cnm yaaaaaaa bı sey geldımı ust uste gelır zaten olsun vardır bı hayırsaol canım benim biz yedik eseslimlerde yiyecek biraz sonra
sizin menüde ne vardı bu akşam ??
BİZİM BUGÜN DURUM BİRAZ DEĞİŞİK OLDU.BİZİM BİR MİNÜBÜSÜMÜZ VARDI TÜPBEBEK YAPTIRMAK İÇİN SEÇİM ZAMANINDA KİRAYA VERDİK .AMA HEM PARAYI ALAMADIK HEMDE ARABAMIZIN SİLİNDİR ÜST KAPAĞINI ÇATLATMIŞLAR BİRDE BİR ARABAYA ÇARPMIŞLAR ÖDEMEYİDE BİZİM KASKODAN ALMIŞLAR.ARABAYI BOZUP ELİMİZE VERDİLER.ELİMİZDEKİ ÇEKLERDE KARŞILIKSIZ ÇIKTI.ŞİMDİ ONLARI MAHKEMEYE VERELİM DEDİK ASTARI YÜZÜNDEN PAHALLIYA MAL OLACAK DİYE VAZGEÇTİK.EN SONUNDA TÜPBEBEK İÇİN BİRİKTİRDİĞİMİZ PARAYI EŞİM ÜZÜLMESİN DİYE ONA VERDİM ARABAYI SERVİSE GÖTÜRDÜ BAKALIM MOTORDADA BİR SORUN ÇIKMAZSA 10MİLYAR TUTACAK TAMİRİ.8 AYDIR BELKİ ADAMLARDAN PARA ALIR ONUNLA YAPTIRIRIZ DİYE BEKLEDİK.ÜSTELİK HER AY VERGİ MUHASEBE PARASI OTOPRK PARASI DERKEN MAAŞIDA ORAYA GİDİYOR. AMA EŞİMİN MORALİ ÇOK BOZUKTU.ADAMIN YÜZÜ BİRTÜRLÜ GÜLMÜYORDU BENDE EŞİMDE SPERM ÇIKASAKSA BİLE BU STRESLE ÇIKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM PARACIKLARIMI VERDİM HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH DAHA BÜYÜK SIKINTI ÇIKMAZ.ŞİMDİ ARADIM KARDEŞİYLE DIŞARIDA YEMEK YİYORLARMIŞ.BENDE YEMEK YAPMAKTAN VAZGEÇTİM.
genede bak senın bırıkmısın varmıs buna sukur tatlım
allh bı kapıyı kapasa dıgerını acar cok uzulmemeye calıs
evet canım zamanıyken yemek lazım.
bende seviyorum ama balık yerken midem bulanıyor nedense hala çözemedim neden olduğunu[/QUO
bende seviyorum ama öle fazla yiyemiyorum şişkinlik yapıyo evt bazen bendede mide bulantısı yapıyo ama fazla yersem oluyo
BİZİM BUGÜN DURUM BİRAZ DEĞİŞİK OLDU.BİZİM BİR MİNÜBÜSÜMÜZ VARDI TÜPBEBEK YAPTIRMAK İÇİN SEÇİM ZAMANINDA KİRAYA VERDİK .AMA HEM PARAYI ALAMADIK HEMDE ARABAMIZIN SİLİNDİR ÜST KAPAĞINI ÇATLATMIŞLAR BİRDE BİR ARABAYA ÇARPMIŞLAR ÖDEMEYİDE BİZİM KASKODAN ALMIŞLAR.ARABAYI BOZUP ELİMİZE VERDİLER.ELİMİZDEKİ ÇEKLERDE KARŞILIKSIZ ÇIKTI.ŞİMDİ ONLARI MAHKEMEYE VERELİM DEDİK ASTARI YÜZÜNDEN PAHALLIYA MAL OLACAK DİYE VAZGEÇTİK.EN SONUNDA TÜPBEBEK İÇİN BİRİKTİRDİĞİMİZ PARAYI EŞİM ÜZÜLMESİN DİYE ONA VERDİM ARABAYI SERVİSE GÖTÜRDÜ BAKALIM MOTORDADA BİR SORUN ÇIKMAZSA 10MİLYAR TUTACAK TAMİRİ.8 AYDIR BELKİ ADAMLARDAN PARA ALIR ONUNLA YAPTIRIRIZ DİYE BEKLEDİK.ÜSTELİK HER AY VERGİ MUHASEBE PARASI OTOPRK PARASI DERKEN MAAŞIDA ORAYA GİDİYOR. AMA EŞİMİN MORALİ ÇOK BOZUKTU.ADAMIN YÜZÜ BİRTÜRLÜ GÜLMÜYORDU BENDE EŞİMDE SPERM ÇIKASAKSA BİLE BU STRESLE ÇIKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM PARACIKLARIMI VERDİM HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH DAHA BÜYÜK SIKINTI ÇIKMAZ.ŞİMDİ ARADIM KARDEŞİYLE DIŞARIDA YEMEK YİYORLARMIŞ.BENDE YEMEK YAPMAKTAN VAZGEÇTİM.
selmacan arkadaşım merhaba.ben de seninle aynı durumda,bazen son derece ümitli,bazen de kendimi kötü sonuca alıştırma düşünceleri içerisindeyim.benim 10 yunurtam çıkmıştı.5.güne 1 tane olgunlaşmış embriyo kaldı.dondurma işlemi yapamadık yani.bu olay biraz moralimi bozmadı değil.benim 3. Günüm.karnım çok şiş.ben de çok sık idrara çıkıyorum.genelde yavaş hareket etmeye çalışıyorum ama bazen unutup hızlı ve ani hareket yaptığımda adet öncesi ağrıya benzer bir ağrı oluyor kasıklarımda.bu adet ağrısı benzeri ğrı bende ilk günden itibaren var.doktor da kasıklarda ağrın olabilir demişti.allahtan hayırlısı canım yaaaa.erken test yapmışsın bence.eşim de bana sürekli olarak test yapmamamı söylüyor. üzme kendini canım..inşallah güzel haberini verirsin bize.
öyle canım benim biz zaten çok severiz sürekli yeriz...
azoya iyi geldiğini öğrendiğimizden beri daha da severek yiyoruz
şifa olsun kocişlerimize inş...
baharcığım hangi balık azoya daha iyi geliyor bir bilgin varmı
yiyin yiyin cnm şifa olsun inş. benim koçiş sevmiyo zorla yediriyorum
EVET CANIM DEDİĞİN GİBİ DERT ÜST ÜSTE ZEVK ÜST SÜTE GELİRMİŞ.İNŞALLAH SIRA SEFA SÜRMEYE GELMİŞTİR.BELKİ ARTIK YÜZÜMÜZ GÜLMEYE BAŞLAR ALLAH'IN İZNİYLEcnm yaaaaaaa bı sey geldımı ust uste gelır zaten olsun vardır bı hayır
genede bak senın bırıkmısın varmıs buna sukur tatlım
allh bı kapıyı kapasa dıgerını acar cok uzulmemeye calıs
CANIM BENİM ÜZÜLDÜĞÜM TEKŞEY İNSANLARIN İSLAM BAYRAĞI ALTINDA DİNDEN İMANDAN BAHSEDİP DİĞER YANDAN BİZİM GİBİLERİN HAKKINI YEMELERİ.çok üzüldüm tatlım ya hep böyle oluyor işte bi yeri tamamlamaya çalışıyorsun başka biyerden açık çıkıyor...
sizi bu hale sokanlarıda allah bildiği gibi yapsın
hiç sanmıyorum ama inş insafa gelirde paranızı verirler...
vermezlerse de onlarda hayrını göremesinDÜRÜST İNSAN KALMAMIŞKİ RABBİM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.YÜZSÜZ BİRDE BAYRAMDA MESAJ YAZMIŞ BAYRAMIMIZI KUTLAMIŞ BİRDE HELALLİK İSTEMİŞ.EŞİMDE DELİMİSİN HİÇTE BİLE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SENİN YÜZÜNDEN AYLARDIR HEM BİRİKTİRDİĞİM GİTTİ HEM ARABAM GİTTİ HEMDE HUZURUM KALMADI.İKİ CİHANDA İKİ ELİM YAKANDA OLACAK DEMİŞ.
saol canım sende zorla tabi balık her derde deva...
hele ki böyle bi sorunları varken yemek zorundalar sen doğru yoldasın
suslen suslen ıyı gezmelerrrrrrrr cnmaynen cnm öyle yapıyorum bak çok yararlı diyorum yemen lazım o zaman yiyiyo işte
ne yapalım ne duyarsak yararlı yedirmeye çalışıyoruz
hadi ben çıkıyorum sonra tekrar gelirim inş. saçlarımı düzeltmem lazım yarın annemlere gidicem
EVET CANIM DEDİĞİN GİBİ DERT ÜST ÜSTE ZEVK ÜST SÜTE GELİRMİŞ.İNŞALLAH SIRA SEFA SÜRMEYE GELMİŞTİR.BELKİ ARTIK YÜZÜMÜZ GÜLMEYE BAŞLAR ALLAH'IN İZNİYLE
CANIM BENİM ÜZÜLDÜĞÜM TEKŞEY İNSANLARIN İSLAM BAYRAĞI ALTINDA DİNDEN İMANDAN BAHSEDİP DİĞER YANDAN BİZİM GİBİLERİN HAKKINI YEMELERİ.DÜRÜST İNSAN KALMAMIŞKİ RABBİM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.YÜZSÜZ BİRDE BAYRAMDA MESAJ YAZMIŞ BAYRAMIMIZI KUTLAMIŞ BİRDE HELALLİK İSTEMİŞ.EŞİMDE DELİMİSİN HİÇTE BİLE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SENİN YÜZÜNDEN AYLARDIR HEM BİRİKTİRDİĞİM GİTTİ HEM ARABAM GİTTİ HEMDE HUZURUM KALMADI.İKİ CİHANDA İKİ ELİM YAKANDA OLACAK DEMİŞ.
allah kımsenın hakkını kımsede bırakmaz sızın hakkınızı yemıs
canım kesin bişey değil ama somon balığının erkekler için daha faydalı olduğunu duymuştum...
Bizde arada alırız bu sebepten...
CANIM BENİM ÜZÜLDÜĞÜM TEKŞEY İNSANLARIN İSLAM BAYRAĞI ALTINDA DİNDEN İMANDAN BAHSEDİP DİĞER YANDAN BİZİM GİBİLERİN HAKKINI YEMELERİ.DÜRÜST İNSAN KALMAMIŞKİ RABBİM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.YÜZSÜZ BİRDE BAYRAMDA MESAJ YAZMIŞ BAYRAMIMIZI KUTLAMIŞ BİRDE HELALLİK İSTEMİŞ.EŞİMDE DELİMİSİN HİÇTE BİLE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SENİN YÜZÜNDEN AYLARDIR HEM BİRİKTİRDİĞİM GİTTİ HEM ARABAM GİTTİ HEMDE HUZURUM KALMADI.İKİ CİHANDA İKİ ELİM YAKANDA OLACAK DEMİŞ.
aynen cnm öyle yapıyorum bak çok yararlı diyorum yemen lazım o zaman yiyiyo işte
ne yapalım ne duyarsak yararlı yedirmeye çalışıyoruz
hadi ben çıkıyorum sonra tekrar gelirim inş. saçlarımı düzeltmem lazım yarın annemlere gidicem
norveç somunu mu?ben çünkü onu aynı samana benzetiyorum.hiç lezzetli değil.ben en çok levrek ızgara ,sarıkanat, çipura,alabalık,palamut,istavrit kızartma severim.:104::104::104::104::104:
ne kadar yüzsüzlermiş ya onca yaptıklarından sonra bide helallik mi istediler
Peki hiç ödeyeceğiz falan demiyorlar mı :26:
Ya insanlar nasıl bukadar insafsız oluyorlar anlayabilmiş değilim
evet yarasın kocıslere bıze lazımlar bebıslerımız ıcın para lazım
eeeeeeee kolay degıl tup bu agır tabı kı
aaaa bebekim gitme tabi soğuktagelsin alsın kocişin...
benimkide biraz sonra kaldır beni dedi sızdı
günaydın arkadAşlar bugün transferimizin 9 günü 2 günde kasıklarda batma çok sık idrara çıkma 4.5.6 günlerde ise adet ağrısı ama son üc gündür hiç bir belirti yok dün idrar testi yaptım negatif çiktı cok üzülüyorum ağlaya ağlaya mahf oldum ne olacak arkadaşlar böyle pozitif alan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
canım norveç somonu mu bilmiyorum somon balığı işte
ayrıca sende bizdensin bizde balığın tüm çeşitlerini severiz
yok canım ne ödemesi zaten onunda çok kaybı olmuş.kazanamamışlar ,eşiyle ayrılmış çocuklarımın yüzüne hasret kaldım demiş .bana hakkınızı helal edin işim rast gitmiyor demiş.eşimde bak sen evladına hasret kaldın diye ağlıyorsun.bense sen sözünde durup paramı vermediğin için hasretini çektiğim bebeğime bir türlü kavuşamıyorum .senin yüzünden tüpbebek için biriktirdiğim parayı bile senin verdiğin zararı kapatmaya çalışıyorum.sana ben hakkımı helal etsem bile eşim helal etmez demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?