merhaba arkadaşlar nasılsınız çalıştığım için her zaman giremiyorum surelerden bende okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum türkçe okunuşundan okuyabilirim
hoşgeldin canım.türkçesi derken anlamından mı bahsediyorsun anlamadım?ama okumak istersen bilgisayardan aç hoca okuyor sende takip et yada olmadı dinle önemli olan niyetin Allah kabul etsin
türkçesi derken latin harfleriye okunuşundan bahsetmiştim ne kadar sürede okumak gerekiyor ben 1 yasin 1 meryem süresi okurumamin
canım listede görüldüğü gibi toana ya 3 meryem kalmışBAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
tamam canım 2 tane meryem suresi okurum o zaman allah kabul etsin
allah kabul etsin canım sizin azo sebebiniz nedir?hiç tedavi gördünüz mü?
canım biz öğreneli 1 buçuk ay oldu kaan hocaya gittik sudafed ve endol verdi 15 günlük bir tedavi ilaçlar bitti salı günü test verecek eşim hayırlısı inşallah birde sureleri ne zamana kadar okumalıyız yarın okusam olurmu
canım biz öğreneli 1 buçuk ay oldu kaan hocaya gittik sudafed ve endol verdi 15 günlük bir tedavi ilaçlar bitti salı günü test verecek eşim hayırlısı inşallah birde sureleri ne zamana kadar okumalıyız yarın okusam olurmu
kızlar avatarımı değiştirdim belki gerçek olur ne dersiniz
Bahar nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaa neden bizi bırakıp gidiyorsun?hem söyle bakalım avatarımı beğendinmi?
özledin mi beniGeldim tatlım burdayım
Avatarını çooooooooooooooooookkkkk beğendim
Inş öyle güzel bebişlerin olur
özledim tabi eşimin kardeşiyle babası gelmişti.onlar bilgisayarda oturuyorlardı.bende bir an önce gitselerde bilgisayarda arkadaşlarımla konuşsam diyorum.sonra onlar gitti baktım sizde olmayınca çooooooooooooook üzüldüm. Canım hepimizin bir gün böyle tatlı bebişleri olur inşallah.bende o zaman gerçeklerinin resmini koyarım avatarıma
kıyamam sen yalnız mı kaldın
Bazen öyle oluyor tatlım bi heves giriyorsun topiğe bi bakıyorsunKimse yok
Inş bitanem o günler bi gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?