Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım norveç somonu mu bilmiyorum somon balığı işte
Ayrıca sende bizdensin bizde balığın tüm çeşitlerini severiz

norveç somonun rengi yavruağzı.kilosu 25tl falan.hiç sevmiyorum tadı güzel değil.bir diğer somon balığı ise alabalığın büyük olan cinsi.karadeniz somonu diye satılır.omega 3 ve omega 6 bakımından çok zengin bir balık.ızgarasını da kızartmasınıda çok severim.canım istedi şimdi

tabi senden önce uyanıyor sonrada sızıp kalıyor dimi uyusun bakalım

bebekimmmm benimki uyandı şimdi garibim yarım saat anca uyudu heralde
eee oda sabahları kalkmasın hemen dimi ama bak benim hiç uykum geliyor mu
gerçi o dün gece benden 1 saat önce uyudu ve benimle beraber kalktı...
bu erkekler neden bu kadar uykucu bilmem valla

ben aslen anteplıyım balıktan anlamam ama
karadeenız gelını olunca anlıyosun vede yıyıosun
sımdı hamsıyı bıle kılcıgınla yer oldum

tabi canım eşinin tarafı iyi anlıyordur balıktan şifa olsun kocişine hepsi...

[

canım ya inş rabbim başka yerden bi kapı açar elinizden çıkan fazlasıyla geri gelir...
inş en kısa zamanda başlarsınız hayırlısıyla tedavinize

AMİN BİR TANEM GÜZEL DUALARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.RABBİM GÜZEL KALBİNİN MÜKAFATINI TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH.BENDE BU SEFER ÇOK KARALIYIM RABBİM KISMET EDERSE BU HAFTA ARABANIN TAMİRİ BİTSİN KARDEŞİM BANKADAN KREDİ ÇEKECEK BANA VERECEK TÜPBEBEK İÇİN KULLANICAZ.TABİ SPERM ÇIKARSA

valla canım sanırım bizim yediğimizde karadeniz somonu...
bizde çok seviyoruz bide ben fırına veriyorum çok güzel oluyor

kızlar ben kacıyorum bırazdan benımkı gelır
byyyyy sızlerı kocamannnnnnnn

inş canım benim hayırlısıyla bi başlayın tedavinize inş alıcaz güzel haberlerinizi...
ayrıca duaların içinde çok teşekkür ederim

hiç yani oda yatsın oda sonra böyle uyuklar işte
valla canım anlamadım ya bu erkekler nedne uykucu ama benim babam sevmezdi uykuyu ya ama kociş uykucu çıktı
olsun napallım alıştım artık bende geçen gün uyuya kaldı yemekten sonra bende hiç uyandırmadım sabaha kadar uyudu hayret sen beni neden uyandırmadın dyor. dedim alıştım artık yanlızlığı ondan heralde uyandırmadı deidm.

baharcım nsln somon bizim içinde en yararlı balık daha öncede yazmışımdır sperm için çinko çook önemli

ahhhh bebekimmm inş bebişlerimize kavuşuruzda her anımız onlarla geçer hiç yalnızlık hissetmeyiz
rabbim o günleri göstersin hepimize inş

ahhhh bebekimmm inş bebişlerimize kavuşuruzda her anımız onlarla geçer hiç yalnızlık hissetmeyiz
rabbim o günleri göstersin hepimize inş

aminnnnn aminnnnn bebişlerimiz olsa yanlzılık nedir hiç bilmeyiz zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayız o zaman kociş uyudumu uyancakmı diye kafaya hiç takmayız kafaya takacak zamn olmaz zaten

baharcım nsln somon bizim içinde en yararlı balık daha öncede yazmışımdır sperm için çinko çook önemli

meraba canım iyiyim saol sen nasılsın tatlım
ben senin yazdığını görmemiştim demekki doğru biliyormuşum...

aminnnnn aminnnnn bebişlerimiz olsa yanlzılık nedir hiç bilmeyiz zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayız o zaman kociş uyudumu uyancakmı diye kafaya hiç takmayız kafaya takacak zamn olmaz zaten

aynen öyle bebekimmmm

teşekkür ederim arkadaş lığımı kabul ettin. saatlerim pc nin başında geçiyor şu azo yüzünden. çarşamba gün kaan hoca ya gidecez bakalım hayırlısı.

meraba canım iyiyim saol sen nasılsın tatlım
ben senin yazdığını görmemiştim demekki doğru biliyormuşum...

şimdi yeni bir kitap okuyordum kadınlar için kefir brokoli zeytinyağı soya üzüm çekirdeği hormonlar için en yararlı yiyeceklermiş koçişlere badem tofu istiridye yengeç tavuk hindi ve kabak çekirdeği bunlar çinko içeriyor çinko sperm yapıyor

teşekkür ederim arkadaş lığımı kabul ettin. saatlerim pc nin başında geçiyor şu azo yüzünden. çarşamba gün kaan hoca ya gidecez bakalım hayırlısı.

ne demek tatlım
inş hayırlısıyla gider güzel haberlerle dönersiniz...
biz çok memnun kaldık kaan hocadan bize çok umutlu konuşmuştu...
sizden ilk ayda çıkış olacağına eminim demişti ama ben ilk aydan çıkış olmasına pek ihtimal vermemiştim...
dediği gibi ilk ayda 1-2 canlı spermi gördük inş devamıda gelir...
döner dönmez gelişmeleri bize yaz merak ederim ben...
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım dualarım sizinle

anladım canım benim çok teşekkürler bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…