, rabbim yardımcımız olsun eşlerimizede şifa versin ..sonunda da bbebişlerimiz olsun evimiz şenlensin inş.
günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
ıyı yapıorsun tatlımgünaydın tatlım kız ne gülüyorsun
hafta içi okul var erken kalkıyorum gece de yatmak bilmiyorum hep uykusuz kalıyorum...
bende hafta sonunu böyle değerlendiriyorum işte
istiyorum bebeğimi bidenem nasılsın
nasıl geçiyor sevgili kayınvalidenle günlerin
ıyı yapıorsun tatlım
aman kısında uykudan kalkıp okula gtmek hc cekılmez demı
offfffffffff kayınvalıde deme :)
istiyorum bebeğimi bidenem nasılsın
nasıl geçiyor sevgili kayınvalidenle günlerin
hepinize teşekkür ederim inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız ne kadar zormuş evlatsızlık bunu rüyamda görseydim inanmazdım ama başa geldi bekarlığımdan beri en çok istediğim anne olmaktı. onu bana tatmak biraz zor olacak galiba. sonsuz kere şükürler olsun ağlamalarıma annem dayanamıyor artık en son tüpbebekle anne olan birisini bu sabah getirmiş bana teselli vermek için dilerim allahtan sizlerde de biran önce sperm bulunurda sizde bu aşamalara geçersiniz hiç çıkmayacak diye uzülmeyin çünkü kaan hoca eşime sizde spermin çıkması yılbaşında milipiyangonun çıkması demek dedi ancak m.tese de çıkabilir ama herşeyi denedik ve şükürler olsun bulundu şimdi de tüpbebeği tutursak......
iyiyim canım kayınvalideyi evde bıraktım iş yerine geldim demin köfte yogurdum önüne koydum yemeye başlamıştı gerisini bura getirdim benimkiyle yedik .banyosunu yaptı oturdu dün cuma pazarına gittk beraber çok uzak dedim ben dedim oglu dedi inanmadı kırk yerde oturduk bu ğün kalkacak biyere gidecek hali kalmadı ..
ellerine sağlık bitanem afiyet olsun size
eee söz dinlemezse sonu böyle olur işte
yoksa o durmaz gelirdi yine seninle iş yerine
evde otursun işte yaşlı kadın ne dolanıp duruyor değil mi
gelirdi gelirdi dünden çok yorgun olmasa hee ne bileyim nere gitsem insanın peşine düşmeyi seviyorbiğün önce bende gideyim dükkana dedi baş köşeye kuruldu eline patik işliyor örgüsünü aldı sanki çok anlarmış gibi giren müşterilere karışıyor hemen oturdugu yerden hepsiyle muhattap oluyor valla gıcık oldumda bişey diyemiyor insan dünde pazar var cuma pazarına gitçem dedim ille bende geleyim yok senin halinmi var çok uzak ben bile gittimi akşam heryerim agrıyor dediysemde bişey olmaz otura otura giderim dedi düştü peşime kırk yerde oturduk hali yok aslında 4 kere kalp kirizi ğeçirdi büssürü ilaç kullanıyor valla yolda yüzü degişti bişey olmasa bari başıma dedim durdum içimden napayım lafa bakmazki bu gün seslenmedi bende gideyim diye hali yok yemegini koydum önüne çıktım ama çene süper .
valla senin kayınvalide tam kaynana
ne yapcan tabi nekadar bozulsanda kocişin için susuyorsun...
ne kadar kalıcak bidenem kayınvaliden gaziantepte oturuyordu değil mi???
bir ay filan kalır heralde valla çenesini tutsa hiç gitmesin ama tutmaz huylu huyundan vazmı geçecek evet antepde oturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?