- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım norveç somonu mu bilmiyorum somon balığı işte
Ayrıca sende bizdensin bizde balığın tüm çeşitlerini severiz
tabi senden önce uyanıyor sonrada sızıp kalıyor dimi uyusun bakalım
ben aslen anteplıyım balıktan anlamam ama
karadeenız gelını olunca anlıyosun vede yıyıosun
sımdı hamsıyı bıle kılcıgınla yer oldum
canım ya inş rabbim başka yerden bi kapı açar elinizden çıkan fazlasıyla geri gelir...
inş en kısa zamanda başlarsınız hayırlısıyla tedavinize
bende seviyorum ama öle fazla yiyemiyorum şişkinlik yapıyo evt bazen bendede mide bulantısı yapıyo ama fazla yersem oluyo
norveç somonun rengi yavruağzı.kilosu 25tl falan.hiç sevmiyorum tadı güzel değil.bir diğer somon balığı ise alabalığın büyük olan cinsi.karadeniz somonu diye satılır.omega 3 ve omega 6 bakımından çok zengin bir balık.ızgarasını da kızartmasınıda çok severim.canım istedi şimdi
AMİN BİR TANEM GÜZEL DUALARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.RABBİM GÜZEL KALBİNİN MÜKAFATINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH.BENDE BU SEFER ÇOK KARALIYIM RABBİM KISMET EDERSE BU HAFTA ARABANIN TAMİRİ BİTSİN KARDEŞİM BANKADAN KREDİ ÇEKECEK BANA VERECEK TÜPBEBEK İÇİN KULLANICAZ.TABİ SPERM ÇIKARSA
bebekimmmm benimki uyandı şimdi garibim yarım saat anca uyudu heralde
eee oda sabahları kalkmasın hemen dimi ama bak benim hiç uykum geliyor mu
gerçi o dün gece benden 1 saat önce uyudu ve benimle beraber kalktı...
bu erkekler neden bu kadar uykucu bilmem valla
kızlar ben kacıyorum bırazdan benımkı gelır
byyyyy sızlerı kocamannnnnnnn
kızlar ben kacıyorum bırazdan benımkı gelır
byyyyy sızlerı kocamannnnnnnn
hiç yani oda yatsın oda sonra böyle uyuklar işte
valla canım anlamadım ya bu erkekler nedne uykucu ama benim babam sevmezdi uykuyu ya ama kociş uykucu çıktı
olsun napallım alıştım artık bende geçen gün uyuya kaldı yemekten sonra bende hiç uyandırmadım sabaha kadar uyudu hayret sen beni neden uyandırmadın dyor. dedim alıştım artık yanlızlığı ondan heralde uyandırmadı deidm.
ahhhh bebekimmm inş bebişlerimize kavuşuruzda her anımız onlarla geçer hiç yalnızlık hissetmeyiz
rabbim o günleri göstersin hepimize inş
baharcım nsln somon bizim içinde en yararlı balık daha öncede yazmışımdır sperm için çinko çook önemli
aminnnnn aminnnnn bebişlerimiz olsa yanlzılık nedir hiç bilmeyiz zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayız o zaman kociş uyudumu uyancakmı diye kafaya hiç takmayız kafaya takacak zamn olmaz zaten
meraba canım iyiyim saol sen nasılsın tatlım
ben senin yazdığını görmemiştim demekki doğru biliyormuşum...
teşekkür ederim arkadaş lığımı kabul ettin. saatlerim pc nin başında geçiyor şu azo yüzünden. çarşamba gün kaan hoca ya gidecez bakalım hayırlısı.
şimdi yeni bir kitap okuyordum kadınlar için kefir brokoli zeytinyağı soya üzüm çekirdeği hormonlar için en yararlı yiyeceklermiş koçişlere badem tofu istiridye yengeç tavuk hindi ve kabak çekirdeği bunlar çinko içeriyor çinko sperm yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?