Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Öncelikle çok üzüldüm gözyaşlarına boguldum , gecen seneki tedavimi hatırladımda kolumdaki künyeyi bozdurup lucrin iğnesi almıştım .. Ben zaten vajinismus oldumdan bütün altınlarım haydar dümen adlı züppeye kaptırmıştım 1 senelik evliyken.. yani bebekten öncede başka şeyler içinde para harcamıştık.. İnşallah şifa olsun eşine..
Bu denemede de olmassa nası deneriz bilmiyorum gerçekten.. hastanede kaldık 350 tl cumartesi akşamı kalmıştık yiyeceklere içeçeklerede çok para harcıyoruz güzel besleniyim diye.. Korkuyorum çok .. bu tedavimi annemler karşılamıştı.. bir daha olmazsa onlara nası dicem bida para verin az buz değilki ya .. belki yarısını kayınvalidemler yarısını annemler karşılar tabi biz teklif edemeyiz.. Çok korkuyorum olmazsa olmazsa ne yaparız belki evimizi satarız.. Çok üzülüyorum zaman sperm çıksada hallolmuyorki gebelik oluşmuyor. helede ilki başarısız gecince umut edip heycanlamyorsun bile.. Ne bilim bu azsperm çok zor bişey

kızlar merhaba aranıda beni tanıyan çıkacaktır eski kullanıcı adım dryaaa22 nolduysa uzun süre giremedim bende kendime yeni isim aldım benim de eşimde azospermi vardı bundan 6 buçuk ay önce tüp bebek tedavisine başladım eşimde bitkisel bir hap kullanmaya başladı kendiliğinden ilk 3 testten hiç sperm görülmedi sonra ilacı kullanmaya başladı ilacın adı (tribulus terrestris sepe natural )sonra 28 daha sonra yumurtalarımın toplanacı gün 50-60 tane falan gözüktü allah şükür tüp bebeği yaptırdık ve şuanda 24+4 haftalık hamileyim oluşuma ALLAH HEPıNıZE NASıP ETSıN HıÇ ÜZÜLMEYıN soğuk kanlı ve huzurlu olmaya çalışın stres çok kötü bir düşman eşinizle aranızda problem çıkmasına izin vermeyin iyi bir doktor şart kendinize çok iyibakın rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun görüşürüz:)

selam derya bende hamiş kaldı uğramaz oldu artık diyordum demek unutmamışsın bizleri canım ne güzel 24 haftasındasın gebeliğin oğluşunda olacak inşallah hayırlısıylada kucağına alırsın güzel oğluşunu rabbim bilzrede nasip eder inşallahhhhhh...senden sonra o hapı denemeyen kalmadı inan herkes aldı inşallah senin gibi herkes faydasını görür şifa olur azo hastalarına....arada uğra haber ver canım senden hep güzel haber alma dileğiyle

canım sende galiba emre beyde yaptırmıştınız tüp bebeği yanlış hatırlamıyorsam

merhaba arkadaşlar belginle aynı durumda olan kişi benim belginin mesajlarını ilk gördüğümde transferim yapılmıştı ve ben çok umutluydum ama malum son ikinci kalite embriyolarım tutmadı maalesef hepimiz birbirimize dua edelim nolur ben hep ağlıyorum hep yalvarıyorum allaha inşallah yaşımız geçmeden sağlıklı çocuklarımız olur ama çok korkuyorum olmazsa diyede inşallah bu çektiğimiz sıkıntıkarın bir mükafatı vardır.

kızlarrrrrrrrrrrrrr uzun bi aradan sonra ben geldimmmmmmmmmmmmm

napıyosunuz nasılsınız biliyosunuz en son 4 haziranda yazmıştım eşimim mikrotesesi yapıldı benim yumoşlar toplandı bi çok sperm bulundu hatta dondurduk bile :)))) darısı sizlerin başına yarın büyük gün 3tane bebeğim (embriyo yüklendi) var bakalım nasipse yarın test günüm allah nasip ederse size yarın müjdeli haberi vericem tedavi sürecinde en önemli şey iyi düşünün ne olursa biz öle yaptık inşallah yarınada hamiş oldugumu öğreneceğim sizlere teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için allah herkesin gönlüne göre versin öpüyorum sizleriiiiiii

hayirli olsun hamilesin. Her hamile olani duyunca çok seviniyorum sizlerin sayesinde umudumu yitirmiyorum. Allahim saglikli kucana almaya nasip etsin.
Bir ay önce bende duydum o bitkiyi gittim aldim bio magazasindan. Her gün esim iki tane kullaniyor günde insallah bizdede faydasi görünür.

güencim mawi hadi hayırlı olsun bakalım bizlerde görebilecekmiyiz o spermin bulundugu günleri
harzem dogru diyorsun ama kendisi diyor bana ben işte çok yogunum sen bak araştır bul diye zaten kullanmayı bıraktı neden kullanmıyorsun bile demiyorum çok üzülüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum olmuyor beni bu aralar çok azarlıyor ve arkadaşlarıyla daha mutlu yüzü asık oln adam onlarla konuşurken gayet mutlu vardır bi çıkış yoluAllah büyüktür ne edelim

Mavii gozunuz aydin bizde gecen sene dondurtmuz spermlerle denedik 2 tupumuz kaldi kac hucreli transfer yapildi ve kacinci gun yapildi ?benimde teste 5 gun var 3 tane kondu

kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
canım rabbim yardımcınız olsun....inşaallah çokca çıkar....
evet canım ben hatırladım seniiii..ne güzel bir haber verdin bize...hayırlı ugurlu olsun ogluşun...eline ayagına kavuşasın inş.
canım sizede geçmiş olsun çokca....negatif sonuç insanı çok yıpratıyo ama Allahın izniyle sonra toparlıyosun.....duana aminnnnn diyorum canım............
canım inşaallah hayırlı haberini bekliycez yarın....Rabbim yüzünüzü güldürsün inş.:CüvCüv:

caneylom iyiyim arkadaşım napıyım allahım sabrını veriyor başka ne gelir elden inşallah herşey en kısa zamanda düzeelir...

zamancım ne kendini nede eşini üzme çok fazla düşünme allahım hepimizin yardımcısı olsun biz varız yanlız degilsin...

canım benim tabii hatırladım seni hamileliğini duyunca hep beraber sevinmiştik amin inşallah allahım dualarımızı kabul ederde bu mutlulugu bizde yaşarız sende allahım saglıkla kavuştursun bebegine...

olurmu83 canım benim üzme kendini iki yıl önce bende sen gibiydim hayata küsmüştüm ama yapma allah büyük geçiyor alışıyor insan üzülme canım...

neyse canlarım ben gidiyorum sizlere iyi mutlu geceler...siz dertleşmeye devam ben yarın yazdıklarınızı tek tek okurum öpüyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…