Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş canım ya hepimizin olur en kısa zamanda :26:
tabiki kolay değil eşim azospermi olduğunu öğrendikten sonra o kadar değiştiki ,bu çoçuk meselesi evliliğimizi çok yıprattı gerçekten ama ben mücadele edicem elimden gelen herşeyi yapıcam gerisi allaha kalmış artık ...bazen umutlanıyosun ,bazende yok olmuyacak diyosun ..hayat işte yaşadığımız herşey bi sınav..

aynen canım ya burasıda buz gibi...
bizde yeni geldik pazardan kocişde bende donduk resmen...
canım benim allah sana sabır versin güç kuvvet versinki mücadelene devam edebilesin...
inş kocişinde en kısa zamanda şifa bulur...
bebişinize hayırlısıyla kavuştuktan sonra herşey yoluna girer...

sağol cnm benim
sabırlıyımdır aslında ama bunlar zor şeyler, rabbim yardımcımız olsun eşlerimizede şifa versin ..sonunda da bbebişlerimiz olsun evimiz şenlensin inş.

amin canım benim inşşşş

Son düzenleme:
istiyorum bebeğimi bidenem nasılsın
nasıl geçiyor sevgili kayınvalidenle günlerin

selmacan inşallah tutmuştur gönlümüz herzaman ondan yana tutmadıysada çok üzülme herşeyde vardır hayır tabi söylemesi kolay diceksin ama allahın taktirinin önüne geçilmiyor bende aynı şeyleri yaşadım bende senin gibi dayanamadım 7.gün test yapmıştım ikinci çizginin gölgesi bile yoktu yani negatifti olsaydı silikte olsa görünürdü demiştim aynı senin gibi adet olacakmışım gibi agrılarım vardı ve yanılmadım tabiki kan tahlilindede negatifti inşallah seninki hamilelikten olan agrıdır tutanlarda adet olacakmışımki gibi agrım vardı idrar testinde negatif olup kan testinde pozitif çıkanlar var inşallah seninde öyle olur de diyeyim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor allah büyük inşallah üç gün sonra hamileyimmmm diye yazman nasip olsun canım..:26:

günaydın tatlım kız ne gülüyorsun
hafta içi okul var erken kalkıyorum gece de yatmak bilmiyorum hep uykusuz kalıyorum...
bende hafta sonunu böyle değerlendiriyorum işte
ıyı yapıorsun tatlım
aman kısında uykudan kalkıp okula gtmek hc cekılmez demı

offfffffffff kayınvalıde deme :)

hepinize teşekkür ederim inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız ne kadar zormuş evlatsızlık bunu rüyamda görseydim inanmazdım ama başa geldi bekarlığımdan beri en çok istediğim anne olmaktı. onu bana tatmak biraz zor olacak galiba. sonsuz kere şükürler olsun ağlamalarıma annem dayanamıyor artık en son tüpbebekle anne olan birisini bu sabah getirmiş bana teselli vermek için dilerim allahtan sizlerde de biran önce sperm bulunurda sizde bu aşamalara geçersiniz hiç çıkmayacak diye uzülmeyin çünkü kaan hoca eşime sizde spermin çıkması yılbaşında milipiyangonun çıkması demek dedi ancak m.tese de çıkabilir ama herşeyi denedik ve şükürler olsun bulundu şimdi de tüpbebeği tutursak......

ıyı yapıorsun tatlım
aman kısında uykudan kalkıp okula gtmek hc cekılmez demı

offfffffffff kayınvalıde deme :)

öyle canım ya buz gibi havada okula gitmek çok zor oluyor...
belki duymuşsundur ben okul öncesi öğretmeniyim...
çocuklarım kışın hep hasta olur bende öyle tabi
bide bu senekiler daha da küçükler 4-4,5 yaşındalar...
kışın ne yapcam onlarla bilmem
ne oldu tatlım kayınvalidenden dertli misin yoksa

iyiyim canım kayınvalideyi evde bıraktım iş yerine geldim demin köfte yogurdum önüne koydum yemeye başlamıştı gerisini bura getirdim benimkiyle yedik . banyosunu yaptı oturdu dün cuma pazarına gittk beraber çok uzak dedim ben dedim oglu dedi inanmadı kırk yerde oturduk bu ğün kalkacak biyere gidecek hali kalmadı ..

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canım benim inş herşey iyi olacak senin için...
hepimiz senin için bebişin için dua ediyoruz...
rabbim bebişini sana bağışlasın...
inş bizde o aşamalara gelir ve bebişimizi kucağımıza alırız

ellerine sağlık bitanem afiyet olsun size
eee söz dinlemezse sonu böyle olur işte
yoksa o durmaz gelirdi yine seninle iş yerine
evde otursun işte yaşlı kadın ne dolanıp duruyor değil mi

ellerine sağlık bitanem afiyet olsun size
eee söz dinlemezse sonu böyle olur işte
yoksa o durmaz gelirdi yine seninle iş yerine
evde otursun işte yaşlı kadın ne dolanıp duruyor değil mi

gelirdi gelirdi dünden çok yorgun olmasa hee ne bileyim nere gitsem insanın peşine düşmeyi seviyor biğün önce bende gideyim dükkana dedi baş köşeye kuruldu eline patik işliyor örgüsünü aldı sanki çok anlarmış gibi giren müşterilere karışıyor hemen oturdugu yerden hepsiyle muhattap oluyor valla gıcık oldumda bişey diyemiyor insan dünde pazar var cuma pazarına gitçem dedim ille bende geleyim yok senin halinmi var çok uzak ben bile gittimi akşam heryerim agrıyor dediysemde bişey olmaz otura otura giderim dedi düştü peşime kırk yerde oturduk hali yok aslında 4 kere kalp kirizi ğeçirdi büssürü ilaç kullanıyor valla yolda yüzü degişti bişey olmasa bari başıma dedim durdum içimden napayım lafa bakmazki bu gün seslenmedi bende gideyim diye hali yok yemegini koydum önüne çıktım ama çene süper .

valla senin kayınvalide tam kaynana
ne yapcan tabi nekadar bozulsanda kocişin için susuyorsun...
ne kadar kalıcak bidenem kayınvaliden gaziantepte oturuyordu değil mi???

bir ay filan kalır heralde valla çenesini tutsa hiç gitmesin ama tutmaz huylu huyundan vazmı geçecek evet antepde oturuyor..

bir ay mı allah kolaylık versin bidenem işin çok zor
dediğin gibi olsa ne ala ama olmayınca böyle insanı çilenden çıkarırlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…